Forum dyskusyjne
4 września 2013, 07:44 [cytuj]
Podsumowując okienko transferowe , można je zaliczyć do najbardziej udanych w historii . Kupiliśmy światowej klasy napastnika ( narazie u nas tego nie pokazał , ale to pewnie tylko kwestia czsu ) , który nosem wciąga tych hiszpańskich napastników w kadrze - rzecz jasna nie gra w reprezentacji bo odwrócił się od realu
Kupiliśmy dwójkę bardzo młodych i zdolnych chłopaków . Eriksen i Lamela to dobra gwarancja goli i asyst na najbliższe lata . Dobrze , że to my ich zgarnęliśmy a nie czekaliśmy aż inni to zrobią .
Baldini dostarczył nam 2 duże zagadki - paulinho i chadliego . Do tej pory , uważam że te transfery nie były nam potrzebne i za tą kasę mogliśmy kupić Benteke ( coś nam kilku milionów euro do niego brakło ) i powalczyć o lukaku . Mimo wszystko liczę , że pozytywnie mnie zaskoczą
Vladimir Chiriches to transfer uzupełniający ( tak mi się przynajmniej wydaje ) , gdy rose dostanie kontuzję to janek pójdzie na lewą a Chiriches będzie walczył o miejsce z kaboulem bądź wygryzie ze składu michała.
Opchnęliśmy big toma , parkera , dempseya ( jego chyba bardziej szkoda od Bale`a ) , bale i kilku innych na wypożyczenie za ogromne pieniądze - tak na prawdę to każdy klub który kupował naszych zawodników przepłacał za nich.
Oczywiście zawsze stracenie największej gwiazdy zespołu to ogromna strata , ale ( myślę , że się ze mną zgodzicie - oprócz rafo

) godnie go zastąpiliśmy . Szkoda ,że bale odszedł ale jak tak bardzo chce się podlizywać żelusiowi to proszę bardzo
Podsumowując okienko transferowe , można je zaliczyć do najbardziej udanych w historii . Kupiliśmy światowej klasy napastnika ( narazie u nas tego nie pokazał , ale to pewnie tylko kwestia czsu ) , który nosem wciąga tych hiszpańskich napastników w kadrze - rzecz jasna nie gra w reprezentacji bo odwrócił się od realu :)
Kupiliśmy dwójkę bardzo młodych i zdolnych chłopaków . Eriksen i Lamela to dobra gwarancja goli i asyst na najbliższe lata . Dobrze , że to my ich zgarnęliśmy a nie czekaliśmy aż inni to zrobią .
Baldini dostarczył nam 2 duże zagadki - paulinho i chadliego . Do tej pory , uważam że te transfery nie były nam potrzebne i za tą kasę mogliśmy kupić Benteke ( coś nam kilku milionów euro do niego brakło ) i powalczyć o lukaku . Mimo wszystko liczę , że pozytywnie mnie zaskoczą :)
Vladimir Chiriches to transfer uzupełniający ( tak mi się przynajmniej wydaje ) , gdy rose dostanie kontuzję to janek pójdzie na lewą a Chiriches będzie walczył o miejsce z kaboulem bądź wygryzie ze składu michała.
Opchnęliśmy big toma , parkera , dempseya ( jego chyba bardziej szkoda od Bale`a ) , bale i kilku innych na wypożyczenie za ogromne pieniądze - tak na prawdę to każdy klub który kupował naszych zawodników przepłacał za nich.
Oczywiście zawsze stracenie największej gwiazdy zespołu to ogromna strata , ale ( myślę , że się ze mną zgodzicie - oprócz rafo :D ) godnie go zastąpiliśmy . Szkoda ,że bale odszedł ale jak tak bardzo chce się podlizywać żelusiowi to proszę bardzo :)
4 września 2013, 11:05 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:
Tam do Barcelony

Do Atletico będzie bardziej bolało
Tottenham będzie kreował trzecią konkurencyjną siłę w Hiszpanii sprzedając piłkarzy do Atletico. Ciekawe
Tottenham będzie kreował trzecią konkurencyjną siłę w Hiszpanii sprzedając piłkarzy do Atletico. Ciekawe :mysli: :D
5 września 2013, 10:28 [cytuj]
Ciekawe bo ponoć Spurs byli zainteresowani Pato, zaoferowali Corinthians mniej niż Brazylijczycy Milanowi zapłacili za zawodnika - czyli mniej niż 15 baniek euro. A szkoda bo byli skłonni oddać go za te 15 baniek. Podobno Koguty mają powalczyć o niego zimą
Ciekawe bo ponoć Spurs byli zainteresowani Pato, zaoferowali Corinthians mniej niż Brazylijczycy Milanowi zapłacili za zawodnika - czyli mniej niż 15 baniek euro. A szkoda bo byli skłonni oddać go za te 15 baniek. Podobno Koguty mają powalczyć o niego zimą :mysli:
5 września 2013, 10:37 [cytuj]
Pato? a przestały łapać go kontuzje?
on miał problemy z mięsniami bo za szybko urósł
Pato? a przestały łapać go kontuzje?
on miał problemy z mięsniami bo za szybko urósł;|
5 września 2013, 10:39 [cytuj]
trudno mi powiedzieć ziomuś, nie śledziłem nigdy jakoś jego kariery a tym bardziej teraz kiedy odszedł do Brazylii
trudno mi powiedzieć ziomuś, nie śledziłem nigdy jakoś jego kariery a tym bardziej teraz kiedy odszedł do Brazylii
5 września 2013, 13:38 [cytuj]
Wenger forma
http://www.meczyki.pl/image_upload/image/8344.gif
http://31.media.tumblr.com/efb6599025bcd58a5b7763e347c88848/tumblr_msjecugqqN1qdm5ngo1_400.gif
Wenger forma
http://31.media.tumblr.com/efb6599025bcd58a5b7763e347c88848/tumblr_msjecugqqN1qdm5ngo1_400.gif
5 września 2013, 14:08 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:
Wenger forma
Jakiś głupi ch...j zrobił z Knoxville'a Wengera. Nie robi się z porządnych ludzi starych arsenalowych capów!!
BTW Kto czeka na nowy film Knoxville'a BAD GRANDPA?
Jakiś głupi ch...j zrobił z Knoxville'a Wengera. Nie robi się z porządnych ludzi starych arsenalowych capów!!
BTW Kto czeka na nowy film Knoxville'a BAD GRANDPA?
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
5 września 2013, 15:29 [cytuj]
Niby transfery za nami a tu nadal newsy.
Niby transfery za nami a tu nadal newsy
Każdy mecz jest inny. Lecz piłka jest zawsze okrągła.
5 września 2013, 15:35 [cytuj]
Zawsze są jeszcze wolni agenci którzy są dostępni przez cały rok

to tak apropos Wengera
Zawsze są jeszcze wolni agenci którzy są dostępni przez cały rok :)to tak apropos Wengera
6 września 2013, 00:01 [cytuj]
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/liga-angielska/niespodziewana-oferta-tottenham-chcial-kupic-pato/gpwxf?utm_source=onetlink&utm_medium=cpc&utm_campaign=eurosport.onet.pl&utm_term=spursmania.org
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/liga-angielska/niespodziewana-oferta-tottenham-chcial-kupic-pato/gpwxf?utm_source=onetlink&utm_medium=cpc&utm_campaign=eurosport.onet.pl&utm_term=spursmania.org
6 września 2013, 10:47 [cytuj]
Dodam jeszcze co do tego Pato, że potwierdziło to BBC i mamy się o niego starać w styczniu. No jest młody jeszcze, może wypaliłby u nas.
Dodam jeszcze co do tego Pato, że potwierdziło to BBC i mamy się o niego starać w styczniu. No jest młody jeszcze, może wypaliłby u nas
6 września 2013, 13:15 [cytuj]
olivier powiedział/a:
Dodam jeszcze co do tego Pato, że potwierdziło to BBC i mamy się o niego starać w styczniu. No jest młody jeszcze, może wypaliłby u nas
W milanie było nie było nastrzelał

no może to nie Ibra czy Cavani ale 63 w 150 występach, przyzwoity wynik
Jeszcze niby do końca deadline day staraliśmy się Hernandeza, a jakby nie patrzeć Hernandez miał lepszą skuteczność niż RVP.
Chodzi mi o minuty na boisku a gole, żeby nie było że zostanę potraktowany z buta
W milanie było nie było nastrzelał ;) no może to nie Ibra czy Cavani ale 63 w 150 występach, przyzwoity wynik ;)
Jeszcze niby do końca deadline day staraliśmy się Hernandeza, a jakby nie patrzeć Hernandez miał lepszą skuteczność niż RVP.
Chodzi mi o minuty na boisku a gole, żeby nie było że zostanę potraktowany z buta :P
Offence win games, defence wins titles
6 września 2013, 15:11 [cytuj]
olivier powiedział/a:
ledwo 6 września, a my już zaczynamy gadać o styczniowym okienku

pewnie połowa noobów na forach onetu etc czeka już na styczniowe okienko i kolejne wydane miliony przez tottenham
ledwo 6 września, a my już zaczynamy gadać o styczniowym okienku :D pewnie połowa noobów na forach onetu etc czeka już na styczniowe okienko i kolejne wydane miliony przez tottenham
8 września 2013, 19:10 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
ledwo 6 września, a my już zaczynamy gadać o styczniowym okienku

pewnie połowa noobów na forach onetu etc czeka już na styczniowe okienko i kolejne wydane miliony przez tottenham
Przynajmniej będzie beka z takich typow, jak ich Levy i Lewis w chuja zrobią i nikogo nie kupią w zimie.

Bo chyba nikt normalny nie spodziewa się kolejnego przyplywu talentów i głośnych nazwisk za 30 mln. Myślę że jakiś LO i napastnik to będzie maks, co nam nasi szefuncie będą w stanie sprezentować.
Przynajmniej będzie beka z takich typow, jak ich Levy i Lewis w chuja zrobią i nikogo nie kupią w zimie. :wysmiewacz: Bo chyba nikt normalny nie spodziewa się kolejnego przyplywu talentów i głośnych nazwisk za 30 mln. Myślę że jakiś LO i napastnik to będzie maks, co nam nasi szefuncie będą w stanie sprezentować. :ok:
9 września 2013, 15:21 [cytuj]
Wpływy z transferów: 127.020.000 €
Wydatki transferowe: 121.875.000 €
czyli zarobiliśmy..... +5.145.000 €
tak na podsumowanie
Wpływy z transferów: 127.020.000 €
Wydatki transferowe: 121.875.000 €
czyli zarobiliśmy..... +5.145.000 €
tak na podsumowanie :mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
9 września 2013, 15:29 [cytuj]
Michał powiedział/a:
Przynajmniej będzie beka z takich typow, jak ich Levy i Lewis w chuja zrobią i nikogo nie kupią w zimie.

Bo chyba nikt normalny nie spodziewa się kolejnego przyplywu talentów i głośnych nazwisk za 30 mln. Myślę że jakiś LO i napastnik to będzie maks, co nam nasi szefuncie będą w stanie sprezentować.

a ja się spodziewam jednego z tych trzech - Hulk, Pato, Chicharito ...
a ja się spodziewam jednego z tych trzech - Hulk, Pato, Chicharito
9 września 2013, 15:57 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
a ja się spodziewam jednego z tych trzech - Hulk, Pato, Chicharito
Ja się spodziewam Moutinho(jakby któryś z CM się nie sprawdził) i Radamel na atak.
Pato - kurde nie mam przekonania do niego.
Chicharito - ograny w Anglii good player
Hulk - Zna się z AVB, mimo iż ostatnio nie grał na szpicy jest to dobry piłkarz
Ja się spodziewam Moutinho(jakby któryś z CM się nie sprawdził) i Radamel na atak.
Pato - kurde nie mam przekonania do niego.
Chicharito - ograny w Anglii good player
Hulk - Zna się z AVB, mimo iż ostatnio nie grał na szpicy jest to dobry piłkarz
9 września 2013, 19:41 [cytuj]
Myślę, że Falcao będzie do wyciągnięcia za 60 mln euro ... tylko ta jego pensja 13 mln rocznie --- obecnie chyba największą ma Soldado 4,5 mln GBP
Myślę, że Falcao będzie do wyciągnięcia za 60 mln euro ... tylko ta jego pensja 13 mln rocznie --- obecnie chyba największą ma Soldado 4,5 mln GBP :mysli:
9 września 2013, 20:13 [cytuj]
Naprawdę wierzycie, że Levy w zimie, po takim okienku, jakie mieliśmy teraz, wyda 60, 50, czy nawet 30 mln na jednego zawodnika?!

Wiem, że to okno było wyjątkowe, ale nie przesadzacie? Na razie nowi zawodnicy potrzebują czasu na zgranie i pokazanie swoich umiejętności po aklimatyzacji. A do tego potrzebny jest cały sezon, nie jedna runda. Kolejne elementy puzzli, mogłyby zepsuć całą układankę. Andre i tak ma nie lada wyzwanie poskładać drużynę, gdzie połowa to nowi zawodnicy. Jak Defoe i Ade nie spiszą się w roli zmienników to ściągniemy pewnie jakiegoś nowego rezerwowego dla Soldado (może Chicarito). Możliwe, że znowu postaramy się też o Coentrao, jeśli Portugalczyk dalej będzie siedział na ławce w Madrycie...i to będą pewnie wszystkie nasze styczniowe zakupy, na więcej nie ma co liczyć. Nie po takim lecie...
Naprawdę wierzycie, że Levy w zimie, po takim okienku, jakie mieliśmy teraz, wyda 60, 50, czy nawet 30 mln na jednego zawodnika?! :X Wiem, że to okno było wyjątkowe, ale nie przesadzacie? Na razie nowi zawodnicy potrzebują czasu na zgranie i pokazanie swoich umiejętności po aklimatyzacji. A do tego potrzebny jest cały sezon, nie jedna runda. Kolejne elementy puzzli, mogłyby zepsuć całą układankę. Andre i tak ma nie lada wyzwanie poskładać drużynę, gdzie połowa to nowi zawodnicy. Jak Defoe i Ade nie spiszą się w roli zmienników to ściągniemy pewnie jakiegoś nowego rezerwowego dla Soldado (może Chicarito). Możliwe, że znowu postaramy się też o Coentrao, jeśli Portugalczyk dalej będzie siedział na ławce w Madrycie...i to będą pewnie wszystkie nasze styczniowe zakupy, na więcej nie ma co liczyć. Nie po takim lecie... :tak:
9 września 2013, 22:49 [cytuj]
Michał powiedział/a:
Naprawdę wierzycie, że Levy w zimie, po takim okienku, jakie mieliśmy teraz, wyda 60, 50, czy nawet 30 mln na jednego zawodnika?!
Krórtko i na temat - NIE!
dziękuję, koniec wypowiedzi
Krórtko i na temat - NIE!
dziękuję, koniec wypowiedzi
:P