Forum dyskusyjne
20 czerwca 2013, 15:45 [cytuj]
Podobno Baldini chce z Romy ściągnąć do nas Lamela, Marquinhos'a i Pjanica.
Podobno Baldini chce z Romy ściągnąć do nas Lamela, Marquinhos'a i Pjanica
co za qurwy! -- robią to celowo
co za qurwy! -- robią to celowo
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
Z czego szanse sa tylko na Pjanica.
Z czego szanse sa tylko na Pjanica
20 czerwca 2013, 15:46 [cytuj]
Barometr powiedział/a:
Swoją drogą madrycki AS przyklepał już transfer Bale;a i Isco do Realu: Real Madrid will announce the signings of Gareth Bale and Isco in July. They will pay 30 million for the young Malaga striker and 80 million euro for the Tottenham star
No i masz ten Twój madrycki AS. Ten AS to jakaś hydrozagadka jakaś?
http://www.marca.com/2013/06/20/futbol/equipos/real_madrid/1371715443.html
No i masz ten Twój madrycki AS. Ten AS to jakaś hydrozagadka jakaś? :D
http://www.marca.com/2013/06/20/futbol/equipos/real_madrid/1371715443.html
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
20 czerwca 2013, 15:50 [cytuj]
Pjanic - tak
no to Holtby miałby konkurenta
Pjanic - tak
no to Holtby miałby konkurenta :mysli:
20 czerwca 2013, 15:55 [cytuj]
trzeba by sie wtedy pozbyc kogos z pary demps/sigi
trzeba by sie wtedy pozbyc kogos z pary demps/sigi
20 czerwca 2013, 16:01 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
A city?
City kupiło tylko Javiego Garcie
City kupiło tylko Javiego Garcie :P
Offence win games, defence wins titles
20 czerwca 2013, 16:05 [cytuj]
Uff.... niech biorą! Szkoda tylko, że wtopę transferową zaliczy Real, a nie jakiś Arsenal, ale co tam - niech biorą ja tam do Paulinho jestem w ogóle nie przekonany
Uff.... niech biorą! Szkoda tylko, że wtopę transferową zaliczy Real, a nie jakiś Arsenal, ale co tam - niech biorą ja tam do Paulinho jestem w ogóle nie przekonany
20 czerwca 2013, 16:07 [cytuj]
olivier powiedział/a:
Podobno Baldini chce z Romy ściągnąć do nas Lamela, Marquinhos'a i Pjanica
Pjanić jeden sezon genialny, drugi średni, sporo kontuzji - jest ryzyko, choć talent ma na pewno (pamiętacie jak W Lyonie wymiatał?).
Lamela to by było coś - wreszcie porządna konkurencja dla Lennona i coś czuję, że dość szybko by go wygryzł.
Marquinos niekoniecznie, choć też dobry.
Tylko pytanie po co Roma miałaby się ich pozbywać? To dla nich kluczowi piłkarze. Jakieś źródło tego newsa?
Pjanić jeden sezon genialny, drugi średni, sporo kontuzji - jest ryzyko, choć talent ma na pewno (pamiętacie jak W Lyonie wymiatał?).
Lamela to by było coś - wreszcie porządna konkurencja dla Lennona i coś czuję, że dość szybko by go wygryzł.
Tylko pytanie po co Roma miałaby się ich pozbywać? To dla nich kluczowi piłkarze. Jakieś źródło tego newsa?
20 czerwca 2013, 16:10 [cytuj]
Barometr powiedział/a:
A taki
http://forzaitalianfootball.com/2013/06/baldini-wants-reunion-with-roma-trio-at-tottenham/?
A takie http://forzaitalianfootball.com/2013/06/baldini-wants-reunion-with-roma-trio-at-tottenham/?
20 czerwca 2013, 16:14 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:
Dzięki. No to jeden z trzech. Najchętniej - Lamela, potem Pjanić.
Dzięki. No to jeden z trzech. Najchętniej - Lamela, potem Pjanić
20 czerwca 2013, 16:56 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:
Hedes gdybyś śledził uważnie to byś wiedział że w zeszłym roku tylko CFC zapłaciła więcej za piłkarzy
Około 60 mln funtów, tyle że się wyrównało bo za podobne pieniądze sprzedaliśmy kilku
Ale mi chodzi o fundusze które miał dostać AVB. A nie te pozyskane ze sprzedaży zawodników(w tym dwóch z top5 - Modrić, VdV). Przecież myśmy jeszcze kilka milionów na plusie byli.
Pjanića nie dostaniemy, bo jest za drogi teraz raczej. Lamela już prędzej, choć też mało prawdopodobny.
Ale mi chodzi o fundusze które miał dostać AVB. A nie te pozyskane ze sprzedaży zawodników(w tym dwóch z top5 - Modrić, VdV). Przecież myśmy jeszcze kilka milionów na plusie byli.
Pjanića nie dostaniemy, bo jest za drogi teraz raczej. Lamela już prędzej, choć też mało prawdopodobny
LMAO
20 czerwca 2013, 16:58 [cytuj]
Na Twitterze pojawiło się info że Higuain dołączył do Anali, ale oficjalnego potwierdzenia jeszcze nie ma
Na Twitterze pojawiło się info że Higuain dołączył do Anali, ale oficjalnego potwierdzenia jeszcze nie ma
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
20 czerwca 2013, 17:07 [cytuj]
varba powiedział/a:
Defensywnego pomocnika powinni ściągnąć, ale co tam. Transfery jak u nas tam gdzie okej są nowi tam gdzie lipa ni ma nikogo
Defensywnego pomocnika powinni ściągnąć, ale co tam. Transfery jak u nas tam gdzie okej są nowi tam gdzie lipa ni ma nikogo :P
20 czerwca 2013, 17:15 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Pjanića nie dostaniemy, bo jest za drogi teraz raczej. Lamela już prędzej, choć też mało prawdopodobny
Lamela predzej, to ciekawe. Lepsze kluby go chciały i oferty odrzucone.
Lamela predzej, to ciekawe. Lepsze kluby go chciały i oferty odrzucone
20 czerwca 2013, 17:36 [cytuj]
w kwestii Paulinho zgadzam się z Barometrem - gość absolutnie nie jest wart takich pieniędzy i myślę, że klub powinien poszukać jednak kogoś innego, Paulinho do naszego zespołu zbyt wiele nie wniesie - tak mi się przynajmniej wydaje
Doniesienia o Lameli bardzo ciekawe, tak jak i sam zawodnik - młody, utalentowany, z charakterkiem ... może Spurs o niego powalczą, kto wie
Napastnicy, ah Ci napastnicy ... marzył mi się ten Higuain, ale wszystko wskazuje na to, że zasili Arsenal ... w sumie i tak ciężko byłoby robić interesy z Realem, zwłaszcza jeśli weźmie się pod uwagę fakt, że nie sprzedamy im Garetha

Soldado / Negredo, a najlepiej obu w pakiecie i można ruszać na podbój ligi. Benteke ... owszem, ale nie za te pieniądze.
I jeszcze jedno ... McCarthy za 20 baniek? Ktoś spadł z krzesła?
w kwestii Paulinho zgadzam się z Barometrem - gość absolutnie nie jest wart takich pieniędzy i myślę, że klub powinien poszukać jednak kogoś innego, Paulinho do naszego zespołu zbyt wiele nie wniesie - tak mi się przynajmniej wydaje ;)
Doniesienia o Lameli bardzo ciekawe, tak jak i sam zawodnik - młody, utalentowany, z charakterkiem ... może Spurs o niego powalczą, kto wie ;)
Napastnicy, ah Ci napastnicy ... marzył mi się ten Higuain, ale wszystko wskazuje na to, że zasili Arsenal ... w sumie i tak ciężko byłoby robić interesy z Realem, zwłaszcza jeśli weźmie się pod uwagę fakt, że nie sprzedamy im Garetha ;P Soldado / Negredo, a najlepiej obu w pakiecie i można ruszać na podbój ligi. Benteke ... owszem, ale nie za te pieniądze.
I jeszcze jedno ... McCarthy za 20 baniek? Ktoś spadł z krzesła?
20 czerwca 2013, 18:03 [cytuj]
Zolter powiedział/a:
Lamela predzej, to ciekawe. Lepsze kluby go chciały i oferty odrzucone
Nie mam pojęcia o Lameli. Za to Pjanića nie da rady z naszą kasą.
Mi się wydaję, że z hiszpańskich napastników najbliżej nam do Villi.
Nie mam pojęcia o Lameli. Za to Pjanića nie da rady z naszą kasą.
Mi się wydaję, że z hiszpańskich napastników najbliżej nam do Villi
LMAO
20 czerwca 2013, 18:06 [cytuj]
a ja tam bym chciał Paulinho --- mi przypomina stylem gry Sandro, tylko jest bardziej ofensywnym ggrajkiem
a ja tam bym chciał Paulinho --- mi przypomina stylem gry Sandro, tylko jest bardziej ofensywnym ggrajkiem
20 czerwca 2013, 18:08 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
Jak tam główka Rafo?
Jak tam główka Rafo? :rotfl:
20 czerwca 2013, 18:22 [cytuj]
W to już nie uwieżę.
Seleção Brasileira @BrazilStats 8 min
#THFC were close on agreeing with #Corinthians on Paulinho before #RM offer came. They are now obliged to pay £17M to sign him. [Daily Mail]
Byłby to najszybszy transfer DL.....włożyć między biblię.
W to już nie uwieżę.
Seleção Brasileira @BrazilStats 8 min
#THFC were close on agreeing with #Corinthians on Paulinho before #RM offer came. They are now obliged to pay £17M to sign him. [Daily Mail]
Byłby to najszybszy transfer DL.....włożyć między biblię