Forum dyskusyjne
30 sierpnia 2013, 10:22 [cytuj]
Szkoda że tak grabią/grabimy ten AJAX.
Szkoda że tak grabią/grabimy ten AJAX
30 sierpnia 2013, 10:46 [cytuj]
a to że nam zabierają najlepszych to chuj tam... Tottenhamu nikt nie żałuje oprócz kibiców
To jest biznes, bez żadnych pieprzonych sentymentów
a to że nam zabierają najlepszych to chuj tam... Tottenhamu nikt nie żałuje oprócz kibiców
To jest biznes, bez żadnych pieprzonych sentymentów
30 sierpnia 2013, 10:59 [cytuj]
Czy ja wiem, czy grabią. Ajax produkuje piłkarzy na sprzedaż, a gdy sprzedają już kogoś, to z zasady mają wyszukany/wyszkolony talent na jego miejsce. Oni prowadzą podobną politykę, jak Porto, Benfica, Udinese... Co roku grają w Lidze Mistrzów, często zdobywają mistrzostwo, jakoś sobie radzą.
Czy ja wiem, czy grabią. Ajax produkuje piłkarzy na sprzedaż, a gdy sprzedają już kogoś, to z zasady mają wyszukany/wyszkolony talent na jego miejsce. Oni prowadzą podobną politykę, jak Porto, Benfica, Udinese... Co roku grają w Lidze Mistrzów, często zdobywają mistrzostwo, jakoś sobie radzą
30 sierpnia 2013, 11:04 [cytuj]
Tylko szkoda ze znowu dostali się do mega ciężkiej grupy w Lm, znowu nie mają szans na wyjście, szkoda.
Tylko szkoda ze znowu dostali się do mega ciężkiej grupy w Lm, znowu nie mają szans na wyjście, szkoda
Offence win games, defence wins titles
30 sierpnia 2013, 11:14 [cytuj]
to prawda, Ajax to ma przesrane, jak nie Real ileś tam razy pod rząd to teraz Barcelona
to prawda, Ajax to ma przesrane, jak nie Real ileś tam razy pod rząd to teraz Barcelona :krzyk:
30 sierpnia 2013, 11:47 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:
to prawda, Ajax to ma przesrane, jak nie Real ileś tam razy pod rząd to teraz Barcelona

Faktycznie mają przesrane, rok w rok grając w LIDZE MISTRZÓW, powiedz to naszym polskim klubom...
Faktycznie mają przesrane, rok w rok grając w LIDZE MISTRZÓW, powiedz to naszym polskim klubom
30 sierpnia 2013, 11:48 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
Eriksen - jest zbędny, w pomocy jest już OK
Nie prawda, nie mamy rozgrywającego. Ani Paulinho, Capoue czy Dembele nie powinni brać się za rozgrywanie. Eriksen w tej kwestii zjada ich na śniadanko.
PS Bale nie liczę, bo on nie jest godzien nosić koszulki z kogutem na piersi
Nie prawda, nie mamy rozgrywającego. Ani Paulinho, Capoue czy Dembele nie powinni brać się za rozgrywanie. Eriksen w tej kwestii zjada ich na śniadanko.
PS Bale nie liczę, bo on nie jest godzien nosić koszulki z kogutem na piersi
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
30 sierpnia 2013, 11:54 [cytuj]
limbonic powiedział/a:
Faktycznie mają przesrane, rok w rok grając w LIDZE MISTRZÓW, powiedz to naszym polskim klubom
porównywać oba środowiska

zupełnie o inne cele walczy się tam a o inne tu. Obudź sie zanim pierdolniesz cos takiego
porównywać oba środowiska :wysmiewacz: zupełnie o inne cele walczy się tam a o inne tu. Obudź sie zanim pierdolniesz cos takiego
30 sierpnia 2013, 12:02 [cytuj]
Obyśmy jak najszybciej ogłosili transfer Eriksena bo czytałem ze Milan też ma na niego chrapkę (podobno K.P.Boateng odchodzi do Schalke)
Obyśmy jak najszybciej ogłosili transfer Eriksena bo czytałem ze Milan też ma na niego chrapkę (podobno K.P.Boateng odchodzi do Schalke)
30 sierpnia 2013, 12:04 [cytuj]
Nie przeceniajcie Eriksena, bo do podstawy to on od razu nie wejdzie. Dembele do 60 minuty i potem mlody moze wejsc poprobowac.
Czytalem na twitterze, ze podobno chcemy pokazac trzeci komplet strojow wraz z prezentacja nowych nabytkow dzisiaj po poludniu. Ciekawe, czy prawda.
Nie przeceniajcie Eriksena, bo do podstawy to on od razu nie wejdzie. Dembele do 60 minuty i potem mlody moze wejsc poprobowac.
Czytalem na twitterze, ze podobno chcemy pokazac trzeci komplet strojow wraz z prezentacja nowych nabytkow dzisiaj po poludniu. Ciekawe, czy prawda
LMAO
30 sierpnia 2013, 12:23 [cytuj]
Kaka do wyciągnięcia z realu, torres z chelsea a crystal palace kradnie mam carrola :x
Kaka do wyciągnięcia z realu, torres z chelsea a crystal palace kradnie mam carrola :x
30 sierpnia 2013, 12:25 [cytuj]
Chiriches ofcjalnie w Tottenhamie.
http://twitter.com/SpursOfficial/status/373390513715425280/photo/1
Chiriches ofcjalnie w Tottenhamie. :tak:
http://twitter.com/SpursOfficial/status/373390513715425280/photo/1
LMAO
30 sierpnia 2013, 12:34 [cytuj]
@ Hades; na FB też o tym wszyscy trąbią!

Super wiadomość, wierzę że będziemy mieli z tego zawodnika dużo radości!
@ Hades; na FB też o tym wszyscy trąbią! :D Super wiadomość, wierzę że będziemy mieli z tego zawodnika dużo radości! :)
Harry Kane: "Never f*cking give up!"
30 sierpnia 2013, 12:38 [cytuj]
Boateng do Schalke. Żeby tylko nic się nie pokomplikowało z Eriksenem
Boateng do Schalke. Żeby tylko nic się nie pokomplikowało z Eriksenem
30 sierpnia 2013, 12:39 [cytuj]
Vlad oficjalnie u nas, ciekawe wzmocnienie defensywy

może się powtarzam, ale marzy mi się jeszcze Lamela na ławce na NLD ...
Vlad oficjalnie u nas, ciekawe wzmocnienie defensywy :) może się powtarzam, ale marzy mi się jeszcze Lamela na ławce na NLD
30 sierpnia 2013, 12:46 [cytuj]
Mi sie wydaje ze eriksen jest juz nasz a milan bierze sie za kake ; p
Mi sie wydaje ze eriksen jest juz nasz a milan bierze sie za kake ; p
30 sierpnia 2013, 12:49 [cytuj]
Boateng gra w zupełnie innym miejscu czyli na prawym ataku, robią miejsce dla Matriego i potrzebują kasy
Boateng gra w zupełnie innym miejscu czyli na prawym ataku, robią miejsce dla Matriego i potrzebują kasy ;)
30 sierpnia 2013, 12:56 [cytuj]
Akurat Boateng to niezły grajek, trochę charakterny, ale umiejętności ma. Szkoda, że u nas mu nie poszło. On gra na rozegraniu, tylko trochę wyżej niż Eriksen, a nie wiem po co Milanowi Matri, skoro mają Egipcjanina i Balo i Pazziniego jako alternatywę.
Akurat Boateng to niezły grajek, trochę charakterny, ale umiejętności ma. Szkoda, że u nas mu nie poszło. On gra na rozegraniu, tylko trochę wyżej niż Eriksen, a nie wiem po co Milanowi Matri, skoro mają Egipcjanina i Balo i Pazziniego jako alternatywę
30 sierpnia 2013, 12:59 [cytuj]
Michał powiedział/a:
Akurat Boateng to niezły grajek, trochę charakterny, ale umiejętności ma. Szkoda, że u nas mu nie poszło. On gra na rozegraniu, tylko trochę wyżej niż Eriksen, a nie wiem po co Milanowi Matri, skoro mają Egipcjanina i Balo i Pazziniego jako alternatywę
Pazza kontuzja, Shary już tak nie trafia, nie zaszkodzi, tylko ldaczego Matri? Co z tym Milanem
A czytałem że wszystko po to by Kake wepchnąć znowu w tryby milanu.
Pazza kontuzja, Shary już tak nie trafia, nie zaszkodzi, tylko ldaczego Matri? Co z tym Milanem :zmeczony:
A czytałem że wszystko po to by Kake wepchnąć znowu w tryby milanu
30 sierpnia 2013, 13:06 [cytuj]
http://www.espn.co.uk/football/sport/video_audio/233857.html?genre=1;sport=3
coś nie do konca ten Eriksen "taki nasz"
http://www.espn.co.uk/football/sport/video_audio/233857.html?genre=1;sport=3
coś nie do konca ten Eriksen "taki nasz"
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.