Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  31  32  33  34  35    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowe lato 2013
20 czerwca 2013, 10:29 [cytuj]
ale bez Walijczyka :bezradny:
ale bez Walijczyka :bezradny:
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
20 czerwca 2013, 10:32 [cytuj]
Metro claiming Andre Villas Boas has been promised a transfer kitty of 50 Million after he rejected the Paris Saint Ger…

Tylko czy to ze sprzedażami czy bez. Jak "znam" DL to z.
Metro claiming Andre Villas Boas has been promised a transfer kitty of 50 Million after he rejected the Paris Saint Ger… Tylko czy to ze sprzedażami czy bez. Jak "znam" DL to z
20 czerwca 2013, 10:55 [cytuj]
"ale bez Walijczyka"

--
myślę, że ani AVB ani DL nie mają zamiaru go sprzedawać w tym roku... GB też nie robi focha - na razie:mysli:
"ale bez Walijczyka" -- myślę, że ani AVB ani DL nie mają zamiaru go sprzedawać w tym roku... GB też nie robi focha - na razie:mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
20 czerwca 2013, 10:59 [cytuj]
Paulinho gra z 8.
jak Scoti odejdzie będzie wolna dla niego:ok:
Paulinho gra z 8. jak Scoti odejdzie będzie wolna dla niego:ok:
20 czerwca 2013, 11:03 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
"ale bez Walijczyka"

--
myślę, że ani AVB ani DL nie mają zamiaru go sprzedawać w tym roku... GB też nie robi focha - na razie:mysli:

To po co ten złamas Perez do Lądka przyleciał. Może gada z Wengerem o Higuainie?
To po co ten złamas Perez do Lądka przyleciał. Może gada z Wengerem o Higuainie?
20 czerwca 2013, 11:12 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:

Z Arsenalem o Higuainie, dodatkowo będzie mógł pogadać ze swoim ziomkiem Jose Mourinho, a potem do nas. Może jak zabaluje z Jose, to kupi McEvoy'a za kilka milionów.
Z Arsenalem o Higuainie, dodatkowo będzie mógł pogadać ze swoim ziomkiem Jose Mourinho, a potem do nas. Może jak zabaluje z Jose, to kupi McEvoy'a za kilka milionów
LMAO
20 czerwca 2013, 11:31 [cytuj]
Podobno kwota na transfery to 50 milionów funtów + to co sprzedadzą.
Podobno kwota na transfery to 50 milionów funtów + to co sprzedadzą
20 czerwca 2013, 11:40 [cytuj]
Oglądałem wczoraj Brazylię z Meksykiem i muszę powiedzieć, że ten Paulinho to taki młodszy Hudd. Transfer bez sensu. Poważnie. Mam nadzieję, że padnie ten pomysł. Druga linia Brazylii woła o pomstę do nieba. Gdyby nie geniusz Neymara i bardzo dobrze organizowany środek obrony przez Thiago Silvę - Brazylia nic nie byłaby w stanie ugrać.

Mecz Włochy - Japonia to było coś!!! :muza: WŁosi wygrali 4-3, choć na zwycięstwo zasłużyli Japończycy!!! Może wśród Azjatów trzeba szukać? To jak zagrał Honda - to czysta poezja była
Oglądałem wczoraj Brazylię z Meksykiem i muszę powiedzieć, że ten Paulinho to taki młodszy Hudd. Transfer bez sensu. Poważnie. Mam nadzieję, że padnie ten pomysł. Druga linia Brazylii woła o pomstę do nieba. Gdyby nie geniusz Neymara i bardzo dobrze organizowany środek obrony przez Thiago Silvę - Brazylia nic nie byłaby w stanie ugrać. Mecz Włochy - Japonia to było coś!!! :muza: WŁosi wygrali 4-3, choć na zwycięstwo zasłużyli Japończycy!!! Może wśród Azjatów trzeba szukać? To jak zagrał Honda - to czysta poezja była
20 czerwca 2013, 11:51 [cytuj]
Ja trochę żałuję, że nie zainteresowaliśmy się Tevezem. Przechodzi za 9mln Ł do Juventusu. Tygodniówkę miałby pewnie podobną do Ade - czyli bylibyśmy w stanie to spełnić, a gość zawsze mi imponował niesamowitym zaangażowaniem w grę. Zawsze jest jakieś tam ryzyko focha, obrażał się i w ManU i w City, ale może już wydoroślał. W końcu był w stanie się pogodzić z Mancinim i wznowić występy w City, a jeśli chodzi o umiejętności czysto piłkarskie to byłby ogromnym wzmocnieniem za przestępną kasę.
Ja trochę żałuję, że nie zainteresowaliśmy się Tevezem. Przechodzi za 9mln Ł do Juventusu. Tygodniówkę miałby pewnie podobną do Ade - czyli bylibyśmy w stanie to spełnić, a gość zawsze mi imponował niesamowitym zaangażowaniem w grę. Zawsze jest jakieś tam ryzyko focha, obrażał się i w ManU i w City, ale może już wydoroślał. W końcu był w stanie się pogodzić z Mancinim i wznowić występy w City, a jeśli chodzi o umiejętności czysto piłkarskie to byłby ogromnym wzmocnieniem za przestępną kasę
20 czerwca 2013, 12:20 [cytuj]
Wczoraj również oglądałem mecz Brazylia-Meksyk i Paulinho w tym meczu nie zaimponował , o wiele lepiej gra dla swojego klubu Corinthians. Jest ryzyko jego sprowadzenia. Na miejscu Baldiniego bardziej bym naciskał na transfer Guarina niż Paulinho , do tego można dodać Bernarda i jakiegoś napastnika i możemy zaczynać nowy sezon, bo możemy dużo ugrać. W czołówce ligi zaszły zmiany trenerów, śmiało możemy sięgnąć po 3 miejsce jak nie wyżej.
Wczoraj również oglądałem mecz Brazylia-Meksyk i Paulinho w tym meczu nie zaimponował , o wiele lepiej gra dla swojego klubu Corinthians. Jest ryzyko jego sprowadzenia. Na miejscu Baldiniego bardziej bym naciskał na transfer Guarina niż Paulinho , do tego można dodać Bernarda i jakiegoś napastnika i możemy zaczynać nowy sezon, bo możemy dużo ugrać. W czołówce ligi zaszły zmiany trenerów, śmiało możemy sięgnąć po 3 miejsce jak nie wyżej
20 czerwca 2013, 13:21 [cytuj]
http://www.sportsmole.co.uk/football/spurs/transfer-talk/news/spurs-target-benteke-mccarthy_89840.html

Wraca temat Benteke i McCarthy'ego
http://www.sportsmole.co.uk/football/spurs/transfer-talk/news/spurs-target-benteke-mccarthy_89840.html Wraca temat Benteke i McCarthy'ego
20 czerwca 2013, 13:32 [cytuj]
Barometr powiedział/a:
Oglądałem wczoraj Brazylię z Meksykiem i muszę powiedzieć, że ten Paulinho to taki młodszy Hudd. Transfer bez sensu. Poważnie. Mam nadzieję, że padnie ten pomysł. Druga linia Brazylii woła o pomstę do nieba. Gdyby nie geniusz Neymara i bardzo dobrze organizowany środek obrony przez Thiago Silvę - Brazylia nic nie byłaby w stanie ugrać.

Mecz Włochy - Japonia to było coś!!! :muza: WŁosi wygrali 4-3, choć na zwycięstwo zasłużyli Japończycy!!! Może wśród Azjatów trzeba szukać? To jak zagrał Honda - to czysta poezja była

Honda - Endo(chociaż ten ma już swoje lata) Podobał mi się Okazaki i boki obrony(Nagatomo i Uchida) Nagatomo za Asulleya a Uchida do rywalizacji z Walker

Honda jest za darmo do wzięcia to nie wiem co się zastanawiać.
Honda - Endo(chociaż ten ma już swoje lata) Podobał mi się Okazaki i boki obrony(Nagatomo i Uchida) Nagatomo za Asulleya a Uchida do rywalizacji z Walker Honda jest za darmo do wzięcia to nie wiem co się zastanawiać
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
20 czerwca 2013, 14:03 [cytuj]
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2345031/Tottenham-lose-Paulinho-late-Real-Madrid-bid.html?ITO=1490&ns_mchannel=rss&ns_campaign=1490&utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

ależ oni mnie wqrwiają!! Gnidy
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2345031/Tottenham-lose-Paulinho-late-Real-Madrid-bid.html?ITO=1490&ns_mchannel=rss&ns_campaign=1490&utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter ależ oni mnie wqrwiają!! Gnidy
20 czerwca 2013, 14:20 [cytuj]

Przynajmniej nie wtopimy z tym Paulinho. Honda zdecydowanie lepszy i gratisowy :D:ok:
Przynajmniej nie wtopimy z tym Paulinho. Honda zdecydowanie lepszy i gratisowy :D:ok:
20 czerwca 2013, 14:21 [cytuj]
olivier powiedział/a:
Podobno kwota na transfery to 50 milionów funtów + to co sprzedadzą

Sranie w banie z takimi wiadomościami. Nikt tego nie potwierdzi nigdy, a w zeszłym roku miało być tak samo.

trzaskal, wątpię, że pójdzie do Madrytu. ;P

Nie wiem czy Honda jest o wiele lepszy, ale chyba nie ma za bardzo dla niego miejsca u nas(chyba że Bale przeskoczy na skrzydło lewe/prawe), a na ławie siedzieć raczej nie będzie.
Sranie w banie z takimi wiadomościami. Nikt tego nie potwierdzi nigdy, a w zeszłym roku miało być tak samo. trzaskal, wątpię, że pójdzie do Madrytu. ;P Nie wiem czy Honda jest o wiele lepszy, ale chyba nie ma za bardzo dla niego miejsca u nas(chyba że Bale przeskoczy na skrzydło lewe/prawe), a na ławie siedzieć raczej nie będzie
LMAO
20 czerwca 2013, 15:20 [cytuj]
Właściwie , to po co nam ktoś kto nie sprawdził się w Łksie? Można mówić , że był młody - wymieniać setki powodów . Czemu nie wydamy 10 mln więcej na mate ( tyle co barca ) i mamy zagwarantowane, że przyjdzie do AVB i będzie bił 15 goli w sezonie i tyle samo asyst , czemu nie zainteresujemy się fellainim i carrickiem , którzy byliby MEGA wzmocnieniem? Na co nam soldado , który odejdzie za sezon-dwa do barcy/realu ? Lepiej benteke/mcc /michu!

Daniel , please do something!

A czy też Wam się wydaje , że transfery będą dokonywane tylko i wyłącznie gdy bale się określi czy zostaje czy nie?
Właściwie , to po co nam ktoś kto nie sprawdził się w Łksie? Można mówić , że był młody - wymieniać setki powodów . Czemu nie wydamy 10 mln więcej na mate ( tyle co barca ) i mamy zagwarantowane, że przyjdzie do AVB i będzie bił 15 goli w sezonie i tyle samo asyst , czemu nie zainteresujemy się fellainim i carrickiem , którzy byliby MEGA wzmocnieniem? Na co nam soldado , który odejdzie za sezon-dwa do barcy/realu ? Lepiej benteke/mcc /michu! Daniel , please do something! A czy też Wam się wydaje , że transfery będą dokonywane tylko i wyłącznie gdy bale się określi czy zostaje czy nie?
20 czerwca 2013, 15:24 [cytuj]
Hedes gdybyś śledził uważnie to byś wiedział że w zeszłym roku tylko CFC zapłaciła więcej za piłkarzy :P
Około 60 mln funtów, tyle że się wyrównało bo za podobne pieniądze sprzedaliśmy kilku.
Hedes gdybyś śledził uważnie to byś wiedział że w zeszłym roku tylko CFC zapłaciła więcej za piłkarzy :P Około 60 mln funtów, tyle że się wyrównało bo za podobne pieniądze sprzedaliśmy kilku
Offence win games, defence wins titles
20 czerwca 2013, 15:35 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:
Hedes gdybyś śledził uważnie to byś wiedział że w zeszłym roku tylko CFC zapłaciła więcej za piłkarzy :P
Około 60 mln funtów, tyle że się wyrównało bo za podobne pieniądze sprzedaliśmy kilku

A city?
A city?
20 czerwca 2013, 15:35 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:
Około 60 mln funtów, tyle że się wyrównało bo za podobne pieniądze sprzedaliśmy kilku

A city?
A city?
20 czerwca 2013, 15:43 [cytuj]
A czy też Wam się wydaje , że transfery będą dokonywane tylko i wyłącznie gdy bale się określi czy zostaje czy nie?

--
Nie do końca. Właściwie to bardziej wydaje mi się, że GB czeka na duużyy transfer ze strony klubu, żeby podpisać nową umowę. Myślę, że jak zakupimy kogoś z trójki - Paulinho, Benteke, Bernard --- zobaczymy, za kilka dni info, że Walijczyk zostaje i podpisał nowy kontrakt - 150/150:tak:
A czy też Wam się wydaje , że transfery będą dokonywane tylko i wyłącznie gdy bale się określi czy zostaje czy nie? -- Nie do końca. Właściwie to bardziej wydaje mi się, że GB czeka na duużyy transfer ze strony klubu, żeby podpisać nową umowę. Myślę, że jak zakupimy kogoś z trójki - Paulinho, Benteke, Bernard --- zobaczymy, za kilka dni info, że Walijczyk zostaje i podpisał nowy kontrakt - 150/150:tak:
|<  <<  <  31  32  33  34  35    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2024/2025?
1 50%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 50%
2 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 25 Zarejestrowanych użytkowników: 5254 Ostatnio zarejestrowany: trafostacja

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się