Forum dyskusyjne
20 czerwca 2013, 22:10 [cytuj]
ProVex powiedział/a:
Gdy sandro dostał kontuzję , ktoś musiał iść na defensywnego bo parkerowi to za dobrze nie wychodziło , a carrol+livermore to nie to samo to sandro/dembele , w zasadzie byliby słabsi od dempseya na deffie

Nie udzielam sie na forum czytam wpisy i wchodze w linki ktore umieszczaja inni uzytkownicy ale jak czytam takie herezje to mi sie wydaje ze jestem na anale.com ludzie jak nie macie nic madrego do napisania to nie piszccie.
Nie udzielam sie na forum czytam wpisy i wchodze w linki ktore umieszczaja inni uzytkownicy ale jak czytam takie herezje to mi sie wydaje ze jestem na anale.com ludzie jak nie macie nic madrego do napisania to nie piszccie
20 czerwca 2013, 22:17 [cytuj]
http://www.transfery.info/58411,eriksen-nie-trafi-do-borussii-dortmund
Jakby to była prawda to moglibyśmy o niego powalczyć, pasowałby idealnie
http://www.transfery.info/58411,eriksen-nie-trafi-do-borussii-dortmund
Jakby to była prawda to moglibyśmy o niego powalczyć, pasowałby idealnie :)
20 czerwca 2013, 22:28 [cytuj]
ProVex powiedział/a:
Czemu nie wydamy 10 mln więcej na mate ( tyle co barca ) i mamy zagwarantowane, że przyjdzie do AVB i będzie bił 15 goli w sezonie i tyle samo asyst , czemu nie zainteresujemy się fellainim i carrickiem , którzy byliby MEGA wzmocnieniem? Na co nam soldado , który odejdzie za sezon-dwa do barcy/realu ?
Chyba pomocnik co potrafi atakowac bo dembele idzie to srednio to wpisal niejaki smackey
Wchodze na to forum od 2008 wiem ze sa tu ludzie ktorzy sa z tottenhamem na dobre i na zle i wiedza o tym klubie napewno wiecej odemnie tacy jak barometr, trzaskal, jin tae, rafo, kiedys byli jeszcze ginola czyt"Iwan" raku moze odejscie bale spowoduje ze takich miernych wpisow jak te powyzej bedzie troche mniej bale 100mln euro avb 10 mln pozbycie sie takich jelopow z grona true yido fan bezcenne za reszte zaplacisz petrodolarami
ProVex powiedział/a:
Czemu nie wydamy 10 mln więcej na mate ( tyle co barca ) i mamy zagwarantowane, że przyjdzie do AVB i będzie bił 15 goli w sezonie i tyle samo asyst , czemu nie zainteresujemy się fellainim i carrickiem , którzy byliby MEGA wzmocnieniem? Na co nam soldado , który odejdzie za sezon-dwa do barcy/realu ?
Chyba pomocnik co potrafi atakowac bo dembele idzie to srednio to wpisal niejaki smackey
Wchodze na to forum od 2008 wiem ze sa tu ludzie ktorzy sa z tottenhamem na dobre i na zle i wiedza o tym klubie napewno wiecej odemnie tacy jak barometr, trzaskal, jin tae, rafo, kiedys byli jeszcze ginola czyt"Iwan" raku moze odejscie bale spowoduje ze takich miernych wpisow jak te powyzej bedzie troche mniej bale 100mln euro avb 10 mln pozbycie sie takich jelopow z grona true yido fan bezcenne za reszte zaplacisz petrodolarami
20 czerwca 2013, 22:37 [cytuj]
Skaju powiedział/a:
Jaaa co jest ze mną... Wtedy sie nie nabrałem, a teraz tak

Haha a byłem pewny że znów chcesz wszystkich nabrać, bo pamiętam że trochę ludzo się wtedy na to zlapalo ;d
Haha a byłem pewny że znów chcesz wszystkich nabrać, bo pamiętam że trochę ludzo się wtedy na to zlapalo ;d
20 czerwca 2013, 23:39 [cytuj]
o o Ci chodzi? chyba nie sądzisz, że statystyki 1 bramka i trzy asysty są imponujące jak na środkowego pomocnika?
modric miał 4 gole i 6 asyst, vdv 11 goli i 7 asyst. takich mniej więcej statystyk się oczekuje od środkowego pomocnika, który oczywiście nie jest ustawiony defensywnie jak sandro
o o Ci chodzi? chyba nie sądzisz, że statystyki 1 bramka i trzy asysty są imponujące jak na środkowego pomocnika?
modric miał 4 gole i 6 asyst, vdv 11 goli i 7 asyst. takich mniej więcej statystyk się oczekuje od środkowego pomocnika, który oczywiście nie jest ustawiony defensywnie jak sandro
21 czerwca 2013, 00:50 [cytuj]
smackey powiedział/a:
a o kogo Ci chodzi?
a o kogo Ci chodzi?
21 czerwca 2013, 01:08 [cytuj]
mosaj powiedział/a:
w kwestii Paulinho zgadzam się z Barometrem - gość absolutnie nie jest wart takich pieniędzy i myślę, że klub powinien poszukać jednak kogoś innego, Paulinho do naszego zespołu zbyt wiele nie wniesie - tak mi się przynajmniej wydaje
Doniesienia o Lameli bardzo ciekawe, tak jak i sam zawodnik - młody, utalentowany, z charakterkiem ... może Spurs o niego powalczą, kto wie
Napastnicy, ah Ci napastnicy ... marzył mi się ten Higuain, ale wszystko wskazuje na to, że zasili Arsenal ... w sumie i tak ciężko byłoby robić interesy z Realem, zwłaszcza jeśli weźmie się pod uwagę fakt, że nie sprzedamy im Garetha

Soldado / Negredo, a najlepiej obu w pakiecie i można ruszać na podbój ligi. Benteke ... owszem, ale nie za te pieniądze.
I jeszcze jedno ... McCarthy za 20 baniek? Ktoś spadł z krzesła?
Higuain też mi się marzył
Z McCarthym ewidentnie ktoś spadł z krzesła, a potem jeszcze na głowę spadła mu tona cegieł
Higuain też mi się marzył ;(
Z McCarthym ewidentnie ktoś spadł z krzesła, a potem jeszcze na głowę spadła mu tona cegieł
21 czerwca 2013, 01:09 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Jak tam główka Rafo?

RAFO - Ty też spadłeś z krzesła? Paulinho?!
RAFO - Ty też spadłeś z krzesła? Paulinho?!
21 czerwca 2013, 01:21 [cytuj]
Jeśli to prawda to MUSIMY qrwa brać póki się nikt nie zorientuje. Z tego co kojarzę Baldini raz go chyba nawet do Romy próbował ściągnąć, więc może ma już w miarę ogarnięty temat. To byłby transfer, który załatwiałby sprawę RRR (rozgrywający robiący różnicę). W tym momencie oczywiście nie miałby co szukać w składzie Dempsey, choć muszę powiedzieć, że widziałem Clinta w ostatnich kilku spotkaniach reprezentacji USA (nie pytajcie jak - po prostu nie sypiam po nocach) i prezentował się bardzo dobrze
Jeśli to prawda to MUSIMY qrwa brać póki się nikt nie zorientuje. Z tego co kojarzę Baldini raz go chyba nawet do Romy próbował ściągnąć, więc może ma już w miarę ogarnięty temat. To byłby transfer, który załatwiałby sprawę RRR (rozgrywający robiący różnicę). W tym momencie oczywiście nie miałby co szukać w składzie Dempsey, choć muszę powiedzieć, że widziałem Clinta w ostatnich kilku spotkaniach reprezentacji USA (nie pytajcie jak - po prostu nie sypiam po nocach) i prezentował się bardzo dobrze
21 czerwca 2013, 10:38 [cytuj]
zupełne przeciwieństwo naszych rodzimych graczy

oni w klubach ładnie koszą a w reprezentacji jak okręgówa grają a Demps odwrotnie. Taki drugi Dos Santos
zupełne przeciwieństwo naszych rodzimych graczy ;| oni w klubach ładnie koszą a w reprezentacji jak okręgówa grają a Demps odwrotnie. Taki drugi Dos Santos :P
21 czerwca 2013, 12:34 [cytuj]
The Daily Mail reports that Tottenham are on the brink of signing Corinthians' Brazilian star Paulinho.
The Daily Mail reports that Tottenham are on the brink of signing Corinthians' Brazilian star Paulinho
21 czerwca 2013, 13:00 [cytuj]
Jak podaje SportsDirect News nawiązał się problem z wykupem Paulinho, Corinthians ma tylko 50% praw do jego karty zawodniczej.
Jak podaje SportsDirect News nawiązał się problem z wykupem Paulinho, Corinthians ma tylko 50% praw do jego karty zawodniczej
21 czerwca 2013, 13:01 [cytuj]
Bajt powiedział/a:
The Daily Mail reports that Tottenham are on the brink of signing Corinthians' Brazilian star Paulinho
Nie, nie i jeszcze raz nie !!
Nie, nie i jeszcze raz nie !!
21 czerwca 2013, 16:02 [cytuj]
Jak dla mnie Paulinho idealnie pasuje do naszej gry. A i nie bez powodu jest wybierany zamiast Ramiresa do podstawy w Brazylii. Dempsey też powinien mieć szansę u nas, bo pokazał umiejętności w reprze w ostatnich meczach.
Jak dla mnie Paulinho idealnie pasuje do naszej gry. A i nie bez powodu jest wybierany zamiast Ramiresa do podstawy w Brazylii. Dempsey też powinien mieć szansę u nas, bo pokazał umiejętności w reprze w ostatnich meczach
LMAO
21 czerwca 2013, 17:12 [cytuj]
http://www.footballfancast.com/premiership/french-midfielder-wanted-by-tottenham-and-arsenal?
http://myevertonnews.com/everton-and-spurs-linked-to-belgium-starlet-who-isnt-leroy-fer/
http://www.transfermarkt.co.uk/pl/junior-malanda/profil/spieler_129593.html
http://www.footballfancast.com/premiership/french-midfielder-wanted-by-tottenham-and-arsenal?
http://myevertonnews.com/everton-and-spurs-linked-to-belgium-starlet-who-isnt-leroy-fer/
http://www.transfermarkt.co.uk/pl/junior-malanda/profil/spieler_129593.html
Offence win games, defence wins titles
21 czerwca 2013, 17:20 [cytuj]
1. Z Anzhi nie wygramy, o ile nie jest mu tam za zimno.
2. Ciekawy chłopak, ale ja na jego miejscu wybrałbym klub, w którym grałbym od razu w podstawie. Ciekawe. Stworzyłaby nam się taka mała Belgia powoli.
1. Z Anzhi nie wygramy, o ile nie jest mu tam za zimno.
2. Ciekawy chłopak, ale ja na jego miejscu wybrałbym klub, w którym grałbym od razu w podstawie. Ciekawe. Stworzyłaby nam się taka mała Belgia powoli
LMAO
21 czerwca 2013, 19:58 [cytuj]
"RAFO - Ty też spadłeś z krzesła? Paulinho?!"
--
Baro - ja uważam, że to byłoby duże wzmocnienie dla nas ... tylko tą cenę trochę bym po-negocjował
--
Baro - ja uważam, że to byłoby duże wzmocnienie dla nas ... tylko tą cenę trochę bym po-negocjował:mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
21 czerwca 2013, 20:13 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
--
Baro - ja uważam, że to byłoby duże wzmocnienie dla nas ... tylko tą cenę trochę bym po-negocjował

Rafo a czy nie lepiej pozyskać Hondę za darmo? Po tym co pokazał w meczu z Włochami śmiem twierdzić że nie jest gorszy od Paulinho.
Hades - powód jest jeden, trwa sprzedaż Paulinho to Scolari pomaga wywindować cenę do góry
Rafo a czy nie lepiej pozyskać Hondę za darmo? Po tym co pokazał w meczu z Włochami śmiem twierdzić że nie jest gorszy od Paulinho.
Hades - powód jest jeden, trwa sprzedaż Paulinho to Scolari pomaga wywindować cenę do góry
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
21 czerwca 2013, 22:21 [cytuj]
Tyle że na Honde maja ochote też inne kluby. A i też uważam że lepiej by wyszedł nam on niż Paulinho.
Tyle że na Honde maja ochote też inne kluby. A i też uważam że lepiej by wyszedł nam on niż Paulinho
21 czerwca 2013, 22:26 [cytuj]
Zolter powiedział/a:
Tyle że na Honde maja ochote też inne kluby. A i też uważam że lepiej by wyszedł nam on niż Paulinho
Musimy w końcu pokazać że potrafimy walczyć z innymi klubami o kogoś. To byłby zajebisty sygnał jakby Honda olał Milan i przyszedł do nas. Mam nadzieje że Bambini czy AVB nie myślą w ten sposób. Otwieramy transfery.info i patrzymy kim się nie interesują inni to go cap do nas
Musimy w końcu pokazać że potrafimy walczyć z innymi klubami o kogoś. To byłby zajebisty sygnał jakby Honda olał Milan i przyszedł do nas. Mam nadzieje że Bambini czy AVB nie myślą w ten sposób. Otwieramy transfery.info i patrzymy kim się nie interesują inni to go cap do nas
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong