Forum dyskusyjne
29 sierpnia 2013, 13:31 [cytuj]
Olivier, to nie jest info z itk. Wez naprawde ogarnij dupe z tym co wstawiasz. I jak wierzysz Mailowi, ze dajemy Holtby'ego na wypozyczenie, to daj dla innych zrodlo, bo to akurat tqoje 'zaufane zrodlo' nie jest.
Olivier, to nie jest info z itk. Wez naprawde ogarnij dupe z tym co wstawiasz. I jak wierzysz Mailowi, ze dajemy Holtby'ego na wypozyczenie, to daj dla innych zrodlo, bo to akurat tqoje 'zaufane zrodlo' nie jest
LMAO
29 sierpnia 2013, 13:36 [cytuj]
Wiecie... co do tego Ljajica i Lameli to nie do końca zgodze się... Ljajić spokojnie może grywać na skrzydłach ataku i takie zadania czekają go m.in. w Romie...
Ale z tą mentalnością macie racje- pod tym kątem wole Lamele... Ale szybko załapiecie jakie są wady w grze Lameli- i początkowo będziecie się stukać w czoło- gdzie wydaliście te 35 mln. Nie mniej mimo wszystko lubie go, to dobry chłopak... i zapowiedział, ze do Rzymu kiedyś wróci :> napewno perspektywistyczny piłkarz, techniczny, a i z charakterem, dobre połaczenie.
Ciekawi mnie Baldini... jakby to do Rzymu ściągał Erikssena to wypieprzył by 30 mln. Tutaj prosze... dało się za 11, nie może być. Nie wiem... u nas dawał d. na całej linii, szczerze życze by było u Was nieco inaczej- w co wątpie :e
Wiecie... co do tego Ljajica i Lameli to nie do końca zgodze się... Ljajić spokojnie może grywać na skrzydłach ataku i takie zadania czekają go m.in. w Romie...
Ale z tą mentalnością macie racje- pod tym kątem wole Lamele... Ale szybko załapiecie jakie są wady w grze Lameli- i początkowo będziecie się stukać w czoło- gdzie wydaliście te 35 mln. Nie mniej mimo wszystko lubie go, to dobry chłopak... i zapowiedział, ze do Rzymu kiedyś wróci :> napewno perspektywistyczny piłkarz, techniczny, a i z charakterem, dobre połaczenie.
Ciekawi mnie Baldini... jakby to do Rzymu ściągał Erikssena to wypieprzył by 30 mln. Tutaj prosze... dało się za 11, nie może być. Nie wiem... u nas dawał d. na całej linii, szczerze życze by było u Was nieco inaczej- w co wątpie :e
29 sierpnia 2013, 13:40 [cytuj]
Wystawienie Holtby'ego na wypożyczenie nie byłoby głupim pomysłem. Nie oszukujmy się- po obecnej kampanii transferowej miałby problem z załapaniem się na ławkę rezerwowych. Niech pójdzie to jakiegoś słabszego klubu Premier League i tam się ogra. Na wypożyczeniach Townsenda i Rose'a tylko skorzystaliśmy. Klub ma mało do stracenia, a to wypożyczenie Lewisowi może tylko pomóc
Wystawienie Holtby'ego na wypożyczenie nie byłoby głupim pomysłem. Nie oszukujmy się- po obecnej kampanii transferowej miałby problem z załapaniem się na ławkę rezerwowych. Niech pójdzie to jakiegoś słabszego klubu Premier League i tam się ogra. Na wypożyczeniach Townsenda i Rose'a tylko skorzystaliśmy. Klub ma mało do stracenia, a to wypożyczenie Lewisowi może tylko pomóc :tak:
29 sierpnia 2013, 13:43 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Olivier, to nie jest info z itk. Wez naprawde ogarnij dupe z tym co wstawiasz. I jak wierzysz Mailowi, ze dajemy Holtby'ego na wypozyczenie, to daj dla innych zrodlo, bo to akurat tqoje 'zaufane zrodlo' nie jest
A kto mówi, że zaufane ? Nie każdy podaje info z Daily Mail. Nie moja wina, że akutar z tego twiteera wszystkie transfery się sprawdziły

. Będe wstawiał co mi się podoba, a Ty wcale nie musisz tego czytać, proste. To jest forum i każdy może pisać co tylko ze chce.
A kto mówi, że zaufane ? Nie każdy podaje info z Daily Mail. Nie moja wina, że akutar z tego twiteera wszystkie transfery się sprawdziły :). Będe wstawiał co mi się podoba, a Ty wcale nie musisz tego czytać, proste. To jest forum i każdy może pisać co tylko ze chce
29 sierpnia 2013, 13:45 [cytuj]
A tutaj foto Vlada z Baldinim
https://twitter.com/AddictedtoSpurs/status/373034684927987713/photo/1
A tutaj foto Vlada z Baldinim :)
https://twitter.com/AddictedtoSpurs/status/373034684927987713/photo/1
29 sierpnia 2013, 13:47 [cytuj]
to foto to wygląda jakby dawał ręce do skucia w kajdanki hehehe
to foto to wygląda jakby dawał ręce do skucia w kajdanki hehehe
29 sierpnia 2013, 13:47 [cytuj]
olivier powiedział/a:
A kto mówi, że zaufane ? Nie każdy podaje info z Daily Mail. Nie moja wina, że akutar z tego twiteera wszystkie transfery się sprawdziły

. Będe wstawiał co mi się podoba, a Ty wcale nie musisz tego czytać, proste. To jest forum i każdy może pisać co tylko ze chce
:brawo:
29 sierpnia 2013, 13:53 [cytuj]
Cytat dnia: "Spurs have sold Elvis and bought The Beatles" !!!!
Cytat dnia: "Spurs have sold Elvis and bought The Beatles" !!!! :D
29 sierpnia 2013, 13:54 [cytuj]
Talking Football. @FootballRelated 34 s.
Christian Eriksen seems set to undergo his medical at Tottenham ahead of a £12m move. #THFC
Talking Football. @FootballRelated 34 s.
Christian Eriksen seems set to undergo his medical at Tottenham ahead of a £12m move. #THFC
29 sierpnia 2013, 14:01 [cytuj]
Info o Holtbym pojawilo sie w mailu, a to konto fanowskie, po prostu to przekazalo dalej. A Mail, to na pewno nie jest zaufane zrodlo. Wczesniej twierdziles, ze 'trzeba madrze wybierac zrodla' i ze ty 'korzystasz tylko z zaufanych zrodel'. Troche sie juz platasz.
Ja nie mam problemu z tym, ze wrzucasz tutaj gowno. Wrzuc tylko zrodlo, zeby kazdy z nas mogl sam ocenic wiarygodnosc tego gowna, jako ze ty najwyrazniej nie potrafisz.
Info o Holtbym pojawilo sie w mailu, a to konto fanowskie, po prostu to przekazalo dalej. A Mail, to na pewno nie jest zaufane zrodlo. Wczesniej twierdziles, ze 'trzeba madrze wybierac zrodla' i ze ty 'korzystasz tylko z zaufanych zrodel'. Troche sie juz platasz.
Ja nie mam problemu z tym, ze wrzucasz tutaj gowno. Wrzuc tylko zrodlo, zeby kazdy z nas mogl sam ocenic wiarygodnosc tego gowna, jako ze ty najwyrazniej nie potrafisz. :ok:
LMAO
29 sierpnia 2013, 14:06 [cytuj]
Wg. tweetów Eriksena nie było na treningu Ajaxu
Wg. tweetów Eriksena nie było na treningu Ajaxu
29 sierpnia 2013, 14:07 [cytuj]
Vlad oficjalnie u nas !!!
Vlad oficjalnie u nas !!!
29 sierpnia 2013, 14:12 [cytuj]
Nieźle, nie spodziewałem się że to od razu tak jak wczoraj padła informacja to dziś już sie zacznie. Czekamy na jakiś oficjal bo z tymi testami to różnie, był już taki jeden co przeszedł testy
Nieźle, nie spodziewałem się że to od razu tak jak wczoraj padła informacja to dziś już sie zacznie. Czekamy na jakiś oficjal bo z tymi testami to różnie, był już taki jeden co przeszedł testy :wnerw:
29 sierpnia 2013, 14:16 [cytuj]
Vlad nie jest jeszcze oficjalnie nasz, nie ma potwierdzenia.
Vlad nie jest jeszcze oficjalnie nasz, nie ma potwierdzenia
29 sierpnia 2013, 14:25 [cytuj]
olivier... jest juz nasz, nawet na transfermarkcie u nas jest, wiec skoncz..
olivier... jest juz nasz, nawet na transfermarkcie u nas jest, wiec skoncz
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
29 sierpnia 2013, 14:32 [cytuj]
Dopóki oficjalna strona klubu nie potwierdzi informacji, dany piłkarz nie jest jeszcze zawodnikiem klubu
Dopóki oficjalna strona klubu nie potwierdzi informacji, dany piłkarz nie jest jeszcze zawodnikiem klubu :]
29 sierpnia 2013, 14:39 [cytuj]
No, pojawiaja sie juz pojedyncze glosy od mniej pewnych ludzi z itk, ze chcemy 4 raz pobic rekord transferowy. To by bylo fajne.
No, pojawiaja sie juz pojedyncze glosy od mniej pewnych ludzi z itk, ze chcemy 4 raz pobic rekord transferowy. To by bylo fajne
LMAO
29 sierpnia 2013, 14:42 [cytuj]
playmaker powiedział/a:
olivier... jest juz nasz, nawet na transfermarkcie u nas jest, wiec skoncz
Nie jest nasz i to Ty skończ nie ma oficjalki, a zapewne opieracie się na stronie tottenham24, a tam info z twittera.
Nie jest nasz i to Ty skończ nie ma oficjalki, a zapewne opieracie się na stronie tottenham24, a tam info z twittera
29 sierpnia 2013, 14:45 [cytuj]
nie opieram sie na t24, nawet zdj. zBaldinim miał. jest nasz.
nie opieram sie na t24, nawet zdj. zBaldinim miał. jest nasz
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
29 sierpnia 2013, 15:23 [cytuj]
To co, mamy jeszcze 50 mln? Coentrao za 20 + napastnik i prawy obronca za 30, do tego kasa za Ade/Naughtona i moze kilku innych i wychodzimy na malym minusie?
To co, mamy jeszcze 50 mln? Coentrao za 20 + napastnik i prawy obronca za 30, do tego kasa za Ade/Naughtona i moze kilku innych i wychodzimy na malym minusie? :D
LMAO