Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  239  240  241  242  243    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowe lato 2013
29 sierpnia 2013, 20:53 [cytuj]
Harry Newbury ‏@HarryNewburyy 9m
"BREAKING Frank de Boer just confirmed at a press conference that #Eriksen has signed for #THFC and is in the squad for Sunday #coys"
HAHAAHAH, na anali już bedzie!!
Harry Newbury ‏@HarryNewburyy 9m "BREAKING Frank de Boer just confirmed at a press conference that #Eriksen has signed for #THFC and is in the squad for Sunday #coys" HAHAAHAH, na anali już bedzie!!
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
29 sierpnia 2013, 20:57 [cytuj]
To co panowie myslicie ze levy czeka na wszystkie formalności związane z transferem eriksena zeby wszystkie trzy transfery na raz oglosic ? :D
To co panowie myslicie ze levy czeka na wszystkie formalności związane z transferem eriksena zeby wszystkie trzy transfery na raz oglosic ? :D
29 sierpnia 2013, 21:06 [cytuj]
Tak się składa, że trochę ligi portugalskiej oglądam (może nie do końca Benficy, bardziej Porto), ale nie skłamię, jeśli powiem, że Rodrigo ma talent. Statystyki ma jakie ma, ale on w Lizbonie gra najczęściej jako skrzydłowy, ewentualnie podwieszony napastnik. 10 mln za wychowanka Realu to dobra cena, ale pytanie, czy on nam jest potrzebny, bo na pozycji skrzydłowego mamy wakat, a Rodrigo nie jest typową dziesiątką i wykańczanie akcji nie jest jedną z jego największych umiejętności.
Tak się składa, że trochę ligi portugalskiej oglądam (może nie do końca Benficy, bardziej Porto), ale nie skłamię, jeśli powiem, że Rodrigo ma talent. Statystyki ma jakie ma, ale on w Lizbonie gra najczęściej jako skrzydłowy, ewentualnie podwieszony napastnik. 10 mln za wychowanka Realu to dobra cena, ale pytanie, czy on nam jest potrzebny, bo na pozycji skrzydłowego mamy wakat, a Rodrigo nie jest typową dziesiątką i wykańczanie akcji nie jest jedną z jego największych umiejętności
29 sierpnia 2013, 21:14 [cytuj]
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/liga-hiszpanska/wiceprezydent-realu-wsciekly-na-tottenham-nie-moge-nic-obiecac-w-sprawie-bale-a/22glx
Daniel będzie zwlekał i Garecik może z ostanie ;) zS
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/liga-hiszpanska/wiceprezydent-realu-wsciekly-na-tottenham-nie-moge-nic-obiecac-w-sprawie-bale-a/22glx Daniel będzie zwlekał i Garecik może z ostanie ;) zS
29 sierpnia 2013, 21:17 [cytuj]
w końcu mamy dobrą kadre i mamy kim straszyć z ławki rezerwowych.
w końcu mamy dobrą kadre i mamy kim straszyć z ławki rezerwowych
29 sierpnia 2013, 21:34 [cytuj]
Michał powiedział/a:
bo na pozycji skrzydłowego mamy wakat
Akurat wakat oznacza nieobsadzone stanowisko :)
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
29 sierpnia 2013, 21:44 [cytuj]
MatMar powiedział/a:

Sorki, złego słowa użyłem i nie przeczytałem co napisałem. Chodziło mi o przesyt. ;|
Sorki, złego słowa użyłem i nie przeczytałem co napisałem. Chodziło mi o przesyt. ;|
29 sierpnia 2013, 22:07 [cytuj]
Rozumiem :) Taki już mój fetysz - zawsze wytykam innym błędy (sobie nigdy) :bezradny:
Rozumiem :) Taki już mój fetysz - zawsze wytykam innym błędy (sobie nigdy) :bezradny:
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
29 sierpnia 2013, 22:14 [cytuj]
Spoko spoko. Jeśli wytyka się komuś błędy właściwie (w sensie w delikatny i nieobraźliwy sposób) to uważam to za rzecz jak najbardziej pozytywną. A ja po prostu czasami szybciej piszę, niż myślę i wychodzą z tego później tak głupie błędy. Mam nauczkę na przyszłość, żeby zawsze uważnie czytać, co wcześniej napisałem.
Spoko spoko. Jeśli wytyka się komuś błędy właściwie (w sensie w delikatny i nieobraźliwy sposób) to uważam to za rzecz jak najbardziej pozytywną. A ja po prostu czasami szybciej piszę, niż myślę i wychodzą z tego później tak głupie błędy. Mam nauczkę na przyszłość, żeby zawsze uważnie czytać, co wcześniej napisałem
29 sierpnia 2013, 22:57 [cytuj]
jedynym minusem tego okna jest sprzedaż Caulkera jestem zawiedziony tym faktem, wie ktoś czy może mamy prawo pierwokupu czy coś takiego??
jedynym minusem tego okna jest sprzedaż Caulkera jestem zawiedziony tym faktem, wie ktoś czy może mamy prawo pierwokupu czy coś takiego??
29 sierpnia 2013, 23:05 [cytuj]
Mi się szczerze mówiąc bardziej widział Caulker, niż ten Rumun, ale może jestem w błędzie. Poczekam i zobaczę co zaprezentuję. Mimo wszystko faktycznie sprzedaż Caulkera trochę boli.
Mi się szczerze mówiąc bardziej widział Caulker, niż ten Rumun, ale może jestem w błędzie. Poczekam i zobaczę co zaprezentuję. Mimo wszystko faktycznie sprzedaż Caulkera trochę boli
29 sierpnia 2013, 23:20 [cytuj]
WojtasTHFC powiedział/a:

Pierwokupu zawsze mamy, wystarczy wyłożyć 4 mln funtów więcej od rywala w pozyskaniu Caulkera
Pierwokupu zawsze mamy, wystarczy wyłożyć 4 mln funtów więcej od rywala w pozyskaniu Caulkera
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
29 sierpnia 2013, 23:35 [cytuj]
No brawo!!! Przedstawiciele Crystal Palace prowadzą rozmowy z Williamem Gallasem. Francuz był także łączony z przenosinami do Melbourne Victory.
No brawo!!! Przedstawiciele Crystal Palace prowadzą rozmowy z Williamem Gallasem. Francuz był także łączony z przenosinami do Melbourne Victory
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
29 sierpnia 2013, 23:42 [cytuj]
Ajax boss Frank De Boer has confirmed that Tottenham Hotspur have signed Christian Eriksen. (Via De Telegraaf)

:D:D:D:D:D:D
Ajax boss Frank De Boer has confirmed that Tottenham Hotspur have signed Christian Eriksen. (Via De Telegraaf) :D:D:D:D:D:D
29 sierpnia 2013, 23:49 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Ajax boss Frank De Boer has confirmed that Tottenham Hotspur have signed Christian Eriksen. (Via De Telegraaf)

:D:D:D:D:D:D

:muza: i niechaj potwierdzą trójkę i Bale`a w Madrycie i niechaj to okno się już zamknie ;)

Ale Eriksena za takie drobiazgi wyciągnąć, o babciu :brawo:
:muza: i niechaj potwierdzą trójkę i Bale`a w Madrycie i niechaj to okno się już zamknie ;) Ale Eriksena za takie drobiazgi wyciągnąć, o babciu :brawo:
Offence win games, defence wins titles
29 sierpnia 2013, 23:54 [cytuj]
Gareth już odpalił trampki w Mrbelli ale jeszcze nie może wystartować dopóki Levi nie przekona się w 100%, że anale nie zdążą z diMarią czy Benzemą. Reszta do ogarnięcia. Mam tylko nadzieję, że przy takich zakupach AVB wie co zrobić by nie podzielić losu QPR :szok:
Gareth już odpalił trampki w Mrbelli ale jeszcze nie może wystartować dopóki Levi nie przekona się w 100%, że anale nie zdążą z diMarią czy Benzemą. Reszta do ogarnięcia. Mam tylko nadzieję, że przy takich zakupach AVB wie co zrobić by nie podzielić losu QPR :szok:
29 sierpnia 2013, 23:58 [cytuj]
AVB nie Harry, chociaż fajnie byłoby posłuchać "czerwonego AVB z samochodu :P ", ale fakt oby wszystko pasowało, i żeby hejty się nie sypały że ten czy tamten to przepłacony po kilku meczach ;)
AVB nie Harry, chociaż fajnie byłoby posłuchać "czerwonego AVB z samochodu :P ", ale fakt oby wszystko pasowało, i żeby hejty się nie sypały że ten czy tamten to przepłacony po kilku meczach ;)
Offence win games, defence wins titles
30 sierpnia 2013, 00:00 [cytuj]
Ja i tak czuję, że to nie koniec :cwaniak:

Prezesik szykuje jakąś ofensywę na ostatni dzień okienka. Tak mi się przynajmniej wydaje ... :mysli:
Ja i tak czuję, że to nie koniec :cwaniak: Prezesik szykuje jakąś ofensywę na ostatni dzień okienka. Tak mi się przynajmniej wydaje ... :mysli:
30 sierpnia 2013, 00:09 [cytuj]
Czy gdybym powiedział wam przed sezonem że przyjdzie do nas Paulinho, Soldado, Chadli, Capoue, Lamela Chirichens(jak źle nazwisko to sorrka) i Eriksen to ktoś by mi uwierzył?
Czy gdybym powiedział wam przed sezonem że przyjdzie do nas Paulinho, Soldado, Chadli, Capoue, Lamela Chirichens(jak źle nazwisko to sorrka) i Eriksen to ktoś by mi uwierzył?
30 sierpnia 2013, 00:10 [cytuj]
Z Eriksenem i Chitosem (będę musiał się nauczyć jego nazwiska) kadra jest kompletna. Wydaje mi się, że nie potrzeba nam więcej wzmocnień, no chyba, że jeszcze BAE odejdzie, wtedy przydałby się jeszcze LO, ale nie ma sensu płacić 25 baniek za Coentrao, lepiej wypożyczyć Balze i dać się rozwijać Danny'emu. Co do zmiennika dla Soldado, to Defoe pokazał dziś, że jest wystarczający, Kane w razie kontuzji, a z Ade chyba można się już pożegnać. I tak trochę zajmie Andrzejowi ułożenie tych puzzli, więc więcej nowych elementów jest już chyba nie potrzebne. To okienko i tak oceniam 10/10.
Z Eriksenem i Chitosem (będę musiał się nauczyć jego nazwiska) kadra jest kompletna. Wydaje mi się, że nie potrzeba nam więcej wzmocnień, no chyba, że jeszcze BAE odejdzie, wtedy przydałby się jeszcze LO, ale nie ma sensu płacić 25 baniek za Coentrao, lepiej wypożyczyć Balze i dać się rozwijać Danny'emu. Co do zmiennika dla Soldado, to Defoe pokazał dziś, że jest wystarczający, Kane w razie kontuzji, a z Ade chyba można się już pożegnać. I tak trochę zajmie Andrzejowi ułożenie tych puzzli, więc więcej nowych elementów jest już chyba nie potrzebne. To okienko i tak oceniam 10/10
|<  <<  <  239  240  241  242  243    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2024/2025?
1 50%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 50%
2 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 51 Zarejestrowanych użytkowników: 5254 Ostatnio zarejestrowany: trafostacja

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się