Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  26  27  28  29  30    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowe lato 2013
18 czerwca 2013, 12:09 [cytuj]
http://www.sportsmole.co.uk/football/spurs/transfer-talk/news/report-trio-of-signings-will-convince-avb-to-stay_89429.html

Takie stawianie ultimatum nie specjalnie mi się podoba, ale z drugiej strony, to może nam wyjść na dobre bo DL będzie pod ścianą i będzie musiał zrobić zakupy.
http://www.sportsmole.co.uk/football/spurs/transfer-talk/news/report-trio-of-signings-will-convince-avb-to-stay_89429.html Takie stawianie ultimatum nie specjalnie mi się podoba, ale z drugiej strony, to może nam wyjść na dobre bo DL będzie pod ścianą i będzie musiał zrobić zakupy
18 czerwca 2013, 12:42 [cytuj]
Jeśli to prawda , a dużo pismaków podaje , że AVB właśnie postawił takie ultimatum , że albo transfery albo odchodzi do PSG , to moim zdaniem słuszna decyzja , bo w końcu trzeba wydać kasę i się wzmocnić tak jak to robią inni by o coś powalczyć , no bo przepraszam bardzo ale z Defoe , Dempseyem , Parkerem czy Livermorem nie zajmiemy nawet tego 4 miejsca , z całym szacunkiem do nich , ale Tottenham to za wysokie progi dla nich , takie Stoke , Norwich czy Sunderland są w sam raz na ich umiejętności , do sprzedaży powyższej czwórki można jeszcze dorzucić Huddlestone'a i ewentualnie Falque , a Adebayorowi , Sigurdssonowi dać czas do końca tego seoznu na pokazanie swoich prawdziwych umiejętności .
Jeśli to prawda , a dużo pismaków podaje , że AVB właśnie postawił takie ultimatum , że albo transfery albo odchodzi do PSG , to moim zdaniem słuszna decyzja , bo w końcu trzeba wydać kasę i się wzmocnić tak jak to robią inni by o coś powalczyć , no bo przepraszam bardzo ale z Defoe , Dempseyem , Parkerem czy Livermorem nie zajmiemy nawet tego 4 miejsca , z całym szacunkiem do nich , ale Tottenham to za wysokie progi dla nich , takie Stoke , Norwich czy Sunderland są w sam raz na ich umiejętności , do sprzedaży powyższej czwórki można jeszcze dorzucić Huddlestone'a i ewentualnie Falque , a Adebayorowi , Sigurdssonowi dać czas do końca tego seoznu na pokazanie swoich prawdziwych umiejętności
18 czerwca 2013, 13:32 [cytuj]
olivier powiedział/a:
Modrić lepszym piłkarzem ? Jakoś nie widzę tego po niego w Realu Madryt, owszem u nas grał pierwsze skrzypce, ale nie umie się odszukać. Jakoś za Sandro też nikt nie przepadał a chłopak pokazał , że grać potrafi . To samo będzie z Paulinho, Damiao czy Bernardem , są młodzi i napewno lepsi niż nie jeden gracz w naszej drużynie

Paulinho nie jest lepszy od Sandro czy Dembele :blee:

Damiao na pewno nie jest lepszy niż Ade w formie :blee:

Jedynie Bernard coś może pokazać, ale to też ryzykować kilkanaście mln na niego raczej nie polecam. Polecam kupić kogoś ogranego w europie
Paulinho nie jest lepszy od Sandro czy Dembele :blee: Damiao na pewno nie jest lepszy niż Ade w formie :blee: Jedynie Bernard coś może pokazać, ale to też ryzykować kilkanaście mln na niego raczej nie polecam. Polecam kupić kogoś ogranego w europie
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
18 czerwca 2013, 13:39 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Paulinho nie jest lepszy od Sandro czy Dembele :blee:

Damiao na pewno nie jest lepszy niż Ade w formie :blee:

Jedynie Bernard coś może pokazać, ale to też ryzykować kilkanaście mln na niego raczej nie polecam. Polecam kupić kogoś ogranego w europie

Może nie ryzykujmy w ogóle i dajmy szanse Defoe i Ade...

Paulinho ma podobny poziom do Dembele i za podobną cenę belg do nas przyszedł, Damiao nie wiem to jest zagadka, a Bernard może okazać się super hitem. Czasem trzeba trochę zaryzykować, żeby coś ugrać ;)
Może nie ryzykujmy w ogóle i dajmy szanse Defoe i Ade... Paulinho ma podobny poziom do Dembele i za podobną cenę belg do nas przyszedł, Damiao nie wiem to jest zagadka, a Bernard może okazać się super hitem. Czasem trzeba trochę zaryzykować, żeby coś ugrać ;)
18 czerwca 2013, 13:56 [cytuj]
Kolega Mr_Johny ma rację , trzeba zaryzykować , wiele klubów ryzykuje i im to wychodzi na dobre , więc dlaczego nie możemy kupić Bernarda i Paulinho ? Napewno obaj będą lepsi od Huddlestone'a czy nawet jak mi się wydaje Dempsey'a. Skoro kogoś ogranego w Europie no to można się postarać o Erika Lamela , ale po pierwsze Roma go pewnie nie puści a jeśli już to zapewne za kwotę powyżej 20 mln. funtów.
Kolega Mr_Johny ma rację , trzeba zaryzykować , wiele klubów ryzykuje i im to wychodzi na dobre , więc dlaczego nie możemy kupić Bernarda i Paulinho ? Napewno obaj będą lepsi od Huddlestone'a czy nawet jak mi się wydaje Dempsey'a. Skoro kogoś ogranego w Europie no to można się postarać o Erika Lamela , ale po pierwsze Roma go pewnie nie puści a jeśli już to zapewne za kwotę powyżej 20 mln. funtów
18 czerwca 2013, 14:15 [cytuj]
jeśli chcecie takich transferów daniel wam powie że nie zbędna będzie sprzedaż bale'a
jeśli chcecie takich transferów daniel wam powie że nie zbędna będzie sprzedaż bale'a
18 czerwca 2013, 14:50 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Wiedziałem o tym dużo wcześniej(patrz mój post gdzieś wyżej). Chłopak stwierdził że jest za wcześnie, aby iść za granicę. Woli rozwinąć skrzydła w bundeslidze i za rok dwa przenieść się do Anglii

Musiałem pominąć twój link.

Co do porównywania Modricia do Paulinho. Jak chorwat przychodził to też nikt nie miał pewności że będzie grał tak jak grał. Z Paulinho jest to samo. Tyle że po nim nie widać jakiś przebłysków na piłkarza klasy Modricia. Dlatego myśle że 17 mln to trochę za dużo.
Musiałem pominąć twój link. Co do porównywania Modricia do Paulinho. Jak chorwat przychodził to też nikt nie miał pewności że będzie grał tak jak grał. Z Paulinho jest to samo. Tyle że po nim nie widać jakiś przebłysków na piłkarza klasy Modricia. Dlatego myśle że 17 mln to trochę za dużo
18 czerwca 2013, 15:09 [cytuj]
bernard może być kimś na miare oscara a co do innych to nie jestem przekonany najlepszym wyborem na napadziora był by soldado ale trzeba też kogoś dużego jak benteke chyba że ade by został to wystarczy tylko hiszpan.
bernard może być kimś na miare oscara a co do innych to nie jestem przekonany najlepszym wyborem na napadziora był by soldado ale trzeba też kogoś dużego jak benteke chyba że ade by został to wystarczy tylko hiszpan
18 czerwca 2013, 15:41 [cytuj]
Zaraz się okaże, że zostaniemy bez GB, AVB i całym tym szrotem bo DL jak zwykle wszystko na ostatnią chwilę. Nie dziwię się AVB, że chce mieć możliwość przygotowania drużyny już od początku lipca a nie pod koniec sierpnia. Facet ma ambicję.

http://www.caughtoffside.com/2013/06/18/andre-villas-boas-will-stay-at-tottenham-but-only-if-they-sign-david-villa-leandrio-damiao-paulinho/
Zaraz się okaże, że zostaniemy bez GB, AVB i całym tym szrotem bo DL jak zwykle wszystko na ostatnią chwilę. Nie dziwię się AVB, że chce mieć możliwość przygotowania drużyny już od początku lipca a nie pod koniec sierpnia. Facet ma ambicję. http://www.caughtoffside.com/2013/06/18/andre-villas-boas-will-stay-at-tottenham-but-only-if-they-sign-david-villa-leandrio-damiao-paulinho/
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
18 czerwca 2013, 16:35 [cytuj]
Weźcie pod uwagę, że ceny piłkarzy skaczą do góry, po wtargnięciach PSG, City, Monaco czy Chelsea. Paulinho na pewno nie jest tak słabym piłkarzem jak o nim mówisz. Zawsze krytykujesz wszystko czego nie znasz?

I nie przesadzajcie z Dempseyem. On nie jest taki zły, a w tym sezonie na pewno będzie lepszy.
Weźcie pod uwagę, że ceny piłkarzy skaczą do góry, po wtargnięciach PSG, City, Monaco czy Chelsea. Paulinho na pewno nie jest tak słabym piłkarzem jak o nim mówisz. Zawsze krytykujesz wszystko czego nie znasz? I nie przesadzajcie z Dempseyem. On nie jest taki zły, a w tym sezonie na pewno będzie lepszy
LMAO
18 czerwca 2013, 17:49 [cytuj]
http://www.spurs-web.com/spurs-news/bernard-to-tottenham-rumours/?
http://www.spurs-web.com/spurs-news/bernard-to-tottenham-rumours/?
Offence win games, defence wins titles
18 czerwca 2013, 18:30 [cytuj]
WojtasTHFC powiedział/a:
bernard może być kimś na miare oscara a co do innych to nie jestem przekonany najlepszym wyborem na napadziora był by soldado ale trzeba też kogoś dużego jak benteke chyba że ade by został to wystarczy tylko hiszpan

Kogoś dużego? Nie podpowiadaj tak, bo Levy zobaczy że "Free Pizza" Bendtner jest/będzie za darmo i się skusi
Kogoś dużego? Nie podpowiadaj tak, bo Levy zobaczy że "Free Pizza" Bendtner jest/będzie za darmo i się skusi
18 czerwca 2013, 19:49 [cytuj]
http://www.tottenham24.pl/news/AVB-zostanie-po-jednym-warunkiem-889 - cholera jeszcze tego brakuje, ze odejdą obydwaj. jak jeden odejdzie to pewnie drugi tez. jestesmy w dupie ;/
http://www.tottenham24.pl/news/AVB-zostanie-po-jednym-warunkiem-889 - cholera jeszcze tego brakuje, ze odejdą obydwaj. jak jeden odejdzie to pewnie drugi tez. jestesmy w dupie ;/
18 czerwca 2013, 19:50 [cytuj]
Hades
Zgadzam sie. Demps w koncu był bodaj naszym trzecim strzelcem a nie grał sporo. Jednak wiek robi swoje.
Hades Zgadzam sie. Demps w koncu był bodaj naszym trzecim strzelcem a nie grał sporo. Jednak wiek robi swoje
18 czerwca 2013, 19:54 [cytuj]
wrzućcie jeszcze 5 razy ten sam link, Parker juz to było wrzucane i to leciutko wyżej wystarczy spojrzeć. A co do AVB zupełnie go w tym popieram, zresztą już ktoś wyżej pisał gość ma ambicje,a polityka transferowa naszego klubu jest żadna i nie ma się co oszukiwać :) , ktoś musi w końcu nacisnąć Levego i dać mu do zrozumienia że najwyższa pora wyciągnąć kilka $$$
wrzućcie jeszcze 5 razy ten sam link, Parker juz to było wrzucane i to leciutko wyżej wystarczy spojrzeć. A co do AVB zupełnie go w tym popieram, zresztą już ktoś wyżej pisał gość ma ambicje,a polityka transferowa naszego klubu jest żadna i nie ma się co oszukiwać :) , ktoś musi w końcu nacisnąć Levego i dać mu do zrozumienia że najwyższa pora wyciągnąć kilka $$$
18 czerwca 2013, 20:02 [cytuj]
ALe czy takich spraw nie załatwia się przy stole? A nie że dorosły chłop 36 na karku idzie do brukowca i żali się Mr. Levy nie chce mi kupić Villi. No kurde coś tu nie gra, to jest takie samo gadanie jak to że Dembele mówi że Janek powinien być kapitanem publicznie, panowie zachowujcie pozory, bo to szkodzi wizerunkowi klubu ;) Ale mówcie co chcecie.
ALe czy takich spraw nie załatwia się przy stole? A nie że dorosły chłop 36 na karku idzie do brukowca i żali się Mr. Levy nie chce mi kupić Villi. No kurde coś tu nie gra, to jest takie samo gadanie jak to że Dembele mówi że Janek powinien być kapitanem publicznie, panowie zachowujcie pozory, bo to szkodzi wizerunkowi klubu ;) Ale mówcie co chcecie
18 czerwca 2013, 20:05 [cytuj]
Patriczi nie wierzę, że nie było wcześniej gadki między AVB a Levym, może po prostu z nim nie da się nic załatwić, jeśli jest taka możliwość to oczwyście że powinni to załatwić przy stole, ale skoro tak się nie dzieje to z którejś storny musi coś nie grać, można tylko snuć domysły z ktorej
Patriczi nie wierzę, że nie było wcześniej gadki między AVB a Levym, może po prostu z nim nie da się nic załatwić, jeśli jest taka możliwość to oczwyście że powinni to załatwić przy stole, ale skoro tak się nie dzieje to z którejś storny musi coś nie grać, można tylko snuć domysły z ktorej
18 czerwca 2013, 20:09 [cytuj]
Arcz - Parker reklamuje serwis tottenham24.pl :P co się dziwisz xD:hejka:
Arcz - Parker reklamuje serwis tottenham24.pl :P co się dziwisz xD:hejka:
18 czerwca 2013, 20:13 [cytuj]
Arcz powiedział/a:

No ja myślę, ale AVB chciał dyrektora sportowego dostał Baldiniego niechaj się chłop określi a nie że cały czas rozmawia z PSG wg Le Parisien, a tu gada że chcę dokończyć projekt ale wszytko jest przeciw niemu. Powinien albo odejść póki jest czas na zatrudnienie nowego albo uśmiechnąć się do Szejka i powiedzieć Spierdalaj Tottenham to moja misja. Bo jak to rzekł w lipcu zeszłego roku: It`s not a mission to repare my raputation, it`s a mission to put Tottenham on track with titles. Więc niechaj nie będzie hipokrytą.
No ja myślę, ale AVB chciał dyrektora sportowego dostał Baldiniego niechaj się chłop określi a nie że cały czas rozmawia z PSG wg Le Parisien, a tu gada że chcę dokończyć projekt ale wszytko jest przeciw niemu. Powinien albo odejść póki jest czas na zatrudnienie nowego albo uśmiechnąć się do Szejka i powiedzieć Spierdalaj Tottenham to moja misja. Bo jak to rzekł w lipcu zeszłego roku: It`s not a mission to repare my raputation, it`s a mission to put Tottenham on track with titles. Więc niechaj nie będzie hipokrytą
18 czerwca 2013, 20:53 [cytuj]
Nie cisnąc Dempseya bo on wykonał swoje zadanie, chyba nikt sie po nim nie spodziewał spektakularnych bramek, a strzelił ich więcej od Adebayora :)
Cd. tematu, dla mnie to w sumie okej, o ile to zmotywuje DL to działania na rynku, bo sądze ze kluczem do zatrzymania Bale'a a teraz również AVB będą wzmocnienia.
Ruszymy sie na rynku, to gwarantuje wam że obaj panowie pozostaną.

Jedno mnie zastanawia, nigdzie nie czytłem ze ktos jest zainteresowany Adebayorem, szkoda.
Jak ja bym chciał Ville u nas :X
Nie cisnąc Dempseya bo on wykonał swoje zadanie, chyba nikt sie po nim nie spodziewał spektakularnych bramek, a strzelił ich więcej od Adebayora :) Cd. tematu, dla mnie to w sumie okej, o ile to zmotywuje DL to działania na rynku, bo sądze ze kluczem do zatrzymania Bale'a a teraz również AVB będą wzmocnienia. Ruszymy sie na rynku, to gwarantuje wam że obaj panowie pozostaną. Jedno mnie zastanawia, nigdzie nie czytłem ze ktos jest zainteresowany Adebayorem, szkoda. Jak ja bym chciał Ville u nas :X
|<  <<  <  26  27  28  29  30    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2024/2025?
1 50%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 50%
2 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 31 Zarejestrowanych użytkowników: 5254 Ostatnio zarejestrowany: trafostacja

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się