Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  33  34  35  36  37    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowe lato 2013
20 czerwca 2013, 18:25 [cytuj]
trzaskal, to miał być podobno transfer Baldiniego, a nie Levy'ego.
trzaskal, to miał być podobno transfer Baldiniego, a nie Levy'ego
LMAO
20 czerwca 2013, 18:37 [cytuj]
dzięki Tomku - już lepiej -- ale rano był KAC --- BRAKOWAŁO MARSA, SNIKERŚA I KAWY OD TRZASKALA
dzięki Tomku - już lepiej -- ale rano był KAC --- BRAKOWAŁO MARSA, SNIKERŚA I KAWY OD TRZASKALA
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
20 czerwca 2013, 18:40 [cytuj]
Super ruch ze strony AVB. Co do transferów - bierzemy Villę, który jest nam potrzebny i Bale zostaje widząc, że sprowadzamy klasowego zawodnika. Jeśli w przyszłym sezonie Holtby się odblokuje, to mamy środek ekstra (Dembele i Sandro to klasa). Do tego Townsend na skrzydło. W obronie Daws, Janek, Younes, Walker i Assulej. Czego chcieć więcej? W razie czego jest jeszcze Rose.
Najbardziej się boję o transfer Walijczyka, bo na jego miejsce nie znajdziemy nikogo o chociażby podobnej klasie.

Generalnie co do transferów, to tak sobie myślę, że piłkarze się poodbijają przez brak LM (przykład Hazarda) :/
Super ruch ze strony AVB. Co do transferów - bierzemy Villę, który jest nam potrzebny i Bale zostaje widząc, że sprowadzamy klasowego zawodnika. Jeśli w przyszłym sezonie Holtby się odblokuje, to mamy środek ekstra (Dembele i Sandro to klasa). Do tego Townsend na skrzydło. W obronie Daws, Janek, Younes, Walker i Assulej. Czego chcieć więcej? W razie czego jest jeszcze Rose. Najbardziej się boję o transfer Walijczyka, bo na jego miejsce nie znajdziemy nikogo o chociażby podobnej klasie. Generalnie co do transferów, to tak sobie myślę, że piłkarze się poodbijają przez brak LM (przykład Hazarda) :/
20 czerwca 2013, 18:41 [cytuj]
20 czerwca 2013, 18:56 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:

:D

Przeterminowane jak pamiętasz bo takimi córę karmię.
:D Przeterminowane jak pamiętasz bo takimi córę karmię
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
20 czerwca 2013, 18:59 [cytuj]
Hades powiedział/a:
trzaskal, to miał być podobno transfer Baldiniego, a nie Levy'ego

Przeczytaj mój ostarni post na Bale na dłużej.
Przeczytaj mój ostarni post na Bale na dłużej
20 czerwca 2013, 19:02 [cytuj]
ProVex powiedział/a:
Czemu nie wydamy 10 mln więcej na mate ( tyle co barca ) i mamy zagwarantowane, że przyjdzie do AVB i będzie bił 15 goli w sezonie i tyle samo asyst , czemu nie zainteresujemy się fellainim i carrickiem , którzy byliby MEGA wzmocnieniem? Na co nam soldado , który odejdzie za sezon-dwa do barcy/realu ?

Czy kiedykolwiek widziałeś choćby metrykę Soldado? Facet ma 28 lat, więc do żadnych madrytów/barcelon już nie pójdzie...

Mata? Człowieku, spójrz jaką ma tygodniówkę, a jeśli po tym wciąż będziesz mógł myśleć rozsądnie to może zrozumiesz dlaczego nie ma na niego szans...

Carrick powiadasz?! Pewnie zbyt młody jesteś, aby pamiętać w jakich okolicznościach odchodził od nas, więc nie będę się nad Tobą pastwił. Dodaj do tego jego wiek i może po raz kolejny zrozumiesz dlaczego NIE...

Fellaini? Hahahahahahahahahahahahaha. Powalcz z United i zaoferuj mu pensję z własnej kieszeni, aby ich przebić, a może się uda...

Ja wiem, że każdy lubi marzyć, ale kurwa mać... Niektórzy piszą o swoich marzeniach tak, jakby naprawdę sądzili, że są one realne i tylko nasz, zjebany po całości sztab szkoleniowy, myśli inaczej...

Jeeeeezu.................
Czy kiedykolwiek widziałeś choćby metrykę Soldado? Facet ma 28 lat, więc do żadnych madrytów/barcelon już nie pójdzie... Mata? Człowieku, spójrz jaką ma tygodniówkę, a jeśli po tym wciąż będziesz mógł myśleć rozsądnie to może zrozumiesz dlaczego nie ma na niego szans... Carrick powiadasz?! Pewnie zbyt młody jesteś, aby pamiętać w jakich okolicznościach odchodził od nas, więc nie będę się nad Tobą pastwił. Dodaj do tego jego wiek i może po raz kolejny zrozumiesz dlaczego NIE... Fellaini? Hahahahahahahahahahahahaha. Powalcz z United i zaoferuj mu pensję z własnej kieszeni, aby ich przebić, a może się uda... Ja wiem, że każdy lubi marzyć, ale kurwa mać... Niektórzy piszą o swoich marzeniach tak, jakby naprawdę sądzili, że są one realne i tylko nasz, zjebany po całości sztab szkoleniowy, myśli inaczej... Jeeeeezu
Can't Smile Without You!!!
20 czerwca 2013, 19:06 [cytuj]
mosaj powiedział/a:

Napastnicy, ah Ci napastnicy ... marzył mi się ten Higuain, ale wszystko wskazuje na to, że zasili Arsenal ... w sumie i tak ciężko byłoby robić interesy z Realem, zwłaszcza jeśli weźmie się pod uwagę fakt, że nie sprzedamy im Garetha ;P

JEŚLI Tottenham sprzeda GB do realu , to mocno się wkurwie , że to MY nie dostaliśmy higuaina w pierwszeństwie ! pewnie levy też
JEŚLI Tottenham sprzeda GB do realu , to mocno się wkurwie , że to MY nie dostaliśmy higuaina w pierwszeństwie ! pewnie levy też
20 czerwca 2013, 19:10 [cytuj]
Tuczi , nie chodziło mi o to , że CHCĘ ich zobaczyć na WHL , ale lepiej wydać więcej kasy i mieć pewny transfer . Bardziej chciałem porównać , że paulinho to kot w worku , a mata to osoba , która wraz z bale`m mogłaby dać niezły popis :) Wiadomo , względy finansowe , ale niech wkońcu Levy przestanie myśleć , że WKOŃCU się uda :)
Tuczi , nie chodziło mi o to , że CHCĘ ich zobaczyć na WHL , ale lepiej wydać więcej kasy i mieć pewny transfer . Bardziej chciałem porównać , że paulinho to kot w worku , a mata to osoba , która wraz z bale`m mogłaby dać niezły popis :) Wiadomo , względy finansowe , ale niech wkońcu Levy przestanie myśleć , że WKOŃCU się uda :)
20 czerwca 2013, 19:24 [cytuj]
Mata i tak by do nas nie przeszedł , kiedyś byliśmy blisko Hazarda , lecz zadecydowała gra w Champions League .
Mata i tak by do nas nie przeszedł , kiedyś byliśmy blisko Hazarda , lecz zadecydowała gra w Champions League
20 czerwca 2013, 19:26 [cytuj]
Chłop niech tam takich świństw nie je bo będzie jeszcze gorzej niż było:

https://twitter.com/Spurs_Update/status/347767165237202944/photo/1
Chłop niech tam takich świństw nie je bo będzie jeszcze gorzej niż było: https://twitter.com/Spurs_Update/status/347767165237202944/photo/1
20 czerwca 2013, 19:28 [cytuj]
ProVex, niestety względy finansowe to bardzo solidny mur, który oddziela nas od takich zawodników jak Mata. Nie jesteśmy w stanie zagwarantować takich tygodniówek, jakie by ich satysfakcjonowały. Możemy kląć, płakać, wieszać się itp. itd. ale to niczego nie zmieni. Tottenham nie ma żadnych szans na to, aby płacić tyle co ruskie czy szwejki. Im szybciej to sobie uświadomicie, tym lepiej dla was...
Naturalnie marzyć możemy o wszystkim. Ale Lewis/Levy to nie Abramovich/Monsour...
ProVex, niestety względy finansowe to bardzo solidny mur, który oddziela nas od takich zawodników jak Mata. Nie jesteśmy w stanie zagwarantować takich tygodniówek, jakie by ich satysfakcjonowały. Możemy kląć, płakać, wieszać się itp. itd. ale to niczego nie zmieni. Tottenham nie ma żadnych szans na to, aby płacić tyle co ruskie czy szwejki. Im szybciej to sobie uświadomicie, tym lepiej dla was... Naturalnie marzyć możemy o wszystkim. Ale Lewis/Levy to nie Abramovich/Monsour
Can't Smile Without You!!!
20 czerwca 2013, 19:53 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Przeczytaj mój ostarni post na Bale na dłużej

Rozumiem. Z kolei nie wiem, czemu napisałeś, że w to nie uwierzysz, bo to byłby najszybszy transfer Levy'ego?

Dla mnie priorytetem na to okienko jest środkowy pomocnik(potrafiący grać w defensywie) i napastnik. Paulinho i Villa byliby okej. Każdy poniżej ich klasy nie ma sensu. A jak zostaną fundusze, to można zająć się kolejnymi wzmocnieniami - boki obrony i oba skrzydła. Liczę na co najmniej dwóch zawodników, którzy od razu wejdą do podstawy.
Rozumiem. Z kolei nie wiem, czemu napisałeś, że w to nie uwierzysz, bo to byłby najszybszy transfer Levy'ego? Dla mnie priorytetem na to okienko jest środkowy pomocnik(potrafiący grać w defensywie) i napastnik. Paulinho i Villa byliby okej. Każdy poniżej ich klasy nie ma sensu. A jak zostaną fundusze, to można zająć się kolejnymi wzmocnieniami - boki obrony i oba skrzydła. Liczę na co najmniej dwóch zawodników, którzy od razu wejdą do podstawy
LMAO
20 czerwca 2013, 20:36 [cytuj]
Chyba pomocnik co potrafi atakowac bo dembele idzie to srednio
20 czerwca 2013, 20:50 [cytuj]
Tomku - batoniki i wafle delikatnie po terminie są OK - NADAL ŻYJE I CZUJĘ SIĘ DOBRZE:ok:

--
:tak:
Tomku - batoniki i wafle delikatnie po terminie są OK - NADAL ŻYJE I CZUJĘ SIĘ DOBRZE:ok: -- :tak:
20 czerwca 2013, 20:59 [cytuj]
smackey powiedział/a:

Gdy sandro dostał kontuzję , ktoś musiał iść na defensywnego bo parkerowi to za dobrze nie wychodziło , a carrol+livermore to nie to samo to sandro/dembele , w zasadzie byliby słabsi od dempseya na deffie :)
Gdy sandro dostał kontuzję , ktoś musiał iść na defensywnego bo parkerowi to za dobrze nie wychodziło , a carrol+livermore to nie to samo to sandro/dembele , w zasadzie byliby słabsi od dempseya na deffie :)
20 czerwca 2013, 21:11 [cytuj]
smackey powiedział/a:

Sandro nie będzie co najmniej przez pierwsze 2 miesiące, a znając naszego farta, wróci dopiero w grudniu. I kogo tam chcesz? Parkera, Hudda czy Livermore'a? Paulinho byłby idealny do tej roli.
Pomocnik, który potrafi atakować, to jest Bale. Strzelił ponad 20 bramek przecież.
Sandro nie będzie co najmniej przez pierwsze 2 miesiące, a znając naszego farta, wróci dopiero w grudniu. I kogo tam chcesz? Parkera, Hudda czy Livermore'a? Paulinho byłby idealny do tej roli. Pomocnik, który potrafi atakować, to jest Bale. Strzelił ponad 20 bramek przecież
LMAO
20 czerwca 2013, 21:22 [cytuj]
BREAKING NEWS - We have officially signed Chinese striker Fukino Wan. I believe he is quality -KH

źródło: coys news na fejsbuniu.
(https://www.facebook.com/COYSNews)

ktoś zna Kitajca? :)
BREAKING NEWS - We have officially signed Chinese striker Fukino Wan. I believe he is quality -KH źródło: coys news na fejsbuniu. (https://www.facebook.com/COYSNews) ktoś zna Kitajca? :)
www.facebook.com/OgienOdSkaja
20 czerwca 2013, 21:45 [cytuj]
Skaju powiedział/a:
BREAKING NEWS - We have officially signed Chinese striker Fukino Wan. I believe he is quality -KH

źródło: coys news na fejsbuniu.
(https://www.facebook.com/COYSNews)

ktoś zna Kitajca? :)

Stary żart z 23 z minutami z ostatniego dnia okna w styczniu :rotfl: Tyle że to był Koreańczyk :D
Stary żart z 23 z minutami z ostatniego dnia okna w styczniu :rotfl: Tyle że to był Koreańczyk :D
Offence win games, defence wins titles
20 czerwca 2013, 21:52 [cytuj]
Jaaa co jest ze mną... Wtedy sie nie nabrałem, a teraz tak :D
Jaaa co jest ze mną... Wtedy sie nie nabrałem, a teraz tak :D
www.facebook.com/OgienOdSkaja
|<  <<  <  33  34  35  36  37    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2024/2025?
1 50%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 50%
2 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 26 Zarejestrowanych użytkowników: 5254 Ostatnio zarejestrowany: trafostacja

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się