Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  28  29  30  31  32    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowe lato 2013
19 czerwca 2013, 12:39 [cytuj]
PREDICTED BALDINI INTERVIEW:

"We have some great players here in Garry Bale, Jonathan Vertongham, Hugo Lories and German The Foe"

OK he isn't Joe Kinnear...
PREDICTED BALDINI INTERVIEW: "We have some great players here in Garry Bale, Jonathan Vertongham, Hugo Lories and German The Foe" OK he isn't Joe Kinnear
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
19 czerwca 2013, 12:53 [cytuj]
Cały czas się zastanawiam czym konkretnie Baldini będzie się u nas zajmować. Na stronie AS Monaco jest super tabelka wyjaśniającą podział obowiązków w klubie. Myślicie, że u nas będzie sprawował piecze nad podobnymi działami?
http://www.asm-fc.com/en/the-club/life-at-the-club/club-news/
Cały czas się zastanawiam czym konkretnie Baldini będzie się u nas zajmować. Na stronie AS Monaco jest super tabelka wyjaśniającą podział obowiązków w klubie. Myślicie, że u nas będzie sprawował piecze nad podobnymi działami? http://www.asm-fc.com/en/the-club/life-at-the-club/club-news/
Harry Kane: "Never f*cking give up!"
19 czerwca 2013, 13:10 [cytuj]
Podobno podpisał kontrakt na dwa lata za 850,000 GBP rocznie.
Podobno podpisał kontrakt na dwa lata za 850,000 GBP rocznie
19 czerwca 2013, 13:39 [cytuj]
trzaskal widząc Twój avatar słowo "podobno" w ogóle mi nie pasuje, z tym zdjęciem wydajesz się być osobom która ma informacje z 1 ręki :D
trzaskal widząc Twój avatar słowo "podobno" w ogóle mi nie pasuje, z tym zdjęciem wydajesz się być osobom która ma informacje z 1 ręki :D
19 czerwca 2013, 14:05 [cytuj]
O Jogo: A Premier League club have offered €17m (£14.6m) for Benfica striker Oscar Cardozo.

Kto wie, kto wie... :)
O Jogo: A Premier League club have offered €17m (£14.6m) for Benfica striker Oscar Cardozo. Kto wie, kto wie... :)
19 czerwca 2013, 14:15 [cytuj]
Arcz powiedział/a:

Nie mogę Wam wszystkiego tak od razu powiedzieć. :D
19 czerwca 2013, 14:34 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:

nie pierdol tylko wyskakuj z newsów
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
19 czerwca 2013, 14:48 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:

Proszę:

Íñigo López będzie grał nie w Legii, a w Grecji w PAOK.

:D
Proszę: Íñigo López będzie grał nie w Legii, a w Grecji w PAOK. :D
19 czerwca 2013, 15:07 [cytuj]
http://www1.skysports.com/football/news/21476/8763432/Free-transfer-XI

Jest w czym wybierać :D
http://www1.skysports.com/football/news/21476/8763432/Free-transfer-XI Jest w czym wybierać :D
19 czerwca 2013, 15:22 [cytuj]
Ja chcę Gallasa :rotfl:
Ja chcę Gallasa :rotfl:
19 czerwca 2013, 15:30 [cytuj]
A ja Bentleya!
A ja Bentleya!
19 czerwca 2013, 15:50 [cytuj]
Cola na napad, Malouda na rozegranie i jeszcze hajsem na Sambe rzucić
Cola na napad, Malouda na rozegranie i jeszcze hajsem na Sambe rzucić
19 czerwca 2013, 16:15 [cytuj]
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=496682963735892&set=a.482981245106064.1073741854.375933012477555&type=1

Bardzo ciekawy artykuł (im dalej, tym ciekawiej). Wygląda na to, że teraz nasza polityka transferowa będzie się opierała na kupnie zawodników, którymi najbogatsze kluby nie są jeszcze zainteresowane, bo nie jesteśmy w stanie finansowo rywalizować z Szejkami czy Ruskimi w wyścigu po zawodników o już uznanej marce. Coś w stylu transferów przeprowadzanych przez Porto. Dlatego łączą nas z tak wieloma piłkarzami z Brazylii.

W sumie rozsądne. Mam tylko nadzieję, że my w przeciwieństwie do Porto, jeśli uda nam się sprowadzić jakąś perełkę, to nie pozbędziemy się jej za rok albo 2. Wygląda to obiecująco :cwaniak:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=496682963735892&set=a.482981245106064.1073741854.375933012477555&type=1 Bardzo ciekawy artykuł (im dalej, tym ciekawiej). Wygląda na to, że teraz nasza polityka transferowa będzie się opierała na kupnie zawodników, którymi najbogatsze kluby nie są jeszcze zainteresowane, bo nie jesteśmy w stanie finansowo rywalizować z Szejkami czy Ruskimi w wyścigu po zawodników o już uznanej marce. Coś w stylu transferów przeprowadzanych przez Porto. Dlatego łączą nas z tak wieloma piłkarzami z Brazylii. W sumie rozsądne. Mam tylko nadzieję, że my w przeciwieństwie do Porto, jeśli uda nam się sprowadzić jakąś perełkę, to nie pozbędziemy się jej za rok albo 2. Wygląda to obiecująco :cwaniak:
19 czerwca 2013, 16:25 [cytuj]
Walu powiedział/a:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=496682963735892&set=a.482981245106064.1073741854.375933012477555&type=1

Bardzo ciekawy artykuł (im dalej, tym ciekawiej). Wygląda na to, że teraz nasza polityka transferowa będzie się opierała na kupnie zawodników, którymi najbogatsze kluby nie są jeszcze zainteresowane, bo nie jesteśmy w stanie finansowo rywalizować z Szejkami czy Ruskimi w wyścigu po zawodników o już uznanej marce. Coś w stylu transferów przeprowadzanych przez Porto. Dlatego łączą nas z tak wieloma piłkarzami z Brazylii.

W sumie rozsądne. Mam tylko nadzieję, że my w przeciwieństwie do Porto, jeśli uda nam się sprowadzić jakąś perełkę, to nie pozbędziemy się jej za rok albo 2. Wygląda to obiecująco :cwaniak:

Jeśli to ma tak wyglądać to jestem absolutnie na tak :brawo:
Jeszcze szkółkę rozkręcić, nawet możemy sprzedawać te perełki za miliony byleby byłą ciągłość :luzik:
Jeśli to ma tak wyglądać to jestem absolutnie na tak :brawo: Jeszcze szkółkę rozkręcić, nawet możemy sprzedawać te perełki za miliony byleby byłą ciągłość :luzik:
Offence win games, defence wins titles
19 czerwca 2013, 16:37 [cytuj]
http://whatculture.com/sport/spurs-transfer-news-real-madrid-reserve-no-11-shirt-for-gareth-bale.php? :wysmiewacz: Niechaj sobie w kieszeń schowają
koszulki z 11 najlepsze w Tottenhamie mają :rotfl:
http://whatculture.com/sport/spurs-transfer-news-real-madrid-reserve-no-11-shirt-for-gareth-bale.php? :wysmiewacz: Niechaj sobie w kieszeń schowają koszulki z 11 najlepsze w Tottenhamie mają :rotfl:
Offence win games, defence wins titles
19 czerwca 2013, 16:53 [cytuj]
BREAKING: Corinthians board refusing to confirm sale of Paulinho but left the impression that it will come soon. We seem to got our man! Lets sign him and others! Coys
BREAKING: Corinthians board refusing to confirm sale of Paulinho but left the impression that it will come soon. We seem to got our man! Lets sign him and others! Coys
19 czerwca 2013, 17:00 [cytuj]
To co dziś oglądamy naszego przyszłego zawodnika w meczu z meksykiem :) Albo przyszłych :)
To co dziś oglądamy naszego przyszłego zawodnika w meczu z meksykiem :) Albo przyszłych :)
19 czerwca 2013, 17:39 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:

Nie widzi mi się ten transfer w ogóle. Nie mam pojęcia po co nam słabszy Sandro. Gość się w ŁKSie nie utrzymał w składzie, a co dopiero u nas :F
Nie widzi mi się ten transfer w ogóle. Nie mam pojęcia po co nam słabszy Sandro. Gość się w ŁKSie nie utrzymał w składzie, a co dopiero u nas :F
19 czerwca 2013, 17:54 [cytuj]
Barometr powiedział/a:

Nie wiadomo czy u nas. ALe skoro wszyscy go chwalą i do tego gra i strzela w reprezentacji to coś w tym jest. Argument z Łks-em jest nietrafiony bo qrwa nie umiemy się na młodych talentach poznać.
Nie wiadomo czy u nas. ALe skoro wszyscy go chwalą i do tego gra i strzela w reprezentacji to coś w tym jest. Argument z Łks-em jest nietrafiony bo qrwa nie umiemy się na młodych talentach poznać
19 czerwca 2013, 17:54 [cytuj]
Na pewno nie będziemy kupować tylko brazoli, argentyńczyków itp., ale teraz pewnie będą staowili niezłą część tych transferów.

Baldini ma prowadzić negocjacje ws. Paulinho. Ciekawe jak mu pójdzie. ;D

Paulinho w wywiadzie mówił, że klimat mu nie spasował u nas, a poza tym partnerkę w ciąży/z małym dzieckiem zostawił w Brazylii. Poza tym, on nie będzie grał na pozycji Sandro, jak ten będzie zdrowy. Jak go kupimy, to wydaje mi się, że będzie jednym z trójki środkowych pomocników. Dembele z przodu, Paulinho za nim i Sandro z tyłu. Oczywiści nie wiemy jak Sandro będzie grał w październiku/listopadzie jak wróci do gry. Na pewno to będzie upgrade z Parkera i Hudda.
Na pewno nie będziemy kupować tylko brazoli, argentyńczyków itp., ale teraz pewnie będą staowili niezłą część tych transferów. Baldini ma prowadzić negocjacje ws. Paulinho. Ciekawe jak mu pójdzie. ;D Paulinho w wywiadzie mówił, że klimat mu nie spasował u nas, a poza tym partnerkę w ciąży/z małym dzieckiem zostawił w Brazylii. Poza tym, on nie będzie grał na pozycji Sandro, jak ten będzie zdrowy. Jak go kupimy, to wydaje mi się, że będzie jednym z trójki środkowych pomocników. Dembele z przodu, Paulinho za nim i Sandro z tyłu. Oczywiści nie wiemy jak Sandro będzie grał w październiku/listopadzie jak wróci do gry. Na pewno to będzie upgrade z Parkera i Hudda
LMAO
|<  <<  <  28  29  30  31  32    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2024/2025?
1 50%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 50%
2 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 19 Zarejestrowanych użytkowników: 5254 Ostatnio zarejestrowany: trafostacja

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się