Forum dyskusyjne
29 sierpnia 2013, 00:43 [cytuj]
Dawno nie pamiętam tak świetnego okienka w naszym wykonaniu, a to jeszcze nie koniec
Ale w sumie tęsknie za tymi oknami z Harrym, które miały niepowtarzalną atmosferę

Ostatni dzień, wszyscy pewni kilku transferów, wymieniają się spostrzeżeniami na forum i ten niesamowity spokój Harrego i jego transfery "za pięć dwunasta". Teraz zapewne kibice QPR będą przeżywali z niepokojem 31-szy sierpnia
Co do Arsenalu- to chyba nastawiają się na transfery ostatniego dnia okienka. To oznacza, że prawdopodobnie żaden nowy potencjalny nabytek "Kanonierów" nie zagra w meczu z nami
Dawno nie pamiętam tak świetnego okienka w naszym wykonaniu, a to jeszcze nie koniec :)
Ale w sumie tęsknie za tymi oknami z Harrym, które miały niepowtarzalną atmosferę :D Ostatni dzień, wszyscy pewni kilku transferów, wymieniają się spostrzeżeniami na forum i ten niesamowity spokój Harrego i jego transfery "za pięć dwunasta". Teraz zapewne kibice QPR będą przeżywali z niepokojem 31-szy sierpnia ;P
Co do Arsenalu- to chyba nastawiają się na transfery ostatniego dnia okienka. To oznacza, że prawdopodobnie żaden nowy potencjalny nabytek "Kanonierów" nie zagra w meczu z nami :ok:
29 sierpnia 2013, 00:46 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Spurs
IN: Lamela= £26.4m
Soldado= £26m
Paulinho= £17m
Eriksen = £9.5m
Capoue= £9m
Chiriches= £8.6m
Chadli= £7m
TOTAL = £79m
Bale=£90m
Co miales z matematyki w szkole?

Co miales z matematyki w szkole? :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:
LMAO
29 sierpnia 2013, 00:58 [cytuj]
Diego powiedział/a:
Dawno nie pamiętam tak świetnego okienka w naszym wykonaniu, a to jeszcze nie koniec
Ale w sumie tęsknie za tymi oknami z Harrym, które miały niepowtarzalną atmosferę

Ostatni dzień, wszyscy pewni kilku transferów, wymieniają się spostrzeżeniami na forum i ten niesamowity spokój Harrego i jego transfery "za pięć dwunasta". Teraz zapewne kibice QPR będą przeżywali z niepokojem 31-szy sierpnia
Co do Arsenalu- to chyba nastawiają się na transfery ostatniego dnia okienka. To oznacza, że prawdopodobnie żaden nowy potencjalny nabytek "Kanonierów" nie zagra w meczu z nami

hehe, mi się Redknapp kojarzy z wywiadami "z okna samochodu" ... mistrzostwo
hehe, mi się Redknapp kojarzy z wywiadami "z okna samochodu" ... mistrzostwo :)
29 sierpnia 2013, 01:00 [cytuj]
Efendi6 powiedział/a:
Całkowicie się zgadzam z tobą Diego. Wymieniliśmy już z 50% składu? a to jeszcze nie koniec. Zanim my się zgramy to do następnego derby. Oby

A i gdzie wyczytaliście o tym Hernandezie bo ja nigdzie o tym nie słyszałem? macie jakieś źródło ?!
http://www.mirror.co.uk/sport/football/transfer-news/transfers-tottenham-target-manchester-uniteds-2233781
Hernandez tylko i wyłącznie w przypadku odejścia Ade i Defoe ...
http://www.mirror.co.uk/sport/football/transfer-news/transfers-tottenham-target-manchester-uniteds-2233781
Hernandez tylko i wyłącznie w przypadku odejścia Ade i Defoe
29 sierpnia 2013, 01:04 [cytuj]
Dziękuje wam panowie. No myślę ze Ade odejdzie, ale Defoe raczej nie. I tak jestem za ściągnięciem Hernandeza.
Dziękuje wam panowie. No myślę ze Ade odejdzie, ale Defoe raczej nie. I tak jestem za ściągnięciem Hernandeza. ;)
Każdy mecz jest inny. Lecz piłka jest zawsze okrągła.
29 sierpnia 2013, 01:33 [cytuj]
Byłem na wakacjach i nie wiem, czy było to już pisane, ale w ostatni weekend Eriksen 2 asysty + gol. BRAĆ GO
Byłem na wakacjach i nie wiem, czy było to już pisane, ale w ostatni weekend Eriksen 2 asysty + gol. BRAĆ GO :ok:
29 sierpnia 2013, 02:55 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Spurs
IN: Lamela= £26.4m
Soldado= £26m
Paulinho= £17m
Eriksen = £9.5m
Capoue= £9m
Chiriches= £8.6m
Chadli= £7m
TOTAL = £79m
Bale=£90m
niby tak, ale Leeds wpadło w tarapaty bo zakładali awans do LM co roku i jak raz nie weszli to zabrakło kasy na pensje i musieli sprzedac najlepszych zawodnikow. jak widac to nie o kwoty transferów chodzi a raczej źródła finansowania wydatków ma pensje
niby tak, ale Leeds wpadło w tarapaty bo zakładali awans do LM co roku i jak raz nie weszli to zabrakło kasy na pensje i musieli sprzedac najlepszych zawodnikow. jak widac to nie o kwoty transferów chodzi a raczej źródła finansowania wydatków ma pensje
29 sierpnia 2013, 08:10 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
A tak na marginesie to najlepszy transfer to "Niekupienie" Damiao......ktoś go jeszcze pamięta?

Pamiętam tego płaczka i jego agenta. Niech spierdala.
Ponoć Tottenham interesuje się Hernandezem? To na pewno byłoby wzmocnienia ataku i jakoś przesadnie dużo nie śpiewają za niego. W zasadzie to nawet o nim zapomniałem
Pamiętam tego płaczka i jego agenta. Niech spierdala.
Ponoć Tottenham interesuje się Hernandezem? To na pewno byłoby wzmocnienia ataku i jakoś przesadnie dużo nie śpiewają za niego. W zasadzie to nawet o nim zapomniałem ;|
29 sierpnia 2013, 08:26 [cytuj]
na sc trąbią, ze na tweecie ukazaly sie wpisy na temaat Eriksena: 4-5 letni kontrakt, 2,4 mln euro + 4mln co rok, przez 3 lata

razem okolo 12 mln+
na sc trąbią, ze na tweecie ukazaly sie wpisy na temaat Eriksena: 4-5 letni kontrakt, 2,4 mln euro + 4mln co rok, przez 3 lata :) razem okolo 12 mln+
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
29 sierpnia 2013, 08:56 [cytuj]
bez kitu jeszcze przy okazji tych zawirowań z Damiao sporo myślało że zwęża się Tottenhamowi pole manewru na rynku transferowym a tu się okazuje że Bambini niewyobrażalnymi kwotami obraca jak na ten klub. Trzy rekordy transferowe w jedno okno? A to dość ciekawe
bez kitu jeszcze przy okazji tych zawirowań z Damiao sporo myślało że zwęża się Tottenhamowi pole manewru na rynku transferowym a tu się okazuje że Bambini niewyobrażalnymi kwotami obraca jak na ten klub. Trzy rekordy transferowe w jedno okno? A to dość ciekawe
29 sierpnia 2013, 09:08 [cytuj]
A co to jest sc ?
A co to jest sc ?
29 sierpnia 2013, 09:14 [cytuj]
- Widzicie PAnowie- tak jak mówiłem - Łańcuszka czas zacząć- Ljajic w Romie - godzine później był Lamela w Londynie....
Troche szkoda Erika- nie mniej uważam, że akurat Wy z Ljajicia mielibyście podobny pożytek- po 2/3 niższej cenie... Dla nas szkoda z tego względu- że był zaaklimatyzowany w Rzymie i chciał grać w Romie- też przez pierwsze 1-2 lata zawodził i ludzie się stukali w głowe- czy to jest ten "nowy Pastore", wtedy to była kpina. Ale po zaaklimatyzowaniu wyglądał dobrze- dobrze wkomponował się w zespół, Francesco go lubił- nie chciał odchodzić- dlatego go szkoda... Ale jak mówie- dla was marketingowo lepszy ruch byłby z naszym nowym zakupem- Ljajicem
Łancuszka ciąg dalszy- Bale w Realu
- Widzicie PAnowie- tak jak mówiłem - Łańcuszka czas zacząć- Ljajic w Romie - godzine później był Lamela w Londynie....
Troche szkoda Erika- nie mniej uważam, że akurat Wy z Ljajicia mielibyście podobny pożytek- po 2/3 niższej cenie... Dla nas szkoda z tego względu- że był zaaklimatyzowany w Rzymie i chciał grać w Romie- też przez pierwsze 1-2 lata zawodził i ludzie się stukali w głowe- czy to jest ten "nowy Pastore", wtedy to była kpina. Ale po zaaklimatyzowaniu wyglądał dobrze- dobrze wkomponował się w zespół, Francesco go lubił- nie chciał odchodzić- dlatego go szkoda... Ale jak mówie- dla was marketingowo lepszy ruch byłby z naszym nowym zakupem- Ljajicem
Łancuszka ciąg dalszy- Bale w Realu
29 sierpnia 2013, 09:25 [cytuj]
Raskolnikovv powiedział/a:
Wybacz ale z tym Ljajiciem to chyba lekka przesada. Wprawdzie z Serie A mam niewiele wspólnego ale ten gość nie ma zbyt dobrej opinii. Słyszałem że gość wpierdziela fast foody i na bakier u niego z kondycją. Podobno w Violi mieli z nim również kłopoty wychowawcze. Takich piłkarzy w PL nie chcemy, zresztą kiedyś mieliśmy w drużynie kilku "opierdalaczy" i z doświadczenia wiem że ciężko zmienić zwyczaje takowych "gwiazdorów". Wszyscy chyba pamiętamy co się działo za kadencji Juande Ramosa. Ponadto Baldini poszukiwał rasopwego wingera a że pracował w Romie to znacznie ułatwiło transfer Lameli. Ljajic to raczej kreator gry a naszymi targetami na ta pozycję byli/ są inni zawodnicy (Willian, Ericksen). Mam jednak nadzieję, że będziecie mieli z Ljajicia dużo radości, przydałoby się zobaczyć Romę w Lidze Mistrzów.
Wybacz ale z tym Ljajiciem to chyba lekka przesada. Wprawdzie z Serie A mam niewiele wspólnego ale ten gość nie ma zbyt dobrej opinii. Słyszałem że gość wpierdziela fast foody i na bakier u niego z kondycją. Podobno w Violi mieli z nim również kłopoty wychowawcze. Takich piłkarzy w PL nie chcemy, zresztą kiedyś mieliśmy w drużynie kilku "opierdalaczy" i z doświadczenia wiem że ciężko zmienić zwyczaje takowych "gwiazdorów". Wszyscy chyba pamiętamy co się działo za kadencji Juande Ramosa. Ponadto Baldini poszukiwał rasopwego wingera a że pracował w Romie to znacznie ułatwiło transfer Lameli. Ljajic to raczej kreator gry a naszymi targetami na ta pozycję byli/ są inni zawodnicy (Willian, Ericksen). Mam jednak nadzieję, że będziecie mieli z Ljajicia dużo radości, przydałoby się zobaczyć Romę w Lidze Mistrzów
29 sierpnia 2013, 09:39 [cytuj]
z Ljajicia? Wlasnie z powodów tych mentalnych o których pisałeś wolałem Lamele- tymbardziej, że jak mówie- kwestia też taka, że DŁUGO, wkomponywał się w zespół i łapał forme z Argentyny, w końcu jak to się udało i zaczynał być jakiś pożytek trzeba było sprzedać, no ale... kolejny rok bez pucharów robi swoje, tez kasa potrzebna. Skład jest silny, ale Amerykańska filozofia właścicieli, robi swoje(dosyć częsta wymiana grajków) zresztą w Angli są podobne problemy w tej kwestii (wykupywanie klubów przez "różny" kapitał).
Co do Baldiniego- to życze Wam sukcesów z udziałem tego człowieka, ale w Rzymie, jego decyzje to była często kompromitacja. Może w Anglii będzie się czuł lepiej.
Zobaczymy... Amerykanie często robią transfery- ale o ile, ze sprzedaży za 35 mln Marquinhosa (do PSG) i kupno w jego miejsce Benatii (ok. połowa tej sumy) większość z nas oceniało i ocenia na plus, o tyle już wymiane Lamele na Ljajica różnie... Nie jestem zwolennikeim i nikt nie jest polityki hamburgerów, ale fakt faktem, trochu kasy w ten zespół władowali, paru ciekawych piłkarzy z charakterem się pojawiło, na całe szczęście nie rozstali się z takimi ikonami jak De Rossi czy Totti, więc z tą Ligą Mistrzów zobaczymy, boisko zweryfikuje
z Ljajicia? Wlasnie z powodów tych mentalnych o których pisałeś wolałem Lamele- tymbardziej, że jak mówie- kwestia też taka, że DŁUGO, wkomponywał się w zespół i łapał forme z Argentyny, w końcu jak to się udało i zaczynał być jakiś pożytek trzeba było sprzedać, no ale... kolejny rok bez pucharów robi swoje, tez kasa potrzebna. Skład jest silny, ale Amerykańska filozofia właścicieli, robi swoje(dosyć częsta wymiana grajków) zresztą w Angli są podobne problemy w tej kwestii (wykupywanie klubów przez "różny" kapitał).
Co do Baldiniego- to życze Wam sukcesów z udziałem tego człowieka, ale w Rzymie, jego decyzje to była często kompromitacja. Może w Anglii będzie się czuł lepiej.
Zobaczymy... Amerykanie często robią transfery- ale o ile, ze sprzedaży za 35 mln Marquinhosa (do PSG) i kupno w jego miejsce Benatii (ok. połowa tej sumy) większość z nas oceniało i ocenia na plus, o tyle już wymiane Lamele na Ljajica różnie... Nie jestem zwolennikeim i nikt nie jest polityki hamburgerów, ale fakt faktem, trochu kasy w ten zespół władowali, paru ciekawych piłkarzy z charakterem się pojawiło, na całe szczęście nie rozstali się z takimi ikonami jak De Rossi czy Totti, więc z tą Ligą Mistrzów zobaczymy, boisko zweryfikuje
29 sierpnia 2013, 10:55 [cytuj]
Vlad już jest własnością Tottenhamu.
transfermarkt.de
Vlad już jest własnością Tottenhamu.
transfermarkt.de
29 sierpnia 2013, 11:02 [cytuj]
http://anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=257363
http://anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=257363
;)
29 sierpnia 2013, 11:35 [cytuj]
Eriksen za 12 mln?! eh...
Eriksen za 12 mln?! eh
29 sierpnia 2013, 11:42 [cytuj]
wieść się niesie, iż Eriksen jest na medycznych w Spurs
wieść się niesie, iż Eriksen jest na medycznych w Spurs :)
29 sierpnia 2013, 11:43 [cytuj]
mosaj powiedział/a:
wieść się niesie, iż Eriksen jest na medycznych w Spurs

Tak szybko?! nie wierze w to.
Tak szybko?! nie wierze w to. :szok:
29 sierpnia 2013, 11:48 [cytuj]
Spursiak powiedział/a:
Tak szybko?! nie wierze w to.

kto wie, może klub chce, by nowi piłkarze byli już dostępni na mecz z Arsenalem ... a jeśli tak, to muszą być zgłoszeni do jutra do 12.00 bodajże ... wtedy ma to sens
kto wie, może klub chce, by nowi piłkarze byli już dostępni na mecz z Arsenalem ... a jeśli tak, to muszą być zgłoszeni do jutra do 12.00 bodajże ... wtedy ma to sens ;)