Forum dyskusyjne
31 sierpnia 2013, 21:18 [cytuj]
kiedy deadline day?? przecież dzisaj 31, czegoś nie wiem??
31 sierpnia 2013, 21:21 [cytuj]
WojtasTHFC powiedział/a:
Deadline day jest w poniedziałek bo dzisiaj jest sobota, czyli dzień wolny od pracy, jutro niedziela - tak samo, a więc 2 września to pierwszy dzień roboczy po 31 sierpnia
Deadline day jest w poniedziałek bo dzisiaj jest sobota, czyli dzień wolny od pracy, jutro niedziela - tak samo, a więc 2 września to pierwszy dzień roboczy po 31 sierpnia
31 sierpnia 2013, 21:21 [cytuj]
WojtasTHFC powiedział/a:
Poniedziałek proszę pana.
11 pm czasu UK a u nas do 24
Poniedziałek proszę pana.
11 pm czasu UK a u nas do 24 ;)
Offence win games, defence wins titles
31 sierpnia 2013, 21:26 [cytuj]
http://www.tottenhamhotspur.com/news/massimo-to-swindon-310813/
http://www.tottenhamhotspur.com/news/massimo-to-swindon-310813/
31 sierpnia 2013, 21:28 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:

dobre, lepszego komplementu dawno nie słyszałem, 20 mln za prawego pomocnika z FC Hanka Gilów
Miałeś u nas w Orłach grać.
Miałeś u nas w Orłach grać. ;P
Każdy mecz jest inny. Lecz piłka jest zawsze okrągła.
31 sierpnia 2013, 21:33 [cytuj]
aaa to teraz wszystko jasne dzięki
aaa to teraz wszystko jasne dzięki
31 sierpnia 2013, 22:21 [cytuj]
Jestem trochę chory i dużo pracuje w tym tygoniu. Wchodzę na forum i patrze na newsy z soboty i czytam
ostatni wpis KonradM o Jacksonie Martinezie.
"Mysle że jego transfer byłby możliwy tylko w przypadku odejścia Bale... a nawet wtedy nie wiem czy Levy byłby w stanie dać za zawodnika ponad 30 mln... nie wierzę w to. Jak do tej pory najwyższy transfer do klubu to bodajże 16,5 mln za Luke."
Czytam co wyżej. coś mi nie pasuje. Godzina newsów się zgadza.
A... jestem na pierwszej stronie
Posty jak z poprzedniej epoki
Jestem trochę chory i dużo pracuje w tym tygoniu. Wchodzę na forum i patrze na newsy z soboty i czytam
"Mysle że jego transfer byłby możliwy tylko w przypadku odejścia Bale... a nawet wtedy nie wiem czy Levy byłby w stanie dać za zawodnika ponad 30 mln... nie wierzę w to. Jak do tej pory najwyższy transfer do klubu to bodajże 16,5 mln za Luke."
31 sierpnia 2013, 22:44 [cytuj]
Denninstoun powiedział/a:
Posty jak z poprzedniej epoki.
Miło co?
Miło co?
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
31 sierpnia 2013, 23:17 [cytuj]
@SpursScout: Unconfirmed rumors reporting #Spurs are confident of completing the deal for Coentrao and Benfica striker Rodrigo.
@SpursScout: Unconfirmed rumors reporting #Spurs are confident of completing the deal for Coentrao and Benfica striker Rodrigo
31 sierpnia 2013, 23:43 [cytuj]
Numery z jakimi będą grać nasi nowi zawodnicy:
Chiriches - 6
Eriksen - 10
Lamela - 11
Numery Eriksena i Lameli oznaczają pewne odejście Bale'a no i wydaje się, że Adebayora, chyba że wziął numer 25.
Chiriches - 6
Eriksen - 10
Lamela - 11
Numery Eriksena i Lameli oznaczają pewne odejście Bale'a no i wydaje się, że Adebayora, chyba że wziął numer 25
31 sierpnia 2013, 23:48 [cytuj]
a skąd masz to z numerami?
na zdjeciu z koszulką jak stał eriksen to nie widać numeru, a z lamelą to nie wiem
a skąd masz to z numerami?
na zdjeciu z koszulką jak stał eriksen to nie widać numeru, a z lamelą to nie wiem
31 sierpnia 2013, 23:58 [cytuj]
Miło
Jednak już mam trochę dosyć tego okienka.
Niech ten Bale sobie pójdzie.
Sprzedajmy piłkarzy na wylocie.
Niech Manchester nie kupi pomocnika, Arse nikogo. A Chelsea niech zostanie z 15 ofensywnymi zawodnikami w kadrze.
Swoją drogą oferta MU 30 mln Ł za Andera Herrere została odrzucona . To będzie chyba 10 pomocnik w tym okienku którego chcieli kupić.
W Athtetic nie liczą się pieniądze i trofea. Liczy się walka, oddanie i duma z gry w klubie który jest jedną z najważniejszych instytucji dla narodu Baskijskiego.
Dlatego wielu Basków gra w tym klubie przez całą karierę, choć równie dobrze mogliby zdobywać trofea i zarabiać miliony w najlepszych drużynach w europie.
Swoją drogą Atletic to jedna z bogatszych drużyn w PD.

Pewnie na poziomie CP
Miło
Jednak już mam trochę dosyć tego okienka.
Niech ten Bale sobie pójdzie.
Sprzedajmy piłkarzy na wylocie.
Niech Manchester nie kupi pomocnika, Arse nikogo. A Chelsea niech zostanie z 15 ofensywnymi zawodnikami w kadrze.
Swoją drogą oferta MU 30 mln Ł za Andera Herrere została odrzucona . To będzie chyba 10 pomocnik w tym okienku którego chcieli kupić.
W Athtetic nie liczą się pieniądze i trofea. Liczy się walka, oddanie i duma z gry w klubie który jest jedną z najważniejszych instytucji dla narodu Baskijskiego.
Dlatego wielu Basków gra w tym klubie przez całą karierę, choć równie dobrze mogliby zdobywać trofea i zarabiać miliony w najlepszych drużynach w europie.
Swoją drogą Atletic to jedna z bogatszych drużyn w PD.
:krzyk::krzyk: Pewnie na poziomie CP
31 sierpnia 2013, 23:59 [cytuj]
Z Twittera, info potwierdzone. Jak podają to Tom Carrol będzie prawdopodobnie wypożyczony na cały sezon do Ajaxu oraz jak podają do końca okienka mamy dostać jeszcze lewego obrońcę i napastnika " big name" no to czekamy.
Z Twittera, info potwierdzone. Jak podają to Tom Carrol będzie prawdopodobnie wypożyczony na cały sezon do Ajaxu oraz jak podają do końca okienka mamy dostać jeszcze lewego obrońcę i napastnika " big name" no to czekamy
1 września 2013, 00:02 [cytuj]
olivier powiedział/a:
Chiriches - 6
Eriksen - 10
Lamela - 11
Numery Eriksena i Lameli oznaczają pewne odejście Bale'a no i wydaje się, że Adebayora, chyba że wziął numer 25
Lloris gra z 25
Lloris gra z 25 :)
1 września 2013, 00:04 [cytuj]
Tego już za wiele, w internecie coraz więcej o tym, że Zenit zaakceptował ofertę 37 milionów za Hulka. Żeby tylko ta rewolucja nam się czkawka nie odbiła...
Tego już za wiele, w internecie coraz więcej o tym, że Zenit zaakceptował ofertę 37 milionów za Hulka. Żeby tylko ta rewolucja nam się czkawka nie odbiła
1 września 2013, 00:04 [cytuj]
Faktycznie, zapomniałem, że Gomes nadal trzyma tą bluze z numerem której od dawna nie powinien nosić, więc Ade i BAE na wylocie.
Faktycznie, zapomniałem, że Gomes nadal trzyma tą bluze z numerem której od dawna nie powinien nosić, więc Ade i BAE na wylocie
1 września 2013, 00:13 [cytuj]
oby nie Hulk bo zaraz bedziemy jak Anży i bedziemy wyprzedawać tych co teraz kupiliśmy:/
oby nie Hulk bo zaraz bedziemy jak Anży i bedziemy wyprzedawać tych co teraz kupiliśmy:/
1 września 2013, 00:25 [cytuj]
Z tych zawodników z którymi nas łączą (Hulk, Mata, Chcarito, Rodrigo, Coentrao) najbardziej potrzebny jest moim zdaniem Coentrao, ale i tak według mnie nie potrzebujemy kolejnych transferów. I tak cięzko bedzie tę siódemke wkomponować
Z tych zawodników z którymi nas łączą (Hulk, Mata, Chcarito, Rodrigo, Coentrao) najbardziej potrzebny jest moim zdaniem Coentrao, ale i tak według mnie nie potrzebujemy kolejnych transferów. I tak cięzko bedzie tę siódemke wkomponować
1 września 2013, 00:32 [cytuj]
NIECH TO OKIENKO SIĘ JUŻ SKOŃCZY
Daily mirror w czwartek informawało że szykuje się oferta Tott 15mln za Hernandeza. Chyba nieaktualne po piątku.
Bild w piątek rano wydrukował tekst to tym że Schalke chce zastąpić Pukkiego Adebayorem
Daily mail podał wczoraj w nocy że to my zaproponowaliśmy Ajaxowi Toma na wypożyczenie oraz info że Levy chce sprzedać Ade i Defoe.
Dziś ukazał się na goal.com artykuł o Tott.
W streszczeniu:
-Real i Tott doszły do porozumienia. 86 mlnŁ
-Tott wznowi próbę ściągnięcia Coentrao (ok 15 mlnŁ)
Zawodnik chce przyjść jednak zarówno on jak i Real chca wiecej kasy
-Tottenham szuka uzupełnienia ataku. Wymienione zostaje nazwisko skrzydłowego Betisu Alvaro Vadillo.
-Przygotowywane jest wypożyczenie Toma Carolla. Bardzo zainteresowane CP
-AVB liczy że uda się pozbyć Ade i BEA.
-Jeżeli przyjdą oferty za Defoe to będą rozważane jeżeli będzie możliwość ściągnia zastępcy.

Wolałbym żeby Defoe został, jednak to jedno z ostatnich okienek kiedy można za niego dostać jakąś kase.
Tymczasem Arse rozmawia z Kalou i zarzuca sieci na Kake
NIECH TO OKIENKO SIĘ JUŻ SKOŃCZY
Daily mirror w czwartek informawało że szykuje się oferta Tott 15mln za Hernandeza. Chyba nieaktualne po piątku.
Bild w piątek rano wydrukował tekst to tym że Schalke chce zastąpić Pukkiego Adebayorem
Daily mail podał wczoraj w nocy że to my zaproponowaliśmy Ajaxowi Toma na wypożyczenie oraz info że Levy chce sprzedać Ade i Defoe.
Dziś ukazał się na goal.com artykuł o Tott.
W streszczeniu:
-Real i Tott doszły do porozumienia. 86 mlnŁ
-Tott wznowi próbę ściągnięcia Coentrao (ok 15 mlnŁ)
Zawodnik chce przyjść jednak zarówno on jak i Real chca wiecej kasy
-Tottenham szuka uzupełnienia ataku. Wymienione zostaje nazwisko skrzydłowego Betisu Alvaro Vadillo.
-Przygotowywane jest wypożyczenie Toma Carolla. Bardzo zainteresowane CP
-AVB liczy że uda się pozbyć Ade i BEA.
-Jeżeli przyjdą oferty za Defoe to będą rozważane jeżeli będzie możliwość ściągnia zastępcy.
:muza::muza::muza::muza:
Wolałbym żeby Defoe został, jednak to jedno z ostatnich okienek kiedy można za niego dostać jakąś kase.
Tymczasem Arse rozmawia z Kalou i zarzuca sieci na Kake
1 września 2013, 00:39 [cytuj]
Walu powiedział/a:
Tego już za wiele, w internecie coraz więcej o tym, że Zenit zaakceptował ofertę 37 milionów za Huelka. Żeby tylko ta rewolucja nam się czkawka nie odbiła
nie mogę znaleźć żadnego newsa o hulku, jak możesz to wrzuć jakiś link. Szczerze to watpie w to że DL zrobi taki transfer. Z drugiej strony szkoda mi też Ade, co chwila coś, teraz znów śmierć brata i nie mógł się przygotować dobrze do sezonu... a myśle że po tym co pokazywal w końcówce poprzedniego, to mógłby być przynajmniej 2-gim napastnikiem...
nie mogę znaleźć żadnego newsa o hulku, jak możesz to wrzuć jakiś link. Szczerze to watpie w to że DL zrobi taki transfer. Z drugiej strony szkoda mi też Ade, co chwila coś, teraz znów śmierć brata i nie mógł się przygotować dobrze do sezonu... a myśle że po tym co pokazywal w końcówce poprzedniego, to mógłby być przynajmniej 2-gim napastnikiem