Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  231  232  233  234  235    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowe lato 2013
28 sierpnia 2013, 18:58 [cytuj]
MatMar powiedział/a:
Kolega się chyba delikatnie zagalopował :luzik:

dokładnie... ale jeśli do tego dołożyć B A L E - już TAK!:mysli:
dokładnie... ale jeśli do tego dołożyć B A L E - już TAK!:mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
28 sierpnia 2013, 19:18 [cytuj]
Tymczasem Hulk poza kadrą meczową. Kontuzji nie ma. ?????
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
28 sierpnia 2013, 19:35 [cytuj]
MatMar powiedział/a:

Daniel pobije następny rekord transferowy?:mysli:
Daniel pobije następny rekord transferowy?:mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
28 sierpnia 2013, 19:43 [cytuj]
Nie mam nic przeciwko Hulk'owi:*. Wprawdzie potrzeba nam bardziej rozgrywającego i lepiej w tej roli sprawdził by się Ericksen , ale jego będzie ciężej wyciągnąć
Nie mam nic przeciwko Hulk'owi:*. Wprawdzie potrzeba nam bardziej rozgrywającego i lepiej w tej roli sprawdził by się Ericksen , ale jego będzie ciężej wyciągnąć
28 sierpnia 2013, 19:45 [cytuj]
Jeszcze tylko dwa transfery i mamy dwie pełne i silne XI:

Lloris/Friedel
Walker/Naughton
Kaboul/Dawson
Vertonghen/ Chiriches
Rose/Balzeretti
Lamela /Lennon
Sandro/Capoue
Dembele/Eriksen
Chadli/ Townsend
Holtby/ Paulinho
Soldado/Defoe
Jeszcze tylko dwa transfery i mamy dwie pełne i silne XI: Lloris/Friedel Walker/Naughton Kaboul/Dawson Vertonghen/ Chiriches Rose/Balzeretti Lamela /Lennon Sandro/Capoue Dembele/Eriksen Chadli/ Townsend Holtby/ Paulinho Soldado/Defoe
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
28 sierpnia 2013, 19:47 [cytuj]
@Mat Mar

Nie napisałem, że naszym celem jest mistrzostwo. Chodziło mi o to, że sprzyjających warunkach mamy szansę na nie. Oglądałem mecz Mułów z Chelsea i te drużyny nie wyglądały, jakby były nie w naszym zasięgu. Dlatego jeśli nie stracimy za wiele punktów z leszczami, to możemy zostać w walce o mistrzostwo może i do ostatnich kolejek.
@Mat Mar Nie napisałem, że naszym celem jest mistrzostwo. Chodziło mi o to, że sprzyjających warunkach mamy szansę na nie. Oglądałem mecz Mułów z Chelsea i te drużyny nie wyglądały, jakby były nie w naszym zasięgu. Dlatego jeśli nie stracimy za wiele punktów z leszczami, to możemy zostać w walce o mistrzostwo może i do ostatnich kolejek
28 sierpnia 2013, 20:17 [cytuj]
BBC: "Ajax's Denmark midfielder Christian Eriksen given permission to speak to Tottenham about move to White Hart Lane"
Wow we have been busy today. -AR
BBC: "Ajax's Denmark midfielder Christian Eriksen given permission to speak to Tottenham about move to White Hart Lane" Wow we have been busy today. -AR
28 sierpnia 2013, 20:19 [cytuj]
http://www.sportsdirectnews.com/premier-league/31132-tottenham-transfers-spurs-in-eriksen-talks.php

jest potwierdzenie że Levy był w amsterdamie po Eriksena. Kluby się jeszcze nie dogadały ale mamy zgodę na ustalenie indywidualnego kontraktu, także wszystko wskazuje na to że się dogadamy :)
http://www.sportsdirectnews.com/premier-league/31132-tottenham-transfers-spurs-in-eriksen-talks.php jest potwierdzenie że Levy był w amsterdamie po Eriksena. Kluby się jeszcze nie dogadały ale mamy zgodę na ustalenie indywidualnego kontraktu, także wszystko wskazuje na to że się dogadamy :)
28 sierpnia 2013, 20:25 [cytuj]
KonradM powiedział/a:
http://www.sportsdirectnews.com/premier-league/31132-tottenham-transfers-spurs-in-eriksen-talks.php

jest potwierdzenie że Levy był w amsterdamie po Eriksena. Kluby się jeszcze nie dogadały ale mamy zgodę na ustalenie indywidualnego kontraktu, także wszystko wskazuje na to że się dogadamy :)

No qrwa okienko marzenie i zapomniałem już o Garecie "Wielkim Fochu" Bale'u.

Szkoda, że nie umiał się tak zachować jak nasz nowy nabytek:

http://www.anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=257328
No qrwa okienko marzenie i zapomniałem już o Garecie "Wielkim Fochu" Bale'u. Szkoda, że nie umiał się tak zachować jak nasz nowy nabytek: http://www.anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=257328
28 sierpnia 2013, 20:28 [cytuj]
tak na marginesie, pamięta ktoś jeszcze nasze poprzednie przespane okienka transferowe i wysyłanie listów gończych po Levego ? chyba jest pod nożem nasz łysy że robi takie ruchy :mysli: albo jakaś choroba odlicza mu dni :mysli:
tak na marginesie, pamięta ktoś jeszcze nasze poprzednie przespane okienka transferowe i wysyłanie listów gończych po Levego ? chyba jest pod nożem nasz łysy że robi takie ruchy :mysli: albo jakaś choroba odlicza mu dni :mysli:
Blue and white blood...
28 sierpnia 2013, 20:29 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
No qrwa okienko marzenie i zapomniałem już o Garecie "Wielkim Fochu" Bale'u.

Szkoda, że nie umiał się tak zachować jak nasz nowy nabytek:

http://www.anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=257328

Trzaskal ile lat kibicujesz Tottenhamowi? Przeżyłeś już w swoim życiu(ja przyznaje bez bicia nie) takie magiczne okno transferowe? Przydałby się artykuł na ten temat(jakiś felieton czy coś). Dla mnie ewidentnie coś tu jest nie halo. Komuś się cegła spadła na głowę, albo żona zagroziła spaniem na kanapie jak nie będzie transferów
Trzaskal ile lat kibicujesz Tottenhamowi? Przeżyłeś już w swoim życiu(ja przyznaje bez bicia nie) takie magiczne okno transferowe? Przydałby się artykuł na ten temat(jakiś felieton czy coś). Dla mnie ewidentnie coś tu jest nie halo. Komuś się cegła spadła na głowę, albo żona zagroziła spaniem na kanapie jak nie będzie transferów
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
28 sierpnia 2013, 20:30 [cytuj]
E tam gadacie głupoty, ot Baldini buchnął Levemu kartę kredytową i tyle ;P:P
E tam gadacie głupoty, ot Baldini buchnął Levemu kartę kredytową i tyle ;P:P
Offence win games, defence wins titles
28 sierpnia 2013, 20:32 [cytuj]
Pełna profeska ;)zachowanie Lameli, ale poziom komentarzy na tym portalu żenujący(anglia.goal.com). Jak uda nam się sprowadzić jeszcze Eriksena to nawet nie zapłaczemy po Bale'u , zresztą i tak już jest świetnie
Pełna profeska ;)zachowanie Lameli, ale poziom komentarzy na tym portalu żenujący(anglia.goal.com). Jak uda nam się sprowadzić jeszcze Eriksena to nawet nie zapłaczemy po Bale'u , zresztą i tak już jest świetnie
28 sierpnia 2013, 20:36 [cytuj]
jin_tae nie cytuję aby nie spierdolić strony :-)

Nie muszę nawet pamiętać bo wiem, że nigdy nie było takiego okienka. Ja już po Paulinho i Soldado pisałem, że Lewis przed śmiercią chce jeszcze coś zdobyć i wydymać anali.
jin_tae nie cytuję aby nie spierdolić strony :-) Nie muszę nawet pamiętać bo wiem, że nigdy nie było takiego okienka. Ja już po Paulinho i Soldado pisałem, że Lewis przed śmiercią chce jeszcze coś zdobyć i wydymać anali
28 sierpnia 2013, 20:37 [cytuj]
moim zdaniem jeżeli Eriksen przyjdzie to powinniśmy Sigurdssona oddać na wypożyczenie do takiego Swansea... Sigi nie pokazuje w tym sezonie póki co dobrej formy... niech idzie pokaże gdzieś indziej co potrafi i wtedy zadecydujemy czy zostanie czy nie.
moim zdaniem jeżeli Eriksen przyjdzie to powinniśmy Sigurdssona oddać na wypożyczenie do takiego Swansea... Sigi nie pokazuje w tym sezonie póki co dobrej formy... niech idzie pokaże gdzieś indziej co potrafi i wtedy zadecydujemy czy zostanie czy nie
28 sierpnia 2013, 20:39 [cytuj]
KonradM powiedział/a:
moim zdaniem jeżeli Eriksen przyjdzie to powinniśmy Sigurdssona oddać na wypożyczenie do takiego Swansea... Sigi nie pokazuje w tym sezonie póki co dobrej formy... niech idzie pokaże gdzieś indziej co potrafi i wtedy zadecydujemy czy zostanie czy nie

#THIS
#THIS
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
28 sierpnia 2013, 20:39 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
jin_tae nie cytuję aby nie spierdolić strony :-)

Nie muszę nawet pamiętać bo wiem, że nigdy nie było takiego okienka. Ja już po Paulinho i Soldado pisałem, że Lewis przed śmiercią chce jeszcze coś zdobyć i wydymać anali

Dokładnie tak samo myślałem... gdyby ktoś przed tym oknem transferowym podał by mi nasz skład z nowymi nabytkami, to bym go wyśmiał :)
Dokładnie tak samo myślałem... gdyby ktoś przed tym oknem transferowym podał by mi nasz skład z nowymi nabytkami, to bym go wyśmiał :)
28 sierpnia 2013, 20:40 [cytuj]
MichalTOT powiedział/a:

Nie uważam byśmy poprzednie okna transferowe jakoś dramatycznie jak to ująłeś "przespali". Zobacz poprzedni sezon i zakup Dembele, Adebayora (wtedy uważaliśmy go za NRR, Llorisa, Vertonghena i Dempseya. Większość z nich do tej pory stanowi o sile tej drużyny. We wcześniejszych latach również udawało się kotraktyowac porządnych piłkarzy wystarczy przypomniec Van der Vaarta, Modricia, Sandro, Parkera jak jeszcze wymiatał, Friedela. Oczywiście jest to NIC w porównaniu z tym co się dzieje teraz, jednakże i możliwości finansowe są inne. Około 100 milionów ojro za jednego zawodnika trafia się raz na milion lat. Nie oszukujmy się, Levy już od dawna wie, że sprzeda Bale'a. Transakcja jest celowo opóźniana by media miały się czym karmić, klub znajdował się w centrum uwagi całego świata a rywale zza miedzy nie mogli się szybko wzmacniać potencjalnymi "odrzutami" z Madrytu.
Nie uważam byśmy poprzednie okna transferowe jakoś dramatycznie jak to ująłeś "przespali". Zobacz poprzedni sezon i zakup Dembele, Adebayora (wtedy uważaliśmy go za NRR, Llorisa, Vertonghena i Dempseya. Większość z nich do tej pory stanowi o sile tej drużyny. We wcześniejszych latach również udawało się kotraktyowac porządnych piłkarzy wystarczy przypomniec Van der Vaarta, Modricia, Sandro, Parkera jak jeszcze wymiatał, Friedela. Oczywiście jest to NIC w porównaniu z tym co się dzieje teraz, jednakże i możliwości finansowe są inne. Około 100 milionów ojro za jednego zawodnika trafia się raz na milion lat. Nie oszukujmy się, Levy już od dawna wie, że sprzeda Bale'a. Transakcja jest celowo opóźniana by media miały się czym karmić, klub znajdował się w centrum uwagi całego świata a rywale zza miedzy nie mogli się szybko wzmacniać potencjalnymi "odrzutami" z Madrytu
28 sierpnia 2013, 20:53 [cytuj]
matek powiedział/a:
Nie uważam byśmy poprzednie okna transferowe jakoś dramatycznie jak to ująłeś "przespali". Zobacz poprzedni sezon i zakup Dembele, Adebayora (wtedy uważaliśmy go za NRR, Llorisa, Vertonghena i Dempseya. Większość z nich do tej pory stanowi o sile tej drużyny. We wcześniejszych latach również udawało się kotraktyowac porządnych piłkarzy wystarczy przypomniec Van der Vaarta, Modricia, Sandro, Parkera jak jeszcze wymiatał, Friedela. Oczywiście jest to NIC w porównaniu z tym co się dzieje teraz, jednakże i możliwości finansowe są inne. Około 100 milionów ojro za jednego zawodnika trafia się raz na milion lat. Nie oszukujmy się, Levy już od dawna wie, że sprzeda Bale'a. Transakcja jest celowo opóźniana by media miały się czym karmić, klub znajdował się w centrum uwagi całego świata a rywale zza miedzy nie mogli się szybko wzmacniać potencjalnymi "odrzutami" z Madrytu

tak, masz rację. Chodziło mi raczej po głowie z przespaniem w sensie czekaniem do ostatniego dnia okienka wtedy dopiero kupowaliśmy(ostatnie letnie- dembele, demps)
tak, masz rację. Chodziło mi raczej po głowie z przespaniem w sensie czekaniem do ostatniego dnia okienka wtedy dopiero kupowaliśmy(ostatnie letnie- dembele, demps)
Blue and white blood...
28 sierpnia 2013, 20:53 [cytuj]
Też mi się wydaje, że Siggi powinien odejść na wypożyczenie, bo na miano zmiennika dla Eriksena ( o ile przyjdzie) bardziej zasługuje Holtby, m.in. tymi meczami w rezerwach i młodzieżówce niemieckiej. :ok: Jakby nie patrzeć to jesteśmy teraz najbardziej aktywną drużyną na rynku angielskim, nawet szejki się chowają... :rotfl: W sumie Liverpool trochę tych transferów z robił, ale u nich ilość nie idzie aż w takim stopniu z jakością jak u nas. :brawo:
Też mi się wydaje, że Siggi powinien odejść na wypożyczenie, bo na miano zmiennika dla Eriksena ( o ile przyjdzie) bardziej zasługuje Holtby, m.in. tymi meczami w rezerwach i młodzieżówce niemieckiej. :ok: Jakby nie patrzeć to jesteśmy teraz najbardziej aktywną drużyną na rynku angielskim, nawet szejki się chowają... :rotfl: W sumie Liverpool trochę tych transferów z robił, ale u nich ilość nie idzie aż w takim stopniu z jakością jak u nas. :brawo:
|<  <<  <  231  232  233  234  235    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2024/2025?
1 50%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 50%
2 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 43 Zarejestrowanych użytkowników: 5254 Ostatnio zarejestrowany: trafostacja

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się