Forum dyskusyjne
29 sierpnia 2013, 15:58 [cytuj]
Ale Szachtar Donieck to nie Rosja, ja mam na myśli Ukraińską piłkę - Szachtar Donieck który zawsze wiadomo z góry że będzie grał w fazie grupowej z urzędu uzyskując mistrza kraju
Ale Szachtar Donieck to nie Rosja, ja mam na myśli Ukraińską piłkę - Szachtar Donieck który zawsze wiadomo z góry że będzie grał w fazie grupowej z urzędu uzyskując mistrza kraju :hejka:
29 sierpnia 2013, 16:06 [cytuj]
Zawsze narzekamy, że za mało piłkarzy dochodzi do Spurs, a w tym roku większość nie chce już nowych piłkarzy. Popadamy w skrajności w skrajność
Zawsze narzekamy, że za mało piłkarzy dochodzi do Spurs, a w tym roku większość nie chce już nowych piłkarzy. Popadamy w skrajności w skrajność :D
29 sierpnia 2013, 16:09 [cytuj]
http://www.itv.com/sport/football/article/2013-08-29/redknapp-wanted-me-at-qpr-says-king/ Harry chciał ściągnąć Kinga do QPR
http://www.itv.com/sport/football/article/2013-08-29/redknapp-wanted-me-at-qpr-says-king/ Harry chciał ściągnąć Kinga do QPR :krzyk:
29 sierpnia 2013, 16:12 [cytuj]
Diego powiedział/a:
Zawsze narzekamy, że za mało piłkarzy dochodzi do Spurs, a w tym roku większość nie chce już nowych piłkarzy. Popadamy w skrajności w skrajność

nie o to chodzi, jak jest za duże przemeblowanie to też jest źle. Żeby mocny skład na papierze gwarantował sukces to QPR dzisiaj nie telepało sie w Championship. Z umiarem
nie o to chodzi, jak jest za duże przemeblowanie to też jest źle. Żeby mocny skład na papierze gwarantował sukces to QPR dzisiaj nie telepało sie w Championship. Z umiarem
29 sierpnia 2013, 16:20 [cytuj]
Odnośnie QPR to jest ciekawy dokument "Futbolowy plan czteroletni, W 2007 roku drużyna piłkarska Queens Park Rangers była na skraju bankructwa. Finanse klubu były w fatalnym stanie, a w dodatku w wypadku samochodowym zginął młody talent i olbrzymia nadzieja zespołu. Z pomocą angielskiemu klubowi przyszli miliarderzy: Flavio Briatore, Bernie Ecclestone, Lakshmi Mittal i Amit Bhatia. Po czterech latach Queens Park Rangers awansowało Premier League. Twórcy dokumentu sfilmowali kulisy czteroletniego planu - m.in. rozmowy między właścicielami, kłopoty meczowe i inne dramatyczne wydarzenia z szatni, boiska i sal konferencyjnych. " można obejrzeć na necie
Odnośnie QPR to jest ciekawy dokument "Futbolowy plan czteroletni, W 2007 roku drużyna piłkarska Queens Park Rangers była na skraju bankructwa. Finanse klubu były w fatalnym stanie, a w dodatku w wypadku samochodowym zginął młody talent i olbrzymia nadzieja zespołu. Z pomocą angielskiemu klubowi przyszli miliarderzy: Flavio Briatore, Bernie Ecclestone, Lakshmi Mittal i Amit Bhatia. Po czterech latach Queens Park Rangers awansowało Premier League. Twórcy dokumentu sfilmowali kulisy czteroletniego planu - m.in. rozmowy między właścicielami, kłopoty meczowe i inne dramatyczne wydarzenia z szatni, boiska i sal konferencyjnych. " można obejrzeć na necie ;)
29 sierpnia 2013, 16:24 [cytuj]
MatMar powiedział/a:
@Robert
Oglądałeś ligę ukraińską, żeby twierdzić, że grał dobrze? Owszem, grał dobrze, ale w Lidze Mistrzów
nie, ale za byle kogo nie daje sie 30 baniek
Diego powiedział/a:

tak jak klub, bo te przemeblowanie jest potężne
Arcz a jakiś link
nie, ale za byle kogo nie daje sie 30 baniek:luzik:
[quote=Diego]Zawsze narzekamy, że za mało piłkarzy dochodzi do Spurs, a w tym roku większość nie chce już nowych piłkarzy. Popadamy w skrajności w skrajność :D
29 sierpnia 2013, 16:27 [cytuj]
dziś nawet na którymś C+ widziałem powtórkę tego dokumentu, nie mogłem zobaczyć w całości bo akurat byłem zajęty. Ale od połowy gdzieś do konca widziałem w poprzednim tygodniu.
dziś nawet na którymś C+ widziałem powtórkę tego dokumentu, nie mogłem zobaczyć w całości bo akurat byłem zajęty. Ale od połowy gdzieś do konca widziałem w poprzednim tygodniu
29 sierpnia 2013, 17:00 [cytuj]
szkoda Kinga, żeby nie to kolano to nadal by cieszył nas swoimi interwencjami
szkoda Kinga, żeby nie to kolano to nadal by cieszył nas swoimi interwencjami :bezradny:
29 sierpnia 2013, 17:06 [cytuj]
Kinga szkoda, od dawna. Świetny obrońca (choć za Dawsa byłoby tak samo szkoda)
Kinga szkoda, od dawna. Świetny obrońca (choć za Dawsa byłoby tak samo szkoda)
29 sierpnia 2013, 18:40 [cytuj]
"benji on ftl:
Rodrigo will be in london on friday.
he is doing an appearance with sandro at a club - very very good chance he will be a spurs player by end of window."
ITK donosi o Rodrigo, za bardzo nie kojarze goscia, ktos oswieci ?
"benji on ftl:
he is doing an appearance with sandro at a club - very very good chance he will be a spurs player by end of window."
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
29 sierpnia 2013, 18:58 [cytuj]
playmaker powiedział/a:
"benji on ftl:
to ten młody napastnik z benfiki, łaczyli już nas z nim na poczatku okna transferowego. a to jakieś wiarygodne źródło ?
to ten młody napastnik z benfiki, łaczyli już nas z nim na poczatku okna transferowego. a to jakieś wiarygodne źródło ?
29 sierpnia 2013, 19:00 [cytuj]
playmaker powiedział/a:
"benji on ftl:
wydaje mi się że powinien kosztować "grosze"
wydaje mi się że powinien kosztować "grosze"
29 sierpnia 2013, 19:02 [cytuj]
zeszły sezon 22 mecze 8 goli i 2 asysty
zeszły sezon 22 mecze 8 goli i 2 asysty
29 sierpnia 2013, 19:03 [cytuj]
na transfermarkt wyceniają go na 10 mln
na transfermarkt wyceniają go na 10 mln
29 sierpnia 2013, 19:05 [cytuj]
A to się pomyliłem, myślałem ze on dużo siedział na ławie, coś musiało mi się pomieszać
A to się pomyliłem, myślałem ze on dużo siedział na ławie, coś musiało mi się pomieszać ;)
29 sierpnia 2013, 19:05 [cytuj]
Diego powiedział/a:

Nowi piłkarze to nie problem, zależy jak będziemy ich wprowadzać do drużyny
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
29 sierpnia 2013, 19:41 [cytuj]
varba powiedział/a:
Sądząc po pierwszych meczach tego sezonu, AVB umie wprowadzać nowych piłkarzy do zespołu. Sześciu nowych graczy i dwa zwycięstwa

miejmy nadzieję, że z resztą też sobie poradzi.
Ktoś wie może co się dzieje z Assou-Ekotto?
Sądząc po pierwszych meczach tego sezonu, AVB umie wprowadzać nowych piłkarzy do zespołu. Sześciu nowych graczy i dwa zwycięstwa:) miejmy nadzieję, że z resztą też sobie poradzi.
Ktoś wie może co się dzieje z Assou-Ekotto? :bezradny:
"If you don't have to drag yourself off the field exhausted after 90 minutes, you can't claim to have done your best."
29 sierpnia 2013, 19:55 [cytuj]
BAE dostaje pensje i się cieszy. Przypominam, że BAE nie lubi grać w piłkę, ale mu dobrze wychodzi i mu płacą, dlatego jest u nas.
No, umie, umie, ale komunikacji na boisku trochę brakuje (dobry przykład Paulinho :<)
BAE dostaje pensje i się cieszy. Przypominam, że BAE nie lubi grać w piłkę, ale mu dobrze wychodzi i mu płacą, dlatego jest u nas. :D
No, umie, umie, ale komunikacji na boisku trochę brakuje (dobry przykład Paulinho :<)
29 sierpnia 2013, 20:13 [cytuj]
KonradM powiedział/a:
moim zdaniem jest wiarygodne, to ITK zawsze jest tam ziarnko prawdy, ale pisali tez, ze jest jakis "latynoski" transfer, mysle ze chodzi wlasnie o w/w Rodrigo
moim zdaniem jest wiarygodne, to ITK zawsze jest tam ziarnko prawdy, ale pisali tez, ze jest jakis "latynoski" transfer, mysle ze chodzi wlasnie o w/w Rodrigo:)
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
29 sierpnia 2013, 20:39 [cytuj]
Christian Eriksen Currently Undergoing Medical With Tottenham Hotspur
Christian Eriksen Currently Undergoing Medical With Tottenham Hotspur
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur