Forum dyskusyjne
1 czerwca 2013, 18:56 [cytuj]
Corriere dello Sport says that Fiorentina are ready to make a move for Tottenham midfielder Scott Parker.
Fajnie jakby to była prawda. Dobre wyjście i dla Nas i dla Scottiego. Viola zrobiła ogromny postęp sportowy, zagra w LE, niechaj idzie

Będzie miejsce dla Tommiego Carrolla.
Corriere dello Sport says that Fiorentina are ready to make a move for Tottenham midfielder Scott Parker.
Fajnie jakby to była prawda. Dobre wyjście i dla Nas i dla Scottiego. Viola zrobiła ogromny postęp sportowy, zagra w LE, niechaj idzie ;) Będzie miejsce dla Tommiego Carrolla
Offence win games, defence wins titles
1 czerwca 2013, 19:46 [cytuj]
- RAFO, Dempsey raczej nie odejdzie, a ja też chciałbym mu dać szansę na grę po pełnym okresie przygotowawczym. Ade i BAE już prędzej, choć też mogą zostać. Sprzedajmy Parkera, Bentleya, Gomesa, Hudda/Livermore'a.
- Podobno Villa ma dwie oferty. Jedną od nas, która mu się podoba, bo podobno gadał z AVB. A druga, trochę gorsza, od Arsenalu. No i ma przejść do klubu, który go bardziej chce, a nie do tego który mu da więcej kasy. A swoją drogą, Barcelona się nieźle rozstrzelała, w tym jedna bramka Villi.
- I jeszcze jedno
http://www.football-italia.net/34866/baldini-quits-roma-spurs
- RAFO, Dempsey raczej nie odejdzie, a ja też chciałbym mu dać szansę na grę po pełnym okresie przygotowawczym. Ade i BAE już prędzej, choć też mogą zostać. Sprzedajmy Parkera, Bentleya, Gomesa, Hudda/Livermore'a.
- Podobno Villa ma dwie oferty. Jedną od nas, która mu się podoba, bo podobno gadał z AVB. A druga, trochę gorsza, od Arsenalu. No i ma przejść do klubu, który go bardziej chce, a nie do tego który mu da więcej kasy. A swoją drogą, Barcelona się nieźle rozstrzelała, w tym jedna bramka Villi.
- I jeszcze jedno: http://www.football-italia.net/34866/baldini-quits-roma-spurs
LMAO
1 czerwca 2013, 20:34 [cytuj]
Mam mieszane uczucia co do tego Włocha. Chyba go nie polubili w Romie, oby to nie był Damien Commoli czy jak mu tam było v2,0.
Mam mieszane uczucia co do tego Włocha. Chyba go nie polubili w Romie, oby to nie był Damien Commoli czy jak mu tam było v2,0
1 czerwca 2013, 20:51 [cytuj]
[quote=PatricziwwersjiBeta]Mam mieszane uczucia co do tego Włocha. Chyba go nie polubili w Romie, oby to nie był Damien Commoli czy jak mu tam było v2,0
Rozpierdolił dobrze zapowiadający się zespół i ciągle powtarza, że to nie jego wina tylko trenerów których zresztą sam sciągnął.
[quote=PatricziwwersjiBeta]Mam mieszane uczucia co do tego Włocha. Chyba go nie polubili w Romie, oby to nie był Damien Commoli czy jak mu tam było v2,0
Rozpierdolił dobrze zapowiadający się zespół i ciągle powtarza, że to nie jego wina tylko trenerów których zresztą sam sciągnął
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
1 czerwca 2013, 21:06 [cytuj]
Higuain odchodzi oficjalnie z Realu. Szansa dla Spurs.
https://www.youtube.com/watch?v=PjLJqsI6-SU
Co kto o nim nie powie, to zawodnik, który mając zaledwie 25 lat strzelił dla Realu 122 gole w nie najlepszych dla tego klubu czasach.
Levy, nie przegap go
Co kto o nim nie powie, to zawodnik, który mając zaledwie 25 lat strzelił dla Realu 122 gole w nie najlepszych dla tego klubu czasach.
Levy, nie przegap go :)
1 czerwca 2013, 21:34 [cytuj]
scottparker powiedział/a:
Levy, nie przegap go
Niech idzie do Juve, chociaż dzisiaj jak sprint dojebał na skrzydle przy 4:2 to nie powiem przykozaczył. ALe wydaję mi się że pan Igła woli kogoś kto gra w Lm.
Ja tam wolę Negredo- co z przewrotki zajebał teraz to po prostu

I teraz po raz 2
Niech idzie do Juve, chociaż dzisiaj jak sprint dojebał na skrzydle przy 4:2 to nie powiem przykozaczył. ALe wydaję mi się że pan Igła woli kogoś kto gra w Lm.
Ja tam wolę Negredo- co z przewrotki zajebał teraz to po prostu :brawo: I teraz po raz 2 :brawo:
1 czerwca 2013, 21:37 [cytuj]
Tylko nie wiadomo czy Juve wyłoży te 25 baniek, bo włoski futbol jednak bardzo zadłużony jest. Do tego dość wysoka pencja pewnie z 5 milionców.
Tylko nie wiadomo czy Juve wyłoży te 25 baniek, bo włoski futbol jednak bardzo zadłużony jest. Do tego dość wysoka pencja pewnie z 5 milionców
1 czerwca 2013, 21:41 [cytuj]
scottparker powiedział/a:
Tylko nie wiadomo czy Juve wyłoży te 25 baniek, bo włoski futbol jednak bardzo zadłużony jest. Do tego dość wysoka pencja pewnie z 5 milionców
Tak tylko że Juve to inna planeta.
Tak tylko że Juve to inna planeta
1 czerwca 2013, 21:47 [cytuj]
Łączą nas z Rooneyem!!
https://twitter.com/THFCNews_views/status/340914670892367872/photo/1
Łączą nas z Rooneyem!!
1 czerwca 2013, 21:59 [cytuj]
https://twitter.com/DanielLevySpurs dojebany profil
https://twitter.com/DanielLevySpurs dojebany profil :rotfl:
1 czerwca 2013, 22:01 [cytuj]
A mnie podoba sie Mirallas z Evertonu i byłby to kolejny Belg plus do niego Benteke z AV - moze nazwiska nie rzucają na kolana ale mogliby zrobić różnicę. To są goscie na dorobku ,po prostu im się jeszecze chce...
A mnie podoba sie Mirallas z Evertonu i byłby to kolejny Belg plus do niego Benteke z AV - moze nazwiska nie rzucają na kolana ale mogliby zrobić różnicę. To są goscie na dorobku ,po prostu im się jeszecze chce
1 czerwca 2013, 23:50 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Łączą nas z Rooneyem!!

Geniusz.
trzaskal powiedział/a:
Rozpierdolił dobrze zapowiadający się zespół i ciągle powtarza, że to nie jego wina tylko trenerów których zresztą sam sciągnął
Ja myślę, że u nas problemu z trenerem mieć nie będzie, za to piłkarze, których ściągnął, są całkiem nieźli.
:rotfl::rotfl::rotfl:
Geniusz.
[quote=trzaskal]Rozpierdolił dobrze zapowiadający się zespół i ciągle powtarza, że to nie jego wina tylko trenerów których zresztą sam sciągnął
LMAO
1 czerwca 2013, 23:59 [cytuj]
Falcao has joined Monaco after Athletico Madrid turned down my swap offer for Gallas!
Falcao has joined Monaco after Athletico Madrid turned down my swap offer for Gallas!
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
2 czerwca 2013, 00:09 [cytuj]
Baldini kupił kilku graczy dla Romy, kiedy pracował tam razem z Capello(1995-05). Oprócz Mido, resztę pewnie też znacie. Te liczby to wiek, w którym dołączyli do klubu:
Marcus Assuncao, 22
Hidetoshi Nakata, 22
Cristano Zanetti, 22
Emerson, 24
Walter Samuel, 22
Antonio Cassano, 18
Daniele De Rossi, 18
Cristian Chivu, 22
Phillipe Mexes, 22
Mido, 21
Jest jeszcze z Realu i Romy teraz, ale to mnie przekonało do niego. Oprócz tych młodzików kupował kilku doświadczonych i dobrych weteranów zawsze, więc jak da radę trafić w połowie tak dobrze, to witam z szeroko otwartymi ramionami.
Baldini kupił kilku graczy dla Romy, kiedy pracował tam razem z Capello(1995-05). Oprócz Mido, resztę pewnie też znacie. Te liczby to wiek, w którym dołączyli do klubu:
Marcus Assuncao, 22
Hidetoshi Nakata, 22
Cristano Zanetti, 22
Emerson, 24
Walter Samuel, 22
Antonio Cassano, 18
Daniele De Rossi, 18
Cristian Chivu, 22
Phillipe Mexes, 22
Mido, 21
Jest jeszcze z Realu i Romy teraz, ale to mnie przekonało do niego. Oprócz tych młodzików kupował kilku doświadczonych i dobrych weteranów zawsze, więc jak da radę trafić w połowie tak dobrze, to witam z szeroko otwartymi ramionami. :)
LMAO
2 czerwca 2013, 00:44 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Marcus Assuncao, 22
Hidetoshi Nakata, 22
Cristano Zanetti, 22
Emerson, 24
Walter Samuel, 22
Antonio Cassano, 18
Daniele De Rossi, 18
Cristian Chivu, 22
Phillipe Mexes, 22
Mido, 21
Jest jeszcze z Realu i Romy teraz, ale to mnie przekonało do niego. Oprócz tych młodzików kupował kilku doświadczonych i dobrych weteranów zawsze, więc jak da radę trafić w połowie tak dobrze, to witam z szeroko otwartymi ramionami.

No to szacun Hades! Mnie osobiście nie chciałoby się tak szukać. Pomyślę nad zmianą zdania.
No to szacun Hades! Mnie osobiście nie chciałoby się tak szukać. Pomyślę nad zmianą zdania. :brawo:
2 czerwca 2013, 00:55 [cytuj]
Znalazłem to na innej stronie. ;D
Ale tak na serio, to widać, że koleś ma nosa do dobrych graczy. Do Realu kupił m.in. Marcelo, Gago i Higuaina.
A jak ktoś ma problem z tym, że z Romy go praktycznie wyrzucają, to niech sobie przypomni co było z AVB.
Znalazłem to na innej stronie. ;D
Ale tak na serio, to widać, że koleś ma nosa do dobrych graczy. Do Realu kupił m.in. Marcelo, Gago i Higuaina.
A jak ktoś ma problem z tym, że z Romy go praktycznie wyrzucają, to niech sobie przypomni co było z AVB. :D
LMAO
2 czerwca 2013, 09:45 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Marcus Assuncao, 22
Hidetoshi Nakata, 22
Cristano Zanetti, 22
Emerson, 24
Walter Samuel, 22
Antonio Cassano, 18
Daniele De Rossi, 18
Cristian Chivu, 22
Phillipe Mexes, 22
Mido, 21

Zacznijmy od tego że:
1: De Rossi to wychowanek i nikt go nie kupił tylko do drużyny go włączyl Capello (a Capello był 1999-2004).
2: Prezesem był Sensi, nie amerykanie. On miał bardzo duży wpływ na transfery razem z Fabio. Obecnie to sami z Sabatinim robią te transfery a trenerzy to jakiś żart którzy...wiele nie maja do powiedzenia co do transferów.
3: Wyrzucaja go z Romy bo nikt go nie chce. A czemu? Bo zatrudniaja smiesznych trenerów, rozpieprzają świetna drużyne na drobne. Może u nas AVB miałby wiecej do powiedzenia na ten transferów to i by inaczej wyglądało. Castan, marquinhos(najlepszy młody obrońca na świecie, świetny talent), Lamela, Torosidis to są dobre transfery ale są też i słabe.
Zacznijmy od tego że:
1: De Rossi to wychowanek i nikt go nie kupił tylko do drużyny go włączyl Capello (a Capello był 1999-2004).
2: Prezesem był Sensi, nie amerykanie. On miał bardzo duży wpływ na transfery razem z Fabio. Obecnie to sami z Sabatinim robią te transfery a trenerzy to jakiś żart którzy...wiele nie maja do powiedzenia co do transferów.
3: Wyrzucaja go z Romy bo nikt go nie chce. A czemu? Bo zatrudniaja smiesznych trenerów, rozpieprzają świetna drużyne na drobne. Może u nas AVB miałby wiecej do powiedzenia na ten transferów to i by inaczej wyglądało. Castan, marquinhos(najlepszy młody obrońca na świecie, świetny talent), Lamela, Torosidis to są dobre transfery ale są też i słabe
2 czerwca 2013, 10:12 [cytuj]
Higuain oficjanie powiedział że odchodzi... Jak dla mnie to teraz powinien być nasz cel transferowy nr 1 a nie 31 letni Villa !!! 25 lat ma dopiero a już tyle bramek w swojej karierze nastrzelał. 25mln euro i jest nasz.
Higuain oficjanie powiedział że odchodzi... Jak dla mnie to teraz powinien być nasz cel transferowy nr 1 a nie 31 letni Villa !!! 25 lat ma dopiero a już tyle bramek w swojej karierze nastrzelał. 25mln euro i jest nasz
2 czerwca 2013, 10:40 [cytuj]
http://www.ibtimes.co.uk/articles/473658/20130602/arsenal-transfer-news-christian-benteke-tottenham-villa.htm?
Za 15 mln brać i się nie zastanawiać !!!
http://www.ibtimes.co.uk/articles/473658/20130602/arsenal-transfer-news-christian-benteke-tottenham-villa.htm?
Za 15 mln brać i się nie zastanawiać !!!
2 czerwca 2013, 12:33 [cytuj]
Jackson Martinez i Benteke, i mamy napad który strzeli 30+ bramek w sezonie. Chyba że AVB planuje 4-3-3 to ciężko byłoby ich razem pogodzić.
Jackson Martinez i Benteke, i mamy napad który strzeli 30+ bramek w sezonie. Chyba że AVB planuje 4-3-3 to ciężko byłoby ich razem pogodzić
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne