Forum dyskusyjne
2 września 2013, 13:30 [cytuj]
to moze kupienie go i od razu do wypożyczenia ?
to moze kupienie go i od razu do wypożyczenia ?
2 września 2013, 13:32 [cytuj]
Ozil w Analinhos. To jeden z tych, którzy w Realu nigdy nie byli i nie będą najjaśniejszymi gwiazdami, ale rozpierdalają wszędzie indziej #Sneijder #VdV.
Niedobrze.
edit: Liverpool tez najs, m. in. Sakho, o którym pisałem już kiedyś. Walka o 3-4 pozycję będzie ciekawsza niż ta o majstra ;p
Ozil w Analinhos. To jeden z tych, którzy w Realu nigdy nie byli i nie będą najjaśniejszymi gwiazdami, ale rozpierdalają wszędzie indziej #Sneijder #VdV.
Niedobrze.
edit: Liverpool tez najs, m. in. Sakho, o którym pisałem już kiedyś. Walka o 3-4 pozycję będzie ciekawsza niż ta o majstra ;p
2 września 2013, 13:35 [cytuj]
William Gallas powiedział/a:
Niedobrze
to już oficjalne? świetne wzmocnienie dla nich
to już oficjalne? świetne wzmocnienie dla nich
2 września 2013, 13:38 [cytuj]
Ozil na testach w Monachium...
Ozil na testach w Monachium
2 września 2013, 13:51 [cytuj]
Frajer koszulke realu pocałował :x
Frajer koszulke realu pocałował :x
2 września 2013, 13:54 [cytuj]
Topola2994 powiedział/a:
tak, ale są to testy dla arsenalu
tak, ale są to testy dla arsenalu
2 września 2013, 13:54 [cytuj]
Topola2994 powiedział/a:
a nie w Londynie?
Do Bayernu nie ma po co iść
a co do Liverpoolu, to Sakho, gość z Lizbony i Moses na wypożyczenie
wszyscy siedzieli wczoraj na meczu jak grali z MU
a nie w Londynie?:P
2 września 2013, 13:55 [cytuj]
Gareth niby kontuzjowany a piłeczki nawalał w publike aż miło
Gareth niby kontuzjowany a piłeczki nawalał w publike aż miło:wysmiewacz:
2 września 2013, 13:55 [cytuj]
Moses z wypożyczenia na wypożyczenie?
Moses z wypożyczenia na wypożyczenie? :)
2 września 2013, 13:59 [cytuj]
Drugler powiedział/a:
Moses z wypożyczenia na wypożyczenie?

przecież on był zawodnikiem Chelsea
przecież on był zawodnikiem Chelsea
2 września 2013, 14:00 [cytuj]
Liverpool bardzo mocny jest teraz. Będą grozni w kontekscie walki o top 4
Liverpool bardzo mocny jest teraz. Będą grozni w kontekscie walki o top 4
2 września 2013, 14:00 [cytuj]
Robert powiedział/a:
a nie w Londynie?
Özil w Monachium przechodzi jedynie badania lekarskie u doktora Bayernu Hansa-Wilhelma Müllera-Wohlfahrta. Jest to zrobione na zlecenie Arsenalu...
Özil w Monachium przechodzi jedynie badania lekarskie u doktora Bayernu Hansa-Wilhelma Müllera-Wohlfahrta. Jest to zrobione na zlecenie Arsenalu
2 września 2013, 14:17 [cytuj]
No to Ince jest młody. Przecież można go wypożyczyć. Albo po prostu złóżmy ofertę Blackpool, że teraz go kupujemy, ale zostaje tam jeszcze na sezon (chociaż lepsza by była dla niego gra w Premier League).
No to Ince jest młody. Przecież można go wypożyczyć. Albo po prostu złóżmy ofertę Blackpool, że teraz go kupujemy, ale zostaje tam jeszcze na sezon (chociaż lepsza by była dla niego gra w Premier League)
2 września 2013, 14:18 [cytuj]
coś mało tych ludzi na prezentacje przyszło

sobie zerknąłem ale serio to oglądaliście? Godne podziwu.
coś mało tych ludzi na prezentacje przyszło :rotfl: sobie zerknąłem ale serio to oglądaliście? Godne podziwu
2 września 2013, 14:19 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:

sobie zerknąłem ale serio to oglądaliście? Godne podziwu
a czemu nie?
a czemu nie?
2 września 2013, 14:24 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:

ciężko wymagać aby w poniedziałek o 13 zebrały się tłumy.
ciężko wymagać aby w poniedziałek o 13 zebrały się tłumy
2 września 2013, 14:24 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:

Kawałek tak
ale dupeczka na Sky Sports
http://firstrownow.eu/watch/205132/2/watch-transfer-deadline-live.html
Kawałek tak;)
ale dupeczka na Sky Sports
http://firstrownow.eu/watch/205132/2/watch-transfer-deadline-live.html
2 września 2013, 14:31 [cytuj]
Dawać Hulka do nas, podwieszony za Soldado robiłby dobrą robotę
Dawać Hulka do nas, podwieszony za Soldado robiłby dobrą robotę :)
2 września 2013, 14:33 [cytuj]
bo myślałem że wszyscy tutaj krzyżyk postawili na nim. Ja już pisałem, dla mnie gość jest teraz obojętny, najgorszych rzeczy mu nie życzę ale nie ładnie postapił. Jeden pieprzony wywiadzik wystarczył żeby ocenić sytuacje, żeby kibice wiedzieli na czym stoją. Ale przecież ta jebana Marca i AS muszą o czymś pierdolić przez całe lato bo inaczej nie natrzepali tego nakładu. A my wierzyliśmy w sprowadzanie fajnych zawodników dla jego zatrzymania

Myśleliśmy że to nie taki płaczek pokroju Modrića. Ale dobra, zobaczymy czy ten transfer odbije się na jakimś trofeum oprócz pucharu Króla. Czy tylko sukces medialny ?
bo myślałem że wszyscy tutaj krzyżyk postawili na nim. Ja już pisałem, dla mnie gość jest teraz obojętny, najgorszych rzeczy mu nie życzę ale nie ładnie postapił. Jeden pieprzony wywiadzik wystarczył żeby ocenić sytuacje, żeby kibice wiedzieli na czym stoją. Ale przecież ta jebana Marca i AS muszą o czymś pierdolić przez całe lato bo inaczej nie natrzepali tego nakładu. A my wierzyliśmy w sprowadzanie fajnych zawodników dla jego zatrzymania :( Myśleliśmy że to nie taki płaczek pokroju Modrića. Ale dobra, zobaczymy czy ten transfer odbije się na jakimś trofeum oprócz pucharu Króla. Czy tylko sukces medialny ?
2 września 2013, 14:37 [cytuj]
Oczywiście sie zgadzam ,że odszedł w ciulatym stylu juz nie raz to przerabialismy (berba,modric) ALE, przecież Bale mówił wyraźnie że jeśli nie zakwalfikujemy sie do LM to odejdzie a chyba większosc o tym zapomina i miał na to przyzwolenie zarządu(który jednak chciał nie dotrzymać danego słowa,co tez nie jest wporządku), dlatego trzeba bylo sie oswajać z tą myślą a nie wieszają teraz na nim wszyscy psy
Oczywiście sie zgadzam ,że odszedł w ciulatym stylu juz nie raz to przerabialismy (berba,modric) ALE, przecież Bale mówił wyraźnie że jeśli nie zakwalfikujemy sie do LM to odejdzie a chyba większosc o tym zapomina i miał na to przyzwolenie zarządu(który jednak chciał nie dotrzymać danego słowa,co tez nie jest wporządku), dlatego trzeba bylo sie oswajać z tą myślą a nie wieszają teraz na nim wszyscy psy