Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  233  234  235  236  237    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowe lato 2013
28 sierpnia 2013, 23:41 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Na pewno Bambini to dobry transfer ale bez kasy za Mr. Foch nie byłoby tak różowo. Chyba, że Bambini faktycznie DL wytłumaczył, że nie ma co się tak strasznie szczypać z kwotami transferu bo mogą nam podebrać. Lepiej drożej i szybko kupić ale ograniczyć tyg.

A tak na marginesie to najlepszy transfer to "Niekupienie" Damiao......ktoś go jeszcze pamięta? :D

Ja go pamiętam jak mnie niektórzy wpierali, że to jeden z najlepszych napastników dostępnych dla nas na rynku :wysmiewacz:
Ja go pamiętam jak mnie niektórzy wpierali, że to jeden z najlepszych napastników dostępnych dla nas na rynku :wysmiewacz:
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
28 sierpnia 2013, 23:44 [cytuj]
Jeżeli dojdzie Eriksen to chyba zgodzicie się że mną - walczymy o coś więcej niż top 4
Jeżeli dojdzie Eriksen to chyba zgodzicie się że mną - walczymy o coś więcej niż top 4
28 sierpnia 2013, 23:47 [cytuj]
Eriksen za 9 mln. funtów to jak za darmo ! Do tego na ITK piszą, że po transferach Lameli, Vlada i Eriksena będziemy chcieli ściągnąć Chicharito z Manchesteru United.
Eriksen za 9 mln. funtów to jak za darmo ! Do tego na ITK piszą, że po transferach Lameli, Vlada i Eriksena będziemy chcieli ściągnąć Chicharito z Manchesteru United
28 sierpnia 2013, 23:55 [cytuj]
Co raz więcej info na temat transferu Hernandeza, ponoć dajemy United 15 mln. funtów.
Co raz więcej info na temat transferu Hernandeza, ponoć dajemy United 15 mln. funtów
29 sierpnia 2013, 00:00 [cytuj]
Chryste co się dzieje.
Chryste co się dzieje
29 sierpnia 2013, 00:02 [cytuj]
oczom nie wierze. Chyba i na nas zaczela dzialac magia przyszlych zasad transferowego fair play. Nie mamy przychodow na poziomie mulow czy innych by w przyszlym sezonie kupowac gosci po 30melonow wiec bierzemy ich teraz.
oczom nie wierze. Chyba i na nas zaczela dzialac magia przyszlych zasad transferowego fair play. Nie mamy przychodow na poziomie mulow czy innych by w przyszlym sezonie kupowac gosci po 30melonow wiec bierzemy ich teraz
29 sierpnia 2013, 00:07 [cytuj]
Masakra :krzyk:

Levy założył chyba, że wyda w tym okienku ponad 50 mln na transfery, a wiedząc, że dostanie 90 mln z Bale'a, zaczyna szaleć na rynku... I bardzo dobrze :brawo:
Masakra :krzyk: Levy założył chyba, że wyda w tym okienku ponad 50 mln na transfery, a wiedząc, że dostanie 90 mln z Bale'a, zaczyna szaleć na rynku... I bardzo dobrze :brawo:
29 sierpnia 2013, 00:09 [cytuj]
Chyba założę sobie Twittera, wszystkie sportowe info lecą najpierw właśnie tam.
Chyba założę sobie Twittera, wszystkie sportowe info lecą najpierw właśnie tam
29 sierpnia 2013, 00:11 [cytuj]
olivier powiedział/a:
Eriksen za 9 mln. funtów to jak za darmo ! Do tego na ITK piszą, że po transferach Lameli, Vlada i Eriksena będziemy chcieli ściągnąć Chicharito z Manchesteru United

Czy my przypadkiem nie przesadzamy? Mam nadzieję ze to się łączy ze sprzedażą ade/Defolka/obu i że nie skończymy jak Leeds jeśli nam sie w tym sezonie noga powinie
Czy my przypadkiem nie przesadzamy? Mam nadzieję ze to się łączy ze sprzedażą ade/Defolka/obu i że nie skończymy jak Leeds jeśli nam sie w tym sezonie noga powinie
29 sierpnia 2013, 00:13 [cytuj]
Walu, też się zacząłem zastanawiać nad tym. Po cholerę nam Chicharito? Mamy Soldado i DEFU, który może spokojnie go zmieniać i przywalić coś z dupy po jednym zwodzie.
Walu, też się zacząłem zastanawiać nad tym. Po cholerę nam Chicharito? Mamy Soldado i DEFU, który może spokojnie go zmieniać i przywalić coś z dupy po jednym zwodzie
29 sierpnia 2013, 00:14 [cytuj]
Chcemy Chicharito bo Ade odchodzi, AVB go nie chce w naszej drużynie po za tym on ma tygodniówkę aż 170 tysiecy funtów tygodniowo !
Chcemy Chicharito bo Ade odchodzi, AVB go nie chce w naszej drużynie po za tym on ma tygodniówkę aż 170 tysiecy funtów tygodniowo !
29 sierpnia 2013, 00:16 [cytuj]
Z tego co piszą na ITK to odchodzi BAE i Adebayor i mają przyjść Coentrao/Balzaretti i Hernandez.
Z tego co piszą na ITK to odchodzi BAE i Adebayor i mają przyjść Coentrao/Balzaretti i Hernandez
29 sierpnia 2013, 00:17 [cytuj]
Nie wierzę w przyjście Coentrao, aczkolwiek po tym co się w tym okienku już wydarzyło...
Nie wierzę w przyjście Coentrao, aczkolwiek po tym co się w tym okienku już wydarzyło
29 sierpnia 2013, 00:20 [cytuj]
Adebayor ma tygodniówkę 100 tys. Tak mi się przynajmniej wydaje... :mysli:

Hernandez byłby świetnym wzmocnieniem, ale wątpie,czy United wiedząc, ze możemy być groźni, oddadzą nam Meksykanina ? :mysli:

Jedyne czego się boję po tych transferach... Wymienimy ponad połowę składu i nie wiadomo jak będzie funkcjonowało zgranie poszczególnych piłkarzy ze sobą ;|
Adebayor ma tygodniówkę 100 tys. Tak mi się przynajmniej wydaje... :mysli: Hernandez byłby świetnym wzmocnieniem, ale wątpie,czy United wiedząc, ze możemy być groźni, oddadzą nam Meksykanina ? :mysli: Jedyne czego się boję po tych transferach... Wymienimy ponad połowę składu i nie wiadomo jak będzie funkcjonowało zgranie poszczególnych piłkarzy ze sobą ;|
29 sierpnia 2013, 00:21 [cytuj]
Panowie uwierzymy w to co będzie. Jeszcze Eriksen nie jest nasz a już się nim jaracie. :F
Panowie uwierzymy w to co będzie. Jeszcze Eriksen nie jest nasz a już się nim jaracie. :F
Każdy mecz jest inny. Lecz piłka jest zawsze okrągła.
29 sierpnia 2013, 00:22 [cytuj]
olivier powiedział/a:
Z tego co piszą na ITK to odchodzi BAE i Adebayor i mają przyjść Coentrao/Balzaretti i Hernandez
Po tym co pokazał Rose w pierwszych meczach tego sezonu, myślę, że ściąganie Coentrao za 25 mln jest bez sensu. Już wolę tego Balzarettiego, bądź po prostu Assou-Ekotto... :)
Po tym co pokazał Rose w pierwszych meczach tego sezonu, myślę, że ściąganie Coentrao za 25 mln jest bez sensu. Już wolę tego Balzarettiego, bądź po prostu Assou-Ekotto... :)
29 sierpnia 2013, 00:23 [cytuj]
Ade nie ma 170 tysięcy tygodniowo! skąd te bajki bierzecie?
Ade nie ma 170 tysięcy tygodniowo! skąd te bajki bierzecie?
29 sierpnia 2013, 00:23 [cytuj]
Diego powiedział/a:
Adebayor ma tygodniówkę 100 tys. Tak mi się przynajmniej wydaje... :mysli:

Hernandez byłby świetnym wzmocnieniem, ale wątpie,czy United wiedząc, ze możemy być groźni, oddadzą nam Meksykanina ? :mysli:

Jedyne czego się boję po tych transferach... Wymienimy ponad połowę składu i nie wiadomo jak będzie funkcjonowało zgranie poszczególnych piłkarzy ze sobą ;|

Całkowicie się zgadzam z tobą Diego. Wymieniliśmy już z 50% składu? a to jeszcze nie koniec. Zanim my się zgramy to do następnego derby. Oby :boisie: A i gdzie wyczytaliście o tym Hernandezie bo ja nigdzie o tym nie słyszałem? macie jakieś źródło ?!.
Całkowicie się zgadzam z tobą Diego. Wymieniliśmy już z 50% składu? a to jeszcze nie koniec. Zanim my się zgramy to do następnego derby. Oby :boisie: A i gdzie wyczytaliście o tym Hernandezie bo ja nigdzie o tym nie słyszałem? macie jakieś źródło ?!
Każdy mecz jest inny. Lecz piłka jest zawsze okrągła.
29 sierpnia 2013, 00:32 [cytuj]
Walu powiedział/a:

Spurs
IN: Lamela= £26.4m
Soldado= £26m
Paulinho= £17m
Eriksen = £9.5m
Capoue= £9m
Chiriches= £8.6m
Chadli= £7m
TOTAL = £79m

Bale=£90m
Spurs IN: Lamela= £26.4m Soldado= £26m Paulinho= £17m Eriksen = £9.5m Capoue= £9m Chiriches= £8.6m Chadli= £7m TOTAL = £79m Bale=£90m
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
29 sierpnia 2013, 00:32 [cytuj]
Efendi6 powiedział/a:
Całkowicie się zgadzam z tobą Diego. Wymieniliśmy już z 50% składu? a to jeszcze nie koniec. Zanim my się zgramy to do następnego derby. Oby :boisie: A i gdzie wyczytaliście o tym Hernandezie bo ja nigdzie o tym nie słyszałem? macie jakieś źródło ?!
Wszystkie serwisy Spurs na Facebooku o tym mówią :)
Wszystkie serwisy Spurs na Facebooku o tym mówią :)
|<  <<  <  233  234  235  236  237    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2024/2025?
1 50%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 50%
2 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 49 Zarejestrowanych użytkowników: 5254 Ostatnio zarejestrowany: trafostacja

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się