Forum dyskusyjne
29 sierpnia 2013, 15:24 [cytuj]
transfmarkt nie zwykł popełniać baboli
w związku z kim miałby być ten 4 rekord?
transfmarkt nie zwykł popełniać baboli :mysli:
29 sierpnia 2013, 15:26 [cytuj]
Po co nam Kołęntrałą?
Po co nam Kołęntrałą?
29 sierpnia 2013, 15:27 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:
HULK HULK HULK
HULK HULK HULK
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
29 sierpnia 2013, 15:29 [cytuj]
Coentrao po to nam ponieważ Danny Rose musi się uczyć od kogoś a Fabio jest w naszym zasięgu i jest cholernym kozakiem, ot taka fanaberia bo AVB nie ma Portugalczyka z kim mógłby pogadać, może po to?
Coentrao po to nam ponieważ Danny Rose musi się uczyć od kogoś a Fabio jest w naszym zasięgu i jest cholernym kozakiem, ot taka fanaberia bo AVB nie ma Portugalczyka z kim mógłby pogadać, może po to?
Offence win games, defence wins titles
29 sierpnia 2013, 15:30 [cytuj]
Ramzes powiedział/a:
Po co nam Kołęntrałą?
Bo nie mamy piłkarza z trudnym nazwiskiem
Bo nie mamy piłkarza z trudnym nazwiskiem :D
29 sierpnia 2013, 15:34 [cytuj]
No to jak trudne nazwisko to Toby Alderwierldeiwleiwldiwblebleble
29 sierpnia 2013, 15:34 [cytuj]
Żebyśmy czasem nie przesadzili z tymi transferami, bo zaraz wymienimy całą 11. Jak dla mnie to jeszcze Eriksen i kadra jest kompletna
Żebyśmy czasem nie przesadzili z tymi transferami, bo zaraz wymienimy całą 11. Jak dla mnie to jeszcze Eriksen i kadra jest kompletna
29 sierpnia 2013, 15:35 [cytuj]
Serio Hulk?

nie trafia do mmnie ten koleś. W Zenicie chyba też za specjalnie nic nie pokazał podobnie jak Willian w Anży. Radzę sie zastanowic poważnie przed kupnem tego gościa za kolejny rekord. Kase rozjebać łatwo ale zarobić to już nie ma komu...
Serio Hulk? :wysmiewacz: nie trafia do mmnie ten koleś. W Zenicie chyba też za specjalnie nic nie pokazał podobnie jak Willian w Anży. Radzę sie zastanowic poważnie przed kupnem tego gościa za kolejny rekord. Kase rozjebać łatwo ale zarobić to już nie ma komu
29 sierpnia 2013, 15:35 [cytuj]
Arcz, racja.
W końcu trzeba pamiętać też o zgraniu.
Arcz, racja.
W końcu trzeba pamiętać też o zgraniu
29 sierpnia 2013, 15:36 [cytuj]
Ramzes powiedział/a:
Proste Toby Alderwireld tak trudno to wymówić?
Arsenal dopinął transfer Flaminiego, in Arsen we trust
Proste Toby Alderwireld tak trudno to wymówić?
Arsenal dopinął transfer Flaminiego, in Arsen we trust :rotfl:
Offence win games, defence wins titles
29 sierpnia 2013, 15:39 [cytuj]
Noi to chyba na tyle wzmocnień w Arsenalu
Noi to chyba na tyle wzmocnień w Arsenalu :luzik:
29 sierpnia 2013, 15:47 [cytuj]
Ja tez uwazam, ze brakuje nam tylko Eriksena i mamy bardzo mocny sklad z duza glebia
Ja tez uwazam, ze brakuje nam tylko Eriksena i mamy bardzo mocny sklad z duza glebia :)
sory za dubel na telefonie tak czasem wyskakuje :p
sory za dubel na telefonie tak czasem wyskakuje :p
Motorniczy powiedział/a:
Serio Hulk?

nie trafia do mmnie ten koleś. W Zenicie chyba też za specjalnie nic nie pokazał podobnie jak Willian w Anży. Radzę sie zastanowic poważnie przed kupnem tego gościa za kolejny rekord. Kase rozjebać łatwo ale zarobić to już nie ma komu
Nie oceniałbym kogokolwiek po występach w Rosji albo na Ukrainie. Dla mnie piłkarze idą tam tylko i wyłącznie dla kasy, nie zdziwiłbym się, jakby mieli w dupie czy grają dobrze, czy nie. Hajs się zgadza, więc whatever. W Pucharze Konfederacji grał dobrze, sylwetką i stylem gry pasuje do PL jak ulał, zna się z AVB. Według mnie byłby MEGA wzmocnieniem. Choć zgadzam się też, że co za dużo, to nie zdrowo.
Nie oceniałbym kogokolwiek po występach w Rosji albo na Ukrainie. Dla mnie piłkarze idą tam tylko i wyłącznie dla kasy, nie zdziwiłbym się, jakby mieli w dupie czy grają dobrze, czy nie. Hajs się zgadza, więc whatever. W Pucharze Konfederacji grał dobrze, sylwetką i stylem gry pasuje do PL jak ulał, zna się z AVB. Według mnie byłby MEGA wzmocnieniem. Choć zgadzam się też, że co za dużo, to nie zdrowo
29 sierpnia 2013, 15:52 [cytuj]
Nie chcę tutaj Hulka, według mnie jeśli Eriksen przyjdzie to mamy kompletną kadrę.
Nie chcę tutaj Hulka, według mnie jeśli Eriksen przyjdzie to mamy kompletną kadrę
29 sierpnia 2013, 15:53 [cytuj]
był taki jeden twór ostatnio co tak radykalne zmiany w składzie wprowadził, i wylecieli z PL z hu(l)kiem. W którymś z tematów jeden z naszych kolegów napisał żeby za specjalnie na Emirates się nie napalać, w zasadzie to ma rację. Mimo że mamy świetny skład to jeszcze nie do końca niektórzy wiedza jak grać z innymi partnerami na boisku. A co do Ukrainy to nie wiem czy idą dla kasy? Moim zdaniem Szachtar Donieck to dobry klub na wypromowanie się w Champions League, co za tym idzie pokazanie sie szerszej publiczności i transfer do innego klubu. Ale czy Szachtar Donieck tak dobrze płaci? Nie powiedziałbym
był taki jeden twór ostatnio co tak radykalne zmiany w składzie wprowadził, i wylecieli z PL z hu(l)kiem. W którymś z tematów jeden z naszych kolegów napisał żeby za specjalnie na Emirates się nie napalać, w zasadzie to ma rację. Mimo że mamy świetny skład to jeszcze nie do końca niektórzy wiedza jak grać z innymi partnerami na boisku. A co do Ukrainy to nie wiem czy idą dla kasy? Moim zdaniem Szachtar Donieck to dobry klub na wypromowanie się w Champions League, co za tym idzie pokazanie sie szerszej publiczności i transfer do innego klubu. Ale czy Szachtar Donieck tak dobrze płaci? Nie powiedziałbym
Uwaga, Arsenal zaczyna ofensywę transferową
Uwaga, Arsenal zaczyna ofensywę transferową :rotfl:
MatMar powiedział/a:
Nie oceniałbym kogokolwiek po występach w Rosji albo na Ukrainie. Dla mnie piłkarze idą tam tylko i wyłącznie dla kasy, nie zdziwiłbym się, jakby mieli w dupie czy grają dobrze, czy nie. Hajs się zgadza, więc whatever. W Pucharze Konfederacji grał dobrze, sylwetką i stylem gry pasuje do PL jak ulał, zna się z AVB. Według mnie byłby MEGA wzmocnieniem. Choć zgadzam się też, że co da dużo, to nie zdrowo
tylko ze Willian na ukrainie grał dobrze
tylko po co nam Hulk, jak za 40 baniek to gość do 1 składu, tylko chyba nie ma miejsca dla niego
Eriksen powinien zamknąć nasze okienko;p
tylko ze Willian na ukrainie grał dobrze;)
tylko po co nam Hulk, jak za 40 baniek to gość do 1 składu, tylko chyba nie ma miejsca dla niego;)
Eriksen powinien zamknąć nasze okienko;p
29 sierpnia 2013, 15:54 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:
Z tymże Hulk nie poszedł do Rosji, żeby się wypromować.
Z tymże Hulk nie poszedł do Rosji, żeby się wypromować
29 sierpnia 2013, 15:57 [cytuj]
@Robert
Oglądałeś ligę ukraińską, żeby twierdzić, że grał dobrze? Owszem, grał dobrze, ale w Lidze Mistrzów.
@Robert
Oglądałeś ligę ukraińską, żeby twierdzić, że grał dobrze? Owszem, grał dobrze, ale w Lidze Mistrzów