Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  263  264  265  266  267    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowe lato 2013
2 września 2013, 18:44 [cytuj]
KonradM powiedział/a:
Ba już podobno na testach w Arse

kurrr myślałem, że Wenger da sobie spokój z transferami po wygranej z nami.

smackey powiedział/a:
hhaha jak wy tu pierdolicie :D:D:D avb wygrał całe okno transferowe w europie arsenal miał sprowadzić 3-4 czołowe gwiazdy sprowadzi może jedną. a jak wiadomo jeden piłkarz wcale nie jakiś bramkostrzelny nie załatwi sprawy, w składzie mają cazorle - zawodnika dużo lepszego, który nie raz nie był w stanie pomóc im w zdobyciu 3pkt, my mieliśmy balea, który też nie raz nie dawał rady nam pomagać, w tym momencie mamy lamele i eriksena czyli dwóch zawodników należących do ŚCISŁEJ czołówki młodych zawodników dodatkowo uzupełnieni o bardzo dobrych innych piłkarzy co pozwala nam na większą rotacje i nawet powalczenie w pucharach

dokładnie tak :brawo:
kurrr myślałem, że Wenger da sobie spokój z transferami po wygranej z nami. [quote=smackey]hhaha jak wy tu pierdolicie :D:D:D avb wygrał całe okno transferowe w europie arsenal miał sprowadzić 3-4 czołowe gwiazdy sprowadzi może jedną. a jak wiadomo jeden piłkarz wcale nie jakiś bramkostrzelny nie załatwi sprawy, w składzie mają cazorle - zawodnika dużo lepszego, który nie raz nie był w stanie pomóc im w zdobyciu 3pkt, my mieliśmy balea, który też nie raz nie dawał rady nam pomagać, w tym momencie mamy lamele i eriksena czyli dwóch zawodników należących do ŚCISŁEJ czołówki młodych zawodników dodatkowo uzupełnieni o bardzo dobrych innych piłkarzy co pozwala nam na większą rotacje i nawet powalczenie w pucharach
"If you don't have to drag yourself off the field exhausted after 90 minutes, you can't claim to have done your best."
2 września 2013, 18:49 [cytuj]
wydaliśmy już tyle kasy w tym okienku,że dosyć prawdopodobne wydaje się że nie kupimy już nikogo, zresztą kadra wydaje się kompletna, tylko nie sprzedawać/wypożyczać Ekotto, bo w razie kontuzji Rosa może być różnie(jak dla mnie i tak Ekotto powinien grać dalej pierwsze skrzypce)
wydaliśmy już tyle kasy w tym okienku,że dosyć prawdopodobne wydaje się że nie kupimy już nikogo, zresztą kadra wydaje się kompletna, tylko nie sprzedawać/wypożyczać Ekotto, bo w razie kontuzji Rosa może być różnie(jak dla mnie i tak Ekotto powinien grać dalej pierwsze skrzypce)
2 września 2013, 18:50 [cytuj]
http://en.wikipedia.org/wiki/2013%E2%80%9314_Tottenham_Hotspur_F.C._season#Transfers

jęsteśmy ciągle na plusie, także zaszaleć możemy jeszcze :szok:
http://en.wikipedia.org/wiki/2013%E2%80%9314_Tottenham_Hotspur_F.C._season#Transfers jęsteśmy ciągle na plusie, także zaszaleć możemy jeszcze :szok:
2 września 2013, 18:50 [cytuj]
Arcz powiedział/a:

w razie słąbej gry/kontuzji Rose'a, zawsze mamy Janka, a środek z Dawsem/Kaboulem/Chirichesem nie wygląda źle. BAE jak dla mnie jest skończony w Spurs, chyba, że dzieje się coś o czym nie wiemy.
w razie słąbej gry/kontuzji Rose'a, zawsze mamy Janka, a środek z Dawsem/Kaboulem/Chirichesem nie wygląda źle. BAE jak dla mnie jest skończony w Spurs, chyba, że dzieje się coś o czym nie wiemy
"If you don't have to drag yourself off the field exhausted after 90 minutes, you can't claim to have done your best."
2 września 2013, 18:52 [cytuj]
Ja coś czuje że nie zrobimy żadnego transferu dziś.Nie ma co się nastawiać...
Ja coś czuje że nie zrobimy żadnego transferu dziś.Nie ma co się nastawiać
2 września 2013, 18:53 [cytuj]
VdV nie był pewniakiem, miał walczyć o skład, a nie to ze nie widział go w składzie;p

Torres fajna opcje, tylko za ile i ile on zarabia?
VdV nie był pewniakiem, miał walczyć o skład, a nie to ze nie widział go w składzie;p Torres fajna opcje, tylko za ile i ile on zarabia?
2 września 2013, 18:53 [cytuj]
Marcin108 powiedział/a:
w razie słąbej gry/kontuzji Rose'a, zawsze mamy Janka, a środek z Dawsem/Kaboulem/Chirichesem nie wygląda źle. BAE jak dla mnie jest skończony w Spurs, chyba, że dzieje się coś o czym nie wiemy
niby tak,ale zaś jak przesuniemy Jana na skrzydło to będzie strach w środku, Kaboul przed kontuzją bardzo przyzwoity jak wygląda teraz do końca nie wiadomo, po Vladzie też nie wiem póki co czego można sie spodziewać, ale mam nadzieje ze to będzie strzał w 10, Dawsona nawet nie komentuje po ostatnim meczu ;p (żeby nie było ma też dobre momenty;) )
niby tak,ale zaś jak przesuniemy Jana na skrzydło to będzie strach w środku, Kaboul przed kontuzją bardzo przyzwoity jak wygląda teraz do końca nie wiadomo, po Vladzie też nie wiem póki co czego można sie spodziewać, ale mam nadzieje ze to będzie strzał w 10, Dawsona nawet nie komentuje po ostatnim meczu ;p (żeby nie było ma też dobre momenty;) )
2 września 2013, 18:56 [cytuj]
Arsenal wypożyczył Viviano. Teraz jak Wojtuś będzie się opieprzać na treningach, to się skończy jego kariera. Pamiętam gościa z występów w Palermo, i muszę przyznać, że to bramkarz wysokiej klasy.
Arsenal wypożyczył Viviano. Teraz jak Wojtuś będzie się opieprzać na treningach, to się skończy jego kariera. Pamiętam gościa z występów w Palermo, i muszę przyznać, że to bramkarz wysokiej klasy
2 września 2013, 18:57 [cytuj]
Nie wytrzymuje presji-wychodzę :D Dzięki za dyskusje, przyjde o 23:00 i liczę na jakąś miłą niespodziankę :mysli:
Nie wytrzymuje presji-wychodzę :D Dzięki za dyskusje, przyjde o 23:00 i liczę na jakąś miłą niespodziankę :mysli:
2 września 2013, 19:03 [cytuj]
Z Chirichesa będziemy zadowoleni . W Bukareszcie kozaczył , a to bardzo perspektywiczny obrońca i według mnie powinien smiało dobijać się do pierwszej jedenastki .
Z Chirichesa będziemy zadowoleni . W Bukareszcie kozaczył , a to bardzo perspektywiczny obrońca i według mnie powinien smiało dobijać się do pierwszej jedenastki
2 września 2013, 19:12 [cytuj]
tylko że BAE i Carroll już w QPR
2 września 2013, 19:15 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:

Gdzie potwierdzenie tych transferów? Nigdzie nie widzę
Gdzie potwierdzenie tych transferów? Nigdzie nie widzę
2 września 2013, 19:19 [cytuj]
Nie wiem czy to tu ktoś napisał.
Capoue ma pauzować jedynie 4 tygodnie.
To jest bardzo dobra informacja.
Nie wiem czy to tu ktoś napisał. Capoue ma pauzować jedynie 4 tygodnie. To jest bardzo dobra informacja
2 września 2013, 19:30 [cytuj]
Jakiś lewy obrońca mile widziany, wypożyczenie niechaj się Danny uczy od lepszych ;) ALe Levy i AVB sobie poszli więc chyba zwijamy interes ;)
Jakiś lewy obrońca mile widziany, wypożyczenie niechaj się Danny uczy od lepszych ;) ALe Levy i AVB sobie poszli więc chyba zwijamy interes ;)
Offence win games, defence wins titles
2 września 2013, 19:35 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:

BAE proszę bardzo, ale Carroll to rozumiem, że max na wypożyczenie? I tak nie byłby to dobry ruch AVB wobec kontuzji Capoue... pocieszam się tym, że nigdzie tego info nie widzę :D
BAE proszę bardzo, ale Carroll to rozumiem, że max na wypożyczenie? I tak nie byłby to dobry ruch AVB wobec kontuzji Capoue... pocieszam się tym, że nigdzie tego info nie widzę :D
2 września 2013, 19:39 [cytuj]
Marcin108 powiedział/a:

Wg tego info oboje na wypożyczeniu. Ale teraz powiedzieli że cały czas nic nie jest dogadane z Carrollem.
Wg tego info oboje na wypożyczeniu. Ale teraz powiedzieli że cały czas nic nie jest dogadane z Carrollem
Offence win games, defence wins titles
2 września 2013, 19:40 [cytuj]
http://www.tottenham24.pl/news/Assou-Ekotto-i-Carroll-wypozyczeni-do-QPR-1638 Macie. :P
http://www.tottenham24.pl/news/Assou-Ekotto-i-Carroll-wypozyczeni-do-QPR-1638 Macie. :P
Każdy mecz jest inny. Lecz piłka jest zawsze okrągła.
2 września 2013, 19:44 [cytuj]

to bardzo zła decyzja. Carroll powinien biegać po boiskach Premier League. Nawet w jakimś Hull czy Crystal Palace, ale w najwyższej klasie rozgrywkowej. Championship to łamanie kości i brutalna gra bez używania mózgu przeważnie:D
to bardzo zła decyzja. Carroll powinien biegać po boiskach Premier League. Nawet w jakimś Hull czy Crystal Palace, ale w najwyższej klasie rozgrywkowej. Championship to łamanie kości i brutalna gra bez używania mózgu przeważnie:D
2 września 2013, 20:10 [cytuj]
Jeśli faktycznie BAE na wypożyczeniu w QPR ,to zostajemy tylko z Rose'm na lewej obronie. Vertonghen wprawdzie może tam grać , ale on najlepiej wygląda na stoperze
Jeśli faktycznie BAE na wypożyczeniu w QPR ,to zostajemy tylko z Rose'm na lewej obronie. Vertonghen wprawdzie może tam grać , ale on najlepiej wygląda na stoperze
2 września 2013, 20:14 [cytuj]
Nicolas Spolli znalazł się na celowniku Tottenhamu. "Koguty" oferują za niego siedem milionów euro.
Nicolas Spolli znalazł się na celowniku Tottenhamu. "Koguty" oferują za niego siedem milionów euro
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
|<  <<  <  263  264  265  266  267    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2024/2025?
1 50%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 50%
2 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: snajper Gości online: 55 Zarejestrowanych użytkowników: 5254 Ostatnio zarejestrowany: trafostacja

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się