Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  237  238  239  240  241    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowe lato 2013
29 sierpnia 2013, 15:24 [cytuj]
transfmarkt nie zwykł popełniać baboli :mysli:

w związku z kim miałby być ten 4 rekord?
transfmarkt nie zwykł popełniać baboli :mysli: w związku z kim miałby być ten 4 rekord?
29 sierpnia 2013, 15:26 [cytuj]
Po co nam Kołęntrałą?
Po co nam Kołęntrałą?
29 sierpnia 2013, 15:27 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:
w związku z kim miałby być ten 4 rekord?
HULK HULK HULK
HULK HULK HULK
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
29 sierpnia 2013, 15:29 [cytuj]
Coentrao po to nam ponieważ Danny Rose musi się uczyć od kogoś a Fabio jest w naszym zasięgu i jest cholernym kozakiem, ot taka fanaberia bo AVB nie ma Portugalczyka z kim mógłby pogadać, może po to?
Coentrao po to nam ponieważ Danny Rose musi się uczyć od kogoś a Fabio jest w naszym zasięgu i jest cholernym kozakiem, ot taka fanaberia bo AVB nie ma Portugalczyka z kim mógłby pogadać, może po to?
Offence win games, defence wins titles
29 sierpnia 2013, 15:30 [cytuj]
Ramzes powiedział/a:
Po co nam Kołęntrałą?
Bo nie mamy piłkarza z trudnym nazwiskiem :D
Bo nie mamy piłkarza z trudnym nazwiskiem :D
29 sierpnia 2013, 15:34 [cytuj]
No to jak trudne nazwisko to Toby Alderwierldeiwleiwldiwblebleble
29 sierpnia 2013, 15:34 [cytuj]
Żebyśmy czasem nie przesadzili z tymi transferami, bo zaraz wymienimy całą 11. Jak dla mnie to jeszcze Eriksen i kadra jest kompletna
Żebyśmy czasem nie przesadzili z tymi transferami, bo zaraz wymienimy całą 11. Jak dla mnie to jeszcze Eriksen i kadra jest kompletna
29 sierpnia 2013, 15:35 [cytuj]
Serio Hulk? :wysmiewacz: nie trafia do mmnie ten koleś. W Zenicie chyba też za specjalnie nic nie pokazał podobnie jak Willian w Anży. Radzę sie zastanowic poważnie przed kupnem tego gościa za kolejny rekord. Kase rozjebać łatwo ale zarobić to już nie ma komu...
Serio Hulk? :wysmiewacz: nie trafia do mmnie ten koleś. W Zenicie chyba też za specjalnie nic nie pokazał podobnie jak Willian w Anży. Radzę sie zastanowic poważnie przed kupnem tego gościa za kolejny rekord. Kase rozjebać łatwo ale zarobić to już nie ma komu
29 sierpnia 2013, 15:35 [cytuj]
Arcz, racja.
W końcu trzeba pamiętać też o zgraniu.
Arcz, racja. W końcu trzeba pamiętać też o zgraniu
29 sierpnia 2013, 15:36 [cytuj]
Ramzes powiedział/a:

Proste Toby Alderwireld tak trudno to wymówić?
Arsenal dopinął transfer Flaminiego, in Arsen we trust :rotfl:
Proste Toby Alderwireld tak trudno to wymówić? Arsenal dopinął transfer Flaminiego, in Arsen we trust :rotfl:
Offence win games, defence wins titles
29 sierpnia 2013, 15:39 [cytuj]
Noi to chyba na tyle wzmocnień w Arsenalu :luzik:
Noi to chyba na tyle wzmocnień w Arsenalu :luzik:
29 sierpnia 2013, 15:47 [cytuj]
Ja tez uwazam, ze brakuje nam tylko Eriksena i mamy bardzo mocny sklad z duza glebia :)
Ja tez uwazam, ze brakuje nam tylko Eriksena i mamy bardzo mocny sklad z duza glebia :)
sory za dubel na telefonie tak czasem wyskakuje :p
sory za dubel na telefonie tak czasem wyskakuje :p
Motorniczy powiedział/a:
Serio Hulk? :wysmiewacz: nie trafia do mmnie ten koleś. W Zenicie chyba też za specjalnie nic nie pokazał podobnie jak Willian w Anży. Radzę sie zastanowic poważnie przed kupnem tego gościa za kolejny rekord. Kase rozjebać łatwo ale zarobić to już nie ma komu

Nie oceniałbym kogokolwiek po występach w Rosji albo na Ukrainie. Dla mnie piłkarze idą tam tylko i wyłącznie dla kasy, nie zdziwiłbym się, jakby mieli w dupie czy grają dobrze, czy nie. Hajs się zgadza, więc whatever. W Pucharze Konfederacji grał dobrze, sylwetką i stylem gry pasuje do PL jak ulał, zna się z AVB. Według mnie byłby MEGA wzmocnieniem. Choć zgadzam się też, że co za dużo, to nie zdrowo.
Nie oceniałbym kogokolwiek po występach w Rosji albo na Ukrainie. Dla mnie piłkarze idą tam tylko i wyłącznie dla kasy, nie zdziwiłbym się, jakby mieli w dupie czy grają dobrze, czy nie. Hajs się zgadza, więc whatever. W Pucharze Konfederacji grał dobrze, sylwetką i stylem gry pasuje do PL jak ulał, zna się z AVB. Według mnie byłby MEGA wzmocnieniem. Choć zgadzam się też, że co za dużo, to nie zdrowo
29 sierpnia 2013, 15:52 [cytuj]
Nie chcę tutaj Hulka, według mnie jeśli Eriksen przyjdzie to mamy kompletną kadrę.
Nie chcę tutaj Hulka, według mnie jeśli Eriksen przyjdzie to mamy kompletną kadrę
29 sierpnia 2013, 15:53 [cytuj]
był taki jeden twór ostatnio co tak radykalne zmiany w składzie wprowadził, i wylecieli z PL z hu(l)kiem. W którymś z tematów jeden z naszych kolegów napisał żeby za specjalnie na Emirates się nie napalać, w zasadzie to ma rację. Mimo że mamy świetny skład to jeszcze nie do końca niektórzy wiedza jak grać z innymi partnerami na boisku. A co do Ukrainy to nie wiem czy idą dla kasy? Moim zdaniem Szachtar Donieck to dobry klub na wypromowanie się w Champions League, co za tym idzie pokazanie sie szerszej publiczności i transfer do innego klubu. Ale czy Szachtar Donieck tak dobrze płaci? Nie powiedziałbym
był taki jeden twór ostatnio co tak radykalne zmiany w składzie wprowadził, i wylecieli z PL z hu(l)kiem. W którymś z tematów jeden z naszych kolegów napisał żeby za specjalnie na Emirates się nie napalać, w zasadzie to ma rację. Mimo że mamy świetny skład to jeszcze nie do końca niektórzy wiedza jak grać z innymi partnerami na boisku. A co do Ukrainy to nie wiem czy idą dla kasy? Moim zdaniem Szachtar Donieck to dobry klub na wypromowanie się w Champions League, co za tym idzie pokazanie sie szerszej publiczności i transfer do innego klubu. Ale czy Szachtar Donieck tak dobrze płaci? Nie powiedziałbym
Uwaga, Arsenal zaczyna ofensywę transferową :rotfl:
Uwaga, Arsenal zaczyna ofensywę transferową :rotfl:
MatMar powiedział/a:
Nie oceniałbym kogokolwiek po występach w Rosji albo na Ukrainie. Dla mnie piłkarze idą tam tylko i wyłącznie dla kasy, nie zdziwiłbym się, jakby mieli w dupie czy grają dobrze, czy nie. Hajs się zgadza, więc whatever. W Pucharze Konfederacji grał dobrze, sylwetką i stylem gry pasuje do PL jak ulał, zna się z AVB. Według mnie byłby MEGA wzmocnieniem. Choć zgadzam się też, że co da dużo, to nie zdrowo

tylko ze Willian na ukrainie grał dobrze;)
tylko po co nam Hulk, jak za 40 baniek to gość do 1 składu, tylko chyba nie ma miejsca dla niego;)

Eriksen powinien zamknąć nasze okienko;p
tylko ze Willian na ukrainie grał dobrze;) tylko po co nam Hulk, jak za 40 baniek to gość do 1 składu, tylko chyba nie ma miejsca dla niego;) Eriksen powinien zamknąć nasze okienko;p
29 sierpnia 2013, 15:54 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:

Z tymże Hulk nie poszedł do Rosji, żeby się wypromować.
Z tymże Hulk nie poszedł do Rosji, żeby się wypromować
29 sierpnia 2013, 15:57 [cytuj]
@Robert

Oglądałeś ligę ukraińską, żeby twierdzić, że grał dobrze? Owszem, grał dobrze, ale w Lidze Mistrzów.
@Robert Oglądałeś ligę ukraińską, żeby twierdzić, że grał dobrze? Owszem, grał dobrze, ale w Lidze Mistrzów
|<  <<  <  237  238  239  240  241    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2024/2025?
1 50%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 50%
2 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 48 Zarejestrowanych użytkowników: 5254 Ostatnio zarejestrowany: trafostacja

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się