Forum dyskusyjne
1 września 2013, 20:03 [cytuj]
OFICJALNIE : BALE PIŁKARZEM REALU MADRYT!!!!
OFICJALNIE : BALE PIŁKARZEM REALU MADRYT!!!!
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
1 września 2013, 20:04 [cytuj]
No i nareszcie koniec tej telenoweli. Za ile w końcu?
No i nareszcie koniec tej telenoweli. Za ile w końcu?
1 września 2013, 20:08 [cytuj]
91 do 100 mln euro. W zależności od bonusów
91 do 100 mln euro. W zależności od bonusów
1 września 2013, 20:08 [cytuj]
sory za dubla
sory za dubla
1 września 2013, 20:09 [cytuj]
Powodzenia, można powiedziec. Bedę obserwował jak potoczy sie jego dalsza kariera i byle był ostatnim zawodnikiem kupionym od nas przez real
Powodzenia, można powiedziec. Bedę obserwował jak potoczy sie jego dalsza kariera i byle był ostatnim zawodnikiem kupionym od nas przez real :D
1 września 2013, 20:12 [cytuj]
A u mnie kończy się tutaj śledzenie jego kariery. Tak samo jak z Modrićem. Skoro tak bardzo chciał to prosze bardzo. Jest mi w tym momencie ta osoba obojętna. Jedyne kogo po odejściuz klubu to śledziłem Rafe VdV. A tych płaczków to dziękuję
A u mnie kończy się tutaj śledzenie jego kariery. Tak samo jak z Modrićem. Skoro tak bardzo chciał to prosze bardzo. Jest mi w tym momencie ta osoba obojętna. Jedyne kogo po odejściuz klubu to śledziłem Rafe VdV. A tych płaczków to dziękuję
1 września 2013, 20:18 [cytuj]
No to trudno.
Nie wiem jak on siebie widzi w tym klubie, ale spoko
dzisiaj z nudów oglądałem ich no i modric dobry mecz i Isco
a skrzydłowi nie odgrywają takiej roli jak w zeszłym sezonie, Ronaldo niewidoczny dzisiaj, podobno ostatnio też;d
No to trudno.
Nie wiem jak on siebie widzi w tym klubie, ale spoko
dzisiaj z nudów oglądałem ich no i modric dobry mecz i Isco
a skrzydłowi nie odgrywają takiej roli jak w zeszłym sezonie, Ronaldo niewidoczny dzisiaj, podobno ostatnio też;d
1 września 2013, 20:19 [cytuj]
Bale, a ją cię miałem za rozsądnego faceta, Bayern to bym zrozumiał, ale dlaczego do Realu. Nie wie co go czeka.
Bale, a ją cię miałem za rozsądnego faceta, Bayern to bym zrozumiał, ale dlaczego do Realu. Nie wie co go czeka
1 września 2013, 20:25 [cytuj]
z tego co media podają to przeszedł za 86 mln. funtów.
z tego co media podają to przeszedł za 86 mln. funtów
1 września 2013, 20:25 [cytuj]
czyli rekord jest? A podobno jakiś jeszcze mecz towarzyski z tego względu zespoły mają zagrać
czyli rekord jest? A podobno jakiś jeszcze mecz towarzyski z tego względu zespoły mają zagrać
1 września 2013, 20:26 [cytuj]
The fee for Gareth Bale is believed to be a world record €100 million (£86 Million)
The fee for Gareth Bale is believed to be a world record €100 million (£86 Million)
1 września 2013, 20:26 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:
mecz,a po co mają nam przywozić dwie płaczki?
bo to juz jest pewne ze Bale skomlał o transfer, zawiódł wielu
mecz,a po co mają nam przywozić dwie płaczki?
bo to juz jest pewne ze Bale skomlał o transfer, zawiódł wielu:blee:
1 września 2013, 20:30 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:
Tak, transfer Bale'a został uznany rekordem. 100 mln. euro (85-86 mln. funtów)
Tak, transfer Bale'a został uznany rekordem. 100 mln. euro (85-86 mln. funtów)
1 września 2013, 20:32 [cytuj]
no nie wiem ja tylko tak słyszałem, po prostu. Ze miał być dodatkowo mecz towarzyski coś jak Lech - BVB w związku z odejściem Lewandowskiego.
Jak kiedyś wyda biografie to chętnie poznam prawdę jak to tutaj mu było w Tottenhamie
no nie wiem ja tylko tak słyszałem, po prostu. Ze miał być dodatkowo mecz towarzyski coś jak Lech - BVB w związku z odejściem Lewandowskiego.
Jak kiedyś wyda biografie to chętnie poznam prawdę jak to tutaj mu było w Tottenhamie
1 września 2013, 20:33 [cytuj]
Jak tylko pomyślę o RAFO

nie dosć że przegraliśmy to jeszcze Bale odchodzi, bo on to raczej do wiadomości tego nie przyjmował
Jak tylko pomyślę o RAFO ;( nie dosć że przegraliśmy to jeszcze Bale odchodzi, bo on to raczej do wiadomości tego nie przyjmował
1 września 2013, 20:35 [cytuj]
Ciekawe co teraz Rafo napisze?
Ciekawe co teraz Rafo napisze? :mysli:
1 września 2013, 20:47 [cytuj]
Bale... Z jednej strony rozumiem go: kasa, lm, ronaldo itd... ale z drugiej - przechodzi do ligi hiszpańskiej w której będzie grał (nie licząć ligi mistrzów) trzydzieści parę sparingów w sezonie i ze 4-5 prawdziwych spotkań. Młody jest, mógł jeszcze ten rok poczekać
Bale... Z jednej strony rozumiem go: kasa, lm, ronaldo itd... ale z drugiej - przechodzi do ligi hiszpańskiej w której będzie grał (nie licząć ligi mistrzów) trzydzieści parę sparingów w sezonie i ze 4-5 prawdziwych spotkań. Młody jest, mógł jeszcze ten rok poczekać :)
1 września 2013, 20:53 [cytuj]
Haha, to jutro na zakupy.
Haha, to jutro na zakupy
LMAO
1 września 2013, 21:05 [cytuj]
Ale co by nie było, nie psioczył aż tak
http://www.tottenhamhotspur.com/news/gareth-bale-statement-010913/ jeszcze kurtuazyjne pożegnanie.
Znaczy się powinien dostać po kieszeni czy po pysku, za te 3 tyg opierdzielania, ale pozory są, nie jest tragicznie
Ale co by nie było, nie psioczył aż tak, http://www.tottenhamhotspur.com/news/gareth-bale-statement-010913/ jeszcze kurtuazyjne pożegnanie.
Znaczy się powinien dostać po kieszeni czy po pysku, za te 3 tyg opierdzielania, ale pozory są, nie jest tragicznie ;)
Offence win games, defence wins titles
1 września 2013, 21:08 [cytuj]
Dobrze, ze jesteśmy daleko, bo Rafo komuś zajebie
Ale plus jest taki ze Lamela nieźle sie pokazał, a na ilu treningach był? 2?
Lżej po tej stracie
Malothein powiedział/a:
Bale... Z jednej strony rozumiem go: kasa, lm, ronaldo itd... ale z drugiej - przechodzi do ligi hiszpańskiej w której będzie grał (nie licząć ligi mistrzów) trzydzieści parę sparingów w sezonie i ze 4-5 prawdziwych spotkań. Młody jest, mógł jeszcze ten rok poczekać

jakie 4-5 meczy?
Bilbao dzisiaj bylo zdominowane
jakie 4-5 meczy?:P
Bilbao dzisiaj bylo zdominowane:P