Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  253  254  255  256  257    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowe lato 2013
1 września 2013, 00:44 [cytuj]
Z jednej strony Hulk to jest genialny zawodnik i grał u AVB:cwaniak::cwaniak:
Z drugiej zacznie to wyglądać na jakieś szaleństwo, jeżeli przyjdzie to zacznie się myślenie typu

"czy przy transferze Chadliego ktoś myślał o tym że ma przyjść 2 jeszcze lepszych skrzydłowych?"

Mi się wydaje że Ade potrzebuje zmiany środowiska żeby znaleźć formę i ochotę do gry. Umiejętności ma ogromne.
Z jednej strony Hulk to jest genialny zawodnik i grał u AVB:cwaniak::cwaniak: Z drugiej zacznie to wyglądać na jakieś szaleństwo, jeżeli przyjdzie to zacznie się myślenie typu "czy przy transferze Chadliego ktoś myślał o tym że ma przyjść 2 jeszcze lepszych skrzydłowych?" Mi się wydaje że Ade potrzebuje zmiany środowiska żeby znaleźć formę i ochotę do gry. Umiejętności ma ogromne
1 września 2013, 01:13 [cytuj]
no ade jak dla mnie może już się pakować, za głupie czerwo z arsenalem, za obijanie się przez 80% sezonu, za wysoką pensje i za to, że mimo wszystko był zawodnik arsenalu co nam 'trochę' tych bramek nastrzelał :D

a defoe to defoe zawsze coś tam strzeli, trochę poirytuje ale zawsze go lubiłem i jako uzupełnianie składu jak najbardziej
no ade jak dla mnie może już się pakować, za głupie czerwo z arsenalem, za obijanie się przez 80% sezonu, za wysoką pensje i za to, że mimo wszystko był zawodnik arsenalu co nam 'trochę' tych bramek nastrzelał :D a defoe to defoe zawsze coś tam strzeli, trochę poirytuje ale zawsze go lubiłem i jako uzupełnianie składu jak najbardziej
1 września 2013, 01:47 [cytuj]
Transferowe okienko w Hiszpanii zostało zamknięte, taką informację podaje transfermarkt.pl

http://www.transfermarkt.pl/pl/transfers/transferfenster/transfers.html

Oznacza to tyle, że Gareth Bale jest już zawodnikiem Realu Madryt i cała transakcja została zamknięta, tylko, że nikt jej oficjalnie nie ogłosił.

Albo oznacza, że Real Madryt tego lata nie ściągnie już Garetha Bale'a, ale ta jest bardzo mało prawdopodobna.
Transferowe okienko w Hiszpanii zostało zamknięte, taką informację podaje transfermarkt.pl http://www.transfermarkt.pl/pl/transfers/transferfenster/transfers.html Oznacza to tyle, że Gareth Bale jest już zawodnikiem Realu Madryt i cała transakcja została zamknięta, tylko, że nikt jej oficjalnie nie ogłosił. Albo oznacza, że Real Madryt tego lata nie ściągnie już Garetha Bale'a, ale ta jest bardzo mało prawdopodobna
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
1 września 2013, 02:53 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
:rotfl: dobre, lepszego komplementu dawno nie słyszałem, 20 mln za prawego pomocnika z FC Hanka Gilów

Gilów? U mnie w okolicy jest mieścina o nazwie Gilów. W woj. Lubuskim, ale to pewnie nie ten Gilów?
Gilów? U mnie w okolicy jest mieścina o nazwie Gilów. W woj. Lubuskim, ale to pewnie nie ten Gilów?
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
1 września 2013, 03:34 [cytuj]
Sawik powiedział/a:
Transferowe okienko w Hiszpanii zostało zamknięte, taką informację podaje transfermarkt.pl

http://www.transfermarkt.pl/pl/transfers/transferfenster/transfers.html

Oznacza to tyle, że Gareth Bale jest już zawodnikiem Realu Madryt i cała transakcja została zamknięta, tylko, że nikt jej oficjalnie nie ogłosił.

Albo oznacza, że Real Madryt tego lata nie ściągnie już Garetha Bale'a, ale ta jest bardzo mało prawdopodobna

http://anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=257681
http://anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=257681
1 września 2013, 04:07 [cytuj]

To znaczy, że transfermarkt wprowadza po prostu czytelników w błąd.
To znaczy, że transfermarkt wprowadza po prostu czytelników w błąd
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
1 września 2013, 12:11 [cytuj]
Tylko nie Hulk, tylko nie Hulk, lewy obrońca i kończymy interes.
Dzisiaj tak mnie wzięło na rozmyślania i doszedłęm do wniosku że moglibyśmy wesprzeć Ajax Sigurem, ale znając życie Sigur jest nie do ruszenia :P
Tylko nie Hulk, tylko nie Hulk, lewy obrońca i kończymy interes. Dzisiaj tak mnie wzięło na rozmyślania i doszedłęm do wniosku że moglibyśmy wesprzeć Ajax Sigurem, ale znając życie Sigur jest nie do ruszenia :P
Offence win games, defence wins titles
1 września 2013, 12:16 [cytuj]
Harry chce Defoe i daje 5 mln funtów, chce też BAE za 2,5 mln. Ktoś tu chyba na głowę upadł. za 10 mln funtów to owszem oddałbym Defoe a BAE minimum 5.

To zbilansowałoby transfer Chicharito za 15 mln funtów.

Według userów ITK, Wenger ma początki demencji starczej hahahaha Proponuje 26 mln za Draxlera i Podolskiego, który nie przejdzie testów medycznych, bo jest kontuzjowany :wysmiewacz:
Harry chce Defoe i daje 5 mln funtów, chce też BAE za 2,5 mln. Ktoś tu chyba na głowę upadł. za 10 mln funtów to owszem oddałbym Defoe a BAE minimum 5. To zbilansowałoby transfer Chicharito za 15 mln funtów. Według userów ITK, Wenger ma początki demencji starczej hahahaha Proponuje 26 mln za Draxlera i Podolskiego, który nie przejdzie testów medycznych, bo jest kontuzjowany :wysmiewacz:
1 września 2013, 12:21 [cytuj]
Niech Adebayora bierze, szejkowie zapłacą ile trzeba tygodniówki i bedzie mógł się opierdalać do konca kontraktu
Niech Adebayora bierze, szejkowie zapłacą ile trzeba tygodniówki i bedzie mógł się opierdalać do konca kontraktu
1 września 2013, 12:25 [cytuj]
Co za dużo to nie zdrowo, starczy tych transferów, przed okienkiem szczęśliwi byśmy byli po transferach np:Eriksena, Lameli, Chirichesa, ewentualnie pozostaje kupić lewego obrońce, więcej transferów jest zbyteczne.
Co za dużo to nie zdrowo, starczy tych transferów, przed okienkiem szczęśliwi byśmy byli po transferach np:Eriksena, Lameli, Chirichesa, ewentualnie pozostaje kupić lewego obrońce, więcej transferów jest zbyteczne
1 września 2013, 13:29 [cytuj]
Gray powiedział/a:
Co za dużo to nie zdrowo

a może od przybytku głowa nie boli?:mysli:
1 września 2013, 13:53 [cytuj]
"I would not work with a ­director of football because they buy the players and when it does not work you are guilty for not using them well"

Wenger odpowiada w wywiadze dlaczego dyrektor sportowy to zly pomysł:D Pewnie chodzi o to że trzeba mu płacić pensje a Wenger myśli głównie o wynikach finansowych i o tym że to on ma zarabiać najwięcej.

West Brom robi podchody pod Defoe
"I would not work with a ­director of football because they buy the players and when it does not work you are guilty for not using them well" Wenger odpowiada w wywiadze dlaczego dyrektor sportowy to zly pomysł:D Pewnie chodzi o to że trzeba mu płacić pensje a Wenger myśli głównie o wynikach finansowych i o tym że to on ma zarabiać najwięcej. West Brom robi podchody pod Defoe
1 września 2013, 13:54 [cytuj]
WojtasTHFC powiedział/a:
A może lepszy wróbel w garści niż gołąb na dachu ? :D:D:D
1 września 2013, 14:01 [cytuj]
Diego powiedział/a:

A może co 8 głów to nie jedna
A może co 8 głów to nie jedna
1 września 2013, 14:01 [cytuj]
A może gdzie kucharek 6 tam nie ma co jeśc.

Demichelis jedzie na testy w MC.
Atletico to robi niezły interes biorą za darmo 32-latka, za 50 dni sprzedają go do Anglii, niewiele dokładają i kupują 24-letniego najlepszego stopera w Ajaxie:D

Jak to jest z tymi transferami? Niektórzy mówią że nie można 2 razy sprzedać gracza w 1 okienku. Czy Demichelis idzie dlatego że przyszedł do Atletico z kartą na ręku?
Jak ktoś wie to nich to wytłumaczy
A może gdzie kucharek 6 tam nie ma co jeśc. Demichelis jedzie na testy w MC. Atletico to robi niezły interes biorą za darmo 32-latka, za 50 dni sprzedają go do Anglii, niewiele dokładają i kupują 24-letniego najlepszego stopera w Ajaxie:D Jak to jest z tymi transferami? Niektórzy mówią że nie można 2 razy sprzedać gracza w 1 okienku. Czy Demichelis idzie dlatego że przyszedł do Atletico z kartą na ręku? Jak ktoś wie to nich to wytłumaczy
1 września 2013, 14:11 [cytuj]
Zawodnik może zmienić 2x klub w ciągu jednego sezonu.
Zawodnik może zmienić 2x klub w ciągu jednego sezonu
1 września 2013, 14:13 [cytuj]
Denninstoun powiedział/a:
Jak to jest z tymi transferami? Niektórzy mówią że nie można 2 razy sprzedać gracza w 1 okienku. Czy Demichelis idzie dlatego że przyszedł do Atletico z kartą na ręku?
Jak ktoś wie to nich to wytłumaczy

nie moze zagrać w 3 klubach w jednym sezonie
Przecież Anży kilku tak kupiła i juz ich sprzedali:wysmiewacz:

no i chyba miał tak Zaha w MU, ze dopiero w tym sezonie przeszedł
nie moze zagrać w 3 klubach w jednym sezonie Przecież Anży kilku tak kupiła i juz ich sprzedali:wysmiewacz: no i chyba miał tak Zaha w MU, ze dopiero w tym sezonie przeszedł
1 września 2013, 19:52 [cytuj]
Andre potwierdza, że Bale będzie trenował z Realem Madryt.
Andre potwierdza, że Bale będzie trenował z Realem Madryt
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
1 września 2013, 20:03 [cytuj]
OFICJALNIE : BALE PIŁKARZEM REALU MADRYT!!!!
1 września 2013, 20:03 [cytuj]
|<  <<  <  253  254  255  256  257    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2024/2025?
1 50%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 50%
2 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 43 Zarejestrowanych użytkowników: 5254 Ostatnio zarejestrowany: trafostacja

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się