Forum dyskusyjne
19 czerwca 2013, 18:21 [cytuj]
wątpię żeby AVB przeszedł na 4-3-3 więc Paulinho to jest raczej opcja na ławkę, chyba że stracimy Bale'a to wtedy Dembele ustawić za napastnikiem a z Paulinho i Sandro zrobić brazylijski środek pola. Myślę że AVB decyzją pozostania pokaże Bale'owi że ten klub będzie się liczył i narazie warto w nim pozostać.
wątpię żeby AVB przeszedł na 4-3-3 więc Paulinho to jest raczej opcja na ławkę, chyba że stracimy Bale'a to wtedy Dembele ustawić za napastnikiem a z Paulinho i Sandro zrobić brazylijski środek pola. Myślę że AVB decyzją pozostania pokaże Bale'owi że ten klub będzie się liczył i narazie warto w nim pozostać
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
19 czerwca 2013, 18:23 [cytuj]
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/przyrowski-bylem-dogadany-z-tottenhamem,1,5544046,wiadomosc.html
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/przyrowski-bylem-dogadany-z-tottenhamem,1,5544046,wiadomosc.html
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
19 czerwca 2013, 18:24 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Na pewno nie będziemy kupować tylko brazoli, argentyńczyków itp., ale teraz pewnie będą staowili niezłą część tych transferów.
Baldini ma prowadzić negocjacje ws. Paulinho. Ciekawe jak mu pójdzie. ;D
Paulinho w wywiadzie mówił, że klimat mu nie spasował u nas, a poza tym partnerkę w ciąży/z małym dzieckiem zostawił w Brazylii. Poza tym, on nie będzie grał na pozycji Sandro, jak ten będzie zdrowy. Jak go kupimy, to wydaje mi się, że będzie jednym z trójki środkowych pomocników. Dembele z przodu, Paulinho za nim i Sandro z tyłu. Oczywiści nie wiemy jak Sandro będzie grał w październiku/listopadzie jak wróci do gry. Na pewno to będzie upgrade z Parkera i Hudda
Na razie to "kupujemy": Damiao, Paulinho, Bernard
Na razie to "kupujemy": Damiao, Paulinho, Bernard :D
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
19 czerwca 2013, 18:28 [cytuj]
Trzaskal, ale chyba nie ma co grymasić na takich zawodników?
Trzaskal, ale chyba nie ma co grymasić na takich zawodników? :P
19 czerwca 2013, 18:28 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Na razie to "kupujemy": Damiao, Paulinho, Bernard

Jeszcze Doria, zapomniałeś
Jeszcze Doria, zapomniałeś ;)
19 czerwca 2013, 18:37 [cytuj]
Tak było do wczoraj! Od dziś mamy inną politykę
http://www.spurs-web.com/spurs-news/ten-players-from-serie-a-spurs-should-sign/
Tak było do wczoraj! Od dziś mamy inną politykę :D
http://www.spurs-web.com/spurs-news/ten-players-from-serie-a-spurs-should-sign/
19 czerwca 2013, 18:37 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Nie wiadomo czy u nas. ALe skoro wszyscy go chwalą i do tego gra i strzela w reprezentacji to coś w tym jest. Argument z Łks-em jest nietrafiony bo qrwa nie umiemy się na młodych talentach poznać
http://pl.wikipedia.org/wiki/Ironia
http://pl.wikipedia.org/wiki/Ironia
19 czerwca 2013, 18:41 [cytuj]
Nie ufam wikipedii
Nie ufam wikipedii :D
19 czerwca 2013, 18:41 [cytuj]
Ale swoją drogą ja mam nadzieję, że Baldini oleje tego Paulinho, który miał może sezon dobry w swojej karierze - góra dwa, a tak to się błąkał po jakimś Wilnie, Łodzi i okręgówkach brazylijskich.
Wydaje mi się, że ze swoją wiedzą Włoch jest w stanie sprowadzić duuuuużo lepszych piłkarzy. Jak dla mnie - Ericksen mógłby wzmocnić pomoc i mamy świetnego rozgrywającego, może lepszego niż Moutinho nawet. Napad wiadomo - nieciągnąca się historia z Damiao, a jak nie on - to może Soldado, Negredo? Potem obrona - tu już można przebierać. Koniecznie konkurent dla BAE i na środek obrony ktoś (Subotić?). Może jakiś perspektywiczny bramkarz, jak już pozbędziemy się dziadków.
Ale swoją drogą ja mam nadzieję, że Baldini oleje tego Paulinho, który miał może sezon dobry w swojej karierze - góra dwa, a tak to się błąkał po jakimś Wilnie, Łodzi i okręgówkach brazylijskich.
Wydaje mi się, że ze swoją wiedzą Włoch jest w stanie sprowadzić duuuuużo lepszych piłkarzy. Jak dla mnie - Ericksen mógłby wzmocnić pomoc i mamy świetnego rozgrywającego, może lepszego niż Moutinho nawet. Napad wiadomo - nieciągnąca się historia z Damiao, a jak nie on - to może Soldado, Negredo? Potem obrona - tu już można przebierać. Koniecznie konkurent dla BAE i na środek obrony ktoś (Subotić?). Może jakiś perspektywiczny bramkarz, jak już pozbędziemy się dziadków
19 czerwca 2013, 18:42 [cytuj]
Lamela, Bernard, Soldado i czuje się spełniony xD
Lamela, Bernard, Soldado i czuje się spełniony xD
19 czerwca 2013, 18:43 [cytuj]
Swoją drogą madrycki AS przyklepał już transfer Bale;a i Isco do Realu: Real Madrid will announce the signings of Gareth Bale and Isco in July. They will pay 30 million for the young Malaga striker and 80 million euro for the Tottenham star.
Swoją drogą madrycki AS przyklepał już transfer Bale;a i Isco do Realu: Real Madrid will announce the signings of Gareth Bale and Isco in July. They will pay 30 million for the young Malaga striker and 80 million euro for the Tottenham star
19 czerwca 2013, 18:56 [cytuj]
Barometr powiedział/a:
Swoją drogą madrycki AS przyklepał już transfer Bale;a i Isco do Realu: Real Madrid will announce the signings of Gareth Bale and Isco in July. They will pay 30 million for the young Malaga striker and 80 million euro for the Tottenham star
Nie tylko AS. Te ploty przecież już się tyle ciągną. RM już wyprodukował koszulkę z Bale-m 11. Sam wiesz ile prawdy w tym jest.
Nie tylko AS. Te ploty przecież już się tyle ciągną. RM już wyprodukował koszulkę z Bale-m 11. Sam wiesz ile prawdy w tym jest
19 czerwca 2013, 19:01 [cytuj]
A tak dla przypomnienia ten sam AS informował, że Neymar jest już RM.
A tak dla przypomnienia ten sam AS informował, że Neymar jest już RM
19 czerwca 2013, 19:01 [cytuj]
Baro rozumiem twój punkt widzenia, ale przepraszam. Ktoś kto gra w reprezentacji Brazylii na pewno nie jest słaby.
Eriksen przez BVB podobno zaklepany.
A co do Damiao, to podobno nie jest priorytetem i mamy lepsze cele. Mam nadzieję na Soldado/Negredo. Na lewej mamy dość(o ile BAE i Rose zostaną). Jak BAE odejdzie, to przydałby się ktoś uniwersalny na lo/śo, żeby Janek mógł na środku zawsze grać.
Baro rozumiem twój punkt widzenia, ale przepraszam. Ktoś kto gra w reprezentacji Brazylii na pewno nie jest słaby.
Eriksen przez BVB podobno zaklepany.
A co do Damiao, to podobno nie jest priorytetem i mamy lepsze cele. Mam nadzieję na Soldado/Negredo. Na lewej mamy dość(o ile BAE i Rose zostaną). Jak BAE odejdzie, to przydałby się ktoś uniwersalny na lo/śo, żeby Janek mógł na środku zawsze grać
LMAO
19 czerwca 2013, 19:12 [cytuj]
Eriksen nie jest zaklepany przez Borussie , Zorc zdementował te plotki .
Eriksen nie jest zaklepany przez Borussie , Zorc zdementował te plotki
19 czerwca 2013, 19:22 [cytuj]
olivier powiedział/a:
Eriksen nie jest zaklepany przez Borussie , Zorc zdementował te plotki
Borussia nie potrafi sobie zaklepać nawet zawodników, których ma w drużynie. Dajmy spokój z BVB - oni się posypią kompletnie w tym sezonie
Borussia nie potrafi sobie zaklepać nawet zawodników, których ma w drużynie. Dajmy spokój z BVB - oni się posypią kompletnie w tym sezonie :kotek:
19 czerwca 2013, 19:22 [cytuj]
A co do wzmocnienia defensywy - Southampton zrobił świetny transfer. Aż się dziwię, że tak cichaczem to przeszło
http://www.goal.com/en/news/9/england/2013/06/14/4049433/southampton-sign-lovren-from-lyon?ICID=PP_25716
A co do wzmocnienia defensywy - Southampton zrobił świetny transfer. Aż się dziwię, że tak cichaczem to przeszło
http://www.goal.com/en/news/9/england/2013/06/14/4049433/southampton-sign-lovren-from-lyon?ICID=PP_25716
19 czerwca 2013, 19:45 [cytuj]
no w końcu dzieje się!!!
- wracam z pracy i Spursmania otwiera się 6 i pół minuty
- czuje, że Bambini zrobi niedługo swój pierwszy zakup ... będzie dobrze - na Crystal Palace musimy mieć kompletny skład!
no w końcu dzieje się!!! :brawo:
- czuje, że Bambini zrobi niedługo swój pierwszy zakup ... będzie dobrze - na Crystal Palace musimy mieć kompletny skład!:nerwus:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
19 czerwca 2013, 19:46 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
no w końcu dzieje się!!!
- czuje, że Bambini zrobi niedługo swój pierwszy zakup ... będzie dobrze - na Crystal Palace musimy mieć kompletny skład!

ej - otwiera się tak długo, bo mamy tylu czytelników
ej - otwiera się tak długo, bo mamy tylu czytelników :)
19 czerwca 2013, 19:53 [cytuj]
Barometr powiedział/a:
Ktoś to już wrzucił. Niezły jest, ale tylko niezły.
Ktoś to już wrzucił. Niezły jest, ale tylko niezły
LMAO