Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  250  251  252  253  254    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowe lato 2013
31 sierpnia 2013, 11:23 [cytuj]
Na ITK info że Eriksen to NIE OSTATNI ZAKUP.
Na ITK info że Eriksen to NIE OSTATNI ZAKUP
31 sierpnia 2013, 11:25 [cytuj]
fajnie to wszystko się składa w całosć, chciałem żeby jakos ominąć tą ligę europy ale okazuje się że będzie świetnym polem do popisu dla przemeblowanego składu, nieco innego niż ten który bedzie występował w rozgrywkach ligowych. W zwiazku z wyprzedażą Anży i poziomowi reszty przeciwników chyba bedzie można grać całkiem rezerwowym składem (?)
fajnie to wszystko się składa w całosć, chciałem żeby jakos ominąć tą ligę europy ale okazuje się że będzie świetnym polem do popisu dla przemeblowanego składu, nieco innego niż ten który bedzie występował w rozgrywkach ligowych. W zwiazku z wyprzedażą Anży i poziomowi reszty przeciwników chyba bedzie można grać całkiem rezerwowym składem (?)
31 sierpnia 2013, 11:26 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:

no i Bale z ławki za Chaliego w końcówce może wejść!

dokładnie tak! niech się młody ogrywa, może coś jeszcze z niego będzie :)

btw. nie macie takich obaw, że zespół może mieć problem ze zgraniem? Czasy Juande Ramosa mi sie przypomniały. Mam nadzieje, że moje wątpliwosci rozwieje jutrzejszy pogrom Arsenalu :)
dokładnie tak! niech się młody ogrywa, może coś jeszcze z niego będzie :) btw. nie macie takich obaw, że zespół może mieć problem ze zgraniem? Czasy Juande Ramosa mi sie przypomniały. Mam nadzieje, że moje wątpliwosci rozwieje jutrzejszy pogrom Arsenalu :)
www.facebook.com/OgienOdSkaja
31 sierpnia 2013, 11:30 [cytuj]
Ja na jutro na żaden pogrom się nie nastawiam ;p jakbyśmy chociaż skromnie wygrali to byłbym mega szczęśliwy, ciekaw jestem jak to będzie jutro wyglądało i kto wyjdzie, zgrania można oczekiwać dopiero za kilka meczy
Ja na jutro na żaden pogrom się nie nastawiam ;p jakbyśmy chociaż skromnie wygrali to byłbym mega szczęśliwy, ciekaw jestem jak to będzie jutro wyglądało i kto wyjdzie, zgrania można oczekiwać dopiero za kilka meczy
31 sierpnia 2013, 11:31 [cytuj]
brak Sigur-a w tej wyliczance wskazuje na to, że jest to piłkarz do wypż/wypo :mysli:
brak Sigur-a w tej wyliczance wskazuje na to, że jest to piłkarz do wypż/wypo :mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
31 sierpnia 2013, 11:42 [cytuj]
mamy nie zgraną drużyne wymieniliśmy pół kadry z wierzchu to wygląda fajnie ale mam duże obawy co do najbliższych meczów dobrze że będą mogli się zgrać chociaż w LE z ogórasami.
mamy nie zgraną drużyne wymieniliśmy pół kadry z wierzchu to wygląda fajnie ale mam duże obawy co do najbliższych meczów dobrze że będą mogli się zgrać chociaż w LE z ogórasami
31 sierpnia 2013, 12:18 [cytuj]
ja nie wiem jak możecie umieszczać Capoue i Paulinho kosztem Dembele i Sandro w swoich 'najmocniejszych jedenastkach':krzyk: już chyba zapomnieliście (albo nie widzieliście?) jaką oni prace wykonywali na początku tamtego sezonu w środku pola...:kotek: Sandro ma 24 lata i dopóki nie złapał kontuzji miał najlepsze staty przechwytów i odbiorów bodajże w całej EU(albo Angli?) a Dembele nam dupe ratował niejednokrotnie i sam ciągnął zespół. I to z jaką łatwością Moussa mija rywali jest przekozackie. Do tego dochodzi kreatywny Eriksen który powalczy z Holtbym i niestety w tym momencie nie ma miejsca w zespole dla Sigurdssona :/ a szkoda bo mu kibicowałem, chyba że AVB wypożyczy Lewisa ale wydaje mi się to mniej prawdopodobne. Sądzę ze ten chłopak pokaże na co go stać w tym sezonie i udowodni że kiepska połówka poprzedniego sezonu spowodowana była brakiem aklimatyzacji.

Lloris/Friedel
Walker/Naughton--Dawson/Kaboul--Verthongen/Chirches--Rose
Sandro/Capoue--Dembele/Paulinho
pierwszy skład/rezerwa
Wygląda kosmicznie... a w ofensywie jest podobnie:cwaniak:
ja nie wiem jak możecie umieszczać Capoue i Paulinho kosztem Dembele i Sandro w swoich 'najmocniejszych jedenastkach':krzyk: już chyba zapomnieliście (albo nie widzieliście?) jaką oni prace wykonywali na początku tamtego sezonu w środku pola...:kotek: Sandro ma 24 lata i dopóki nie złapał kontuzji miał najlepsze staty przechwytów i odbiorów bodajże w całej EU(albo Angli?) a Dembele nam dupe ratował niejednokrotnie i sam ciągnął zespół. I to z jaką łatwością Moussa mija rywali jest przekozackie. Do tego dochodzi kreatywny Eriksen który powalczy z Holtbym i niestety w tym momencie nie ma miejsca w zespole dla Sigurdssona :/ a szkoda bo mu kibicowałem, chyba że AVB wypożyczy Lewisa ale wydaje mi się to mniej prawdopodobne. Sądzę ze ten chłopak pokaże na co go stać w tym sezonie i udowodni że kiepska połówka poprzedniego sezonu spowodowana była brakiem aklimatyzacji. Lloris/Friedel Walker/Naughton--Dawson/Kaboul--Verthongen/Chirches--Rose Sandro/Capoue--Dembele/Paulinho pierwszy skład/rezerwa Wygląda kosmicznie... a w ofensywie jest podobnie:cwaniak:
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
31 sierpnia 2013, 12:42 [cytuj]
Ja bym tą jedenastkę widział trochę inaczej:

Lloris
Walker Dawson(za niego być może z czasem Chiriches) Super Jan Rose
Capoue (z czasem Sandro) Dembele Paulinho
Lennon (z czasem MOŻE Lamela - mam wątpliwości, albo Chadli, z tym jednym miejsce do obsadzenia mam największy problem) Eriksen - jako taki fałszywy skrzydłowy schodzący często do środka i rozgrywający
Soldado

Co do tego newsa,że to nasz nie ostatni transfer, mam nadzieje, że teraz jeśli kogokolwiek pozyskamy to będzie nim jakiś utalentowany nastolatek który albo odrazu pójdzie na wypożyczenie, albo będzie się ogrywal w U18 i Spurs XI. Tych transferów już i tak jest za dużo
Ja bym tą jedenastkę widział trochę inaczej: Lloris Walker Dawson(za niego być może z czasem Chiriches) Super Jan Rose Capoue (z czasem Sandro) Dembele Paulinho Lennon (z czasem MOŻE Lamela - mam wątpliwości, albo Chadli, z tym jednym miejsce do obsadzenia mam największy problem) Eriksen - jako taki fałszywy skrzydłowy schodzący często do środka i rozgrywający Soldado Co do tego newsa,że to nasz nie ostatni transfer, mam nadzieje, że teraz jeśli kogokolwiek pozyskamy to będzie nim jakiś utalentowany nastolatek który albo odrazu pójdzie na wypożyczenie, albo będzie się ogrywal w U18 i Spurs XI. Tych transferów już i tak jest za dużo
31 sierpnia 2013, 12:52 [cytuj]
Ponoć chodzi o pana o którym mówi piłkarz w filmiku

http://youtu.be/nhEHBENJ9Dk
Ponoć chodzi o pana o którym mówi piłkarz w filmiku http://youtu.be/nhEHBENJ9Dk
31 sierpnia 2013, 13:23 [cytuj]
Okienko się powoli kończy więc czas na małe finansowe podsumowanie. Dzisiaj czytałem komentarz fana Arsenalu, w którym straszył, że niby mamy nóż na gardle i ew. brak awansu do LM skończy się dla nas katastrofą finansową i przytaczał przykład Leeds. Moim zdaniem to bzdury, bo raz, że Levy nie jest taki głupi, a dwa, jeśli sprzedamy Bale'a to wychodzimy praktycznie na zero w tym okienku, czyż nie?:)

Nie wiem dokładnie ile zarobiliśmy, jak ktoś ma takie info to niech się podzieli:) ale sprzedaliśmy Caulkera, Dempsey'a, Parkera, Big Toma... i prawdopodobnie na dniach sprzedamy Bale'a. To nam daje na pewno sumę ponad 100 mln euro. Natomiast zawodnicy, którzy dołączyli do nas: Lamela 30 mln, Eriksen 11.5 mln, Chiriches 8.5 mln, Soldado 26 mln (?), Paulinho 17, Chadli 7.5. Co daje nam w sumie = 100.5 mln. Wychodzimy więc praktycznie na zero. Kwoty pochodzą z różnych źródeł, jak coś się nie zgadza to poprawiajcie:D
Okienko się powoli kończy więc czas na małe finansowe podsumowanie. Dzisiaj czytałem komentarz fana Arsenalu, w którym straszył, że niby mamy nóż na gardle i ew. brak awansu do LM skończy się dla nas katastrofą finansową i przytaczał przykład Leeds. Moim zdaniem to bzdury, bo raz, że Levy nie jest taki głupi, a dwa, jeśli sprzedamy Bale'a to wychodzimy praktycznie na zero w tym okienku, czyż nie?:) Nie wiem dokładnie ile zarobiliśmy, jak ktoś ma takie info to niech się podzieli:) ale sprzedaliśmy Caulkera, Dempsey'a, Parkera, Big Toma... i prawdopodobnie na dniach sprzedamy Bale'a. To nam daje na pewno sumę ponad 100 mln euro. Natomiast zawodnicy, którzy dołączyli do nas: Lamela 30 mln, Eriksen 11.5 mln, Chiriches 8.5 mln, Soldado 26 mln (?), Paulinho 17, Chadli 7.5. Co daje nam w sumie = 100.5 mln. Wychodzimy więc praktycznie na zero. Kwoty pochodzą z różnych źródeł, jak coś się nie zgadza to poprawiajcie:D
"If you don't have to drag yourself off the field exhausted after 90 minutes, you can't claim to have done your best."
31 sierpnia 2013, 13:34 [cytuj]
@Marcin, jeśli Bale odejdzie za 90 mln, to bedziemy na +

w któryms tekście jest napisane:
"W tym samym czasie z klubu odeszli piłkarze za około 23,5 miliona funtów: 21-letni Anglik Steven Caulker (9 mln funtów do Cardiff City), 30-letni Amerykanin Clint Dempsey (6 mln funtów do Seattle Sounders), 26-letni Anglik Tom Huddlestone (5 mln funtów do Hull City) i 32-letni Anglik Scott Parker (3,5 mln funtów do Fulham)."

tylko na tygodniówkach wychodzimy na -
@Marcin, jeśli Bale odejdzie za 90 mln, to bedziemy na + w któryms tekście jest napisane: "W tym samym czasie z klubu odeszli piłkarze za około 23,5 miliona funtów: 21-letni Anglik Steven Caulker (9 mln funtów do Cardiff City), 30-letni Amerykanin Clint Dempsey (6 mln funtów do Seattle Sounders), 26-letni Anglik Tom Huddlestone (5 mln funtów do Hull City) i 32-letni Anglik Scott Parker (3,5 mln funtów do Fulham)." tylko na tygodniówkach wychodzimy na -
31 sierpnia 2013, 13:38 [cytuj]
Robert powiedział/a:
@Marcin, jeśli Bale odejdzie za 90 mln, to bedziemy na +

w któryms tekście jest napisane:
"W tym samym czasie z klubu odeszli piłkarze za około 23,5 miliona funtów: 21-letni Anglik Steven Caulker (9 mln funtów do Cardiff City), 30-letni Amerykanin Clint Dempsey (6 mln funtów do Seattle Sounders), 26-letni Anglik Tom Huddlestone (5 mln funtów do Hull City) i 32-letni Anglik Scott Parker (3,5 mln funtów do Fulham)."

tylko na tygodniówkach wychodzimy na -

z tego co wiem to na tych tygodniówkach też jakoś strasznie nie stracimy, bo wbrew pozorom nasi nowi gracze nie będą zarabiać kokosów i jak na angielskie warunki dostają całkiem rozsądne pieniądze ;)

poza tym ... odszedł Gallas, odszedł Bentley, obydwaj zarabiali po 60 k tygodniowo ... odszedł Parker, którego tygodniówka prawdopodobnie oscylowała wokół 70k/week ... odejdzie Bale ... jak pozbędziemy się dodatkowo Adebayora to ten bilans nie będzie zły , bez obaw :)
z tego co wiem to na tych tygodniówkach też jakoś strasznie nie stracimy, bo wbrew pozorom nasi nowi gracze nie będą zarabiać kokosów i jak na angielskie warunki dostają całkiem rozsądne pieniądze ;) poza tym ... odszedł Gallas, odszedł Bentley, obydwaj zarabiali po 60 k tygodniowo ... odszedł Parker, którego tygodniówka prawdopodobnie oscylowała wokół 70k/week ... odejdzie Bale ... jak pozbędziemy się dodatkowo Adebayora to ten bilans nie będzie zły , bez obaw :)
31 sierpnia 2013, 13:46 [cytuj]
Oni muszą coś pisać, jakoś podbudować swoje ego.
Oni muszą coś pisać, jakoś podbudować swoje ego
31 sierpnia 2013, 13:52 [cytuj]
[quote=jin_tae]Po tym tygodniu wszystko jest realne, nawet to, że Kaczyński się ożeni[/quote http://forum.styl.fm/plota-dnia-jaroslaw-kaczynski-sie-zeni.t69094.htm :D:D:D
http://forum.styl.fm/plota-dnia-jaroslaw-kaczynski-sie-zeni.t69094.htm :D:D:D
31 sierpnia 2013, 13:55 [cytuj]
Przydałby się draxler , młody ,perspektywiczny a za 15-20 mln euro by poszedł :)Trochę się zastanawiam po co nam był chadili potrzebny? Przy obecnych skrzydłowych ( wraz z lennonem ) wygląda najsłabiej - chadili , lennon , lamela , townsend , ERIKSEN ... BALE :D:D
Przydałby się draxler , młody ,perspektywiczny a za 15-20 mln euro by poszedł :)Trochę się zastanawiam po co nam był chadili potrzebny? Przy obecnych skrzydłowych ( wraz z lennonem ) wygląda najsłabiej - chadili , lennon , lamela , townsend , ERIKSEN ... BALE :D:D
31 sierpnia 2013, 13:56 [cytuj]
Następny transfer potwierdzony!!!

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=218735811618431&set=a.119063268252353.24835.119060018252678&type=1&theater
Następny transfer potwierdzony!!! https://www.facebook.com/photo.php?fbid=218735811618431&set=a.119063268252353.24835.119060018252678&type=1&theater
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
31 sierpnia 2013, 14:00 [cytuj]
wiem, że nie jest to w pełni miarodajne źródło, ale liczby za transfermarkt.co.uk:

Transfery do klubu:
Paulinho: 17.358.000 funtów
Chadli: 7.172.000 funtów
Soldado: 26.400.000 funtów
Capoue: 9.680.000 funtów
Lamela: 26.400.000 funtów
Eriksen: 11.880.000 funtów
Chiriches: 8.360.000 funtów

Transfery z klubu:
Caulker: 8.052.000 funtów
Dempsey: 5.984.000 funtów
Livermore: 264.000 funtów (za wypożyczenie)
Huddlestone: 5.104.000 funtów
Parker: 3.960.000 funtów

To daje nam wydatki na poziomie 107.250.000 funtów przy przychodach w wysokości 23 364.000 funtów. Różnica: 83 886 000 funtów. Różnica, którą pokryje sprzedaż Bale'a.

Dodatkowo dostaliśmy jakieś żetony za transfer Dos Santosa, a niewykluczone, że ktoś jeszcze odejdzie, np. Sigurdsson, Adebayor, Gomes.

Nie wygląda tak źle, prawda?
wiem, że nie jest to w pełni miarodajne źródło, ale liczby za transfermarkt.co.uk: Transfery do klubu: Paulinho: 17.358.000 funtów Chadli: 7.172.000 funtów Soldado: 26.400.000 funtów Capoue: 9.680.000 funtów Lamela: 26.400.000 funtów Eriksen: 11.880.000 funtów Chiriches: 8.360.000 funtów Transfery z klubu: Caulker: 8.052.000 funtów Dempsey: 5.984.000 funtów Livermore: 264.000 funtów (za wypożyczenie) Huddlestone: 5.104.000 funtów Parker: 3.960.000 funtów To daje nam wydatki na poziomie 107.250.000 funtów przy przychodach w wysokości 23 364.000 funtów. Różnica: 83 886 000 funtów. Różnica, którą pokryje sprzedaż Bale'a. Dodatkowo dostaliśmy jakieś żetony za transfer Dos Santosa, a niewykluczone, że ktoś jeszcze odejdzie, np. Sigurdsson, Adebayor, Gomes. Nie wygląda tak źle, prawda?
31 sierpnia 2013, 14:01 [cytuj]
Transfer bale`a do realumadryt ( u bukmacherów ) wzrósł z 1/8 na 1/20 - jutro bale od początku gra :D
Transfer bale`a do realumadryt ( u bukmacherów ) wzrósł z 1/8 na 1/20 - jutro bale od początku gra :D
31 sierpnia 2013, 14:09 [cytuj]
Ciekawe w takim razie jak wygląda bilans tygodniówek. :) w każdym razie widać, że szalejemy z transferami, ale dość rozsądnie :D
Ciekawe w takim razie jak wygląda bilans tygodniówek. :) w każdym razie widać, że szalejemy z transferami, ale dość rozsądnie :D
"If you don't have to drag yourself off the field exhausted after 90 minutes, you can't claim to have done your best."
31 sierpnia 2013, 14:12 [cytuj]
Teraz nasza jedenastka moim zdaniem będzie wyglądać tak:
Lloris
Walker - Kaboul (Dawson), Jan, Rose
Sandro (Capoue), Dembele (Paulinho)
Lamela - Eriksen - Chadli
Soldado

Oczywiście po zgraniu wszystkich zawodników. Moim zdaniem taka jedenastka ma ogromne szanse, aby namieszać na szczycie tabeli i dzięki ogarnięciu AVB bardzo prawdopodobne, że tak będzie.

Moim zdaniem kolejne transfery do klubu nie są po prostu potrzebne. Wyjątek stanowi lewy obrońca, bo jeśli sprzedamy Benua, to przydałby się Balzaretti z Romy w ramach wypożyczenia. Myślę, że mógłby się idealnie przydać na mecze z silniejszymi przeciwnikami, gdzie trzeba byłoby więcej bronić, a Rose'a można by wystawiać na ogórki pokroju CP, Hull, czy Arsenalu, żeby robił sporo szumu z przodu. A tak to wypchnąć jeszcze Adebayora do S04 i Bale do Madrytu i będę zadowolony. :hejka:
Teraz nasza jedenastka moim zdaniem będzie wyglądać tak: Lloris Walker - Kaboul (Dawson), Jan, Rose Sandro (Capoue), Dembele (Paulinho) Lamela - Eriksen - Chadli Soldado Oczywiście po zgraniu wszystkich zawodników. Moim zdaniem taka jedenastka ma ogromne szanse, aby namieszać na szczycie tabeli i dzięki ogarnięciu AVB bardzo prawdopodobne, że tak będzie. Moim zdaniem kolejne transfery do klubu nie są po prostu potrzebne. Wyjątek stanowi lewy obrońca, bo jeśli sprzedamy Benua, to przydałby się Balzaretti z Romy w ramach wypożyczenia. Myślę, że mógłby się idealnie przydać na mecze z silniejszymi przeciwnikami, gdzie trzeba byłoby więcej bronić, a Rose'a można by wystawiać na ogórki pokroju CP, Hull, czy Arsenalu, żeby robił sporo szumu z przodu. A tak to wypchnąć jeszcze Adebayora do S04 i Bale do Madrytu i będę zadowolony. :hejka:
|<  <<  <  250  251  252  253  254    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2024/2025?
1 50%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 50%
2 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 51 Zarejestrowanych użytkowników: 5254 Ostatnio zarejestrowany: trafostacja

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się