Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  230  231  232  233  234    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowe lato 2013
28 sierpnia 2013, 17:07 [cytuj]
Jak nie przyjdzie eriksen to chciałbym Honde u nas :)
28 sierpnia 2013, 17:11 [cytuj]
KonradM powiedział/a:

Honda to już raczej od stycznia w Milanie ;)
Honda to już raczej od stycznia w Milanie ;)
Offence win games, defence wins titles
28 sierpnia 2013, 17:22 [cytuj]
Arcz powiedział/a:
skąd to info? bo jak wiadomo Lamela już nawet "widziany" był w Londynie po czym pojawił się na treningu romy;p

od agentów Romy
od agentów Romy
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
28 sierpnia 2013, 17:38 [cytuj]
Możliwe że dziś kluczowy mecz dla nas, Milan - PSV. Jak PSV przejdzie to możliwe że Eriksen przejdzie do Tottnehamu. Bo niby Milan też na niego ma chęć
Możliwe że dziś kluczowy mecz dla nas, Milan - PSV. Jak PSV przejdzie to możliwe że Eriksen przejdzie do Tottnehamu. Bo niby Milan też na niego ma chęć
28 sierpnia 2013, 17:48 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:

Ja tam i tak będę kibicował PSV. Po pierwsze od zawsze nie lubie milanu i ogólnie ligi włoskiej poza Juve. po drugie moja ciotka mieszka w Eindhoven i od małolata przysyłała mi gadżety tego klubu i jakoś mi został lekki sentyment do tego klubu :]
Ja tam i tak będę kibicował PSV. Po pierwsze od zawsze nie lubie milanu i ogólnie ligi włoskiej poza Juve. po drugie moja ciotka mieszka w Eindhoven i od małolata przysyłała mi gadżety tego klubu i jakoś mi został lekki sentyment do tego klubu :]
28 sierpnia 2013, 18:05 [cytuj]
czaje o co chodzi :hejka:

A PSV z takim młodym składem zagrało naprawdę fajny pierwszy mecz. Mi sie wydaje że bedzie dobrze dla tych rozgrywek jeśli awansowaliby do fazy grupowej kosztem Milanu. Była by strata (imo) gdyby ich zabrakło :wnerw: to trzymamy kciuki we dwóch już :cwaniak: i myślę że jeszcze paru się dołączy :ok:
czaje o co chodzi :hejka: A PSV z takim młodym składem zagrało naprawdę fajny pierwszy mecz. Mi sie wydaje że bedzie dobrze dla tych rozgrywek jeśli awansowaliby do fazy grupowej kosztem Milanu. Była by strata (imo) gdyby ich zabrakło :wnerw: to trzymamy kciuki we dwóch już :cwaniak: i myślę że jeszcze paru się dołączy :ok:
28 sierpnia 2013, 18:07 [cytuj]
http://anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=257317

Oficjalnie Lamela u nas !!!
http://anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=257317 Oficjalnie Lamela u nas !!!
28 sierpnia 2013, 18:08 [cytuj]
Powiedzcie mi czy to może być oficjalka?

http://www.asroma.it/pdf/corporate/operazioni_di_mercato/2013_-_08_-_28_Lamela.pdf

źródło: asroma.it
Powiedzcie mi czy to może być oficjalka? http://www.asroma.it/pdf/corporate/operazioni_di_mercato/2013_-_08_-_28_Lamela.pdf źródło: asroma.it
28 sierpnia 2013, 18:11 [cytuj]
Spursiak powiedział/a:

http://www.asroma.it/pdf/corporate/operazioni_di_mercato/2013_-_08_-_28_Lamela.pdf

Oficjalka !!
Oficjalka !!
28 sierpnia 2013, 18:11 [cytuj]
ZA-JE-BI-ŚĆIE

:brawo:
ZA-JE-BI-ŚĆIE :brawo:
28 sierpnia 2013, 18:12 [cytuj]
Spursiak powiedział/a:

A co to innego może być? :P Tylko cholernie dużo kasy :stres: Wiem że to niby Ronaldo (Portugalski tyle ze Argentyński) Ale strach trochę jest. Oby był lepszy od LM10 :P
A co to innego może być? :P Tylko cholernie dużo kasy :stres: Wiem że to niby Ronaldo (Portugalski tyle ze Argentyński) Ale strach trochę jest. Oby był lepszy od LM10 :P
Offence win games, defence wins titles
28 sierpnia 2013, 18:14 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:

Wolałem się upewnić :hejka:
Wolałem się upewnić :hejka:
28 sierpnia 2013, 18:17 [cytuj]
Myślałem że już go straciliśmy :rotfl:
Myślałem że już go straciliśmy :rotfl:
28 sierpnia 2013, 18:24 [cytuj]
musielismy dac tyle, Roma wiedziala, ze mamy kase za Garetha. ;) Ale super info, witamy na pokladzie :D Chadli, Lennon, Lamela, Townsend, alez mamy mocne skrzydla!
musielismy dac tyle, Roma wiedziala, ze mamy kase za Garetha. ;) Ale super info, witamy na pokladzie :D Chadli, Lennon, Lamela, Townsend, alez mamy mocne skrzydla!
28 sierpnia 2013, 18:26 [cytuj]
czyli skrzydła obsadzone solidnie;-) teraz czekamy na oficjalkę Vlada no i Bale'a;p
czyli skrzydła obsadzone solidnie;-) teraz czekamy na oficjalkę Vlada no i Bale'a;p
28 sierpnia 2013, 18:29 [cytuj]
no to mamy lamela ciekawy jestem co pokaże chłopak
no to mamy lamela ciekawy jestem co pokaże chłopak
28 sierpnia 2013, 18:35 [cytuj]
Teraz tylko Vlad i Eriksen i możemy ruszać na podbój Premier League. :P Teraz TOP4 to minimum, a przy odrobinie szczęścia (czyt. szybkim ogarnięciem nowych zawodników i taktyki przez AVB) można celować w TOP1. :rotfl:
Teraz tylko Vlad i Eriksen i możemy ruszać na podbój Premier League. :P Teraz TOP4 to minimum, a przy odrobinie szczęścia (czyt. szybkim ogarnięciem nowych zawodników i taktyki przez AVB) można celować w TOP1. :rotfl:
28 sierpnia 2013, 18:39 [cytuj]
To jeszcze Eriksen, Vlad i klękajta narody :cwaniak:
To jeszcze Eriksen, Vlad i klękajta narody :cwaniak:
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
28 sierpnia 2013, 18:40 [cytuj]
LLoris
Walker - Verts - Daws(YK) - Rose

Dembele - Capoue
Paulinho

Lamela Lennon (Chadli)
Soldado
LLoris Walker - Verts - Daws(YK) - Rose Dembele - Capoue Paulinho Lamela Lennon (Chadli) Soldado
28 sierpnia 2013, 18:40 [cytuj]
Michał powiedział/a:
można celować w TOP1. :rotfl:

Kolega się chyba delikatnie zagalopował :luzik:
Kolega się chyba delikatnie zagalopował :luzik:
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
|<  <<  <  230  231  232  233  234    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2024/2025?
1 50%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 50%
2 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 29 Zarejestrowanych użytkowników: 5254 Ostatnio zarejestrowany: trafostacja

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się