Forum dyskusyjne
30 sierpnia 2013, 18:52 [cytuj]
ech jak mnie bawią czasem te wymysły prasy... Benzema to jest jedyny, ostatni, jakikolwiek napastnik Realu... poza tym z punktu widzenia samego Karima ten transfer byłby nie krokiem wstecz a milą wstecz;p nie wspomnę już o punkcie widzenia samego Realu;p Ozil? do Arsenalu? Boże, słyszysz i nie grzmisz;p masakra;p he he jedyny dobry piłkarz który może być do wyciągnięcia to Di Maria, ale przecież to jest koszt ponad 35mln za niego jednego który z całej trójki i tak jest najtańszy... taki dziennikarz to mógłby się jednak czasem zastanowić zanim coś napisze
ech jak mnie bawią czasem te wymysły prasy... Benzema to jest jedyny, ostatni, jakikolwiek napastnik Realu... poza tym z punktu widzenia samego Karima ten transfer byłby nie krokiem wstecz a milą wstecz;p nie wspomnę już o punkcie widzenia samego Realu;p Ozil? do Arsenalu? Boże, słyszysz i nie grzmisz;p masakra;p he he jedyny dobry piłkarz który może być do wyciągnięcia to Di Maria, ale przecież to jest koszt ponad 35mln za niego jednego który z całej trójki i tak jest najtańszy... taki dziennikarz to mógłby się jednak czasem zastanowić zanim coś napisze:wysmiewacz:
30 sierpnia 2013, 18:59 [cytuj]
"Podobno GB za 91 mln tylko, a miało być 100+ niech chociaż te 4mln więcej żeby pobić rekord CRa ;d"
-- sprzedaż, GB za nierekordową kwotę nie wchodzi w grę --- oj to ubodzie CR7 -- he he -- dobrze im tak

... chyba, że Levy go w końcu nie sprzeda... zostało mało czasu..
"Podobno GB za 91 mln tylko, a miało być 100+ niech chociaż te 4mln więcej żeby pobić rekord CRa ;d"
-- sprzedaż, GB za nierekordową kwotę nie wchodzi w grę --- oj to ubodzie CR7 -- he he -- dobrze im tak:ok: ... chyba, że Levy go w końcu nie sprzeda... zostało mało czasu
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
30 sierpnia 2013, 19:00 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
-- sprzedaż, GB za nierekordową kwotę nie wchodzi w grę --- oj to ubodzie CR7 -- he he -- dobrze im tak

... chyba, że Levy go w końcu nie sprzeda... zostało mało czasu
dokładnie, kwota musi być wysoka ale nie może przekroczyć ceny Ronaldo bo byłby dym
dokładnie, kwota musi być wysoka ale nie może przekroczyć ceny Ronaldo bo byłby dym ;)
30 sierpnia 2013, 19:02 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
moim zdaniem zbędny transfer, ale może nie mam racji
O ile często się z Tobą zgadzam RAFO, jestem przekonany, że jednak nie masz racji

Dembele faktycznie jest kapitalnym zawodnikiem, ale Eriksen przyspieszy grę, da nową jakość. Mamy zawodników świetnie rających głową, ale nie możemy tego wykorzystać, bo słabo egzekwujemy stałe fragmenty. Przyjście Duńczyka to zmieni + będzie następcą Bale'a (wydaje mi się, że nie gorszym) w biciu rzutów wolnych bezpośrednich. Już w tym sezonie strzelił już bodajże 2 czy 3 gole z wolnych...
O ile często się z Tobą zgadzam RAFO, jestem przekonany, że jednak nie masz racji :) Dembele faktycznie jest kapitalnym zawodnikiem, ale Eriksen przyspieszy grę, da nową jakość. Mamy zawodników świetnie rających głową, ale nie możemy tego wykorzystać, bo słabo egzekwujemy stałe fragmenty. Przyjście Duńczyka to zmieni + będzie następcą Bale'a (wydaje mi się, że nie gorszym) w biciu rzutów wolnych bezpośrednich. Już w tym sezonie strzelił już bodajże 2 czy 3 gole z wolnych... :ok:
30 sierpnia 2013, 19:05 [cytuj]
A co nas obchodzi cena za Ronaldo? To my mamy kartę Bale'a na ręku i to daje nam znaczną przewagę. Prezesik powinien zarządać 100 mln. Jak dadzą to Real pozyska Walijczyka. Jeśli nie to mogą nas cmoknąć w dupę.
A co nas obchodzi cena za Ronaldo? To my mamy kartę Bale'a na ręku i to daje nam znaczną przewagę. Prezesik powinien zarządać 100 mln. Jak dadzą to Real pozyska Walijczyka. Jeśli nie to mogą nas cmoknąć w dupę. :mysli:
30 sierpnia 2013, 19:06 [cytuj]
Wiadomo z jakimi numerami będą grac Argentyńczyk i Rumun?
Wiadomo z jakimi numerami będą grac Argentyńczyk i Rumun?
30 sierpnia 2013, 19:32 [cytuj]
Zgaduje ,że kolejno 11 ;> i 6.
Zgaduje ,że kolejno 11 ;> i 6
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
30 sierpnia 2013, 19:34 [cytuj]
Diego - zastępstwo za bale ?Znam 4 : eriksen ,haldanovic , lamela i townsend.AVB będzie miał ciężki orzech do zgryzienia
Soldado/Defoe
Townsend/chadili - Eriksen/holtby/paulinho/haldanovic - lamela/lennon
Capoue/carrol - dembele/sandro
Rose/Bae - Janek/rumun/michal/kaboul - walker
Lloris/dziadek
Na każdą pozycję piłkarz , który godnie/ tak samo / lepiej zagra niż konkurent

aż się dziwie , że to tottenham - może rafo zmienił nam stronę na chelsea/shity/man utd?
Diego - zastępstwo za bale ?Znam 4 : eriksen ,haldanovic , lamela i townsend.AVB będzie miał ciężki orzech do zgryzienia :)
Soldado/Defoe
Lloris/dziadek
Na każdą pozycję piłkarz , który godnie/ tak samo / lepiej zagra niż konkurent :) aż się dziwie , że to tottenham - może rafo zmienił nam stronę na chelsea/shity/man utd? :D
30 sierpnia 2013, 19:36 [cytuj]
haldanovic? czy ja o czyms nie wiem?
haldanovic? czy ja o czyms nie wiem?
30 sierpnia 2013, 19:39 [cytuj]
Drugler powiedział/a:
haldanovic
a nie Halilovic?
a nie Halilovic? :P
30 sierpnia 2013, 19:41 [cytuj]
przeciez młody Chorwat nie jest u nas to czo ten Drugler.
przeciez młody Chorwat nie jest u nas to czo ten Drugler
30 sierpnia 2013, 19:50 [cytuj]
Ramzes powiedział/a:
a on nie jest czasem juz nasz tylko od razu wypożyczony?
a on nie jest czasem juz nasz tylko od razu wypożyczony?
30 sierpnia 2013, 19:50 [cytuj]
Mr_Johny powiedział/a:
a nie Halilovic?

Sory :x nie jestem trzeźwy i nie wiem co pisze

przepraszam za pomyłkę
Ramzes powiedział/a:
ale będzie
Sory :x nie jestem trzeźwy i nie wiem co pisze :) przepraszam za pomyłkę :)
[quote=Ramzes]przeciez młody Chorwat nie jest u nas to czo ten Drugler
30 sierpnia 2013, 19:56 [cytuj]
Drugler powiedział/a:
Diego - zastępstwo za bale ?Znam 4 : eriksen ,haldanovic , lamela i townsend.AVB będzie miał ciężki orzech do zgryzienia
Soldado/Defoe
Lloris/dziadek
Na każdą pozycję piłkarz , który godnie/ tak samo / lepiej zagra niż konkurent

aż się dziwie , że to tottenham - może rafo zmienił nam stronę na chelsea/shity/man utd?

a Naughton? Co z nim, że go nie uwzględniłeś?
a Naughton? Co z nim, że go nie uwzględniłeś? :D
30 sierpnia 2013, 19:57 [cytuj]
A co z BAE? Przeciez nie gral w pre-sezonie. Ktos jest nim zainteresowany
A co z BAE? Przeciez nie gral w pre-sezonie. Ktos jest nim zainteresowany :glupek:
30 sierpnia 2013, 19:59 [cytuj]
Ramzes powiedział/a:
A co z BAE? Przeciez nie gral w pre-sezonie. Ktos jest nim zainteresowany

On nie lubi grać w piłkę, a plotek o nim żadntch nie widzę. Pewnie odejdzie, ale kto wie, może po prostu do rezerw będziemy go trzymać, na to liczę.
On nie lubi grać w piłkę, a plotek o nim żadntch nie widzę. Pewnie odejdzie, ale kto wie, może po prostu do rezerw będziemy go trzymać, na to liczę
30 sierpnia 2013, 20:10 [cytuj]
Coś o Francji było

Że niby ST. Etienne by go chciało.
Coś o Francji było ;) Że niby ST. Etienne by go chciało
Offence win games, defence wins titles
30 sierpnia 2013, 20:14 [cytuj]
18:57 - Kaka ogłosił, że chce odejść z Realu i od razu zgłosiły się po niego dwa kluby z Premier League oraz AC Milan.
Jak tajemniczo... Ciekawe jakie to kluby? Tottenham raczej trzeba wykluczyć, bo mamy już (licząc z Eriksenem) dużą ilość pomocników. Stawiałbym na City i Chelsea ew. Arsenal
18:57 - Kaka ogłosił, że chce odejść z Realu i od razu zgłosiły się po niego dwa kluby z Premier League oraz AC Milan.
Jak tajemniczo... Ciekawe jakie to kluby? Tottenham raczej trzeba wykluczyć, bo mamy już (licząc z Eriksenem) dużą ilość pomocników. Stawiałbym na City i Chelsea ew. Arsenal :P
30 sierpnia 2013, 20:29 [cytuj]
Man Utd i Arsenal, oni mają parcie teraz na transfery.
Man Utd i Arsenal, oni mają parcie teraz na transfery
30 sierpnia 2013, 20:42 [cytuj]
A wiecie może co z Contreao? Codziennie widzę jakieś artykuły łaczące nas z nim i mam wielka nadzieje ze do nas dołączy.
A wiecie może co z Contreao? Codziennie widzę jakieś artykuły łaczące nas z nim i mam wielka nadzieje ze do nas dołączy