Forum dyskusyjne
1 września 2013, 21:11 [cytuj]
Apparently Capoue has suffered a double leg break. Devastated! -SR
1 września 2013, 21:12 [cytuj]
Oświadczenie Bale'a:
http://www.transfery.info/60319,oswiadczenie-balea
Oświadczenie Bale'a:
http://www.transfery.info/60319,oswiadczenie-balea
1 września 2013, 21:18 [cytuj]
A w zasadzie niech spierdala ten bale - może ktoś ( np z anali ) powiedzieć , że nie doceniamy tego co dla nas zrobił ale on tak się zachowując nie docenił tego co tottenham dla NIEGO zrobił .
Bezznaczenia trzymaj się bale , ale w tym madrycie już wszyscy są na Ciebie zmówieni i nikt do Ciebie ( oprócz modrica ) piłek nie będzie grał
A w zasadzie niech spierdala ten bale - może ktoś ( np z anali ) powiedzieć , że nie doceniamy tego co dla nas zrobił ale on tak się zachowując nie docenił tego co tottenham dla NIEGO zrobił .
Bezznaczenia trzymaj się bale , ale w tym madrycie już wszyscy są na Ciebie zmówieni i nikt do Ciebie ( oprócz modrica ) piłek nie będzie grał :)
1 września 2013, 21:26 [cytuj]
Według najnowszych informacji, Mesut Ozil zaakceptował ofertę Arsenalu. Kanonierzy maja wyłożyć za niego 47 milionów euro.
Według najnowszych informacji, Mesut Ozil zaakceptował ofertę Arsenalu. Kanonierzy maja wyłożyć za niego 47 milionów euro
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
1 września 2013, 21:30 [cytuj]
Malothein powiedział/a:
Bale... Z jednej strony rozumiem go: kasa, lm, ronaldo itd... ale z drugiej - przechodzi do ligi hiszpańskiej w której będzie grał (nie licząć ligi mistrzów) trzydzieści parę sparingów w sezonie i ze 4-5 prawdziwych spotkań. Młody jest, mógł jeszcze ten rok poczekać

To gdzie miał odejść. Przecież wiesz, że Manchester musiałby zapłacić 2x więcej, żeby Levy go tam puścił. Podobna sytuacja jak z Modriciem. A Real mimo wszystko wizerunkowo, sportowo i finansowo prezentuje wyższy poziom niż Tottenham. I Ligi Mistrzów w najbliższej przyszłości raczej by z nami nie wygrał.
To gdzie miał odejść. Przecież wiesz, że Manchester musiałby zapłacić 2x więcej, żeby Levy go tam puścił. Podobna sytuacja jak z Modriciem. A Real mimo wszystko wizerunkowo, sportowo i finansowo prezentuje wyższy poziom niż Tottenham. I Ligi Mistrzów w najbliższej przyszłości raczej by z nami nie wygrał
1 września 2013, 21:32 [cytuj]
Spursiak powiedział/a:
tragedia, dopiero co przyszedł, świetnie grał i takie coś .
tragedia, dopiero co przyszedł, świetnie grał i takie coś
1 września 2013, 21:34 [cytuj]
Spursiak powiedział/a:
To czeka go dłuższa rozłąka z piłką. Trzeci mecz w PL i już chłopaka zniszczyli na długi czas. A na takiego kozaka w środku pola się zapowiadał.

Dobrze przynajmniej, że mamy Sandro... Nie wiecie ile mniej więcej trwa dojście do zdrowia po takiej kontuzji? Przypadkiem Ben Arta nie miał podobnego urazu?
To czeka go dłuższa rozłąka z piłką. Trzeci mecz w PL i już chłopaka zniszczyli na długi czas. A na takiego kozaka w środku pola się zapowiadał. ;( ;( ;( Dobrze przynajmniej, że mamy Sandro... Nie wiecie ile mniej więcej trwa dojście do zdrowia po takiej kontuzji? Przypadkiem Ben Arta nie miał podobnego urazu?
1 września 2013, 21:38 [cytuj]
Szkoda Capoue... Pół roku co najmniej bez gry. Radziłbym się rozglądnąć za jakimś pomocnikiem na wyp, aby wypełnić lukę(no chyba, że Holtby może grać na środku)
Panowie jakieś linki do relacji z okienka poproszę. Najlepiej do Sky Sports i tej miłej Pani co była u nas relacjonować nasze transfery
Szkoda Capoue... Pół roku co najmniej bez gry. Radziłbym się rozglądnąć za jakimś pomocnikiem na wyp, aby wypełnić lukę(no chyba, że Holtby może grać na środku)
Panowie jakieś linki do relacji z okienka poproszę. Najlepiej do Sky Sports i tej miłej Pani co była u nas relacjonować nasze transfery
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
1 września 2013, 21:42 [cytuj]
napewno transfery.info bedzie jak co roku prowadził relacje live
napewno transfery.info bedzie jak co roku prowadził relacje live
1 września 2013, 21:43 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Zapewne jutro trafisz jakieś linki http://firstrownow.eu/ tu jest do skysportnew
Ale znowu Sandro wraca po kontuzji i co? Capue łamie nogę no ile można?! Całe szczęście bestia jest cała i zdrowa a najważniejsze głodna gry więc damy radę.
Jin, jest Tom Carroll może to jego szansa? Tylko nie wiadomo co z tym Ajaxem.
Zapewne jutro trafisz jakieś linki http://firstrownow.eu/ tu jest do skysportnew ;)
Ale znowu Sandro wraca po kontuzji i co? Capue łamie nogę no ile można?! Całe szczęście bestia jest cała i zdrowa a najważniejsze głodna gry więc damy radę.
Jin, jest Tom Carroll może to jego szansa? Tylko nie wiadomo co z tym Ajaxem
Offence win games, defence wins titles
1 września 2013, 21:47 [cytuj]
Po cichu liczyłem, że Sandro odegra się na którymś z Anali po faulu na Etienne, ale z drugiej strony mógłby złapać jakąś niepotrzebną czerwień.
jin_tae powiedział/a:
Wydaje mi się, że nie potrzeba żadnego wypożyczenia. Są Sandro, Paulinho, Moussa, Siggi i Holtby (nie biorę pod uwagę Eriksena, który będzie pewnie grał wyżej). Jak dla mnie to nasz środek będzie wyglądał Sandro - Paulinho i bliżej bramki przeciwnika Moussa, dopóki Eriksen nie wkomponuje się w zespół.
Wydaje mi się, że nie potrzeba żadnego wypożyczenia. Są Sandro, Paulinho, Moussa, Siggi i Holtby (nie biorę pod uwagę Eriksena, który będzie pewnie grał wyżej). Jak dla mnie to nasz środek będzie wyglądał Sandro - Paulinho i bliżej bramki przeciwnika Moussa, dopóki Eriksen nie wkomponuje się w zespół
1 września 2013, 21:53 [cytuj]
Akurat z nasza obecna kadra ta kontuzja az tak nie wplywa na druzyne jak ta Sandro.
A na pocieszenie, Pewna osoba na ITK twierdzi, ze kupimy kogos za 45 mln funtow. Traktujcie to z przymruzeniem oka, ale moze chociaz troche rozpali to jutrzejsze zamkniecie okienka. Mamy caly dzien.
I musze powiedziec, ze to fajnie wyglada. FIFA 14 - bedzie trzeba kupic.
http://www.youtube.com/watch?v=RuZTdixMtQY
Akurat z nasza obecna kadra ta kontuzja az tak nie wplywa na druzyne jak ta Sandro.
A na pocieszenie, Pewna osoba na ITK twierdzi, ze kupimy kogos za 45 mln funtow. Traktujcie to z przymruzeniem oka, ale moze chociaz troche rozpali to jutrzejsze zamkniecie okienka. Mamy caly dzien. :D
I musze powiedziec, ze to fajnie wyglada. FIFA 14 - bedzie trzeba kupic.
http://www.youtube.com/watch?v=RuZTdixMtQY
LMAO
1 września 2013, 21:53 [cytuj]
"Jak dla mnie to nasz środek będzie wyglądał Sandro - Paulinho i bliżej bramki przeciwnika Moussa, dopóki Eriksen nie wkomponuje się w zespół."
Wydaje mi się, że wyżej to na razie powinien grać Holtby/Gylfi, bo jak Dembele się tam prezentuje to już mieliśmy okazję się przekonać w ostatnich meczach...
"Jak dla mnie to nasz środek będzie wyglądał Sandro - Paulinho i bliżej bramki przeciwnika Moussa, dopóki Eriksen nie wkomponuje się w zespół."
Wydaje mi się, że wyżej to na razie powinien grać Holtby/Gylfi, bo jak Dembele się tam prezentuje to już mieliśmy okazję się przekonać w ostatnich meczach
1 września 2013, 21:54 [cytuj]
A agent Eriksena powiedział że chciany był przez Nas już za czasów szkółki Odense

Więc chłopcy z l`pooolu niechaj cicho siedzą nikt nic nie kradnie
A agent Eriksena powiedział że chciany był przez Nas już za czasów szkółki Odense ;) Więc chłopcy z l`pooolu niechaj cicho siedzą nikt nic nie kradnie:P
1 września 2013, 22:01 [cytuj]
Aż się boję pomyśleć jakimi bedziemy kozakami mając w zespole Eriksena. Oj, współczuję naszym przeciwnikom (już tak od października)
Aż się boję pomyśleć jakimi bedziemy kozakami mając w zespole Eriksena. Oj, współczuję naszym przeciwnikom (już tak od października)
1 września 2013, 22:05 [cytuj]
Sky sources understand Arsenal are in advanced talks to sign Mesut Ozil from Real Madrid. We will bring you more on this development as we get it.
by Chris Harvey 10:04 PM
I po co było go sprzedawać?!
Spokojnie, zanim się rozpędzimy i zgramy to minie trochę czasu ja się nastawiam dopiero na listopad na te miażdżenie rywali
Sky sources understand Arsenal are in advanced talks to sign Mesut Ozil from Real Madrid. We will bring you more on this development as we get it.
by Chris Harvey 10:04 PM
I po co było go sprzedawać?! :P
Spokojnie, zanim się rozpędzimy i zgramy to minie trochę czasu ja się nastawiam dopiero na listopad na te miażdżenie rywali ;)
1 września 2013, 22:08 [cytuj]
licze na kupno napastnika bo taki soldado jedyne co potrafi to po hiszpąnsku walczyc o karne. Nie jest wart 30 mln.
licze na kupno napastnika bo taki soldado jedyne co potrafi to po hiszpąnsku walczyc o karne. Nie jest wart 30 mln
1 września 2013, 22:09 [cytuj]
Up
Ty zartujesz, tak?
Up
Ty zartujesz, tak?
1 września 2013, 22:13 [cytuj]
lukempire powiedział/a:
licze na kupno napastnika bo taki soldado jedyne co potrafi to po hiszpąnsku walczyc o karne. Nie jest wart 30 mln
Wybacz, ale widziałeś jakąś piłkę do niego?
Wybacz, ale widziałeś jakąś piłkę do niego?
1 września 2013, 22:16 [cytuj]
Kolega wyżej, krytykujący Soldado, powinien przerzucić się na warcaby albo jakiś mniej skomplikowany sport. Czasem już nie wiem, czy tego typu posty są pisane prosto z serca, czy to jednak prowokacja i trollowanie. Jeśli to pierwsze, to ja nie mam pytań ...
Soldado nie jest napastnikiem, który biega po całej połowie rywala i walczy o każdą piłkę. To nie Tevez, Rooney itp ... Soldado ma te piłki DOSTAWAĆ a dziś po prostu fizycznie nie było na boisku zawodnika, który mógłby się tym zająć. Za takim zawodnikiem jak Roberto MUSI GRAĆ ofensywny pomocnik w osobie Eriksena, Holtby'ego lub ewentualnie Lameli ... mam nadzieję, że AVB to dostrzega
nie srać ogniem, dopiero 3 kolejka za nami...
Kolega wyżej, krytykujący Soldado, powinien przerzucić się na warcaby albo jakiś mniej skomplikowany sport. Czasem już nie wiem, czy tego typu posty są pisane prosto z serca, czy to jednak prowokacja i trollowanie. Jeśli to pierwsze, to ja nie mam pytań ...
Soldado nie jest napastnikiem, który biega po całej połowie rywala i walczy o każdą piłkę. To nie Tevez, Rooney itp ... Soldado ma te piłki DOSTAWAĆ a dziś po prostu fizycznie nie było na boisku zawodnika, który mógłby się tym zająć. Za takim zawodnikiem jak Roberto MUSI GRAĆ ofensywny pomocnik w osobie Eriksena, Holtby'ego lub ewentualnie Lameli ... mam nadzieję, że AVB to dostrzega ;)
nie srać ogniem, dopiero 3 kolejka za nami