Forum dyskusyjne
2 września 2013, 16:15 [cytuj]
Tottenham reached an agreement with QPR to loan Assou-Ekotto and Carroll, according to Sky Italy
Tottenham reached an agreement with QPR to loan Assou-Ekotto and Carroll, according to Sky Italy
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
2 września 2013, 16:19 [cytuj]
Liverpool i PSG rozpoczynają rozmowy z Chelsea w sprawie transferu Maty.
Liverpool i PSG rozpoczynają rozmowy z Chelsea w sprawie transferu Maty
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
2 września 2013, 16:25 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
To chyba oznacza, że będziemy starali się pozyskać Coentrao
To chyba oznacza, że będziemy starali się pozyskać Coentrao :D
2 września 2013, 16:32 [cytuj]
Jak patrzę na nieudolne wrzutki Rose'a i jego karygodny błąd w meczu z Arsenalem, to przyznam się, jestem za transferem Kłentrao do nas. Ten zawodnik to klasa sama w sobie. Z drugiej strony kolejny nowy zawodnik, kolejny do aklimatyzacji.
Jak patrzę na nieudolne wrzutki Rose'a i jego karygodny błąd w meczu z Arsenalem, to przyznam się, jestem za transferem Kłentrao do nas. Ten zawodnik to klasa sama w sobie. Z drugiej strony kolejny nowy zawodnik, kolejny do aklimatyzacji
2 września 2013, 16:32 [cytuj]
Diego powiedział/a:
To chyba oznacza, że będziemy starali się pozyskać Coentrao

A biorąc pod uwagę, że to deadline day, to możemy za niego niestety przepłacić. Ale Fabio to zajebisty LO. Szkoda tylko trochę Rose'a, bo ciężko mi sobie wyobrazić, by Coentrao siedział na ławce...
A biorąc pod uwagę, że to deadline day, to możemy za niego niestety przepłacić. Ale Fabio to zajebisty LO. Szkoda tylko trochę Rose'a, bo ciężko mi sobie wyobrazić, by Coentrao siedział na ławce... :|
2 września 2013, 16:34 [cytuj]
Michał powiedział/a:
A biorąc pod uwagę, że to deadline day, to możemy za niego niestety przepłacić. Ale Fabio to zajebisty LO. Szkoda tylko trochę Rose'a, bo ciężko mi sobie wyobrazić, by Coentrao siedział na ławce...

ale moze dużo nauczyć sie
oby tylko za dużo nie płacić za niego
ale moze dużo nauczyć sie
oby tylko za dużo nie płacić za niego
2 września 2013, 16:35 [cytuj]
mam nadzieje że avb wróci do pary pomocników sandro-dembele bo paulinho i capoue nie umywają się do nich z tamtego sezonu do kontuzji sandro
mam nadzieje że avb wróci do pary pomocników sandro-dembele bo paulinho i capoue nie umywają się do nich z tamtego sezonu do kontuzji sandro
2 września 2013, 16:35 [cytuj]
Michał powiedział/a:

Lepszy Baines czy nawet duuuużo tańszy Nagatomo(który i na ławkę usiądzie i wejdzie jak Rose zacznie błędy odpierdalać)
Lepszy Baines czy nawet duuuużo tańszy Nagatomo(który i na ławkę usiądzie i wejdzie jak Rose zacznie błędy odpierdalać)
2 września 2013, 16:36 [cytuj]
Fernando w Evertonie - zajebisty transfer Martineza
2 września 2013, 16:39 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
pomocnik, czyli zastepstwo za Felainiego
pomocnik, czyli zastepstwo za Felainiego
2 września 2013, 16:39 [cytuj]
Dziwią mnie trochę ruchy kadrowe Realu. Sprzedali już :
1) Adana
2) Higuaina (37 mln)
3) Callejona (10 mln)
4)Albiola (12 mln)
5) Kaka (?)
Blisko odejścia są :
6)Oezil (50 mln)
7)di Maria (ok. 25 mln)
8)Coentrao (ok. 25 mln)
Gracze najwyższej półki

Trzeba jednak przyznać, ze Real potrafi robić interesy

Barca np. sprzedala Ville za 3 mln
Dziwią mnie trochę ruchy kadrowe Realu. Sprzedali już :
1) Adana
2) Higuaina (37 mln)
3) Callejona (10 mln)
4)Albiola (12 mln)
5) Kaka (?)
Blisko odejścia są :
6)Oezil (50 mln)
7)di Maria (ok. 25 mln)
8)Coentrao (ok. 25 mln)
Gracze najwyższej półki :mysli: Trzeba jednak przyznać, ze Real potrafi robić interesy :D Barca np. sprzedala Ville za 3 mln :wysmiewacz:
2 września 2013, 16:41 [cytuj]
WojtasTHFC powiedział/a:
Ten temat wałkowany był tyle razy, że chce mi się rzygać. Powtórzę raz jeszcze, że trzeba poczekać, aż poszczególni zawodnicy się zgrają ze sobą. Lamela i Eriksen też raczej nie wejdą do składu i z miejsca będzą błyszczeć. Daj chłopakom czas
![:]](images/emots/kwadr.gif
)
Taka już cena tylu transferów...
Ten temat wałkowany był tyle razy, że chce mi się rzygać. Powtórzę raz jeszcze, że trzeba poczekać, aż poszczególni zawodnicy się zgrają ze sobą. Lamela i Eriksen też raczej nie wejdą do składu i z miejsca będzą błyszczeć. Daj chłopakom czas :] Taka już cena tylu transferów... ;P
2 września 2013, 16:46 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Za Leightona trzeba by było zapłacić podobną kwotę. Jak dla mnie Coentrao byłby lepszy. Co do Nagatomo to dużo nie powiem, bo za wielu meczów Interu nie widziałem.
Za Leightona trzeba by było zapłacić podobną kwotę. Jak dla mnie Coentrao byłby lepszy. Co do Nagatomo to dużo nie powiem, bo za wielu meczów Interu nie widziałem
2 września 2013, 16:47 [cytuj]
Wydaje mi się, że nasz Prezes czeka na potwierdzenie Oezila i wtedy ruszy do kontrofensywy
Wydaje mi się, że nasz Prezes czeka na potwierdzenie Oezila i wtedy ruszy do kontrofensywy :mysli:
2 września 2013, 16:50 [cytuj]
@Diego
Kaka przeszedł za darmo, byle mu nie płacili 9 czy 10 mln za sezon, a w Milanie ma zarabiać 4mln. Takie ma parcie na mundial w Brazylii.
Baines to jest wydatek 25 mln, przynajmniej o takiej kwocie czytalem ze za tyle pójdzie do MU.
Coentrao powinien być tańczy i chciał odejść
@Diego
Kaka przeszedł za darmo, byle mu nie płacili 9 czy 10 mln za sezon, a w Milanie ma zarabiać 4mln. Takie ma parcie na mundial w Brazylii.
Baines to jest wydatek 25 mln, przynajmniej o takiej kwocie czytalem ze za tyle pójdzie do MU.
Coentrao powinien być tańczy i chciał odejść
jin_tae powiedział/a:
Oficjalne strony Porto i Evertonu jeszcze tego nie potwierdziły. Mógłbyś podać źródło tej wiadomości?
Oficjalne strony Porto i Evertonu jeszcze tego nie potwierdziły. Mógłbyś podać źródło tej wiadomości?
wersus powiedział/a:
Jak patrzę na nieudolne wrzutki Rose'a i jego karygodny błąd w meczu z Arsenalem, to przyznam się, jestem za transferem Kłentrao do nas. Ten zawodnik to klasa sama w sobie. Z drugiej strony kolejny nowy zawodnik, kolejny do aklimatyzacji
Obejrzyj z 5 razy powtorke tej bramki to moze ogarniesz ze zjebal Dawson
Obejrzyj z 5 razy powtorke tej bramki to moze ogarniesz ze zjebal Dawson ;)
... i przyjdzie Messi w pakiecie z Iniesta.
Tak na poważnie, zapamietajcie te chwile, być może ostatni czas możemy poczuć się jak kibice City podczas okienka,
i przyjdzie Messi w pakiecie z Iniesta. :rotfl:
Tak na poważnie, zapamietajcie te chwile, być może ostatni czas możemy poczuć się jak kibice City podczas okienka,
2 września 2013, 16:51 [cytuj]
Diego powiedział/a:
Wydaje mi się, że nasz Prezes czeka na potwierdzenie Oezila i wtedy ruszy do kontrofensywy

taniej to jest przebic arsenal i nie dogadać sie z zawodnikiem;d
taniej to jest przebic arsenal i nie dogadać sie z zawodnikiem;d
2 września 2013, 16:54 [cytuj]
Przemas1988 powiedział/a:
Obejrzyj z 5 razy powtorke tej bramki to moze ogarniesz ze zjebal Dawson

Daws i Walker , to chyba oni stali za plecami tej 3 (Jan, Capoue, Rose)
no i Daws przy bramce
Daws i Walker , to chyba oni stali za plecami tej 3 (Jan, Capoue, Rose)
no i Daws przy bramce