Forum dyskusyjne
2 września 2013, 18:00 [cytuj]
Boyd powiedział/a:
Jak arse zakontraktuje Ozila, to z hukiem przegraliśmy to okno. Oni kupują pewną klasę , my do tej pory z uznanych zawodników z najlepszych lig kupiliśmy tylko Soldado (inna rzecz, ze na razie kompletnie nie umiemy nim grać), a my tylko potencjalnie dobrych graczy. No niestety nie każdy nabytek z ligi holenderskiej, rumuńskiej czy brazylijskiej się sprawdzi
A naprawdę sądzisz że mielibyśmy szansę z Arsenalem w walce o Ozila, z Chelsea o Rooneya czy z City o Navasa? Piłkarzy ukształtowanych, kompletnych, z doświadczeniami w LM, MŚ, ME i cholera wie czym jeszcze. Naszą jedyną szansą są piłkarze jak Eriksen, Lamela, Paulinho itp. Nie mamy szans z topowymi druzynami w walce o piłkarzy i sportowo i finsnsowo.
A naprawdę sądzisz że mielibyśmy szansę z Arsenalem w walce o Ozila, z Chelsea o Rooneya czy z City o Navasa? Piłkarzy ukształtowanych, kompletnych, z doświadczeniami w LM, MŚ, ME i cholera wie czym jeszcze. Naszą jedyną szansą są piłkarze jak Eriksen, Lamela, Paulinho itp. Nie mamy szans z topowymi druzynami w walce o piłkarzy i sportowo i finsnsowo
2 września 2013, 18:02 [cytuj]
Diego powiedział/a:
Ten temat wałkowany był tyle razy, że chce mi się rzygać. Powtórzę raz jeszcze, że trzeba poczekać, aż poszczególni zawodnicy się zgrają ze sobą. Lamela i Eriksen też raczej nie wejdą do składu i z miejsca będzą błyszczeć. Daj chłopakom czas
![:]](images/emots/kwadr.gif
)
Taka już cena tylu transferów...

niech się zgrywają na treningu a nie na ważnych meczech bo na razie to kiepsko im idzie.
niech się zgrywają na treningu a nie na ważnych meczech bo na razie to kiepsko im idzie
2 września 2013, 18:06 [cytuj]
Dzejkob masz dużo racji. Ale nie do końca- akurat w przypadku Realu mieliśmy walijskiego asa w rękawie.No i jakoś nie potrafię zaakceptować twierdzenia, ze niby tak lepiej grać w arse niż w Spurs. Co więcej przecież niby z realem mamy porozumienie, a oni wzmacniają najbardziej znienawidzoną konkurencję.
Apel do Ozila: jak już musisz iśc do PL- wybierz MU, przynajmniej masz szanse na jakieś trofeum.
Dzejkob masz dużo racji. Ale nie do końca- akurat w przypadku Realu mieliśmy walijskiego asa w rękawie.No i jakoś nie potrafię zaakceptować twierdzenia, ze niby tak lepiej grać w arse niż w Spurs. Co więcej przecież niby z realem mamy porozumienie, a oni wzmacniają najbardziej znienawidzoną konkurencję.
Apel do Ozila: jak już musisz iśc do PL- wybierz MU, przynajmniej masz szanse na jakieś trofeum
2 września 2013, 18:08 [cytuj]
WojtasTHFC powiedział/a:
niech się zgrywają na treningu a nie na ważnych meczech bo na razie to kiepsko im idzie
AVB pokpił sprawę, wystawić 6 nowych zawodników na derby?Więc zawodników zostawcie, ile oni grali? 60 tys ludzi darło się na Emiratach jak nigdy, dejta spokój było minęło, w zeszłym roku skład bardziej zgrany i z Balem dostał 5:2 teraz tylko 01 jest progres
A co do tego pierdolenia że przegraliśmy okno, ludzie skończcie bo gadacie jak stare baby, poczekajmy z 10 kolejek, zobaczymy kto przegrał a kto nie.
Będzie cholernie ciężko, z Arsenalem gdy będą mieć Ozila, no ale kto powiedział że będzie łatwo?
AVB pokpił sprawę, wystawić 6 nowych zawodników na derby?Więc zawodników zostawcie, ile oni grali? 60 tys ludzi darło się na Emiratach jak nigdy, dejta spokój było minęło, w zeszłym roku skład bardziej zgrany i z Balem dostał 5:2 teraz tylko 01 jest progres ;)
A co do tego pierdolenia że przegraliśmy okno, ludzie skończcie bo gadacie jak stare baby, poczekajmy z 10 kolejek, zobaczymy kto przegrał a kto nie.
Będzie cholernie ciężko, z Arsenalem gdy będą mieć Ozila, no ale kto powiedział że będzie łatwo?
Offence win games, defence wins titles
2 września 2013, 18:10 [cytuj]
Boyd powiedział/a:
Apel do Ozila: jak już musisz iśc do PL- wybierz MU, przynajmniej masz szanse na jakieś trofeum
Moyes się na Andera Herrere napalił, 36 mln (?!) chce płącić.
A Fernando do Evertonu wtedy gdy Fellaini do MU.
ALe fakt umowa z Realem to nieporozumienie.
Moyes się na Andera Herrere napalił, 36 mln (?!) chce płącić.
A Fernando do Evertonu wtedy gdy Fellaini do MU.
ALe fakt umowa z Realem to nieporozumienie
2 września 2013, 18:11 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:
przecież to tylko hipoteza a już bóldupisz człowieku
Po prostu wkurza mnie jak ktoś zachowuje się jak histeryk. Po 3 kolejkach i jednym przegranym meczu z nie byle jaką drużyną na wyjeździe, wywnioskowałeś, że Tottenham będzie miał przegrany sezon. Co z tego, że Arsenal kupi di Marie i Oezila? Nie wiadomo czy w ogóle poradzą sobie w nowej lidze (poza tym di Maria jest jeszcze daleko od podpisania umowy). Popatrz na nasze transfery

Też nie kupiliśmy ogórków

Wybacz za moje impulsywne reakcje, ale czasami aż mnie nosi jak ktoś panikuje na początku sezonu. Po pierwszych kolejkach większość się napaliła na mistrza nawet, a teraz przyszedł zimny prysznic w postaci JEDNEJ porażki, która musiała kiedyś nastąpić, a większość już widzi przegrany sezon, bo Arsenal wzmacnia sie jakimś podrobionym Niemcem. Więcej wiary kolego

Panikować to mogliśmy w zeszłym roku, gdzie przez trzy pierwsze kolejki nie mogliśmy zdobyć kompletu punktów z ogórkami
Po prostu wkurza mnie jak ktoś zachowuje się jak histeryk. Po 3 kolejkach i jednym przegranym meczu z nie byle jaką drużyną na wyjeździe, wywnioskowałeś, że Tottenham będzie miał przegrany sezon. Co z tego, że Arsenal kupi di Marie i Oezila? Nie wiadomo czy w ogóle poradzą sobie w nowej lidze (poza tym di Maria jest jeszcze daleko od podpisania umowy). Popatrz na nasze transfery :) Też nie kupiliśmy ogórków ;P Wybacz za moje impulsywne reakcje, ale czasami aż mnie nosi jak ktoś panikuje na początku sezonu. Po pierwszych kolejkach większość się napaliła na mistrza nawet, a teraz przyszedł zimny prysznic w postaci JEDNEJ porażki, która musiała kiedyś nastąpić, a większość już widzi przegrany sezon, bo Arsenal wzmacnia sie jakimś podrobionym Niemcem. Więcej wiary kolego :) Panikować to mogliśmy w zeszłym roku, gdzie przez trzy pierwsze kolejki nie mogliśmy zdobyć kompletu punktów z ogórkami :P
2 września 2013, 18:18 [cytuj]
Boyd powiedział/a:
Porozumienie z Realem... No właśnie! Jak na razie to sprzedaliśmy im swoje gwiazdy, a oni jeszcze wzmacniają Arsenal. Dziękuję za taką współpracę
Porozumienie z Realem... No właśnie! Jak na razie to sprzedaliśmy im swoje gwiazdy, a oni jeszcze wzmacniają Arsenal. Dziękuję za taką współpracę :brawo:
Diego wybacz- ale to nie jedna przegrana, tylko przegrana z arse,boli najbardziej, tak mniej więcej jak 2 pkt w 8 meczach. Wtedy gdy już znowu się łudziłem, ze co jak co, ale skład mamy lepszy. Oby tylko ilość nowych graczy nie przerosła AVB i nie zmarnował nam Moussy Dembele.
Diego wybacz- ale to nie jedna przegrana, tylko przegrana z arse,boli najbardziej, tak mniej więcej jak 2 pkt w 8 meczach. Wtedy gdy już znowu się łudziłem, ze co jak co, ale skład mamy lepszy. Oby tylko ilość nowych graczy nie przerosła AVB i nie zmarnował nam Moussy Dembele
2 września 2013, 18:19 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:
ja pierdole, patrze na prawdopodobne wzmocnienia a nie na ostatni mecz. I nie powiedziałem że tak będzie tylko jeśli sie tak zdarzy

Więcej optymizmu i przede wszystkim-realizmu
Więcej optymizmu i przede wszystkim-realizmu :)
2 września 2013, 18:25 [cytuj]
Boyd powiedział/a:
Diego wybacz- ale to nie jedna przegrana, tylko przegrana z arse,boli najbardziej, tak mniej więcej jak 2 pkt w 8 meczach. Wtedy gdy już znowu się łudziłem, ze co jak co, ale skład mamy lepszy. Oby tylko ilość nowych graczy nie przerosła AVB i nie zmarnował nam Moussy Dembele
Jasne, mnie też ta porażka bardzo boli, ale czasu się nie cofnie- trzeba jechać dalej. Potrzeba kilku tygodni, może nawet miesięcy żeby ten nowy projekt zaczął w 100 % działać. Wierzyłem w zwycięstwo, ale patrząc na ostatnie mecze na Emirates i przemeblowanie składu, dopuszczałem możliwą porażkę. Dlatego doszła do mnie o wiele łatwiej niż np. ta sprzed roku, gdzie Ade wyleciał z czerwoną kartką. Spokojnie, na WHL się odgryziemy
Jasne, mnie też ta porażka bardzo boli, ale czasu się nie cofnie- trzeba jechać dalej. Potrzeba kilku tygodni, może nawet miesięcy żeby ten nowy projekt zaczął w 100 % działać. Wierzyłem w zwycięstwo, ale patrząc na ostatnie mecze na Emirates i przemeblowanie składu, dopuszczałem możliwą porażkę. Dlatego doszła do mnie o wiele łatwiej niż np. ta sprzed roku, gdzie Ade wyleciał z czerwoną kartką. Spokojnie, na WHL się odgryziemy :)
2 września 2013, 18:28 [cytuj]
http://www.cartilagefreecaptain.com/2013/9/2/4686310/fabio-coentrao-tottenham-hotspur-transfer-rumours?
Wiem, że źródło żadne, ale z tego co tu jest napisane- Real blokuje transfer Coentrao. Nie ma to jak zawarcie wspólpracy z Realem
http://www.cartilagefreecaptain.com/2013/9/2/4686310/fabio-coentrao-tottenham-hotspur-transfer-rumours?
Wiem, że źródło żadne, ale z tego co tu jest napisane- Real blokuje transfer Coentrao. Nie ma to jak zawarcie wspólpracy z Realem :zly:
2 września 2013, 18:29 [cytuj]
hhaha jak wy tu pierdolicie

avb wygrał całe okno transferowe w europie arsenal miał sprowadzić 3-4 czołowe gwiazdy sprowadzi może jedną. a jak wiadomo jeden piłkarz wcale nie jakiś bramkostrzelny nie załatwi sprawy, w składzie mają cazorle - zawodnika dużo lepszego, który nie raz nie był w stanie pomóc im w zdobyciu 3pkt, my mieliśmy balea, który też nie raz nie dawał rady nam pomagać, w tym momencie mamy lamele i eriksena czyli dwóch zawodników należących do ŚCISŁEJ czołówki młodych zawodników dodatkowo uzupełnieni o bardzo dobrych innych piłkarzy co pozwala nam na większą rotacje i nawet powalczenie w pucharach
hhaha jak wy tu pierdolicie :D:D:D avb wygrał całe okno transferowe w europie arsenal miał sprowadzić 3-4 czołowe gwiazdy sprowadzi może jedną. a jak wiadomo jeden piłkarz wcale nie jakiś bramkostrzelny nie załatwi sprawy, w składzie mają cazorle - zawodnika dużo lepszego, który nie raz nie był w stanie pomóc im w zdobyciu 3pkt, my mieliśmy balea, który też nie raz nie dawał rady nam pomagać, w tym momencie mamy lamele i eriksena czyli dwóch zawodników należących do ŚCISŁEJ czołówki młodych zawodników dodatkowo uzupełnieni o bardzo dobrych innych piłkarzy co pozwala nam na większą rotacje i nawet powalczenie w pucharach
2 września 2013, 18:30 [cytuj]
Coś takiego, co powiecie?
https://twitter.com/HotspurRelated/status/374565997396500480/photo/1
Coś takiego, co powiecie? :P
2 września 2013, 18:33 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:
Coś takiego, co powiecie?
Marzenie

ale przecież jasno było mówione że AVB go nie widzi w składzie
Ponoć
Torres -----> Tottenham

Marzenie :P ale przecież jasno było mówione że AVB go nie widzi w składzie
Ponoć
Torres -----> Tottenham
:rotfl::rotfl:
2 września 2013, 18:38 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:
Marzenie

ale przecież jasno było mówione że AVB go nie widzi w składzie
Ponoć
Torres -----> Tottenham

Gdzie masz takie info ?? wątpie że Mou odda Ba i Torresa
Gdzie masz takie info ?? wątpie że Mou odda Ba i Torresa
2 września 2013, 18:40 [cytuj]
Moi zdaniem powinniśmy wypożyczyć (najlepiej z opcją pierwokupu) Dembę Ba. To, że w Chelsea mu się nie udało, nie znaczy że nie będzie błyszczeć w Spurs. Mamy mało do stracenia, a wiele do zdobycia
Moi zdaniem powinniśmy wypożyczyć (najlepiej z opcją pierwokupu) Dembę Ba. To, że w Chelsea mu się nie udało, nie znaczy że nie będzie błyszczeć w Spurs. Mamy mało do stracenia, a wiele do zdobycia :ok:
2 września 2013, 18:41 [cytuj]
Ba już podobno na testach w Arse
2 września 2013, 18:42 [cytuj]
Co do rafy VDV- AVB nie widział go w składzie, a Harry tak. Czemu? Bo Harry nie musiał nikomu nic udowadniać i zawodnicy z trudnym charakterem (RVV , ADE czy moze też BAE)się wkomponowali w team.
Co do rafy VDV- AVB nie widział go w składzie, a Harry tak. Czemu? Bo Harry nie musiał nikomu nic udowadniać i zawodnicy z trudnym charakterem (RVV , ADE czy moze też BAE)się wkomponowali w team
2 września 2013, 18:42 [cytuj]
KonradM powiedział/a:
Też właśnie o tym słyszałem, ale od kilkunastu minut, sprawa ucichła

Zawsze można spróbować pozyskać Hernandeza z United .
Też właśnie o tym słyszałem, ale od kilkunastu minut, sprawa ucichła :bezradny: Zawsze można spróbować pozyskać Hernandeza z United