Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  248  249  250  251  252    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowe lato 2013
30 sierpnia 2013, 23:23 [cytuj]
Antony Hughes @AntonyHughesUK 9 min

All three signings can play against arsenal! #THFC
Antony Hughes @AntonyHughesUK 9 min All three signings can play against arsenal! #THFC
30 sierpnia 2013, 23:36 [cytuj]
Zróbmy żart Wengerowi :P
Lloris- Walker- Chriches-Kaboul-Rose- Capue-Paulinho-Chadli-Eriksen-Lamela-Soldado :rotfl: Mota grejta.
Zróbmy żart Wengerowi :P Lloris- Walker- Chriches-Kaboul-Rose- Capue-Paulinho-Chadli-Eriksen-Lamela-Soldado :rotfl: Mota grejta
Offence win games, defence wins titles
30 sierpnia 2013, 23:40 [cytuj]
http://www.youtube.com/watch?v=EognNLzyJUY

:muza:
http://www.youtube.com/watch?v=EognNLzyJUY :muza:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
30 sierpnia 2013, 23:42 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:
Zróbmy żart Wegnerowi :P
Lloris- Walker- Chriches-Kaboul-Rose- Capue-Paulinho-Chadli-Eriksen-Lamela-Soldado :rotfl: Mota grejta

chyba AVB nie będzie ryzykował w derbach aż tak - ale jeden z nich z ławki może wejść :pies:
chyba AVB nie będzie ryzykował w derbach aż tak - ale jeden z nich z ławki może wejść :pies:
30 sierpnia 2013, 23:45 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:

Spokojnie Rafo, taka mała odpowiedź z mojej strony do Pana Wengera, który ostrzega! Że powyżej 3 transferów robi się niebezpiecznie!

A sam w 2011 zakupił 11!
Spokojnie Rafo, taka mała odpowiedź z mojej strony do Pana Wengera, który ostrzega! Że powyżej 3 transferów robi się niebezpiecznie! A sam w 2011 zakupił 11!
30 sierpnia 2013, 23:46 [cytuj]

Powiem Ci tak Rafo. Nie tylko na tym filmie widać ale na innych też. To jest dużo bardziej "iłtelygętny" gracz od Bale'a. Fakt, że nie do końca te same pozycje ale gość jest zajebisty. Jako silny agnostyk modliłem się o jego podpis:-)
Powiem Ci tak Rafo. Nie tylko na tym filmie widać ale na innych też. To jest dużo bardziej "iłtelygętny" gracz od Bale'a. Fakt, że nie do końca te same pozycje ale gość jest zajebisty. Jako silny agnostyk modliłem się o jego podpis:-)
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
30 sierpnia 2013, 23:48 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:
Spokojnie Rafo, taka mała odpowiedź z mojej strony do Pana Wegnera, który ostrzega! Że powyżej 3 transferów robi się niebezpiecznie!

A sam w 2011 zakupił 11!

A kto to Wegner? Ja znam tylko Wagnera ale on już dawno nie żyje:-)
30 sierpnia 2013, 23:52 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:

A bo te francuskie nazwiska takie trudne :P Oczywiście Wenger.
A bo te francuskie nazwiska takie trudne :P Oczywiście Wenger
30 sierpnia 2013, 23:59 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:

może masz racje Tomku, to się okaże... tak jak wczoraj okazało się, że Andros T. jest "cieniem" GB --- mimo, że bardzo się starał ani raz jego strzał z daleka nie przypominał genialnych uderzeń Walijczyka - co nie znaczy, że nie jest to wartościowy dla nas piłkarz ..
może masz racje Tomku, to się okaże... tak jak wczoraj okazało się, że Andros T. jest "cieniem" GB --- mimo, że bardzo się starał ani raz jego strzał z daleka nie przypominał genialnych uderzeń Walijczyka - co nie znaczy, że nie jest to wartościowy dla nas piłkarz
31 sierpnia 2013, 00:04 [cytuj]
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=498817236878565&set=a.332870396806584.77129.332258180201139&type=1&relevant_count=1&ref=nf

:rotfl:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=498817236878565&set=a.332870396806584.77129.332258180201139&type=1&relevant_count=1&ref=nf :rotfl:
31 sierpnia 2013, 00:14 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
może masz racje Tomku, to się okaże... tak jak wczoraj okazało się, że Andros T. jest "cieniem" GB --- mimo, że bardzo się starał ani raz jego strzał z daleka nie przypominał genialnych uderzeń Walijczyka - co nie znaczy, że nie jest to wartościowy dla nas piłkarz

To, że Townsend jest cieniem GB nigdy nie mówiłem! Choć faktycznie próbował GB w każdym calu naśladować. Poćwiczy strzały z Eriksenem i za dwa lata będzie jak malowany chłopiec wart 50 baniek (90 dla Pereza) :-)
To, że Townsend jest cieniem GB nigdy nie mówiłem! Choć faktycznie próbował GB w każdym calu naśladować. Poćwiczy strzały z Eriksenem i za dwa lata będzie jak malowany chłopiec wart 50 baniek (90 dla Pereza) :-)
31 sierpnia 2013, 00:23 [cytuj]
Eriksen statystyki z zeszłego sezonu : 44 mecze 12 goli i 22 asysty :)
Eriksen statystyki z zeszłego sezonu : 44 mecze 12 goli i 22 asysty :)
31 sierpnia 2013, 00:28 [cytuj]
"To, że Townsend jest cieniem GB nigdy nie mówiłem!"

- nie, nie ! - nie twierdzę, że mówiłeś ... ale wielu na Spursmanii porównywało ... w meczu z Dinamo - AT chyba (czytając nasze forum) postanowił pokazać jak blisko jest Gareth-a -> i co? .................... i wyszło GB11 jest wart kilka (albo kilkanaście) razy więcej :mysli: --- niestety tak na tą chwilę to wygląda ;|
"To, że Townsend jest cieniem GB nigdy nie mówiłem!" - nie, nie ! - nie twierdzę, że mówiłeś ... ale wielu na Spursmanii porównywało ... w meczu z Dinamo - AT chyba (czytając nasze forum) postanowił pokazać jak blisko jest Gareth-a -> i co? .................... i wyszło GB11 jest wart kilka (albo kilkanaście) razy więcej :mysli: --- niestety tak na tą chwilę to wygląda ;|
31 sierpnia 2013, 00:35 [cytuj]
To kogo teraz chcemy? Bo moje zyczenia sie spelnily.
Moze ktos na boki obrony i jakis napastnik, bo tylko tam mamy jako takie luki. Duzo mlodych, to mi sie podoba.
To kogo teraz chcemy? Bo moje zyczenia sie spelnily. Moze ktos na boki obrony i jakis napastnik, bo tylko tam mamy jako takie luki. Duzo mlodych, to mi sie podoba
LMAO
31 sierpnia 2013, 00:38 [cytuj]
Wchodzę w apkę Tottenhamu i widzę "Eriksen arrives" :o
Pozwolę zacytować samego siebie: "Jak szaleć to może Lamela i Eriksen" :D
Wchodzę w apkę Tottenhamu i widzę "Eriksen arrives" :o Pozwolę zacytować samego siebie: "Jak szaleć to może Lamela i Eriksen" :D
31 sierpnia 2013, 00:38 [cytuj]
jak to nie wiecie ... 120 mln za GB, albo 100 mln + ((((((Morata))))) ... :hejka:
jak to nie wiecie ... 120 mln za GB, albo 100 mln + ((((((Morata))))) ... :hejka:
31 sierpnia 2013, 00:47 [cytuj]
Po dzisiejszym meczu Lukaku jest w naszym zasięgu. Chłopak marzenie, chociaż nie chciałbym mu tego robić. Spalił z tym karnym, ale nadal jest to moim zdaniem najlepszy napastnik w Chelsea na chwilę obecną.
Po dzisiejszym meczu Lukaku jest w naszym zasięgu. Chłopak marzenie, chociaż nie chciałbym mu tego robić. Spalił z tym karnym, ale nadal jest to moim zdaniem najlepszy napastnik w Chelsea na chwilę obecną
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
31 sierpnia 2013, 00:47 [cytuj]
"Jako silny agnostyk modliłem się o jego podpis:-)"
jeszcze pójdziemy na pielgrzymkę do Częstochowy (jako dziękczynienie) jak zdobędziemy MISTRZA! ... :mysli:
"Jako silny agnostyk modliłem się o jego podpis:-)" jeszcze pójdziemy na pielgrzymkę do Częstochowy (jako dziękczynienie) jak zdobędziemy MISTRZA! ... :mysli:
31 sierpnia 2013, 00:49 [cytuj]
to teraz Ade do S04 i gitarrra!:ok:
to teraz Ade do S04 i gitarrra!:ok:
31 sierpnia 2013, 01:00 [cytuj]
Halilovic jest dogadany, ale podobno tatus blokuje transfer. Moze sie uda do poniedzialku.

5k btw.
Halilovic jest dogadany, ale podobno tatus blokuje transfer. Moze sie uda do poniedzialku. 5k btw
LMAO
|<  <<  <  248  249  250  251  252    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2024/2025?
1 50%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 50%
2 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 51 Zarejestrowanych użytkowników: 5254 Ostatnio zarejestrowany: trafostacja

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się