Forum dyskusyjne
31 sierpnia 2013, 01:16 [cytuj]
http://www.youtube.com/watch?v=gBAacmxYMug
fajna muza ..
http://www.youtube.com/watch?v=gBAacmxYMug
fajna muza
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
31 sierpnia 2013, 01:30 [cytuj]
Z tego miejsca chciałbym przeprosić dwóch panów, a mianowicie Levego i Levisa. W poprzednich okienkach narzekałem na to iż nie robimy transferów pozwalających grać w lm. Zacząłem powątpiewać w inteligencje Levego, oraz myślałem że jest straszną sknerą i " żydzi " kasy. Teraz już wiem czemu tak się działo. Levy nie chciał dać kasy Arremu bo wiedział że to pieniądze wyrzucone w błoto. W przypadku AVB nie było pewności czy ten trener ma wizje Tottenhamu grającego o najwyższe cele, a także czy posiada warsztat by to zrobić. Teraz i ja, i Levy oraz Levies, wiedzą że jest to możliwe i wraz z Andre wiedzą jak to zrobić. Przepraszam że w was zwątpiłem. Dobrze że mamy odpowiedniego człowieka na odpowiednim miejscu. Come On You Levy !!
Z tego miejsca chciałbym przeprosić dwóch panów, a mianowicie Levego i Levisa. W poprzednich okienkach narzekałem na to iż nie robimy transferów pozwalających grać w lm. Zacząłem powątpiewać w inteligencje Levego, oraz myślałem że jest straszną sknerą i " żydzi " kasy. Teraz już wiem czemu tak się działo. Levy nie chciał dać kasy Arremu bo wiedział że to pieniądze wyrzucone w błoto. W przypadku AVB nie było pewności czy ten trener ma wizje Tottenhamu grającego o najwyższe cele, a także czy posiada warsztat by to zrobić. Teraz i ja, i Levy oraz Levies, wiedzą że jest to możliwe i wraz z Andre wiedzą jak to zrobić. Przepraszam że w was zwątpiłem. Dobrze że mamy odpowiedniego człowieka na odpowiednim miejscu. Come On You Levy !!
31 sierpnia 2013, 01:30 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
to teraz Ade do S04 i gitarrra!

Adebayor to taki nasz azjatycki sprzedawca koszulek. Widziałem kilka programów W. Cejrowskiego i murzynki chadzały w koszulce Ade. Ktoś wie jaką mamy sprzedaż koszulek w Afryce?
Adebayor to taki nasz azjatycki sprzedawca koszulek. Widziałem kilka programów W. Cejrowskiego i murzynki chadzały w koszulce Ade. Ktoś wie jaką mamy sprzedaż koszulek w Afryce?
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
31 sierpnia 2013, 01:31 [cytuj]
Gan1982 powiedział/a:
Już się tak nie biczuj przed nami

3/4 z nas ma ten sam grzech na sumieniu
Już się tak nie biczuj przed nami ;) 3/4 z nas ma ten sam grzech na sumieniu
31 sierpnia 2013, 02:36 [cytuj]
Sky Italia report we have had a €35 million bid for Chelsea's Juan Mata rejected -SR
realne?
Sky Italia report we have had a €35 million bid for Chelsea's Juan Mata rejected -SR
realne?
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
31 sierpnia 2013, 03:14 [cytuj]
jestem skrajnie nietrzeźwy i dlatego newsy o Eriksenie poczytam jutro ... ale really, on jest nasz ? matko i córko ... happy days
przepraszam,mały edit. obadałem sobie lfc.pl i jestem skrajnie rozbawiony poziomem hejtingu na tamtej stronie. Każdy forumowicz twierdzi, że mamy gorszy skład, za dużo zmian i w tym sezonie to nawet o top4 nam będzie ciężko, a Liverpool oczywiście ma szanse nawet na wicemistrzostwo. Ba, jak przyjdzie Llori (że co?) i Moses to będą mega, mega konkurencyjni. Nie interesują mnie inne kluby, ale to co Ci goście wypisują zasługuje na jakąś osobną książkę, najlepiej księgę czarów albo album iluzji, bo poziom abstrakcji tam jest konkretny. Polecam lekturę! PROJEKT RODGERSA rządzi, nasz jest beznadziejny. Eheheh ... dobranoc
jestem skrajnie nietrzeźwy i dlatego newsy o Eriksenie poczytam jutro ... ale really, on jest nasz ? matko i córko ... happy days :D
przepraszam,mały edit. obadałem sobie lfc.pl i jestem skrajnie rozbawiony poziomem hejtingu na tamtej stronie. Każdy forumowicz twierdzi, że mamy gorszy skład, za dużo zmian i w tym sezonie to nawet o top4 nam będzie ciężko, a Liverpool oczywiście ma szanse nawet na wicemistrzostwo. Ba, jak przyjdzie Llori (że co?) i Moses to będą mega, mega konkurencyjni. Nie interesują mnie inne kluby, ale to co Ci goście wypisują zasługuje na jakąś osobną książkę, najlepiej księgę czarów albo album iluzji, bo poziom abstrakcji tam jest konkretny. Polecam lekturę! PROJEKT RODGERSA rządzi, nasz jest beznadziejny. Eheheh ... dobranoc ;)
31 sierpnia 2013, 03:59 [cytuj]
vebq powiedział/a:
realne?
Po tym tygodniu wszystko jest realne, nawet to, że Kaczyński się ożeni
Po tym tygodniu wszystko jest realne, nawet to, że Kaczyński się ożeni
31 sierpnia 2013, 08:16 [cytuj]
wygląda na to że teraz zobaczymy news-y informujące o naszych sprzedażach/wypożyczeniach

- Ade, Ekotto może Sigur
wygląda na to że teraz zobaczymy news-y informujące o naszych sprzedażach/wypożyczeniach :mysli: - Ade, Ekotto może Sigur
31 sierpnia 2013, 09:00 [cytuj]
Siggi na wypozyczenie, on potrafi grac i stara sie jak malo kto tylmo po prostu mu cos noe wychodzi :x
Siggi na wypozyczenie, on potrafi grac i stara sie jak malo kto tylmo po prostu mu cos noe wychodzi :x
31 sierpnia 2013, 09:12 [cytuj]
myślę, że któregoś z nich można-by Harremu wypożyczyć -- niech awansuje do BPL ..
myślę, że któregoś z nich można-by Harremu wypożyczyć -- niech awansuje do BPL
31 sierpnia 2013, 09:13 [cytuj]
HR - nas wyciągnął kiedyś z dna, teraz Spurs mogą pomóc jemu
HR - nas wyciągnął kiedyś z dna, teraz Spurs mogą pomóc jemu :mysli:
31 sierpnia 2013, 09:18 [cytuj]
Co do Townsenda może na tę chwilę nie czaruję jak Bale, ale kto, np. 3 lata temu pomyślałby, że sprzedamy Walijczyka za takie astronomiczne pieniądze? Czas wszystko pokaże
Co do Townsenda może na tę chwilę nie czaruję jak Bale, ale kto, np. 3 lata temu pomyślałby, że sprzedamy Walijczyka za takie astronomiczne pieniądze? Czas wszystko pokaże :D
31 sierpnia 2013, 10:11 [cytuj]
Ją nawet po tym sezonie nie myślałem że ktoś jest skłonny dać tyle kasy.
Ją nawet po tym sezonie nie myślałem że ktoś jest skłonny dać tyle kasy
31 sierpnia 2013, 10:13 [cytuj]
Lloris
Walker - Kaboul - Verts- Rose
Capoue-Paulinho
Chadli Eriksen Lamela
Soldado
Uwazam ze po zgraniu to nasz najmocniejszy sklad bedzie.
Oczywiscie zanim Kaboul Lamela i Chadli sie rozegraja to Dawson Towsend i Lennon zlapia troche minut
Lloris
Walker - Kaboul - Verts- Rose
Capoue-Paulinho
Chadli Eriksen Lamela
Soldado
Uwazam ze po zgraniu to nasz najmocniejszy sklad bedzie.
Oczywiscie zanim Kaboul Lamela i Chadli sie rozegraja to Dawson Towsend i Lennon zlapia troche minut
31 sierpnia 2013, 10:44 [cytuj]
Skoro Tottenham zrobił takie transfery już wczoraj zaklepując 3 nowych piłkarzy to teraz tym bardziej nie dostanie Maty bo realnie można namieszać w czołówce. Ale kto go tam wie, Mourinho co raz bardziej mnie zaskakuje i to w negatywnym znaczeniu tego słowa. W moim odczuciu jego sprzedaż Maty to szczyt skurwysyństwa wzgledem całej Chelsea. Myślę że raczej Eriksen był ostatnim wzmocnieniem tego okna.
Po czymś takim w to lato, wiele nowych kibiców chyba bedzie zaskoczona prawdopodobną posuchą transferową za rok. "Ale jak to?"
Czytam te tot24 to jeszcze im mało, jeszcze Hernandeza by chcieli, pijawy. Ciągle mało, mało. I tak to są ogromne wzmocnienia na które padło bagatela 122 mln euro w to okno.
Skoro Tottenham zrobił takie transfery już wczoraj zaklepując 3 nowych piłkarzy to teraz tym bardziej nie dostanie Maty bo realnie można namieszać w czołówce. Ale kto go tam wie, Mourinho co raz bardziej mnie zaskakuje i to w negatywnym znaczeniu tego słowa. W moim odczuciu jego sprzedaż Maty to szczyt skurwysyństwa wzgledem całej Chelsea. Myślę że raczej Eriksen był ostatnim wzmocnieniem tego okna.
Po czymś takim w to lato, wiele nowych kibiców chyba bedzie zaskoczona prawdopodobną posuchą transferową za rok. "Ale jak to?":D
Czytam te tot24 to jeszcze im mało, jeszcze Hernandeza by chcieli, pijawy. Ciągle mało, mało. I tak to są ogromne wzmocnienia na które padło bagatela 122 mln euro w to okno
31 sierpnia 2013, 11:02 [cytuj]
Czuję, że to będzie jednak tak: 90 melonów plus Kłuentrało za Bale'a
Czuję, że to będzie jednak tak: 90 melonów plus Kłuentrało za Bale'a :D
31 sierpnia 2013, 11:05 [cytuj]
Lloris
Walker - Dawson - Verts- Rose
Sandro-Paulinho
Lennon Eriksen Lamela
Soldado
moim zdaniem tak powinna wyglądać nasza wyjściówka
Lloris
Sandro-Paulinho
Lennon Eriksen Lamela
Soldado
moim zdaniem tak powinna wyglądać nasza wyjściówka :)
.upadamy na dno by odbić się od niego.
31 sierpnia 2013, 11:08 [cytuj]
nylon, popieram twoją jedynastkę, według mnie Sandro w pierwszym składzie to kwestia czasu i powrotu do formy, jednak Lennonowi będzie w cholere ciężko zostać w składzie z tą formą jaką ukazuje od dłuższego czasu ...
nylon, popieram twoją jedynastkę, według mnie Sandro w pierwszym składzie to kwestia czasu i powrotu do formy, jednak Lennonowi będzie w cholere ciężko zostać w składzie z tą formą jaką ukazuje od dłuższego czasu
To dare is to do.
31 sierpnia 2013, 11:10 [cytuj]
Nylon powiedział/a:
Lloris
Sandro-Paulinho
Lennon Eriksen Lamela
Soldado
moim zdaniem tak powinna wyglądać nasza wyjściówka

eee - zapominacie o Dembele !
eee - zapominacie o Dembele !
31 sierpnia 2013, 11:15 [cytuj]
alternatywna 11-stka to:
LL/
Naugton-Kaboul-Chiriches-Rose
Dembele-Capoue
AT-Holtby-Chadli
-- Defoe ---
też niezła

nie?
no i Bale z ławki za Chaliego w końcówce może wejść!
alternatywna 11-stka to:
LL/
Naugton-Kaboul-Chiriches-Rose
Dembele-Capoue
AT-Holtby-Chadli
-- Defoe ---
też niezła :brawo: nie?
no i Bale z ławki za Chaliego w końcówce może wejść!