Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  256  257  258  259  260    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowe lato 2013
1 września 2013, 22:17 [cytuj]
lukempire powiedział/a:
licze na kupno napastnika bo taki soldado jedyne co potrafi to po hiszpąnsku walczyc o karne. Nie jest wart 30 mln

A czego Ty się po nim spodziewałeś. Że będzie nam w pojedynkę wygrywał mecze. Ten zawodnik jest wart tych 30 mln i udowodni to takim jak Ty, kiedy będzie dostawał odpowiednie piły od partnerów z zespołu. Dzisiaj było brak jakiegokolwiek rozegrania i z tego powodu Hiszpan w ogóle nie istniał.

Podobno dajemy 8 mln funtów za Toma Ince'a z Blackpool. Ja tam go nie chcę, bo skrzydła mamy spoko, a kibice LFC będą znowu gadać głupoty, że im "kradniemy" piłkarzy z przed nosa.
A czego Ty się po nim spodziewałeś. Że będzie nam w pojedynkę wygrywał mecze. Ten zawodnik jest wart tych 30 mln i udowodni to takim jak Ty, kiedy będzie dostawał odpowiednie piły od partnerów z zespołu. Dzisiaj było brak jakiegokolwiek rozegrania i z tego powodu Hiszpan w ogóle nie istniał. Podobno dajemy 8 mln funtów za Toma Ince'a z Blackpool. Ja tam go nie chcę, bo skrzydła mamy spoko, a kibice LFC będą znowu gadać głupoty, że im "kradniemy" piłkarzy z przed nosa
1 września 2013, 22:17 [cytuj]
mosaj powiedział/a:
Kolega wyżej, krytykujący Soldado, powinien przerzucić się na warcaby albo jakiś mniej skomplikowany sport. Czasem już nie wiem, czy tego typu posty są pisane prosto z serca, czy to jednak prowokacja i trollowanie. Jeśli to pierwsze, to ja nie mam pytań ...

Soldado nie jest napastnikiem, który biega po całej połowie rywala i walczy o każdą piłkę. To nie Tevez, Rooney itp ... Soldado ma te piłki DOSTAWAĆ a dziś po prostu fizycznie nie było na boisku zawodnika, który mógłby się tym zająć. Za takim zawodnikiem jak Roberto MUSI GRAĆ ofensywny pomocnik w osobie Eriksena, Holtby'ego lub ewentualnie Lameli ... mam nadzieję, że AVB to dostrzega ;)

nie srać ogniem, dopiero 3 kolejka za nami

Żeby to się zgrało to koło 10 kolejki trzeba poczekać ;)
Żeby to się zgrało to koło 10 kolejki trzeba poczekać ;)
Offence win games, defence wins titles
1 września 2013, 22:19 [cytuj]
Spursiak powiedział/a:
Apparently Capoue has suffered a double leg break. Devastated! -SR

coś okropnego. Moim zdaniem Cazorla chciał wyrządzić krzywdę Capoue i powinien za to dostać jakieś zawieszenie...

lukempire powiedział/a:
licze na kupno napastnika bo taki soldado jedyne co potrafi to po hiszpąnsku walczyc o karne. Nie jest wart 30 mln

Jest jest, tylko widać, że jeszcze się nie przestawił z Hiszpanii na Anglię. Błędem AVB w dzisiejszym meczu było pozostawienie Soldado mimo tego, że chłopakowi od początku nie szło w tym meczu. Defoe powinien wejść ZA NIEGO. Coś czuję, że stary, dobry JD jeszcze bardzo nam się przyda w tym sezonie (mimo tych wszystkich transferów).
coś okropnego. Moim zdaniem Cazorla chciał wyrządzić krzywdę Capoue i powinien za to dostać jakieś zawieszenie... [quote=lukempire]licze na kupno napastnika bo taki soldado jedyne co potrafi to po hiszpąnsku walczyc o karne. Nie jest wart 30 mln
"If you don't have to drag yourself off the field exhausted after 90 minutes, you can't claim to have done your best."
1 września 2013, 22:19 [cytuj]
Co za dzień! Przegrywamy DERBY - to jeszcze nic na WHL możemy się odegrać. ale --- TRACIMY BALE! A Real wzmacnia ODBYT Ozil-em w podzięce, za dwóch genialnych graczy! :brawo: - patrz - Luka M. i GB11! -------------------------------------------------------mistrzostwo świata panie Levy! :brawo: tu pokazałeś jak bardzo dałeś się wyruchać !
Co za dzień! Przegrywamy DERBY - to jeszcze nic na WHL możemy się odegrać. ale --- TRACIMY BALE! A Real wzmacnia ODBYT Ozil-em w podzięce, za dwóch genialnych graczy! :brawo: - patrz - Luka M. i GB11! -------------------------------------------------------mistrzostwo świata panie Levy! :brawo: tu pokazałeś jak bardzo dałeś się wyruchać !
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
1 września 2013, 22:22 [cytuj]
:rotfl:co za avatar
kurde no nie wiem jak was przekonuwac. jeszcze będziecie kurewsko dumni z Kogutow. Wspomnicie moje słowa.
:rotfl:co za avatar kurde no nie wiem jak was przekonuwac. jeszcze będziecie kurewsko dumni z Kogutow. Wspomnicie moje słowa
1 września 2013, 22:24 [cytuj]
Marcin108 powiedział/a:
coś okropnego. Moim zdaniem Cazorla chciał wyrządzić krzywdę Capoue i powinien za to dostać jakieś zawieszenie...

[quote=lukempire]licze na kupno napastnika bo taki soldado jedyne co potrafi to po hiszpąnsku walczyc o karne. Nie jest wart 30 mln

cooo? Ty w ogole widziałeś te sytuacje? chyba popadasz w paranoje, normalna walka, nawet komentatorzy się dziwili że coś sie stało, po prostu źle ułożyła się stopa podczas upadku,żadnej złośliwości tam nie było
cooo? Ty w ogole widziałeś te sytuacje? chyba popadasz w paranoje, normalna walka, nawet komentatorzy się dziwili że coś sie stało, po prostu źle ułożyła się stopa podczas upadku,żadnej złośliwości tam nie było
1 września 2013, 22:25 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:

Znajdź kozaka co wyciagnie rekord za Bale`a...
Znajdź kozaka co wyciagnie rekord za Bale`a
1 września 2013, 22:26 [cytuj]
Z piłkarza wartego 50-60 mln zrobił piłkarza za 100 mln.
Z piłkarza wartego 50-60 mln zrobił piłkarza za 100 mln
1 września 2013, 22:28 [cytuj]
Arcz powiedział/a:

nie wiem, różnie można to interpretować. Widziałem sytuację tylko raz na powtórce, może rzeczywiście źle to oceniłem.

RAFO THFC powiedział/a:

Skąd to info o Ozilu?
nie wiem, różnie można to interpretować. Widziałem sytuację tylko raz na powtórce, może rzeczywiście źle to oceniłem. [quote=RAFO THFC]Co za dzień! Przegrywamy DERBY - to jeszcze nic na WHL możemy się odegrać. ale --- TRACIMY BALE! A Real wzmacnia ODBYT Ozil-em w podzięce, za dwóch genialnych graczy! :brawo: - patrz - Luka M. i GB11! -------------------------------------------------------mistrzostwo świata panie Levy! :brawo: tu pokazałeś jak bardzo dałeś się wyruchać !
"If you don't have to drag yourself off the field exhausted after 90 minutes, you can't claim to have done your best."
1 września 2013, 22:32 [cytuj]
Ze skysports
Ze skysports
1 września 2013, 22:37 [cytuj]
Jeżeli Bale kosztował 100mln to taki Mata powinien kosztować 60mln. Dajmy 40mln i jest nasz.

Przykra kontuzja Capoue. Pamiętajcie że mamy jeszcze Toma Carolla który pewnie nigdzie nie odejdzie.
Jeżeli Bale kosztował 100mln to taki Mata powinien kosztować 60mln. Dajmy 40mln i jest nasz. Przykra kontuzja Capoue. Pamiętajcie że mamy jeszcze Toma Carolla który pewnie nigdzie nie odejdzie
1 września 2013, 22:40 [cytuj]
nie winie chlopakow, pretensje mialbym do AVB za slabo to wygladalo. Po pierwsze niech w koncu powie Dawsonowi ze jest 4/5 wyborem bo sie srednio nadaje Vert-Kaboul-Vlad-Dawson/Freyrs tak to powinno wygladac a najlepiej zeby Dawson zniknal (szkoda ze Coulker nie zaakceptowalby roli 4 tego...)
nie winie chlopakow, pretensje mialbym do AVB za slabo to wygladalo. Po pierwsze niech w koncu powie Dawsonowi ze jest 4/5 wyborem bo sie srednio nadaje Vert-Kaboul-Vlad-Dawson/Freyrs tak to powinno wygladac a najlepiej zeby Dawson zniknal (szkoda ze Coulker nie zaakceptowalby roli 4 tego...)
http://wilczki.tumblr.com/
1 września 2013, 22:44 [cytuj]
Plan na marcowe derby składa się z dwóch celów. Zgarnąć 3 pkt i połamać Santiego C. ... mam nadzieje, że wykonamy go w 100% ... "oko za oko, ząb za ząb"!
Plan na marcowe derby składa się z dwóch celów. Zgarnąć 3 pkt i połamać Santiego C. ... mam nadzieje, że wykonamy go w 100% ... "oko za oko, ząb za ząb"!
1 września 2013, 22:49 [cytuj]
Nie życzę nikomu złamania. To było zwykle starcie, jakich mamy dziesiątki. Podwójne złamanie, ależ mi go szkoda :( Okropny ból i dlugie dochodzenie do siebie. Łącze się z nim w bólu, sam miałem chyba najgorsze ze zlaman i ten ból to coś, czego nikomu nie życzę. Capoue, daj z siebie wszystko i wróć do nas!

PS. Jeden z forumowiczow stwierdził że kontuzja Capoue to pozytyw, mam nadzieję że takie wybryki nie będą tolerowane a forumowicz pożegna się z nami.
Ten ziomek wabi się fingor, 12 strona w wątku Arsenal - Tottenham.
Nie życzę nikomu złamania. To było zwykle starcie, jakich mamy dziesiątki. Podwójne złamanie, ależ mi go szkoda :( Okropny ból i dlugie dochodzenie do siebie. Łącze się z nim w bólu, sam miałem chyba najgorsze ze zlaman i ten ból to coś, czego nikomu nie życzę. Capoue, daj z siebie wszystko i wróć do nas! PS. Jeden z forumowiczow stwierdził że kontuzja Capoue to pozytyw, mam nadzieję że takie wybryki nie będą tolerowane a forumowicz pożegna się z nami. Ten ziomek wabi się fingor, 12 strona w wątku Arsenal - Tottenham
1 września 2013, 22:55 [cytuj]
"oko za oko, ząb za ząb"! połamać tego rzeźnika i tyle :nerwus:
1 września 2013, 22:58 [cytuj]
Tottenham powinien kupić RAFO
Zawodnik waleczny z kartą na ręku.
Myślę że przydałby się na końcówki meczy z czołówką.
Szczególnie z Arsenalem.
Tottenham powinien kupić RAFO Zawodnik waleczny z kartą na ręku. Myślę że przydałby się na końcówki meczy z czołówką. Szczególnie z Arsenalem
1 września 2013, 22:59 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
to jest piłka nożna a nie mma, bez przesady, tym bardziej ze serio w tym starciu nie było nic złośliwego, po prostu staszny pech
to jest piłka nożna a nie mma, bez przesady, tym bardziej ze serio w tym starciu nie było nic złośliwego, po prostu staszny pech
1 września 2013, 23:33 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:

bez przesady, przecież on spadł na niego i na 100% ine bylo to specjalne
:luzik:
bez przesady, przecież on spadł na niego i na 100% ine bylo to specjalne :luzik:
2 września 2013, 00:20 [cytuj]
Kurwa, nie zrobil tego specjalnie Cazorla, a ty mu zyczysz zeby ktos go polamal. Ja pierdole, czasem, to rzeczywiscie przydaloby sie puknac w glowe. Rozumiem w emocjach w czasie meczu, ale my to akurat jestesmy kilka godzin po.
Kurwa, nie zrobil tego specjalnie Cazorla, a ty mu zyczysz zeby ktos go polamal. Ja pierdole, czasem, to rzeczywiscie przydaloby sie puknac w glowe. Rozumiem w emocjach w czasie meczu, ale my to akurat jestesmy kilka godzin po
LMAO
2 września 2013, 01:07 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:

Komu podpadliście w tym barze, że go chcecie łamać?
Komu podpadliście w tym barze, że go chcecie łamać?
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
|<  <<  <  256  257  258  259  260    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2024/2025?
1 50%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 50%
2 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 43 Zarejestrowanych użytkowników: 5254 Ostatnio zarejestrowany: trafostacja

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się