Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  262  263  264  265  266    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowe lato 2013
2 września 2013, 18:00 [cytuj]
Boyd powiedział/a:
Jak arse zakontraktuje Ozila, to z hukiem przegraliśmy to okno. Oni kupują pewną klasę , my do tej pory z uznanych zawodników z najlepszych lig kupiliśmy tylko Soldado (inna rzecz, ze na razie kompletnie nie umiemy nim grać), a my tylko potencjalnie dobrych graczy. No niestety nie każdy nabytek z ligi holenderskiej, rumuńskiej czy brazylijskiej się sprawdzi

A naprawdę sądzisz że mielibyśmy szansę z Arsenalem w walce o Ozila, z Chelsea o Rooneya czy z City o Navasa? Piłkarzy ukształtowanych, kompletnych, z doświadczeniami w LM, MŚ, ME i cholera wie czym jeszcze. Naszą jedyną szansą są piłkarze jak Eriksen, Lamela, Paulinho itp. Nie mamy szans z topowymi druzynami w walce o piłkarzy i sportowo i finsnsowo.
A naprawdę sądzisz że mielibyśmy szansę z Arsenalem w walce o Ozila, z Chelsea o Rooneya czy z City o Navasa? Piłkarzy ukształtowanych, kompletnych, z doświadczeniami w LM, MŚ, ME i cholera wie czym jeszcze. Naszą jedyną szansą są piłkarze jak Eriksen, Lamela, Paulinho itp. Nie mamy szans z topowymi druzynami w walce o piłkarzy i sportowo i finsnsowo
2 września 2013, 18:02 [cytuj]
Diego powiedział/a:
Ten temat wałkowany był tyle razy, że chce mi się rzygać. Powtórzę raz jeszcze, że trzeba poczekać, aż poszczególni zawodnicy się zgrają ze sobą. Lamela i Eriksen też raczej nie wejdą do składu i z miejsca będzą błyszczeć. Daj chłopakom czas :] Taka już cena tylu transferów... ;P

niech się zgrywają na treningu a nie na ważnych meczech bo na razie to kiepsko im idzie.
niech się zgrywają na treningu a nie na ważnych meczech bo na razie to kiepsko im idzie
2 września 2013, 18:06 [cytuj]
Dzejkob masz dużo racji. Ale nie do końca- akurat w przypadku Realu mieliśmy walijskiego asa w rękawie.No i jakoś nie potrafię zaakceptować twierdzenia, ze niby tak lepiej grać w arse niż w Spurs. Co więcej przecież niby z realem mamy porozumienie, a oni wzmacniają najbardziej znienawidzoną konkurencję.
Apel do Ozila: jak już musisz iśc do PL- wybierz MU, przynajmniej masz szanse na jakieś trofeum.
Dzejkob masz dużo racji. Ale nie do końca- akurat w przypadku Realu mieliśmy walijskiego asa w rękawie.No i jakoś nie potrafię zaakceptować twierdzenia, ze niby tak lepiej grać w arse niż w Spurs. Co więcej przecież niby z realem mamy porozumienie, a oni wzmacniają najbardziej znienawidzoną konkurencję. Apel do Ozila: jak już musisz iśc do PL- wybierz MU, przynajmniej masz szanse na jakieś trofeum
2 września 2013, 18:08 [cytuj]
WojtasTHFC powiedział/a:
niech się zgrywają na treningu a nie na ważnych meczech bo na razie to kiepsko im idzie

AVB pokpił sprawę, wystawić 6 nowych zawodników na derby?Więc zawodników zostawcie, ile oni grali? 60 tys ludzi darło się na Emiratach jak nigdy, dejta spokój było minęło, w zeszłym roku skład bardziej zgrany i z Balem dostał 5:2 teraz tylko 01 jest progres ;)
A co do tego pierdolenia że przegraliśmy okno, ludzie skończcie bo gadacie jak stare baby, poczekajmy z 10 kolejek, zobaczymy kto przegrał a kto nie.
Będzie cholernie ciężko, z Arsenalem gdy będą mieć Ozila, no ale kto powiedział że będzie łatwo?
AVB pokpił sprawę, wystawić 6 nowych zawodników na derby?Więc zawodników zostawcie, ile oni grali? 60 tys ludzi darło się na Emiratach jak nigdy, dejta spokój było minęło, w zeszłym roku skład bardziej zgrany i z Balem dostał 5:2 teraz tylko 01 jest progres ;) A co do tego pierdolenia że przegraliśmy okno, ludzie skończcie bo gadacie jak stare baby, poczekajmy z 10 kolejek, zobaczymy kto przegrał a kto nie. Będzie cholernie ciężko, z Arsenalem gdy będą mieć Ozila, no ale kto powiedział że będzie łatwo?
Offence win games, defence wins titles
2 września 2013, 18:10 [cytuj]
Boyd powiedział/a:
Dzejkob masz dużo racji. Ale nie do końca- akurat w przypadku Realu mieliśmy walijskiego asa w rękawie.No i jakoś nie potrafię zaakceptować twierdzenia, ze niby tak lepiej grać w arse niż w Spurs. Co więcej przecież niby z realem mamy porozumienie, a oni wzmacniają najbardziej znienawidzoną konkurencję.
Apel do Ozila: jak już musisz iśc do PL- wybierz MU, przynajmniej masz szanse na jakieś trofeum

Moyes się na Andera Herrere napalił, 36 mln (?!) chce płącić.
A Fernando do Evertonu wtedy gdy Fellaini do MU.
ALe fakt umowa z Realem to nieporozumienie.
Moyes się na Andera Herrere napalił, 36 mln (?!) chce płącić. A Fernando do Evertonu wtedy gdy Fellaini do MU. ALe fakt umowa z Realem to nieporozumienie
2 września 2013, 18:11 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:
przecież to tylko hipoteza a już bóldupisz człowieku
Po prostu wkurza mnie jak ktoś zachowuje się jak histeryk. Po 3 kolejkach i jednym przegranym meczu z nie byle jaką drużyną na wyjeździe, wywnioskowałeś, że Tottenham będzie miał przegrany sezon. Co z tego, że Arsenal kupi di Marie i Oezila? Nie wiadomo czy w ogóle poradzą sobie w nowej lidze (poza tym di Maria jest jeszcze daleko od podpisania umowy). Popatrz na nasze transfery :) Też nie kupiliśmy ogórków ;P Wybacz za moje impulsywne reakcje, ale czasami aż mnie nosi jak ktoś panikuje na początku sezonu. Po pierwszych kolejkach większość się napaliła na mistrza nawet, a teraz przyszedł zimny prysznic w postaci JEDNEJ porażki, która musiała kiedyś nastąpić, a większość już widzi przegrany sezon, bo Arsenal wzmacnia sie jakimś podrobionym Niemcem. Więcej wiary kolego :) Panikować to mogliśmy w zeszłym roku, gdzie przez trzy pierwsze kolejki nie mogliśmy zdobyć kompletu punktów z ogórkami :P
Po prostu wkurza mnie jak ktoś zachowuje się jak histeryk. Po 3 kolejkach i jednym przegranym meczu z nie byle jaką drużyną na wyjeździe, wywnioskowałeś, że Tottenham będzie miał przegrany sezon. Co z tego, że Arsenal kupi di Marie i Oezila? Nie wiadomo czy w ogóle poradzą sobie w nowej lidze (poza tym di Maria jest jeszcze daleko od podpisania umowy). Popatrz na nasze transfery :) Też nie kupiliśmy ogórków ;P Wybacz za moje impulsywne reakcje, ale czasami aż mnie nosi jak ktoś panikuje na początku sezonu. Po pierwszych kolejkach większość się napaliła na mistrza nawet, a teraz przyszedł zimny prysznic w postaci JEDNEJ porażki, która musiała kiedyś nastąpić, a większość już widzi przegrany sezon, bo Arsenal wzmacnia sie jakimś podrobionym Niemcem. Więcej wiary kolego :) Panikować to mogliśmy w zeszłym roku, gdzie przez trzy pierwsze kolejki nie mogliśmy zdobyć kompletu punktów z ogórkami :P
2 września 2013, 18:18 [cytuj]
Boyd powiedział/a:
Apel do Ozila: jak już musisz iśc do PL- wybierz MU, przynajmniej masz szanse na jakieś trofeum
Porozumienie z Realem... No właśnie! Jak na razie to sprzedaliśmy im swoje gwiazdy, a oni jeszcze wzmacniają Arsenal. Dziękuję za taką współpracę :brawo:
Porozumienie z Realem... No właśnie! Jak na razie to sprzedaliśmy im swoje gwiazdy, a oni jeszcze wzmacniają Arsenal. Dziękuję za taką współpracę :brawo:
Diego wybacz- ale to nie jedna przegrana, tylko przegrana z arse,boli najbardziej, tak mniej więcej jak 2 pkt w 8 meczach. Wtedy gdy już znowu się łudziłem, ze co jak co, ale skład mamy lepszy. Oby tylko ilość nowych graczy nie przerosła AVB i nie zmarnował nam Moussy Dembele.
Diego wybacz- ale to nie jedna przegrana, tylko przegrana z arse,boli najbardziej, tak mniej więcej jak 2 pkt w 8 meczach. Wtedy gdy już znowu się łudziłem, ze co jak co, ale skład mamy lepszy. Oby tylko ilość nowych graczy nie przerosła AVB i nie zmarnował nam Moussy Dembele
2 września 2013, 18:19 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:
ja pierdole, patrze na prawdopodobne wzmocnienia a nie na ostatni mecz. I nie powiedziałem że tak będzie tylko jeśli sie tak zdarzy :glupek:
Więcej optymizmu i przede wszystkim-realizmu :)
Więcej optymizmu i przede wszystkim-realizmu :)
2 września 2013, 18:25 [cytuj]
Boyd powiedział/a:
Diego wybacz- ale to nie jedna przegrana, tylko przegrana z arse,boli najbardziej, tak mniej więcej jak 2 pkt w 8 meczach. Wtedy gdy już znowu się łudziłem, ze co jak co, ale skład mamy lepszy. Oby tylko ilość nowych graczy nie przerosła AVB i nie zmarnował nam Moussy Dembele
Jasne, mnie też ta porażka bardzo boli, ale czasu się nie cofnie- trzeba jechać dalej. Potrzeba kilku tygodni, może nawet miesięcy żeby ten nowy projekt zaczął w 100 % działać. Wierzyłem w zwycięstwo, ale patrząc na ostatnie mecze na Emirates i przemeblowanie składu, dopuszczałem możliwą porażkę. Dlatego doszła do mnie o wiele łatwiej niż np. ta sprzed roku, gdzie Ade wyleciał z czerwoną kartką. Spokojnie, na WHL się odgryziemy :)
Jasne, mnie też ta porażka bardzo boli, ale czasu się nie cofnie- trzeba jechać dalej. Potrzeba kilku tygodni, może nawet miesięcy żeby ten nowy projekt zaczął w 100 % działać. Wierzyłem w zwycięstwo, ale patrząc na ostatnie mecze na Emirates i przemeblowanie składu, dopuszczałem możliwą porażkę. Dlatego doszła do mnie o wiele łatwiej niż np. ta sprzed roku, gdzie Ade wyleciał z czerwoną kartką. Spokojnie, na WHL się odgryziemy :)
2 września 2013, 18:28 [cytuj]
http://www.cartilagefreecaptain.com/2013/9/2/4686310/fabio-coentrao-tottenham-hotspur-transfer-rumours?

Wiem, że źródło żadne, ale z tego co tu jest napisane- Real blokuje transfer Coentrao. Nie ma to jak zawarcie wspólpracy z Realem :zly:
http://www.cartilagefreecaptain.com/2013/9/2/4686310/fabio-coentrao-tottenham-hotspur-transfer-rumours? Wiem, że źródło żadne, ale z tego co tu jest napisane- Real blokuje transfer Coentrao. Nie ma to jak zawarcie wspólpracy z Realem :zly:
2 września 2013, 18:29 [cytuj]
hhaha jak wy tu pierdolicie :D:D:D avb wygrał całe okno transferowe w europie arsenal miał sprowadzić 3-4 czołowe gwiazdy sprowadzi może jedną. a jak wiadomo jeden piłkarz wcale nie jakiś bramkostrzelny nie załatwi sprawy, w składzie mają cazorle - zawodnika dużo lepszego, który nie raz nie był w stanie pomóc im w zdobyciu 3pkt, my mieliśmy balea, który też nie raz nie dawał rady nam pomagać, w tym momencie mamy lamele i eriksena czyli dwóch zawodników należących do ŚCISŁEJ czołówki młodych zawodników dodatkowo uzupełnieni o bardzo dobrych innych piłkarzy co pozwala nam na większą rotacje i nawet powalczenie w pucharach
hhaha jak wy tu pierdolicie :D:D:D avb wygrał całe okno transferowe w europie arsenal miał sprowadzić 3-4 czołowe gwiazdy sprowadzi może jedną. a jak wiadomo jeden piłkarz wcale nie jakiś bramkostrzelny nie załatwi sprawy, w składzie mają cazorle - zawodnika dużo lepszego, który nie raz nie był w stanie pomóc im w zdobyciu 3pkt, my mieliśmy balea, który też nie raz nie dawał rady nam pomagać, w tym momencie mamy lamele i eriksena czyli dwóch zawodników należących do ŚCISŁEJ czołówki młodych zawodników dodatkowo uzupełnieni o bardzo dobrych innych piłkarzy co pozwala nam na większą rotacje i nawet powalczenie w pucharach
2 września 2013, 18:30 [cytuj]
Coś takiego, co powiecie? :P
https://twitter.com/HotspurRelated/status/374565997396500480/photo/1
Coś takiego, co powiecie? :P https://twitter.com/HotspurRelated/status/374565997396500480/photo/1
2 września 2013, 18:33 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:
Coś takiego, co powiecie? :P
https://twitter.com/HotspurRelated/status/374565997396500480/photo/1

Marzenie :P ale przecież jasno było mówione że AVB go nie widzi w składzie

Ponoć

Torres -----> Tottenham

:rotfl::rotfl:
Marzenie :P ale przecież jasno było mówione że AVB go nie widzi w składzie Ponoć Torres -----> Tottenham :rotfl::rotfl:
2 września 2013, 18:38 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:
Marzenie :P ale przecież jasno było mówione że AVB go nie widzi w składzie

Ponoć

Torres -----> Tottenham

:rotfl::rotfl:

Gdzie masz takie info ?? wątpie że Mou odda Ba i Torresa
Gdzie masz takie info ?? wątpie że Mou odda Ba i Torresa
2 września 2013, 18:40 [cytuj]
Moi zdaniem powinniśmy wypożyczyć (najlepiej z opcją pierwokupu) Dembę Ba. To, że w Chelsea mu się nie udało, nie znaczy że nie będzie błyszczeć w Spurs. Mamy mało do stracenia, a wiele do zdobycia :ok:
Moi zdaniem powinniśmy wypożyczyć (najlepiej z opcją pierwokupu) Dembę Ba. To, że w Chelsea mu się nie udało, nie znaczy że nie będzie błyszczeć w Spurs. Mamy mało do stracenia, a wiele do zdobycia :ok:
2 września 2013, 18:41 [cytuj]
Ba już podobno na testach w Arse
2 września 2013, 18:42 [cytuj]
Co do rafy VDV- AVB nie widział go w składzie, a Harry tak. Czemu? Bo Harry nie musiał nikomu nic udowadniać i zawodnicy z trudnym charakterem (RVV , ADE czy moze też BAE)się wkomponowali w team.
Co do rafy VDV- AVB nie widział go w składzie, a Harry tak. Czemu? Bo Harry nie musiał nikomu nic udowadniać i zawodnicy z trudnym charakterem (RVV , ADE czy moze też BAE)się wkomponowali w team
2 września 2013, 18:42 [cytuj]
KonradM powiedział/a:
Też właśnie o tym słyszałem, ale od kilkunastu minut, sprawa ucichła :bezradny: Zawsze można spróbować pozyskać Hernandeza z United .
Też właśnie o tym słyszałem, ale od kilkunastu minut, sprawa ucichła :bezradny: Zawsze można spróbować pozyskać Hernandeza z United
|<  <<  <  262  263  264  265  266    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2024/2025?
1 50%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 50%
2 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 53 Zarejestrowanych użytkowników: 5254 Ostatnio zarejestrowany: trafostacja

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się