Forum dyskusyjne
30 sierpnia 2013, 16:15 [cytuj]
Świetnie! Teraz tylko zakontraktowanie Eriksena i jedziemy z odbytami

Świetnie! Teraz tylko zakontraktowanie Eriksena i jedziemy z odbytami :D:cwaniak:
30 sierpnia 2013, 16:17 [cytuj]
Do Madrytu przyszła paczka z Adidasa, w której najprawdopodobniej znajdują się rzeczy na prezentacje Garetha.
http://futbol.as.com/futbol/2013/08/30/primera/1377868833_369679.html
Do Madrytu przyszła paczka z Adidasa, w której najprawdopodobniej znajdują się rzeczy na prezentacje Garetha.
http://futbol.as.com/futbol/2013/08/30/primera/1377868833_369679.html
30 sierpnia 2013, 16:17 [cytuj]
To teraz czekamy na potwierdzenie transferu Eriksena. Ponoć jeszcze chcemy wyłożyć 20 mln. funtów za A. Turana z Atletico i jednocześnie wyprzedzić Liverpool i Arsenal w pozyskaniu go, oznaczałoby to raczej odejście Lennona bądź Townsenda.
To teraz czekamy na potwierdzenie transferu Eriksena. Ponoć jeszcze chcemy wyłożyć 20 mln. funtów za A. Turana z Atletico i jednocześnie wyprzedzić Liverpool i Arsenal w pozyskaniu go, oznaczałoby to raczej odejście Lennona bądź Townsenda
30 sierpnia 2013, 16:18 [cytuj]
wersus powiedział/a:
Świetnie! Teraz tylko zakontraktowanie Eriksena i jedziemy z odbytami

Z tego co pisali na twitterze to tylko Chiriches będzie mógł zagrać z Arsenalem bo składy ponoć trzeba było zgłaszać do 13-14 godziny naszego czasu.
Z tego co pisali na twitterze to tylko Chiriches będzie mógł zagrać z Arsenalem bo składy ponoć trzeba było zgłaszać do 13-14 godziny naszego czasu
30 sierpnia 2013, 16:19 [cytuj]
Po dzisiejszym potwierdzeniu Lameli i Chirichesa, a niechybnie Eriksena, napiszę tak: I co ja teraz kurwa będę zmieniał na rynku transferowym w nowym FMie?! Wszystko za mnie zrobili - prosiaki
Po dzisiejszym potwierdzeniu Lameli i Chirichesa, a niechybnie Eriksena, napiszę tak: I co ja teraz kurwa będę zmieniał na rynku transferowym w nowym FMie?! Wszystko za mnie zrobili - prosiaki ;(
30 sierpnia 2013, 16:25 [cytuj]
Erik Lamela WAS registered in time to feature on Sunday via
Erik Lamela WAS registered in time to feature on Sunday via
30 sierpnia 2013, 16:33 [cytuj]
Barometr powiedział/a:
Po dzisiejszym potwierdzeniu Lameli i Chirichesa, a niechybnie Eriksena, napiszę tak: I co ja teraz kurwa będę zmieniał na rynku transferowym w nowym FMie?! Wszystko za mnie zrobili - prosiaki

Lass'a z Rayo nie z ciągnęli, oto co musisz zrobić!
Lass'a z Rayo nie z ciągnęli, oto co musisz zrobić! :D
30 sierpnia 2013, 16:34 [cytuj]
3 dni do końca okienka transferowego a o przejściu bale`a coraz mniej , ale by cały świat levy w chuja zrobił jakby bale`a nie sprzedał
3 dni do końca okienka transferowego a o przejściu bale`a coraz mniej , ale by cały świat levy w chuja zrobił jakby bale`a nie sprzedał ;)
30 sierpnia 2013, 16:38 [cytuj]
Drugler powiedział/a:
3 dni do końca okienka transferowego a o przejściu bale`a coraz mniej , ale by cały świat levy w chuja zrobił jakby bale`a nie sprzedał

http://www.youtube.com/watch?v=mwogGgHOzPI&feature=player_detailpage#t=219
Bale'a już u nas nie trzeba. I tak by z bólem dupy pewnie grał, że nie puścili.
http://www.youtube.com/watch?v=mwogGgHOzPI&feature=player_detailpage#t=219
Bale'a już u nas nie trzeba. I tak by z bólem dupy pewnie grał, że nie puścili
30 sierpnia 2013, 16:52 [cytuj]
no w końcu tylko bale dalej w Spurs xd
no w końcu tylko bale dalej w Spurs xd
30 sierpnia 2013, 17:04 [cytuj]
olivier, to oznacza, że tylko Eriksen nie zagra. Cóż, przeboleję

Ale by była draka, jakby Bale jednak nie odszedł. Myślę, że Walijczyk to nie Chorwat i nie grałby z takim bólem dupy co Moders. Ponadto zarząd dojechałby mu z karą za opuszczanie treningów.
olivier, to oznacza, że tylko Eriksen nie zagra. Cóż, przeboleję :D Ale by była draka, jakby Bale jednak nie odszedł. Myślę, że Walijczyk to nie Chorwat i nie grałby z takim bólem dupy co Moders. Ponadto zarząd dojechałby mu z karą za opuszczanie treningów
30 sierpnia 2013, 17:07 [cytuj]
A co z tym młodym Chorwatem z Dinama Zagrzeb?
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
30 sierpnia 2013, 17:11 [cytuj]
iZgone powiedział/a:
Bale'a już u nas nie trzeba. I tak by z bólem dupy pewnie grał, że nie puścili
Modric też chciał odejść a jak go nie puścili to sezon życia zagrał
30 sierpnia 2013, 17:16 [cytuj]
vebq powiedział/a:
pamiętam, że informację o jego rzekomym transferze do nas przeczytałem na telegazecie

ale chyba nic z tego nie wyszło bo nigdzie nie ma żadnych szczegółów.
Nie wiedziałem, że ten Lamela jest taki młody

Brawo panie Levy, nareszcie dobre okienko transferowe.
pamiętam, że informację o jego rzekomym transferze do nas przeczytałem na telegazecie :D ale chyba nic z tego nie wyszło bo nigdzie nie ma żadnych szczegółów.
Nie wiedziałem, że ten Lamela jest taki młody:) Brawo panie Levy, nareszcie dobre okienko transferowe. :brawo:
"If you don't have to drag yourself off the field exhausted after 90 minutes, you can't claim to have done your best."
30 sierpnia 2013, 17:16 [cytuj]
Bale ponoc ustalil juz warunki indiwidualnego kontraktu z realem w wysokosci 10 mln funtów

ale ich naciagnal
Bale ponoc ustalil juz warunki indiwidualnego kontraktu z realem w wysokosci 10 mln funtów:krzyk: ale ich naciagnal :D
30 sierpnia 2013, 17:22 [cytuj]
Drugler powiedział/a:
Oczywiście, że Bale zagrałby sezon życia, bo jest przekozak, ale grałby z bólem dupy długo
10 mln funtów na sezon?
Niech naciąga, jeśli dużo wyciągnie, to może uwierzę, że rzeczywiście chciał tutaj grać, dopóki Real go nie zaczął kusić
Oczywiście, że Bale zagrałby sezon życia, bo jest przekozak, ale grałby z bólem dupy długo :D
10 mln funtów na sezon?
Niech naciąga, jeśli dużo wyciągnie, to może uwierzę, że rzeczywiście chciał tutaj grać, dopóki Real go nie zaczął kusić
30 sierpnia 2013, 17:23 [cytuj]
wersus powiedział/a:
olivier, to oznacza, że tylko Eriksen nie zagra. Cóż, przeboleję

Ale by była draka, jakby Bale jednak nie odszedł. Myślę, że Walijczyk to nie Chorwat i nie grałby z takim bólem dupy co Moders. Ponadto zarząd dojechałby mu z karą za opuszczanie treningów
Eriksen i tak pewnie zagra

. Levy znany jest z tego, że często psują mu się faxy
Eriksen i tak pewnie zagra :D. Levy znany jest z tego, że często psują mu się faxy :)
30 sierpnia 2013, 17:23 [cytuj]
czekam na ankiete jesteś zadowolony z odejścia GB tak/nie
czekam na ankiete jesteś zadowolony z odejścia GB tak/nie :D
30 sierpnia 2013, 17:35 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:
czekam na ankiete jesteś zadowolony z odejścia GB tak/nie

Zadowolony z odejścia - nie
Zadowolony z przyjścia $ i tego, kogo można było za niego kupić - bardzo
Zadowolony z odejścia - nie
Zadowolony z przyjścia $ i tego, kogo można było za niego kupić - bardzo :D
30 sierpnia 2013, 17:35 [cytuj]
POST NUMER 5000!