Forum dyskusyjne
16 czerwca 2013, 23:01 [cytuj]
jin - nie strasz ludzi - wiesz, że najbardziej nadwyrężone serca mają kibice Spurs!?

jak, ktoś kopnie w kalendarz nie będzie wesoło...
jin - nie strasz ludzi - wiesz, że najbardziej nadwyrężone serca mają kibice Spurs!? :kwiatek: jak, ktoś kopnie w kalendarz nie będzie wesoło...:bezradny:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
16 czerwca 2013, 23:20 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
jin - nie strasz ludzi - wiesz, że najbardziej nadwyrężone serca mają kibice Spurs!?

jak, ktoś kopnie w kalendarz nie będzie wesoło...

wesoło nie będzie ale przynajmniej będzie okazja aby się wszyscy na stypie spotkać

wiem czarny humor mnie się trzyma ale kurde spotkały mnie dziś dwie rzeczy dobra i zła i jestem mega podkur...ny
wesoło nie będzie ale przynajmniej będzie okazja aby się wszyscy na stypie spotkać :hejka: wiem czarny humor mnie się trzyma ale kurde spotkały mnie dziś dwie rzeczy dobra i zła i jestem mega podkur...ny
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
16 czerwca 2013, 23:29 [cytuj]
Daj spokój jak to po mojej 8nastce przeczytałem to myślałem że mi się wydaje bo jeszcze mnie męczyło i zaraz na jakis goal.com czy inne strony sprawdzam jezu... xd
Daj spokój jak to po mojej 8nastce przeczytałem to myślałem że mi się wydaje bo jeszcze mnie męczyło i zaraz na jakis goal.com czy inne strony sprawdzam jezu... xd
16 czerwca 2013, 23:40 [cytuj]
WojtasTHFC powiedział/a:
gratki to teraz możesz oficjalnie pić, jarać i gwinty zrywać
gratki to teraz możesz oficjalnie pić, jarać i gwinty zrywać :rotfl:
16 czerwca 2013, 23:42 [cytuj]
dzięki zabawa była przednia

no i w końcu "dorosłe życie"
dzięki zabawa była przednia :D no i w końcu "dorosłe życie"
17 czerwca 2013, 00:22 [cytuj]
WojtasTHFC powiedział/a:

my tu tracimy Bale/AVB a ten się przednio bawi...

haha
my tu tracimy Bale/AVB a ten się przednio bawi... :rotfl: haha
17 czerwca 2013, 00:23 [cytuj]
czasem trzeba się oderwać od rzeczywistości

100 lat!
czasem trzeba się oderwać od rzeczywistości ;) 100 lat!
17 czerwca 2013, 00:40 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Czasy się zmieniają. Nasi widzą, że Anale, Chelsea, City i United się wzmocnią, więc my też musimy wydać trochę kasy.
My nic nie musimy, wydamy kasę, jak sprzedamy Bale'a, żeby uciszyć rozgniewanych kibiców. Nakupujemy kolejnych Dempseyów i Sigurdssonów i na tym się zakończy. Zbyt wiele razy to przerabialiśmy, więc nie ma sensu się łudzić, że tym razem będzie inaczej, bo czemu miałoby być. Nawet po sezonie w którym zdobyliśmy LM nie wzmocniliśmy się znacząco, czemu teraz mielibyśmy sypać kasą na lewo i prawo? Zrobimy skok na Wigan i na tym się pewnie skończy, Fulham już ograbiliśmy w zeszłym roku
My nic nie musimy, wydamy kasę, jak sprzedamy Bale'a, żeby uciszyć rozgniewanych kibiców. Nakupujemy kolejnych Dempseyów i Sigurdssonów i na tym się zakończy. Zbyt wiele razy to przerabialiśmy, więc nie ma sensu się łudzić, że tym razem będzie inaczej, bo czemu miałoby być. Nawet po sezonie w którym zdobyliśmy LM nie wzmocniliśmy się znacząco, czemu teraz mielibyśmy sypać kasą na lewo i prawo? Zrobimy skok na Wigan i na tym się pewnie skończy, Fulham już ograbiliśmy w zeszłym roku
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
17 czerwca 2013, 10:33 [cytuj]
Paris Saint Germain are planning a double swoop on Tottenham for Gareth Bale and Andre Villas-Boas, according to the Daily Mirror.
by skysportspeteo 8:20 AM
A tu Soton: Southampton have reportedly tabled a £7.6million bid for Valencia playmaker Ever Banega
by skysportspeteo 8:55 AM
Paris Saint Germain are planning a double swoop on Tottenham for Gareth Bale and Andre Villas-Boas, according to the Daily Mirror.
by skysportspeteo 8:20 AM
A tu Soton: Southampton have reportedly tabled a £7.6million bid for Valencia playmaker Ever Banega
by skysportspeteo 8:55 AM
Offence win games, defence wins titles
17 czerwca 2013, 11:13 [cytuj]
Nie wierzę w takie coś, rozmontowaliby nam drużynę, a na to nikt się nie zgodzi (wątpię żeby Levy był aż tak głupi,by rozpieprzyć drużynę, którą stać na bardzo dobre wyniki), więc włożyć między bajki i splunąć na tą szejkopropagandę.
Nie wierzę w takie coś, rozmontowaliby nam drużynę, a na to nikt się nie zgodzi (wątpię żeby Levy był aż tak głupi,by rozpieprzyć drużynę, którą stać na bardzo dobre wyniki), więc włożyć między bajki i splunąć na tą szejkopropagandę
17 czerwca 2013, 11:16 [cytuj]
wersus powiedział/a:
Nie wierzę w takie coś, rozmontowaliby nam drużynę, a na to nikt się nie zgodzi (wątpię żeby Levy był aż tak głupi,by rozpieprzyć drużynę, którą stać na bardzo dobre wyniki), więc włożyć między bajki i splunąć na tą szejkopropagandę
Dla Levy ważniejszy jest stadion niż wyniki

jakby dawali mnóstwo kasy to oddałby nawet za nią przyszłoroczny udział w LM
Dla Levy ważniejszy jest stadion niż wyniki ;) jakby dawali mnóstwo kasy to oddałby nawet za nią przyszłoroczny udział w LM
17 czerwca 2013, 11:25 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Dla Levy ważniejszy jest stadion niż wyniki

jakby dawali mnóstwo kasy to oddałby nawet za nią przyszłoroczny udział w LM
Jakby nie patrzeć to 100 baniek możemy zyskać na tym a za 120 mln euro Juve postawiło swój stadion więc na prawdę Levy będzie miał zagwozdkę, bo było nie było ale stadion na 45-55 tys miejsc podniósł by budżet, może jakieś linie lotnicze by się chciały reklamować, wiecie czasem trzeba zrobić krok do tyłu aby potem pobiec do przodu. Żeby nie było nie chciałbym abyśmy musieli robić ten krok do tyłu.
Jakby nie patrzeć to 100 baniek możemy zyskać na tym a za 120 mln euro Juve postawiło swój stadion więc na prawdę Levy będzie miał zagwozdkę, bo było nie było ale stadion na 45-55 tys miejsc podniósł by budżet, może jakieś linie lotnicze by się chciały reklamować, wiecie czasem trzeba zrobić krok do tyłu aby potem pobiec do przodu. Żeby nie było nie chciałbym abyśmy musieli robić ten krok do tyłu
17 czerwca 2013, 11:43 [cytuj]
Leverkusen ładne zakupy sobie robi najpierw Son a teraz dopinają transfer Toby Alderweireld'a .
http://www1.skysports.com/football/news/11913/8780157?
Leverkusen ładne zakupy sobie robi najpierw Son a teraz dopinają transfer Toby Alderweireld'a .
17 czerwca 2013, 12:01 [cytuj]
olivier powiedział/a:
Kolejnego grajka nam ukradli
Kolejnego grajka nam ukradli :P
17 czerwca 2013, 12:53 [cytuj]
http://metro.co.uk/2013/06/17/tottenham-boss-andre-villas-boas-and-star-man-gareth-bale-expected-to-snub-psgs-advances-3844127/?
http://metro.co.uk/2013/06/17/tottenham-boss-andre-villas-boas-and-star-man-gareth-bale-expected-to-snub-psgs-advances-3844127/?
17 czerwca 2013, 13:08 [cytuj]
Metro i wszystko jasne . Wiadomo kiedy będzie znany terminarz na nowy sezon ?
Metro i wszystko jasne . Wiadomo kiedy będzie znany terminarz na nowy sezon ?
17 czerwca 2013, 13:11 [cytuj]
olivier powiedział/a:
Rudi Voller działa, nie to co nasz Bambini
Rudi Voller działa, nie to co nasz Bambini
17 czerwca 2013, 13:41 [cytuj]
WojtasTHFC powiedział/a:

Wszystkiego najlepszego WojtasTHFC. Ale tak swoją drogą być dorosłym to nie jest zawsze takie zajebiste. Jeszcze wspomnisz czasy jak się było przed 18-stką, tak samo mówiłem ze już jestem dorosły, a teraz chciałbym być młodszy choć by o 4 lata--- tak na `16.
Wszystkiego najlepszego WojtasTHFC. Ale tak swoją drogą być dorosłym to nie jest zawsze takie zajebiste. Jeszcze wspomnisz czasy jak się było przed 18-stką, tak samo mówiłem ze już jestem dorosły, a teraz chciałbym być młodszy choć by o 4 lata--- tak na `16
Każdy mecz jest inny. Lecz piłka jest zawsze okrągła.
17 czerwca 2013, 14:24 [cytuj]
no ale wiesz prawko jazdy dowód itp. zawsze to ułatwia troche życie.
no ale wiesz prawko jazdy dowód itp. zawsze to ułatwia troche życie
17 czerwca 2013, 14:47 [cytuj]
W środę jest ogłoszenie terminarza PL.
W środę jest ogłoszenie terminarza PL