Forum dyskusyjne
2 września 2013, 14:40 [cytuj]
przecież to prawie pewne, że transfer był ustalony z miesiąc temu tylko bale dostał zakaz rozmawiania od realu i tottenhamu z gazetami żeby tottenham mógł spokojnie prowadzić transfery
przecież to prawie pewne, że transfer był ustalony z miesiąc temu tylko bale dostał zakaz rozmawiania od realu i tottenhamu z gazetami żeby tottenham mógł spokojnie prowadzić transfery
2 września 2013, 14:42 [cytuj]
teraz to gadacie że wiadomo wiadomo a wcześniej to co było

ale ściema, jeden RAFO miał szczerą nadzieję bo to było widać
teraz to gadacie że wiadomo wiadomo a wcześniej to co było :zly: ale ściema, jeden RAFO miał szczerą nadzieję bo to było widać :|
2 września 2013, 14:52 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:
teraz to gadacie że wiadomo wiadomo a wcześniej to co było

ale ściema, jeden RAFO miał szczerą nadzieję bo to było widać

zawsze pisałem to samo, więc mi nie zarzucaj że zmieniam zdanie

chyba każdy kto myśli racjonalnie wiedział że do tego transferu dojdzie.
zawsze pisałem to samo, więc mi nie zarzucaj że zmieniam zdanie;) chyba każdy kto myśli racjonalnie wiedział że do tego transferu dojdzie
2 września 2013, 14:53 [cytuj]
@Motorniczy
nie ma co sie denerwować, przeszedł, jest po wszystkim. Przynajmniej nie musieliśmy przepłacać jak Napoli za Higuaina
jedyne co zostało to liczyć ze nowe nabytki szybko sie zgrają a AVB to ładnie poukłada i bedziemy wysoko
@Motorniczy
nie ma co sie denerwować, przeszedł, jest po wszystkim. Przynajmniej nie musieliśmy przepłacać jak Napoli za Higuaina;)
jedyne co zostało to liczyć ze nowe nabytki szybko sie zgrają a AVB to ładnie poukłada i bedziemy wysoko
2 września 2013, 14:53 [cytuj]
Plotki ploteczki: Nie Hulk a Mata ma grać u nas na pozycji OPS.
Plotki ploteczki: Nie Hulk a Mata ma grać u nas na pozycji OPS
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
2 września 2013, 14:55 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Plotki ploteczki: Nie Hulk a Mata ma grać u nas na pozycji OPS
Zdecydowanie nie, zresztą nawet nie chce myśleć ile by trzeba było mu płacić, już nie raz tu o tym pisaliśmy
Zdecydowanie nie, zresztą nawet nie chce myśleć ile by trzeba było mu płacić, już nie raz tu o tym pisaliśmy
2 września 2013, 14:57 [cytuj]
Ciekawe co z Ade i Assou - Ekotto ? Coś cicho o nich póki co
2 września 2013, 15:12 [cytuj]
Arcz powiedział/a:
zawsze pisałem to samo, więc mi nie zarzucaj że zmieniam zdanie

chyba każdy kto myśli racjonalnie wiedział że do tego transferu dojdzie
Pewnie tak, za rzadko cię tu widywałem w ten okres, pewnie dlatego tak to uogólniłem
Robert powiedział/a:
@Motorniczy
nie ma co sie denerwować, przeszedł, jest po wszystkim. Przynajmniej nie musieliśmy przepłacać jak Napoli za Higuaina

ja tam się nie denerwuję ale oglądać jego zadowolonej miny na prezentacji tez mi się nie widzi. Trochę dla mnie to dziwne że tutaj ogladaliście

Ale to prawda, Napoli troche na frajerów wyszło z Higuainem.
Ogólnie to chodza słuchy że okienko nam się jeszcze nie skończyło. Czekamy do rana
Pewnie tak, za rzadko cię tu widywałem w ten okres, pewnie dlatego tak to uogólniłem :|
[quote=Robert]@Motorniczy
nie ma co sie denerwować, przeszedł, jest po wszystkim. Przynajmniej nie musieliśmy przepłacać jak Napoli za Higuaina;)
2 września 2013, 15:15 [cytuj]
Walu powiedział/a:
dobrze zapowiadających się to my już mamy w drużynie miliard zawodnikow. jeśli w ogóle kogokolwiek mamy teraz kupować to albo kogoś kto będzie z miejsca gwiazda drużyny, albo jakiegoś młodego ktorego odrazu wypozyczymy. wczoraj wyraźnie brakowalo lidera, takim ma chyba być Eriksen, ale czy podoła? zobaczymy. Mata byłby idealny chociaz moim zdaniem nie potrzebujemy więcej transferow. kwestia czasu jest aż ta druzyna zatrybi i sie rozpedzi. na pozycji Ince mamy Lamela, Townsend, Chadli - wszyscy młodzi i musza grac zeby sie rozwijac, a do tego jest Azza ktory miejsca tez latwo nie odda. Gdzie Ty tam widzisz Ince?
dokładnie, mamy piłkarzy u progu kariery, którzy rozwiną się w ciągu najbliższych lat - takich TOTT już nie potrzebuje - teraz przydał by się ktoś pokroju Rooney-a, Hulka ... Ibry ..
dokładnie, mamy piłkarzy u progu kariery, którzy rozwiną się w ciągu najbliższych lat - takich TOTT już nie potrzebuje - teraz przydał by się ktoś pokroju Rooney-a, Hulka ... Ibry
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
2 września 2013, 15:23 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:
ja tam się nie denerwuję ale oglądać jego zadowolonej miny na prezentacji tez mi się nie widzi. Trochę dla mnie to dziwne że tutaj ogladaliście Ale to prawda, Napoli troche na frajerów wyszło z Higuainem.
dlatego wyłączyłem, nie oglądałem calego, tylko kilka minut
Moze dlatego nie mógł nic gadać i trenować, zebyśmy nie byli dojeni jak napoli
Jak Sky zrobiło podliczenie transferów, to wydaliśmy najwiecej, no i 1/5 tego co wydali w angli
dlatego wyłączyłem, nie oglądałem calego, tylko kilka minut:luzik:
Moze dlatego nie mógł nic gadać i trenować, zebyśmy nie byli dojeni jak napoli
Jak Sky zrobiło podliczenie transferów, to wydaliśmy najwiecej, no i 1/5 tego co wydali w angli
2 września 2013, 15:23 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
ktoś pokroju Rooney-a, Hulka ... Ibry
Giroud?
Giroud? :rotfl:
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
2 września 2013, 15:40 [cytuj]
Robert powiedział/a:
Rooney powiedział, ze nie bedzie juz chciał transferu, zresztą on teraz z 2 tyg nie bedzie grał bo ma rozcięte czoło
i dobrze, niech odrzucają;d
już puścili kake, interes życia, wydać 65mln i oddać go za darmo
co do Ade, to moze sie odnajdzie
Tak naprawdę to Real faktycznie zrobił interes, bo zarobił na Brazylijczyku niebotyczne kwoty. Mimo, że Kaka grzał ławę, to w Azji, Chinole zabijają się o jego koszulki. Wystarczy wejść na oficjalną Realu na fejsie i zobaczyć ile "like" ma zdjęcie z Kaką, a także komentarze

Pojebani ci Chińczycy, ale cóż zrobić...
Tak naprawdę to Real faktycznie zrobił interes, bo zarobił na Brazylijczyku niebotyczne kwoty. Mimo, że Kaka grzał ławę, to w Azji, Chinole zabijają się o jego koszulki. Wystarczy wejść na oficjalną Realu na fejsie i zobaczyć ile "like" ma zdjęcie z Kaką, a także komentarze :D Pojebani ci Chińczycy, ale cóż zrobić...:glupek:
2 września 2013, 15:43 [cytuj]
Tottenham, który wydał już w tym okienku ponad 100 milionów euro nie ma zamiaru na tym poprzestać. Zastrzyk gotówki po sprzedaniu Garetha Bale'a chcą jeszcze spożytkować sprowadzając Hulka z Zenitu St. Petersburg. Cena ma oscylować w okolicach dziesięciu milionów euro.
Jeśli 10 mln, to jestem za
Tottenham, który wydał już w tym okienku ponad 100 milionów euro nie ma zamiaru na tym poprzestać. Zastrzyk gotówki po sprzedaniu Garetha Bale'a chcą jeszcze spożytkować sprowadzając Hulka z Zenitu St. Petersburg. Cena ma oscylować w okolicach dziesięciu milionów euro.
Jeśli 10 mln, to jestem za :ok:
2 września 2013, 15:48 [cytuj]
_jaroszy powiedział/a:
Redknapp złożyl ofertę wypożyczenia Assou-Ekotto, oprócz tego podobno BAE rozmawia z Lille.
Co do Adebayora to powiedział dla Sky sports, że nie rusza się z Tottenhamu i chce zostać
Redknapp złożyl ofertę wypożyczenia Assou-Ekotto, oprócz tego podobno BAE rozmawia z Lille.
Co do Adebayora to powiedział dla Sky sports, że nie rusza się z Tottenhamu i chce zostać
2 września 2013, 15:49 [cytuj]
no też racja z tymi koszulkami
nie no, jak za 10 mln, to brałbym go
no też racja z tymi koszulkami
nie no, jak za 10 mln, to brałbym go
2 września 2013, 15:49 [cytuj]
"Cena ma oscylować w okolicach dziesięciu milionów euro. "
- chyba za wypożyczenie ? 10 baniek ... tak słyszałem
- chyba za wypożyczenie ? 10 baniek ... tak słyszałem:plask:
2 września 2013, 15:56 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:

Jeśli na wypożyczenie, to trochę za dużo kasy te 10 mln
Jeśli na wypożyczenie, to trochę za dużo kasy te 10 mln ;|
2 września 2013, 15:58 [cytuj]
jak wypożyczenie, to po co nam ?
chyba ze wypożyczenie z opcją pierwokupu za dyszke, to tak
jak wypożyczenie, to po co nam ?
chyba ze wypożyczenie z opcją pierwokupu za dyszke, to tak
2 września 2013, 16:03 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:

Może jest to jakieś dwuletnie wypożyczenie lub wypożyczenie na zasadzie braku płacenia pensji bo pewnie takowe pienądze ( rocznie ) hulk zarabia.
Może jest to jakieś dwuletnie wypożyczenie lub wypożyczenie na zasadzie braku płacenia pensji bo pewnie takowe pienądze ( rocznie ) hulk zarabia
2 września 2013, 16:11 [cytuj]
http://www.youtube.com/watch?v=sTjiJe4Pkdo
---
brać go ! puki się nie rozmyślił
http://www.youtube.com/watch?v=sTjiJe4Pkdo
---
brać go ! puki się nie rozmyślił :rotfl: