Forum dyskusyjne
31 sierpnia 2013, 14:38 [cytuj]
Drugler powiedział/a:
Przydałby się draxler , młody ,perspektywiczny a za 15-20 mln euro by poszedł

Trochę się zastanawiam po co nam był chadili potrzebny? Przy obecnych skrzydłowych ( wraz z lennonem ) wygląda najsłabiej - chadili , lennon , lamela , townsend , ERIKSEN ... BALE

Co ty wiesz o życiu

klauzula wykupu 45 mln euro, coś słyszałem że nawet i o 60 ktoś przebąkiwał.
Co ty wiesz o życiu :P klauzula wykupu 45 mln euro, coś słyszałem że nawet i o 60 ktoś przebąkiwał
Offence win games, defence wins titles
31 sierpnia 2013, 14:42 [cytuj]
-95.325.000 euro ...... tyle wydaliśmy po zbilansowaniu out/in
-95.325.000 euro ...... tyle wydaliśmy po zbilansowaniu out/in :mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
31 sierpnia 2013, 14:43 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
-95.325.000 euro ...... tyle wydaliśmy po zbilansowaniu out/in

To musimy jeszcze kogoś sprzedać bo GB nie zbilansuje nam tego.
:D
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
31 sierpnia 2013, 15:38 [cytuj]
https://twitter.com/AssouEkotto/status/373797396700221440/photo/1
To już też chyba zamknięty rozdział.
https://twitter.com/AssouEkotto/status/373797396700221440/photo/1
To już też chyba zamknięty rozdział
31 sierpnia 2013, 16:02 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:

Rafo idzie w pakiecie z Bale. Muszą dorzucić z 20 mln
Rafo idzie w pakiecie z Bale. Muszą dorzucić z 20 mln ;)
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
31 sierpnia 2013, 16:20 [cytuj]
Drugler powiedział/a:
Przydałby się draxler , młody ,perspektywiczny a za 15-20 mln euro by poszedł

Trochę się zastanawiam po co nam był chadili potrzebny? Przy obecnych skrzydłowych ( wraz z lennonem ) wygląda najsłabiej - chadili , lennon , lamela , townsend , ERIKSEN ... BALE

po co Draxler? Następny pomocnik? Myślę, że pomoc jest najlepiej obsadzona w tym momencie. Jedyne co by można zrobić to wypożyczyć kilku piłkarzy którzy mają znikome szanse na grę a dobrze rokują na przyszłość.
po co Draxler? Następny pomocnik? Myślę, że pomoc jest najlepiej obsadzona w tym momencie. Jedyne co by można zrobić to wypożyczyć kilku piłkarzy którzy mają znikome szanse na grę a dobrze rokują na przyszłość
31 sierpnia 2013, 16:32 [cytuj]
Hiszpańska Marca sugeruje, że Manchester United przed zamknięciem okna transferowego może złożyć ofertę w sprawie transferu obrońcy Realu Madryt Fabio Coentrao.
Hiszpańska Marca sugeruje, że Manchester United przed zamknięciem okna transferowego może złożyć ofertę w sprawie transferu obrońcy Realu Madryt Fabio Coentrao
31 sierpnia 2013, 16:50 [cytuj]
nie sprzedawajmy BAE przecież on się nie obrazi jak posiedzi na ławce a rose bardzo łatwo może stracić formę albo popełniać błędy
nie sprzedawajmy BAE przecież on się nie obrazi jak posiedzi na ławce a rose bardzo łatwo może stracić formę albo popełniać błędy
31 sierpnia 2013, 16:51 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Hiszpańska Marca sugeruje, że Manchester United przed zamknięciem okna transferowego może złożyć ofertę w sprawie transferu obrońcy Realu Madryt Fabio Coentrao
Słuchaj "Marca" a w zimę w trampkach zostaniesz

A tak na poważnie, to myślę, że nie potrzebujemy Kołentrą
Słuchaj "Marca" a w zimę w trampkach zostaniesz :D A tak na poważnie, to myślę, że nie potrzebujemy Kołentrą :)
31 sierpnia 2013, 17:12 [cytuj]
Kłentrało jest nam potrzebny :x
31 sierpnia 2013, 17:47 [cytuj]
Drugler powiedział/a:
za cenę Kłentrało wołałbym Baines
31 sierpnia 2013, 18:01 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Wiadomo , że kłentrało słabszy od bainesa ale pewnie everton nam go nie puści :<
Wiadomo , że kłentrało słabszy od bainesa ale pewnie everton nam go nie puści :<
31 sierpnia 2013, 18:02 [cytuj]
Baines podobno wyceniony na 25 mln, to samo Felaini
przynajmniej dla MU
Baines podobno wyceniony na 25 mln, to samo Felaini
przynajmniej dla MU
31 sierpnia 2013, 18:51 [cytuj]
Skład na najbliższe tygodnie ( Pomoc może się zmienić ) https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1234041_498990046861284_550678887_n.jpg
Skład na najbliższe tygodnie ( Pomoc może się zmienić ) https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1234041_498990046861284_550678887_n.jpg
31 sierpnia 2013, 19:09 [cytuj]
Drugler powiedział/a:
Właśnie tak bym to widział.
Właśnie tak bym to widział
31 sierpnia 2013, 19:20 [cytuj]
Swanlake powiedział/a:
Właśnie tak bym to widział
Dembele(jak odzyska forme) za Paulinho jak dla mnie i nie zapominajmy o Sandro
Dembele(jak odzyska forme) za Paulinho jak dla mnie i nie zapominajmy o Sandro :)
31 sierpnia 2013, 19:37 [cytuj]
Mr_Johny powiedział/a:
Dembele(jak odzyska forme) za Paulinho jak dla mnie i nie zapominajmy o Sandro

Właściwie to AVB mógłby zrobić w jakimś meczu 4-3-3 i w przerwie zmienić 3 pomocników . Równałoby się to z tym , że ta pierwsza trójka zapierniczałaby pressingiem przez pierwsze 45 minut a potem druga trójka . Rzecz jasna byłoby to ryzykowne bo np. w drugiej połowie ktoś mógłby dostać kontuzję .
Właściwie to AVB mógłby zrobić w jakimś meczu 4-3-3 i w przerwie zmienić 3 pomocników . Równałoby się to z tym , że ta pierwsza trójka zapierniczałaby pressingiem przez pierwsze 45 minut a potem druga trójka . Rzecz jasna byłoby to ryzykowne bo np. w drugiej połowie ktoś mógłby dostać kontuzję
31 sierpnia 2013, 20:37 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Rafo idzie w pakiecie z Bale. Muszą dorzucić z 20 mln

dobre, lepszego komplementu dawno nie słyszałem, 20 mln za prawego pomocnika z FC Hanka Gilów ...
:rotfl: dobre, lepszego komplementu dawno nie słyszałem, 20 mln za prawego pomocnika z FC Hanka Gilów
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
31 sierpnia 2013, 21:02 [cytuj]
Niech mi ktoś przypomni, bo nie pamiętam jak to się potoczyło - kupiliśmy tego Halilovica z Dinama czy nie?
Niech mi ktoś przypomni, bo nie pamiętam jak to się potoczyło - kupiliśmy tego Halilovica z Dinama czy nie?
31 sierpnia 2013, 21:05 [cytuj]
Eidur powiedział/a:
Chyba nie.
Chyba nie