Forum dyskusyjne
2 września 2013, 22:45 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
No szkoda mi go:
http://www.cartilagefreecaptain.com/2013/9/2/4687248/benoit-assou-ekotto-tweets-that-hes-going-to-qpr
Gdzie jest Olivier i jego newsy z ITK? Ja tam siedzę od wczoraj i nie umiem znaleźć nic ciekawego(ANI JEDNEJ PLOTY)
Niech już się to okienko skończy, bo chcę zessać update do FM i zacząć nakurwiać jakimś Tottenhamem, co pewnie będzie miał w oczekiwaniach na sezon top 5 xD
Gdzie jest Olivier i jego newsy z ITK? Ja tam siedzę od wczoraj i nie umiem znaleźć nic ciekawego(ANI JEDNEJ PLOTY)
Niech już się to okienko skończy, bo chcę zessać update do FM i zacząć nakurwiać jakimś Tottenhamem, co pewnie będzie miał w oczekiwaniach na sezon top 5 xD
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
2 września 2013, 23:05 [cytuj]
nie żebym miał coś do nich, ale za dziennikarzem co relacjonuje arsenal nie było białych, sami murzyni i jacyś turcy
nie żebym miał coś do nich, ale za dziennikarzem co relacjonuje arsenal nie było białych, sami murzyni i jacyś turcy:wysmiewacz:
2 września 2013, 23:06 [cytuj]
John Cusack - szkoda, że tego gościa nie zakontraktowaliśmy , dogania samolot, potrafi pływać 10 min pod wodą bez zaczerpnięcia powietrza (był teraz film na Polsacie) ... za GB na flankę jak znalazł
John Cusack - szkoda, że tego gościa nie zakontraktowaliśmy , dogania samolot, potrafi pływać 10 min pod wodą bez zaczerpnięcia powietrza (był teraz film na Polsacie) ... za GB na flankę jak znalazł :ok:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
2 września 2013, 23:07 [cytuj]
No w filmie 2012 xd
No w filmie 2012 xd :P
Każdy mecz jest inny. Lecz piłka jest zawsze okrągła.
2 września 2013, 23:08 [cytuj]
dla mnie niespodzianka dnia to Arnautović do Stoke, nigdy się nie spodziewałem.
Pierwsze moje okno które tak wyczekuję do końca, strasznie męczące. Ja jako że wstaje strasznie wcześnie to nie potrafię do takich późnych godzin siedzieć
dla mnie niespodzianka dnia to Arnautović do Stoke, nigdy się nie spodziewałem.
Pierwsze moje okno które tak wyczekuję do końca, strasznie męczące. Ja jako że wstaje strasznie wcześnie to nie potrafię do takich późnych godzin siedzieć :bezradny:
2 września 2013, 23:12 [cytuj]
Ja właśnie mam dylemat czy czekać do końca czy się wyspać

a btw okienko w anglii kończy się o północy czasu angielskiego?
Ja właśnie mam dylemat czy czekać do końca czy się wyspać :) a btw okienko w anglii kończy się o północy czasu angielskiego?
2 września 2013, 23:13 [cytuj]
Motorniczy, to nie lepiej iść spać i w dzien poczytać o pewnych ruchach co zrobiły kluby?
Motorniczy, to nie lepiej iść spać i w dzien poczytać o pewnych ruchach co zrobiły kluby?
2 września 2013, 23:14 [cytuj]
jestem już tak blisko

siedze do końca
jestem już tak blisko :stres: siedze do końca
2 września 2013, 23:14 [cytuj]
Diegomir powiedział/a:
Ja właśnie mam dylemat czy czekać do końca czy się wyspać

a btw okienko w anglii kończy się o północy czasu angielskiego?
o północy, na Sky odliczają i zostało 45 minut
o północy, na Sky odliczają i zostało 45 minut
2 września 2013, 23:16 [cytuj]
ozil w arsenalu
ozil w arsenalu ;(
2 września 2013, 23:17 [cytuj]
przecież nie przyjechał na wycieczke do Londynu na DD
przecież nie przyjechał na wycieczke do Londynu na DD
2 września 2013, 23:29 [cytuj]
Specjalnie opoznianili ozila zebysmy nie mogli niczym odpowiedziec
Specjalnie opoznianili ozila zebysmy nie mogli niczym odpowiedziec
2 września 2013, 23:29 [cytuj]
A zresztą pieprzyć to, pewnie jak zwykle z godzine po zamknięciu będą dochodziły informacje. Spadam stąd pozdr
A zresztą pieprzyć to, pewnie jak zwykle z godzine po zamknięciu będą dochodziły informacje. Spadam stąd pozdr
2 września 2013, 23:38 [cytuj]
Sessegnon w WBA i ponoć Sunderland zarzuca sieci na naszego Sigurdssona, oferta Ade + 15 mln. funtów za Torresa jest przez Chelsea rozpatrywana NIE odrzucona. Możliwe wypożyczenie Alvaro Pereiry z Interu.
Sessegnon w WBA i ponoć Sunderland zarzuca sieci na naszego Sigurdssona, oferta Ade + 15 mln. funtów za Torresa jest przez Chelsea rozpatrywana NIE odrzucona. Możliwe wypożyczenie Alvaro Pereiry z Interu
2 września 2013, 23:39 [cytuj]
Tak się zastanawiam, jaki jest sens zostawiania transferów na ostatnią minutę/sekundę? Czy to nie jest przypadkiem ugadane i robione pod publiczkę? Teraz w Barry wbija do Evertonu(do budynku) a przecież to wypożyczenie spokojnie można było w ciągu dnia zrobić.
Tak się zastanawiam, jaki jest sens zostawiania transferów na ostatnią minutę/sekundę? Czy to nie jest przypadkiem ugadane i robione pod publiczkę? Teraz w Barry wbija do Evertonu(do budynku) a przecież to wypożyczenie spokojnie można było w ciągu dnia zrobić
2 września 2013, 23:39 [cytuj]
olivier powiedział/a:
Sessegnon w WBA i ponoć Sunderland zarzuca sieci na naszego Sigurdssona, oferta Ade + 15 mln. funtów za Torresa jest przez Chelsea rozpatrywana NIE odrzucona. Możliwe wypożyczenie Alvaro Pereiry z Interu

dla Ciebie z najświeższe newsy
:brawo: dla Ciebie z najświeższe newsy :D
2 września 2013, 23:42 [cytuj]
Raczej juz nikogo nie kupimy , zbyt mało informacji na tematy czy o kogoś się staramy.
Raczej juz nikogo nie kupimy , zbyt mało informacji na tematy czy o kogoś się staramy
2 września 2013, 23:46 [cytuj]
Dajcie spokój z tym Ozilem. 50mln euro? Nie chciałbym żeby nasz zespół tyle wyłożył za niego bo jakoś nigdy mi on nie przypadł do gustu. Co z tego, że Anale kupili jego jak obronę i atak bez szału mają, a jeden transfer ich nie zbawi. Ja jestem mega zadowolony z naszego okna i teraz pozostaje zgrac ten zespół by zaczął strzelać bramki bo w ostatnich 3 ligowych meczach tylko 2 bramki i do tego 2 z karnych, a nie z akcji więc lipa...
Dajcie spokój z tym Ozilem. 50mln euro? Nie chciałbym żeby nasz zespół tyle wyłożył za niego bo jakoś nigdy mi on nie przypadł do gustu. Co z tego, że Anale kupili jego jak obronę i atak bez szału mają, a jeden transfer ich nie zbawi. Ja jestem mega zadowolony z naszego okna i teraz pozostaje zgrac ten zespół by zaczął strzelać bramki bo w ostatnich 3 ligowych meczach tylko 2 bramki i do tego 2 z karnych, a nie z akcji więc lipa
2 września 2013, 23:46 [cytuj]
Ozil spoko transfer, ale patrząc że on w hiszpanii po 60min oddychał rękawami to nie wiem jak on chce w Anglii grać XD no ale spoko poczekamy zobaczymy, cazorla w takim razie na skrzydło, więc wg mnie strzał w stopę ale cóż xD
Ozil spoko transfer, ale patrząc że on w hiszpanii po 60min oddychał rękawami to nie wiem jak on chce w Anglii grać XD no ale spoko poczekamy zobaczymy, cazorla w takim razie na skrzydło, więc wg mnie strzał w stopę ale cóż xD
2 września 2013, 23:59 [cytuj]
Tottenham midfielder Tom Carroll has completed a loan move to QPR. #thfc #qpr
Tottenham midfielder Tom Carroll has completed a loan move to QPR. #thfc #qpr