Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  228  229  230  231  232    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowe lato 2013
27 sierpnia 2013, 18:48 [cytuj]
http://allegro.pl/tottenham-hotspur-domowa-13-14-i3495628017.html i myślicie że się opłaca ??
http://allegro.pl/tottenham-hotspur-domowa-13-14-i3495628017.html i myślicie że się opłaca ??
27 sierpnia 2013, 19:10 [cytuj]
Fahrenheit powiedział/a:
Transfer Lameli już niedługo powinien zostać potwierdzony.

Zastanawiam się tylko, kto odejdzie, bo wygląda na to, że będziemy mieć 3 prawych skrzydłowych na bardzo dobrym poziomie. Może Townsend przeniesie się na drugą stronę, albo Lamela tam grywał?(nie widziałem go nigdy) Dla mnie dziwne, bo na lewej tylko Chadli i przydałby się ktoś jeszcze na tę pozycję, bo nie wiadomo czy się sprawdzi. Ciekawy jestem, jak AVB to poukłada

Lamela grywał nie raz na lewym-ataku/pomocy w AS Roma
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
27 sierpnia 2013, 19:13 [cytuj]
Jablona22 powiedział/a:
Chłopaki mam prośbę może nie w temacie, ale mógłby mi ktoś załatwić zdjęcie naszej nowej koszulki bramkarskiej pomarańczowej (ważne żeby była z napisem jakimś). Potrzebuje tego bo mam swoją drużyne w lidze amatorskiej i koszulki robimy dla bramkarzy i chce zrobić taką samą ;)

http://shop.tottenhamhotspur.com/product/tottenham-hotspur-mens-home-goalkeeper-larger-sizes-shirt-13%2F14/mxhgk13
http://shop.tottenhamhotspur.com/product/tottenham-hotspur-mens-home-goalkeeper-larger-sizes-shirt-13%2F14/mxhgk13
27 sierpnia 2013, 19:14 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
ogólnie Lameta to ofensywny pomocnik ;) Tylko w Romie jest Totti. A jak wiadomo każdy ofensywny pomocnik umie grać na skrzydłach, wiec jest on uniwersalny :P
ogólnie Lameta to ofensywny pomocnik ;) Tylko w Romie jest Totti. A jak wiadomo każdy ofensywny pomocnik umie grać na skrzydłach, wiec jest on uniwersalny :P
27 sierpnia 2013, 19:16 [cytuj]
Dzieki wielkie :P
27 sierpnia 2013, 20:00 [cytuj]
spacja
spacja
27 sierpnia 2013, 20:39 [cytuj]
Anale - I skałd dają na Fenerbache --- mam nadzieje, że my w czw. wyjdziemy tak, że żaden z podstawy nie zacznie DERBÓW w niedziele
Anale - I skałd dają na Fenerbache --- mam nadzieje, że my w czw. wyjdziemy tak, że żaden z podstawy nie zacznie DERBÓW w niedziele
27 sierpnia 2013, 21:00 [cytuj]
A Tymczasem Lameli nie bylo nawet w Londynie, trenowal sobie spokojnie z Roma:F
27 sierpnia 2013, 22:10 [cytuj]
Przemas1988 powiedział/a:

haha, jutro pewnie od rana jak dziś będziemy czytać ze będzie nasz za 12/24/48h i że juz wszystko dopięte ;d, będziemy pewnie czekać do końca okienka i jak zawsze będzie nerwówka ;)
haha, jutro pewnie od rana jak dziś będziemy czytać ze będzie nasz za 12/24/48h i że juz wszystko dopięte ;d, będziemy pewnie czekać do końca okienka i jak zawsze będzie nerwówka ;)
27 sierpnia 2013, 22:55 [cytuj]
Akurat Nani to nie jest taki zły pomysł. Może i tygodniówkę ma wysoką, ale zapewnia wysoki poziom, wiek optymalny, poza tym 13 mln to nie dużo. Skrzydła Nani/Chadli - Lamela/Lennon/Townsend to by było coś. :cwaniak: Tym bardziej, że ostatnio Spaletti coś pojąkiwał, że Hulka z Petersburga nie puści. ;|

A Lamela przyjdzie do nas pewnie 31, bo transfer sfinalizowany wcześniej nie byłby w stylu Kogutów. :F
Akurat Nani to nie jest taki zły pomysł. Może i tygodniówkę ma wysoką, ale zapewnia wysoki poziom, wiek optymalny, poza tym 13 mln to nie dużo. Skrzydła Nani/Chadli - Lamela/Lennon/Townsend to by było coś. :cwaniak: Tym bardziej, że ostatnio Spaletti coś pojąkiwał, że Hulka z Petersburga nie puści. ;| A Lamela przyjdzie do nas pewnie 31, bo transfer sfinalizowany wcześniej nie byłby w stylu Kogutów. :F
27 sierpnia 2013, 23:51 [cytuj]
Od Naniego wolałbym Mosesa który zdaje się jest na wylocie.
No cóż na początku tygodnia zbyt wiele się nie dzieje.
Szkoda. Poza Balem i Lamelą brak jakiś plot o innych transferach. Ade BEA i Defoe chyba narazie zostają.
Od Naniego wolałbym Mosesa który zdaje się jest na wylocie. No cóż na początku tygodnia zbyt wiele się nie dzieje. Szkoda. Poza Balem i Lamelą brak jakiś plot o innych transferach. Ade BEA i Defoe chyba narazie zostają
28 sierpnia 2013, 00:09 [cytuj]
Tak btw. kiedy gramy w Pucharze Ligi? :mysli:
Tak btw. kiedy gramy w Pucharze Ligi? :mysli:
28 sierpnia 2013, 00:14 [cytuj]
Fajny wezyk sie robi.
Bale pojdzie do Realu kiedy my zakontraktujemy Lamele, ktorego Roma pusci, kiedy wreszcie dogadaja Ljalica. :D

Spursiak, my dopiero w nastepnej rundzie. Losowanie jutro, mecz 23 wrzesnia.
Fajny wezyk sie robi. Bale pojdzie do Realu kiedy my zakontraktujemy Lamele, ktorego Roma pusci, kiedy wreszcie dogadaja Ljalica. :D Spursiak, my dopiero w nastepnej rundzie. Losowanie jutro, mecz 23 wrzesnia
LMAO
28 sierpnia 2013, 00:29 [cytuj]
Hades powiedział/a:

Spursiak, my dopiero w nastepnej rundzie. Losowanie jutro, mecz 23 wrzesnia

dzięki, a wiadomo o której to losowanie? :D
28 sierpnia 2013, 00:46 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:

A oni maja obecnie drugi sklad?
A oni maja obecnie drugi sklad?
28 sierpnia 2013, 01:53 [cytuj]
Spursiak powiedział/a:

Losowanie po meczu Morecambe - Newcastle. Zaczyna sie o 20.45 czasu polskiego, wiec poznym wieczorem.
Losowanie po meczu Morecambe - Newcastle. Zaczyna sie o 20.45 czasu polskiego, wiec poznym wieczorem
LMAO
28 sierpnia 2013, 03:03 [cytuj]
Modlę się, żeby Tottenham był wylosowany po lewej stronie, żebyśmy grali u siebie. Będę pod koniec września w Londynie, a dużo łatwiej złapać bilet na Capital Cup niż na mecz ligowy ;)
Modlę się, żeby Tottenham był wylosowany po lewej stronie, żebyśmy grali u siebie. Będę pod koniec września w Londynie, a dużo łatwiej złapać bilet na Capital Cup niż na mecz ligowy ;)
28 sierpnia 2013, 11:11 [cytuj]
papiaki osłabieni przeed derbami ;p
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/liga-angielska/lukas-podolski-nie-zagra-przez-trzy-tygodnie/ltslz
papiaki osłabieni przeed derbami ;p http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/liga-angielska/lukas-podolski-nie-zagra-przez-trzy-tygodnie/ltslz
28 sierpnia 2013, 11:16 [cytuj]
Topola2994 powiedział/a:
papiaki osłabieni przeed derbami ;p
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/liga-angielska/lukas-podolski-nie-zagra-przez-trzy-tygodnie/ltslz

Pod znakiem zapytania stoją także występy Ramsey'a i Wilshere'a. :boisie:

ups. zepsułem stronę :stres:
Pod znakiem zapytania stoją także występy Ramsey'a i Wilshere'a. :boisie: ups. zepsułem stronę :stres:
28 sierpnia 2013, 11:20 [cytuj]
Ljajic w AS Roma. Transfer Lameli pewnie bedzie dopięty jeszcze dzisiaj.
Ljajic w AS Roma. Transfer Lameli pewnie bedzie dopięty jeszcze dzisiaj
|<  <<  <  228  229  230  231  232    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2024/2025?
1 50%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 50%
2 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 40 Zarejestrowanych użytkowników: 5254 Ostatnio zarejestrowany: trafostacja

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się