Forum dyskusyjne
30 sierpnia 2013, 00:12 [cytuj]
Ramzes powiedział/a:
Czy gdybym powiedział wam przed sezonem że przyjdzie do nas Paulinho, Soldado, Chadli, Capoue, Lamela Chirichens(jak źle nazwisko to sorrka) i Eriksen to ktoś by mi uwierzył?
Uwierzyłbym tylko w Chikensa i może kogoś z dwójki Chadli/Capoue, ale ostatniego dnia okienka.
Uwierzyłbym tylko w Chikensa i może kogoś z dwójki Chadli/Capoue, ale ostatniego dnia okienka. :]
30 sierpnia 2013, 00:46 [cytuj]
Przychodzi Eriksen, co chyba jest równoznaczne z utratą miejsca Dembele w składzie. Jakoś trudno mi się z tym pogodzić, bo Moussa to prawdziwy kozak. Jedyny minus w jego przypadku to liczby. Mimo, ze zawsze należy do najlepszych na boisku, to rzadko asystuje i strzela
Skład na Arsenal wygląda niesamowicie:
Lloris-Walker, Vertonghen, Dawson, Rose- Paulinho, Capoue, Eriksen, Townsend, Lamela- Soldado

Jedyne czego się obawiam to zgranie drużyny

I ciekawe czy Eriksen i Lamela rozpoczną od 1-szej minuty
Przychodzi Eriksen, co chyba jest równoznaczne z utratą miejsca Dembele w składzie. Jakoś trudno mi się z tym pogodzić, bo Moussa to prawdziwy kozak. Jedyny minus w jego przypadku to liczby. Mimo, ze zawsze należy do najlepszych na boisku, to rzadko asystuje i strzela ;|
Skład na Arsenal wygląda niesamowicie:
Lloris-Walker, Vertonghen, Dawson, Rose- Paulinho, Capoue, Eriksen, Townsend, Lamela- Soldado :ok: Jedyne czego się obawiam to zgranie drużyny :mysli: I ciekawe czy Eriksen i Lamela rozpoczną od 1-szej minuty :)
30 sierpnia 2013, 00:56 [cytuj]
Lamela, Vlad i Eriksen niby już w Tottenhamie, ale oficjalna ciągle milczy. Myślicie, że chcą jutro potwierdzić transfery powyższych zawodników jednocześnie?
Lamela, Vlad i Eriksen niby już w Tottenhamie, ale oficjalna ciągle milczy. Myślicie, że chcą jutro potwierdzić transfery powyższych zawodników jednocześnie? :bezradny:
30 sierpnia 2013, 01:05 [cytuj]
@Diego
Dembele nieradzi sobie jak prowadzimy gre, przynajmniej to było widać ostatnio, taka gra mu niestety nie leży, ale Eriksenowi juz bardzo. Ale za to jak drużyna bedzie sie bronić i bedzie ciężki mecz to Dembele to jest idealny zawodnik
a co do ich gry z arsenalem to wątpie, max z 20-30 minut i jak wynik bedzie w miare ogarniety
no bo ile zrobią treningów z drużyna, 2?
@Diego
Dembele nieradzi sobie jak prowadzimy gre, przynajmniej to było widać ostatnio, taka gra mu niestety nie leży, ale Eriksenowi juz bardzo. Ale za to jak drużyna bedzie sie bronić i bedzie ciężki mecz to Dembele to jest idealny zawodnik
a co do ich gry z arsenalem to wątpie, max z 20-30 minut i jak wynik bedzie w miare ogarniety
no bo ile zrobią treningów z drużyna, 2?
30 sierpnia 2013, 01:07 [cytuj]
Diego. O czym ty mówisz. Przecież kadra jest tak szeroka i wyrównana że zapewne 11 będzie się zmieniać z meczu na mecz. Zresztą jak gra się co 3-4 dni to musi tak być. Nie można też liczyć na to że nie przytrafi się żadna kontuzja podczas sezonu.
Hmm te czasy żelaznej 11 w każdym meczu i marnej ławki rezerwowych mineły. Pamiętam jescze mecze HR jak nie mógł grać Bale to Modrić na skrzydło a do środka Livermore.
Jeżeli przyszedł Christian to liczę że w ostatnich dniach pozbędziemy się kilku graczy. Przedewszystkim Ade i BEA. Emmanuel to świetny piłkarz ale tylko wtedy kiedy mu się chce. U nas chyba już nie chce.
Ofensywnych pomocników też jest mnóstwo : Gylffi, Holtby, Towsend, Lennon, Chadli, Lamela, Christian (jeżeli trafi)
O jednego za dużo. Szkoda Gylffiego sprzedawać bo może się przydać
Flamini czyli piąte koło u wozy z ostatnich 2 lat w milanie trafił do Arsenalu

Mam nadzieje że nie dojdzie tam Di Maria. Real wcale nie ma takiej szerokiej kadry z przodu nawet jeżeli przyjdzie Bale.
W Chelsea też ciekawie. Niedługo będą mieli 5 piłkarzy na jedno miejsce w ofensywnych formacjach.
Diego. O czym ty mówisz. Przecież kadra jest tak szeroka i wyrównana że zapewne 11 będzie się zmieniać z meczu na mecz. Zresztą jak gra się co 3-4 dni to musi tak być. Nie można też liczyć na to że nie przytrafi się żadna kontuzja podczas sezonu.
Hmm te czasy żelaznej 11 w każdym meczu i marnej ławki rezerwowych mineły. Pamiętam jescze mecze HR jak nie mógł grać Bale to Modrić na skrzydło a do środka Livermore.
Jeżeli przyszedł Christian to liczę że w ostatnich dniach pozbędziemy się kilku graczy. Przedewszystkim Ade i BEA. Emmanuel to świetny piłkarz ale tylko wtedy kiedy mu się chce. U nas chyba już nie chce.
Ofensywnych pomocników też jest mnóstwo : Gylffi, Holtby, Towsend, Lennon, Chadli, Lamela, Christian (jeżeli trafi)
O jednego za dużo. Szkoda Gylffiego sprzedawać bo może się przydać
Flamini czyli piąte koło u wozy z ostatnich 2 lat w milanie trafił do Arsenalu :)Mam nadzieje że nie dojdzie tam Di Maria. Real wcale nie ma takiej szerokiej kadry z przodu nawet jeżeli przyjdzie Bale.
W Chelsea też ciekawie. Niedługo będą mieli 5 piłkarzy na jedno miejsce w ofensywnych formacjach
30 sierpnia 2013, 01:12 [cytuj]
@Denninstoun
Tak, ale Dembele po prostu pozostanie na puchary, a w meczach ligowych AvB będzie co tydzień wystawiał Eriksena i to on będzie pierwszym wyborem. Z jednej strony się cieszę, z drugiej zaś, szkoda mi Dembele. Taka sama sytuacja z Sandro ... Czasami nie lubię kłopotu bogactwa
@Denninstoun
Tak, ale Dembele po prostu pozostanie na puchary, a w meczach ligowych AvB będzie co tydzień wystawiał Eriksena i to on będzie pierwszym wyborem. Z jednej strony się cieszę, z drugiej zaś, szkoda mi Dembele. Taka sama sytuacja z Sandro ... Czasami nie lubię kłopotu bogactwa ;|
30 sierpnia 2013, 01:19 [cytuj]
Jedno jest pewne - jezeli dojdzie do nas Dunczyk, to mamy komplet. Cudowna sprawa. Bardzo szeroka lawka rezerwowych, mozna z niej stworzyc niemal dwie rownorzedne jedynastki. W tym roku, nie bedzie powtorki, z rozrywki, i watpie, aby pilkarze byli w marcu przemeczeni i grali na oparach. Mamy tez o wielu wiecej kreatywnych graczy, wiec nie grozi powtorka ze spotkania z Basel, gdy Bale zlapal kontuzje i kazdy martwil sie "co teraz?". Kilkanascie miesiecy temu, gdyby ktos powiedzial, ze zrobimy takie transfery, i to nie w ostatnich 24h, to uznalbym, iz jest nienormalny.
Levy w tym okienku rozpiescil nas do granic mozliwosci.
W dodatku, pomijajac Brada, mamy mlody zespol - oni moga byc tylko lepsi.
Jedno jest pewne - jezeli dojdzie do nas Dunczyk, to mamy komplet. Cudowna sprawa. Bardzo szeroka lawka rezerwowych, mozna z niej stworzyc niemal dwie rownorzedne jedynastki. W tym roku, nie bedzie powtorki, z rozrywki, i watpie, aby pilkarze byli w marcu przemeczeni i grali na oparach. Mamy tez o wielu wiecej kreatywnych graczy, wiec nie grozi powtorka ze spotkania z Basel, gdy Bale zlapal kontuzje i kazdy martwil sie "co teraz?". Kilkanascie miesiecy temu, gdyby ktos powiedzial, ze zrobimy takie transfery, i to nie w ostatnich 24h, to uznalbym, iz jest nienormalny.
Levy w tym okienku rozpiescil nas do granic mozliwosci.
W dodatku, pomijajac Brada, mamy mlody zespol - oni moga byc tylko lepsi
30 sierpnia 2013, 01:28 [cytuj]
W tym momencie, pomojając Friedela, najstraszym zawodnikiem klubu jest 29-letni Michael Dawson
W tym momencie, pomojając Friedela, najstraszym zawodnikiem klubu jest 29-letni Michael Dawson :brawo:
30 sierpnia 2013, 01:59 [cytuj]
martwi mnie brak newsa na oficjalnej ws. Lameli ... niby deal done, Roma już dawno potwierdziła, testy medyczne już ma za sobą, a tu cisza ... o ile się nie mylę, to do jutra do południa czasu brytyjskiego musimy ich zgłosić, tak? (by zagrali z Arsenalem)
martwi mnie brak newsa na oficjalnej ws. Lameli ... niby deal done, Roma już dawno potwierdziła, testy medyczne już ma za sobą, a tu cisza ... o ile się nie mylę, to do jutra do południa czasu brytyjskiego musimy ich zgłosić, tak? (by zagrali z Arsenalem)
30 sierpnia 2013, 04:44 [cytuj]
Diego
a Defoe?
Diego
a Defoe?:F
30 sierpnia 2013, 04:58 [cytuj]
http://www.telegraaf.nl/tv/telesport/voetbal/21849502/__De_Boer_baalt_van_vertrek_Eriksen__.html
Lubie docierać do źródeł, mówi ktoś po holendersku, bo z tego co ja wywnioskowałem, to w czwartek miał przejść testy medyczne u nas, ale nie dałbym sobie ręki uciąć, zwłaszcza,że rozumiem pojedyńcze wyrazy, a to może być bardzo mylące
http://www.telegraaf.nl/tv/telesport/voetbal/21849502/__De_Boer_baalt_van_vertrek_Eriksen__.html
Lubie docierać do źródeł, mówi ktoś po holendersku, bo z tego co ja wywnioskowałem, to w czwartek miał przejść testy medyczne u nas, ale nie dałbym sobie ręki uciąć, zwłaszcza,że rozumiem pojedyńcze wyrazy, a to może być bardzo mylące :D :D
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
30 sierpnia 2013, 08:45 [cytuj]
Z takim składem to 4-3-3 raczej niemożliwe jest , może avb wymyśli 3-6-1 bo tylu środkowych pomocników mamy że chuj
Z takim składem to 4-3-3 raczej niemożliwe jest , może avb wymyśli 3-6-1 bo tylu środkowych pomocników mamy że chuj :D
30 sierpnia 2013, 08:50 [cytuj]
Na Twitterze wszyscy zgodni. Dzisiaj 3 potwierdzenia transferów: Chirichesa, Lameli i Eriksena.
Na Twitterze wszyscy zgodni. Dzisiaj 3 potwierdzenia transferów: Chirichesa, Lameli i Eriksena
30 sierpnia 2013, 09:05 [cytuj]
Eriksen - jest zbędny, w pomocy jest już OK
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
30 sierpnia 2013, 09:09 [cytuj]
varba powiedział/a:
rozumiem pojedyńcze wyrazy, a to może być bardzo mylące

Rozumiem, że tymi wyrazami są "Tottenham" i "Eriksen"?
Rozumiem, że tymi wyrazami są "Tottenham" i "Eriksen"? ;P
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
30 sierpnia 2013, 09:19 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
Wręcz przeciwnie na 10 mamy deficyt

Pewnie Holtby i Eriksen na 10 a Sigi zapchaj dziura
Diego- powoli przecież oni w derbach najwyżej końcówkę zagrają, co do formacji ja 4-3-3 nie widzę, chyba 4-2-3-1 zostanie
Wręcz przeciwnie na 10 mamy deficyt ;) Pewnie Holtby i Eriksen na 10 a Sigi zapchaj dziura ;)
Diego- powoli przecież oni w derbach najwyżej końcówkę zagrają, co do formacji ja 4-3-3 nie widzę, chyba 4-2-3-1 zostanie ;)
Offence win games, defence wins titles
30 sierpnia 2013, 09:35 [cytuj]
Jak dla mnie 4-3-3 jest absolutnie możliwe. Dembele, Capoue (Sandro), Paulinho w środku, Eriksen (Holtby) jako fałszywy skrzydłowy, biorący się za rozgrywanie na połowie przeciwnika i udostępniający lewy "korytarz" Rose'owi.
Jak dla mnie 4-3-3 jest absolutnie możliwe. Dembele, Capoue (Sandro), Paulinho w środku, Eriksen (Holtby) jako fałszywy skrzydłowy, biorący się za rozgrywanie na połowie przeciwnika i udostępniający lewy "korytarz" Rose'owi
30 sierpnia 2013, 09:51 [cytuj]
Diego spokojnie myślę że z czwórki Sandro, Dembele, Paulinho, Capoue będzie grała ta dwójka która jest w największym gazie. To że Dembele słabo zaczął sezon nie oznacza że będzie na całą rundę rezerwowym.
Żal to mi trochę Carolla.
Pewnie z takim składem będziemy grali 4-2-3-1
Bardzo mnie to cieszy bo ze Swan 3-3-1 wyglądało bardzo defensywnie. Jednak pewnie nie raz będziemy kończyli mecze takim ustawieniem przy pomyślnym wyniku.
Ciekawe kto wywalczy pozycje podstawowego stopera obok Janka w przeciągu miesiąca.
Wogóle ten skład to są jakieś jaja. Mam nadzieje że AVB to poukłada i wprowadzi nowych w swoją koncepcje.
Diego spokojnie myślę że z czwórki Sandro, Dembele, Paulinho, Capoue będzie grała ta dwójka która jest w największym gazie. To że Dembele słabo zaczął sezon nie oznacza że będzie na całą rundę rezerwowym.
Żal to mi trochę Carolla.
Pewnie z takim składem będziemy grali 4-2-3-1
Bardzo mnie to cieszy bo ze Swan 3-3-1 wyglądało bardzo defensywnie. Jednak pewnie nie raz będziemy kończyli mecze takim ustawieniem przy pomyślnym wyniku.
Ciekawe kto wywalczy pozycje podstawowego stopera obok Janka w przeciągu miesiąca.
Wogóle ten skład to są jakieś jaja. Mam nadzieje że AVB to poukłada i wprowadzi nowych w swoją koncepcje
30 sierpnia 2013, 10:03 [cytuj]
Lamela i Eriksen na derbach? Nie ma szans, muszą spokojnie wchodzić do drużyny, anusy dostaną i bez nich.
Ja bym sobie skład na arsenal wyobrażał tak
Lloris, Rose Dawson Vertonghen Walker Paulinho, Capoue, Dembele Townsend Lennon Soldado
Lamela i Eriksen na derbach? Nie ma szans, muszą spokojnie wchodzić do drużyny, anusy dostaną i bez nich.
Ja bym sobie skład na arsenal wyobrażał tak
Lloris, Rose Dawson Vertonghen Walker Paulinho, Capoue, Dembele Townsend Lennon Soldado
30 sierpnia 2013, 10:20 [cytuj]
Donderdag avond czyli wczoraj wieczorem miał przejść testy i jak zda to tylko podpis i jest naszym graczem
PS
Toby Alderweireld jest bliski przejścia do Atletico Madryt. Belgijski obrońca Ajaksu Amsterdam ma dziś przejść testy medyczne w hiszpańskim klubie.
Donderdag avond czyli wczoraj wieczorem miał przejść testy i jak zda to tylko podpis i jest naszym graczem :cwaniak:
PS
Toby Alderweireld jest bliski przejścia do Atletico Madryt. Belgijski obrońca Ajaksu Amsterdam ma dziś przejść testy medyczne w hiszpańskim klubie
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong