Forum dyskusyjne
30 sierpnia 2013, 22:22 [cytuj]
Dla mnie Eriksen to przekozak. Mam nadzieję, że w pełni zastąpi szczura czy VdV'a. O Bale'u zapomniałem choć życzę mu wszystkiego naj... to wiem, że będzie mu przy żelusiu niezwykle ciężko.
Dla mnie Eriksen to przekozak. Mam nadzieję, że w pełni zastąpi szczura czy VdV'a. O Bale'u zapomniałem choć życzę mu wszystkiego naj... to wiem, że będzie mu przy żelusiu niezwykle ciężko
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
30 sierpnia 2013, 22:23 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:
Chcą aby ogłosić go w poniedziałek, więc ludzie skończcie, Bale`a już nie i to od dawna

to był zapewne sarkazm z jego strony
to był zapewne sarkazm z jego strony ;)
30 sierpnia 2013, 22:25 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Dla mnie Eriksen to przekozak. Mam nadzieję, że w pełni zastąpi szczura czy VdV'a. O Bale'u zapomniałem choć życzę mu wszystkiego naj... to wiem, że będzie mu przy żelusiu niezwykle ciężko
Gdy Bale przejdzie, to po pewnym czasie Żeluś zniknie w przepastnych czeluściach ławki rezerwowych, ew trybun
Ja tak to widzsę przynajmniej
Gdy Bale przejdzie, to po pewnym czasie Żeluś zniknie w przepastnych czeluściach ławki rezerwowych, ew trybun :P
Ja tak to widzsę przynajmniej ;)
Offence win games, defence wins titles
30 sierpnia 2013, 22:27 [cytuj]
Gdy Bale przejdzie, to po pewnym czasie Żeluś zniknie w przepastnych czeluściach ławki rezerwowych, ew trybun

To źle to widzisz.
To źle to widzisz
30 sierpnia 2013, 22:27 [cytuj]

To źle to widzisz.
To źle to widzisz
30 sierpnia 2013, 22:28 [cytuj]
Poza tym chyba ten transfer to najbardziej oczekiwany transfer od odejścia RVDV a zarazem chyba najkożystniejszy zakup. Tak na marginesie to włodarze Ajaxu chyba nie dostrzegli jeszcze tej chorej sytuacji na rynku :-)
Poza tym chyba ten transfer to najbardziej oczekiwany transfer od odejścia RVDV a zarazem chyba najkożystniejszy zakup. Tak na marginesie to włodarze Ajaxu chyba nie dostrzegli jeszcze tej chorej sytuacji na rynku :-)
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
30 sierpnia 2013, 22:28 [cytuj]
Diego powiedział/a:
To źle to widzisz
Fakt wadę wzroku mam, ale mój świat widzi to tak
Fakt wadę wzroku mam, ale mój świat widzi to tak :P
30 sierpnia 2013, 22:31 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Tak na marginesie to włodarze Ajaxu chyba nie dostrzegli jeszcze tej chorej sytuacji na rynku :-)
Właśnie

Eriksen jest warty co najmniej 25 mln

Ale to już nie nasz problem. Gratulacje dla Prezesa za udane negocjacje
Właśnie :D Eriksen jest warty co najmniej 25 mln :mysli: Ale to już nie nasz problem. Gratulacje dla Prezesa za udane negocjacje :brawo:
Czuję, że Kłuentrao też będzie Nasz
Czuję, że Kłuentrao też będzie Nasz :D
trzaskal powiedział/a:
Bo tam są normalnie ludzie

A nie demony jak ten jak mu tam? Levy? Chyba tak
Bo tam są normalnie ludzie :P A nie demony jak ten jak mu tam? Levy? Chyba tak :P
30 sierpnia 2013, 22:33 [cytuj]
Diego powiedział/a:
Właśnie

Eriksen jest warty co najmniej 25 mln

Ale to już nie nasz problem. Gratulacje dla Prezesa za udane negocjacje

Jemu się kończył kontrakt po tym sezonie, sprzedając go teraz to była jedna opcja zarobku na nim, tak samo jak Holtby, przecie gdyby nie to, że kończył się kontrakt to przeszedłby do nas za 10 baniek, coś w tych okolicach jeżeli miałbym rzecz jasna dłuższy kontrakt
Jemu się kończył kontrakt po tym sezonie, sprzedając go teraz to była jedna opcja zarobku na nim, tak samo jak Holtby, przecie gdyby nie to, że kończył się kontrakt to przeszedłby do nas za 10 baniek, coś w tych okolicach jeżeli miałbym rzecz jasna dłuższy kontrakt
30 sierpnia 2013, 22:34 [cytuj]
Co za okienko transferowe, zapamiętajmy je bo dawno takiego nie było i pewnie nie będzie! Tak jak niektórzy mówią, Eriksena potrzeba od odejścia VDV i to świetny ruch.
Co za okienko transferowe, zapamiętajmy je bo dawno takiego nie było i pewnie nie będzie! Tak jak niektórzy mówią, Eriksena potrzeba od odejścia VDV i to świetny ruch
30 sierpnia 2013, 22:36 [cytuj]
Teraz jeszcze opchnąć Asuleya Cotto i Adebayora
Teraz jeszcze opchnąć Asuleya Cotto i Adebayora :D
30 sierpnia 2013, 22:36 [cytuj]
Trzeba przyznać, okienko niesamowite! Teraz wszystko w rękach Boasa.
Trzeba przyznać, okienko niesamowite! Teraz wszystko w rękach Boasa
30 sierpnia 2013, 22:39 [cytuj]
Nie sądziłem że doczekam takich chwil
Nie sądziłem że doczekam takich chwil :D
30 sierpnia 2013, 22:39 [cytuj]
To teraz co? Wyprz?
To teraz co? Wyprz?
30 sierpnia 2013, 22:42 [cytuj]
"To teraz co? Wyprz?"
- dokładnie
"To teraz co? Wyprz?"
- dokładnie :milczek:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
30 sierpnia 2013, 22:49 [cytuj]
A CFC ruch najlepszy, Atsu kupiony i od razu do Vitesse na rok, oj mają dobrze z tą Chelsea w Arhnem.
A CFC ruch najlepszy, Atsu kupiony i od razu do Vitesse na rok, oj mają dobrze z tą Chelsea w Arhnem
30 sierpnia 2013, 22:50 [cytuj]
2 miechy temu jak by mi ktos powiedzial, ze bedziemy miec takie okienko to bym go wysmial, Eriksen mega kozak i to najlepszy transfer pod wzgledem pilkarza i ceny, bo te 12mln to smieszne grosze patrzac na Williana za 38 :o
Swoja droga nie chcialo mi sie strasznie dzis isc biegac, ale sobie powiedzialem, ze jak pojde i walne przynajmniej 6km to bedzie oficjalka i prosze
2 miechy temu jak by mi ktos powiedzial, ze bedziemy miec takie okienko to bym go wysmial, Eriksen mega kozak i to najlepszy transfer pod wzgledem pilkarza i ceny, bo te 12mln to smieszne grosze patrzac na Williana za 38 :o
Swoja droga nie chcialo mi sie strasznie dzis isc biegac, ale sobie powiedzialem, ze jak pojde i walne przynajmniej 6km to bedzie oficjalka i prosze :D
30 sierpnia 2013, 23:11 [cytuj]
Panowie popłakałem się
Panowie popłakałem się ;(