Forum dyskusyjne
2 września 2013, 16:54 [cytuj]
Porto zaprzecza jakoby Fernando miał odejść. Mowią, że nie na sprzedaż. Coentrao to na wypożyczenie miałby przyjść do nas.
Porto zaprzecza jakoby Fernando miał odejść. Mowią, że nie na sprzedaż. Coentrao to na wypożyczenie miałby przyjść do nas
2 września 2013, 16:56 [cytuj]
Robert powiedział/a:
Daws i Walker , to chyba oni stali za plecami tej 3 (Jan, Capoue, Rose)
no i Daws przy bramce
Dawson... "Żiru" go wyciagnal z lini spalonego naszej defensywy
Dawson... "Żiru" go wyciagnal z lini spalonego naszej defensywy
2 września 2013, 17:01 [cytuj]
oni nie tylko na Ozila polują, podobno za Ozilem ma lecieć Di Maria
oni nie tylko na Ozila polują, podobno za Ozilem ma lecieć Di Maria :krzyk:
2 września 2013, 17:05 [cytuj]
to real chce dość mocno przeczyścić kadre?
to real chce dość mocno przeczyścić kadre?
2 września 2013, 17:08 [cytuj]
nie trzeba kończyć trenera żeby zauważyć jak jest broń ArseNAL-u w prwie każdych derbach z nami --- mocne dogranie z flanki na pierwszy słupek --- takich goli tracimy masę właśnie z Analem ... i kolejny raz im się udało --> h..y trener i h.... obona - tyle tak na podsumowanie derbów... za co ten AVB bierze te 8 mln rocznie od TOTT ??
nie trzeba kończyć trenera żeby zauważyć jak jest broń ArseNAL-u w prwie każdych derbach z nami --- mocne dogranie z flanki na pierwszy słupek --- takich goli tracimy masę właśnie z Analem ... i kolejny raz im się udało --> h..y trener i h.... obona - tyle tak na podsumowanie derbów... za co ten AVB bierze te 8 mln rocznie od TOTT ??
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
2 września 2013, 17:11 [cytuj]
Przemas1988 powiedział/a:
Obejrzyj z 5 razy powtorke tej bramki to moze ogarniesz ze zjebal Dawson
Zjebał Daws już w polu karnym, natomiast Rose odpuścił asystującego (kto to był, Cazorla?), który był za jego plecami. Od kiedy obrońca może puszczać przeciwnika za plecy?
Nie szkaluję Danny'ego, on zjebał co nie obliguje reszty do tego że zjebać mogli, ale popełnił błąd i tyle.
Zjebał Daws już w polu karnym, natomiast Rose odpuścił asystującego (kto to był, Cazorla?), który był za jego plecami. Od kiedy obrońca może puszczać przeciwnika za plecy?
Nie szkaluję Danny'ego, on zjebał co nie obliguje reszty do tego że zjebać mogli, ale popełnił błąd i tyle
2 września 2013, 17:12 [cytuj]
http://www.transfery.info/60386,100-milionow-za-balea-a-gdyby-tak-za-te-pieniadze-zbudowac-caly-zespol
Ciekawy artykuł... Polecam
http://www.transfery.info/60386,100-milionow-za-balea-a-gdyby-tak-za-te-pieniadze-zbudowac-caly-zespol
Ciekawy artykuł... Polecam ;)
2 września 2013, 17:14 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:
oni nie tylko na Ozila polują, podobno za Ozilem ma lecieć Di Maria

jeśli Odbyt kupi Ozil-a i Di Marie teraz - to Levy jest głupszy niż lewy but Pereza i przwiduje pewne sytacje jak pierwsza (stara) Amiga Wenger-a
jeśli Odbyt kupi Ozil-a i Di Marie teraz - to Levy jest głupszy niż lewy but Pereza i przwiduje pewne sytacje jak pierwsza (stara) Amiga Wenger-a :plask:
2 września 2013, 17:16 [cytuj]
Jeśli Arsenal zakontraktuje di Marie i Ozila, to Levy odpowie Hulkiem i Coentrao... Zobaczycie
Jeśli Arsenal zakontraktuje di Marie i Ozila, to Levy odpowie Hulkiem i Coentrao... Zobaczycie :ok:
2 września 2013, 17:21 [cytuj]
"Obrońca Chelsea Sam Hutchinson został wypożyczony o holenderskiego Vitesse Arnhem"
----
czy nie powinniśmy mieć jakiegoś układu np: z NAC BREDA, albo Roda JC ... i piznąć te umowy z Internacionalem i Realem --- oba te kluby nie przyczymiły się do naszego rozwoju a real-marca-madryt zablokował nam drogę do - WIELKOŚCI...
"Obrońca Chelsea Sam Hutchinson został wypożyczony o holenderskiego Vitesse Arnhem"
----
czy nie powinniśmy mieć jakiegoś układu np: z NAC BREDA, albo Roda JC ... i piznąć te umowy z Internacionalem i Realem --- oba te kluby nie przyczymiły się do naszego rozwoju a real-marca-madryt zablokował nam drogę do - WIELKOŚCI... :plask:
2 września 2013, 17:24 [cytuj]
Diego powiedział/a:
Jeśli Arsenal zakontraktuje di Marie i Ozila, to Levy odpowie Hulkiem i Coentrao... Zobaczycie

--
A nie lepiej było sprzedać Bale dziś o 23:00 i o tej samej porze dopiąć transfer Hulka ??
Anal - nie zdąrzyłby z kontaktami Ozil-a i DM! Tak?..
--
A nie lepiej było sprzedać Bale dziś o 23:00 i o tej samej porze dopiąć transfer Hulka ??
Anal - nie zdąrzyłby z kontaktami Ozil-a i DM! Tak?
2 września 2013, 17:35 [cytuj]
Ludzie błagam was. Levy za kase z Bale'a zrobił nam pake z zajekurwabistym potencjałem a wy po 3 kolejkach w których przegralismy tylko z Arsenalem, ARSENALEM!! (To nie sa jakies pizdeczki tylko klasowa druzyna. Sklad maja waski ale pierwsza jedenastke bardzo mocna) biadolicie jak bysmy spadli z ligi.
RAFO ja wiem że strata Bale'a boli ale pierdzielisz straszne głupoty ostatnio...
Ludzie błagam was. Levy za kase z Bale'a zrobił nam pake z zajekurwabistym potencjałem a wy po 3 kolejkach w których przegralismy tylko z Arsenalem, ARSENALEM!! (To nie sa jakies pizdeczki tylko klasowa druzyna. Sklad maja waski ale pierwsza jedenastke bardzo mocna) biadolicie jak bysmy spadli z ligi.
RAFO ja wiem że strata Bale'a boli ale pierdzielisz straszne głupoty ostatnio
2 września 2013, 17:37 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
--
Anal - nie zdąrzyłby z kontaktami Ozil-a i DM! Tak?
Co fakt to fakt .!
Co fakt to fakt .! :)
2 września 2013, 17:39 [cytuj]
dzejkob powiedział/a:
RAFO ja wiem że strata Bale'a boli ale pierdzielisz straszne głupoty ostatnio
100% racji
100% racji
2 września 2013, 17:39 [cytuj]
dzejkob powiedział/a:
Dokładnie. Najbardziej wkurzające jest obwinianie, ktory piłkarz najmocniej zawiódł i pieprznie, że nowe nabytki się nie sprawdzają.
Dokładnie. Najbardziej wkurzające jest obwinianie, ktory piłkarz najmocniej zawiódł i pieprznie, że nowe nabytki się nie sprawdzają. :tak:
2 września 2013, 17:47 [cytuj]
17:43 Koniec historii transferowej dotyczącej Hulka. Zenit żądał za wypożyczenie Brazylijczyka 10 milionów funtów, co skutecznie odstraszyło Tottenham.
Łatwo przyszło, łatwo poszło
17:43 Koniec historii transferowej dotyczącej Hulka. Zenit żądał za wypożyczenie Brazylijczyka 10 milionów funtów, co skutecznie odstraszyło Tottenham.
Łatwo przyszło, łatwo poszło :glupek:
2 września 2013, 17:48 [cytuj]
jakoś to tak dziwnie wszystko się składa, jakoś trudno mi uwierzyć że Arsenal może kupić och obu, ale załóżmy że się tak dzieje. Akurat w okno letnie przed tym zasranym fair play sprzedawany jest Bale, są kupowani nowi zawodnicy, i w ten sam czas wzmacniają się ci którzy moga nam najbardziej zagrozić w top 4 - Arsenal, Liverpool już pokazuje że będzie groźny a w drodze jest kilka transferów. Toż to kurwa będzie dramat tej drużyny jak tfu, tfu, tfu... Tottenham nie dostanie sie do miejsca premiowanego grą w LM
jakoś to tak dziwnie wszystko się składa, jakoś trudno mi uwierzyć że Arsenal może kupić och obu, ale załóżmy że się tak dzieje. Akurat w okno letnie przed tym zasranym fair play sprzedawany jest Bale, są kupowani nowi zawodnicy, i w ten sam czas wzmacniają się ci którzy moga nam najbardziej zagrozić w top 4 - Arsenal, Liverpool już pokazuje że będzie groźny a w drodze jest kilka transferów. Toż to kurwa będzie dramat tej drużyny jak tfu, tfu, tfu... Tottenham nie dostanie sie do miejsca premiowanego grą w LM :krzyk:
2 września 2013, 17:53 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:
jakoś to tak dziwnie wszystko się składa, jakoś trudno mi uwierzyć że Arsenal może kupić och obu, ale załóżmy że się tak dzieje. Akurat w okno letnie przed tym zasranym fair play sprzedawany jest Bale, są kupowani nowi zawodnicy, i w ten sam czas wzmacniają się ci którzy moga nam najbardziej zagrozić w top 4 - Arsenal, Liverpool już pokazuje że będzie groźny a w drodze jest kilka transferów. Toż to kurwa będzie dramat tej drużyny jak tfu, tfu, tfu... Tottenham nie dostanie sie do miejsca premiowanego grą w LM

Trzymajcie mnie, bo wyjdę z siebie
Trzymajcie mnie, bo wyjdę z siebie :zly:
2 września 2013, 17:54 [cytuj]
Jak arse zakontraktuje Ozila, to z hukiem przegraliśmy to okno. Oni kupują pewną klasę , my do tej pory z uznanych zawodników z najlepszych lig kupiliśmy tylko Soldado (inna rzecz, ze na razie kompletnie nie umiemy nim grać), a reszta to potencjalnie dobrzy graczy, perspektywiczni. No niestety nie każdy nabytek z ligi holenderskiej, rumuńskiej czy brazylijskiej się sprawdzi, szczególnie jak AVB wymarzył sobie cała nową 11tkę (uzupełnioną k.... Dawsem).
Jak arse zakontraktuje Ozila, to z hukiem przegraliśmy to okno. Oni kupują pewną klasę , my do tej pory z uznanych zawodników z najlepszych lig kupiliśmy tylko Soldado (inna rzecz, ze na razie kompletnie nie umiemy nim grać), a reszta to potencjalnie dobrzy graczy, perspektywiczni. No niestety nie każdy nabytek z ligi holenderskiej, rumuńskiej czy brazylijskiej się sprawdzi, szczególnie jak AVB wymarzył sobie cała nową 11tkę (uzupełnioną k.... Dawsem)
2 września 2013, 17:56 [cytuj]
Diego powiedział/a:
Trzymajcie mnie, bo wyjdę z siebie

przecież to tylko hipoteza a już bóldupisz człowieku
przecież to tylko hipoteza a już bóldupisz człowieku