Forum dyskusyjne
26 sierpnia 2013, 23:00 [cytuj]
"Podział punktów to chyba najlepszy dla nas wynik "
-- Levy zgłupiał daje 35 mln ojro za Lamele
-- Levy zgłupiał daje 35 mln ojro za Lamele :blee:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
26 sierpnia 2013, 23:01 [cytuj]
może już na dziś dość picia piwa
może już na dziś dość picia piwa
26 sierpnia 2013, 23:13 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
-- Levy zgłupiał daje 35 mln ojro za Lamele

ta, a jeżeli będzie się dalej rozwijał w takim tempie to będzie wart 2x tyle, on ma dopiero 21 lat, tak jak ktoś napisał, nawet jeśli nie wypali przez okres 2 lat, to nadal będzie miał zaledwie 23 lata i będzie go można sprzedać za 15 mln, coś w tych okolicach. Może pierwszy sezon w Romie miał łysy, lecz drugi znakomity, wedle mnie gracz lepszy od EL92
ta, a jeżeli będzie się dalej rozwijał w takim tempie to będzie wart 2x tyle, on ma dopiero 21 lat, tak jak ktoś napisał, nawet jeśli nie wypali przez okres 2 lat, to nadal będzie miał zaledwie 23 lata i będzie go można sprzedać za 15 mln, coś w tych okolicach. Może pierwszy sezon w Romie miał łysy, lecz drugi znakomity, wedle mnie gracz lepszy od EL92 ;)
26 sierpnia 2013, 23:27 [cytuj]
Lamela będzie u nas błyszczał, mówię wam. Mam takie przeczucie, że to może być nasz kluczowy gracz po odejściu Bale'a. Wydaje się trochę kruchy jak na BPL, ale jak poradził sobie w twardej Serie A, to i u nas da jakoś radę. Jeszcze będziemy mieć sporo pociechy z tego zawodnika.
Lamela będzie u nas błyszczał, mówię wam. Mam takie przeczucie, że to może być nasz kluczowy gracz po odejściu Bale'a. Wydaje się trochę kruchy jak na BPL, ale jak poradził sobie w twardej Serie A, to i u nas da jakoś radę. Jeszcze będziemy mieć sporo pociechy z tego zawodnika. :muza:
26 sierpnia 2013, 23:48 [cytuj]
Michał powiedział/a:
Lamela będzie u nas błyszczał, mówię wam. Mam takie przeczucie, że to może być nasz kluczowy gracz po odejściu Bale'a. Wydaje się trochę kruchy jak na BPL, ale jak poradził sobie w twardej Serie A, to i u nas da jakoś radę. Jeszcze będziemy mieć sporo pociechy z tego zawodnika.

tlk co do tej wagi, to raczej da rade jak piszesz, Coutinho z masą mięśniową też nie błyszczy, a robi co robi
:brawo: tlk co do tej wagi, to raczej da rade jak piszesz, Coutinho z masą mięśniową też nie błyszczy, a robi co robi ;)
27 sierpnia 2013, 00:18 [cytuj]
Według Goal.com
-lamela przylatuje jutro na testy
-ustalona z Romą cena to Ł25.8m plus Ł4.2m zmienne (w dużej mierze zależne od awansu do CL )
-ustalone z agentami zarobki to Ł65,000-a-week
Według Goal.com
-ustalona z Romą cena to Ł25.8m plus Ł4.2m zmienne (w dużej mierze zależne od awansu do CL )
27 sierpnia 2013, 00:36 [cytuj]
Denninstoun powiedział/a:
Według Goal.com
pensja ok - reszta, trochę za dużo, ale trudno
pensja ok - reszta, trochę za dużo, ale trudno
27 sierpnia 2013, 01:00 [cytuj]
Jak przejdzie testy i nikt do niego nie zadzwoni w trakcie podpisywania kontraktu, to jutro, najpozniej w srode bedzie nasz. Potem Vlad, a na koniec jedziem w ostatni dzien z nadziejami.
Jak przejdzie testy i nikt do niego nie zadzwoni w trakcie podpisywania kontraktu, to jutro, najpozniej w srode bedzie nasz. Potem Vlad, a na koniec jedziem w ostatni dzien z nadziejami
LMAO
27 sierpnia 2013, 01:10 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Jak przejdzie testy i nikt do niego nie zadzwoni w trakcie podpisywania kontraktu, to jutro, najpozniej w srode bedzie nasz. Potem Vlad, a na koniec jedziem w ostatni dzien z nadziejami
na forum ajaxu piszą, że walczymy z looserpoolem o Eriksena. Nikt inny się ponoć na niego nie łasi . Woolwicze chyba mają uraz do Duńczyków xD
na forum ajaxu piszą, że walczymy z looserpoolem o Eriksena. Nikt inny się ponoć na niego nie łasi . Woolwicze chyba mają uraz do Duńczyków xD
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
27 sierpnia 2013, 09:39 [cytuj]
Hades powiedział/a:
to będzie na derby w niedzielę

to będzie na derby w niedzielę :brawo::brawo:
27 sierpnia 2013, 11:42 [cytuj]
Trąbią wszędzie o Lameli, może ktoś coś o nim napisać bo kompletnie nie znam gościa. Tyle co z Youtube.
Trąbią wszędzie o Lameli, może ktoś coś o nim napisać bo kompletnie nie znam gościa. Tyle co z Youtube
27 sierpnia 2013, 11:54 [cytuj]
w Fifie i Fmie kozak, więc nie zawiedzie nas
w Fifie i Fmie kozak, więc nie zawiedzie nas :D
To dare is to do.
27 sierpnia 2013, 11:56 [cytuj]
Ja też nie znam, nie śledzę Serie A.
Statystyki troszkę gorsze od naszego Garetha. 21 latek, może nas cieszyc gra przez długie lata.
Ja też nie znam, nie śledzę Serie A.
Statystyki troszkę gorsze od naszego Garetha. 21 latek, może nas cieszyc gra przez długie lata
27 sierpnia 2013, 12:01 [cytuj]
www.onet.pl/sport/pilka-nozna/anglia,tcht hahahahahahah no to sobie będą podbijac cenę wzajemnie.
sorry za double posta.
www.onet.pl/sport/pilka-nozna/transfery,2tt5p Jak Arsenal kupi jednego z nich to gole łeb na łyso. A z tym Ozilem to w ogóle, hahahahaahhehehhihihihuhuhuhehehehhohohoh
www.onet.pl/sport/pilka-nozna/anglia,tcht
hahahahahahah no to sobie będą podbijac cenę wzajemnie.
sorry za double posta.
www.onet.pl/sport/pilka-nozna/transfery,2tt5p
Jak Arsenal kupi jednego z nich to gole łeb na łyso. A z tym Ozilem to w ogóle, hahahahaahhehehhihihihuhuhuhehehehhohohoh
27 sierpnia 2013, 12:01 [cytuj]
Kibicie Romy są mocno wkurzeni przez ten transfer. Pokładali w młodym Argentyńczyku duże nadzieje. Kupili Erica za 20 mln, dwa sezony po transferze zaczął się już spłacać. 15 goli i trochę asyst dołożył. Jak na tak młodego zawodnika to dobry wynik.
Na skysports wyczytałem, że Moyes zaprzecza jakoby miał złożyc ofertę za GB. Poza tym Nani do wyciągnięcia za 13 mln
Kibicie Romy są mocno wkurzeni przez ten transfer. Pokładali w młodym Argentyńczyku duże nadzieje. Kupili Erica za 20 mln, dwa sezony po transferze zaczął się już spłacać. 15 goli i trochę asyst dołożył. Jak na tak młodego zawodnika to dobry wynik.
Na skysports wyczytałem, że Moyes zaprzecza jakoby miał złożyc ofertę za GB. Poza tym Nani do wyciągnięcia za 13 mln :D
27 sierpnia 2013, 12:57 [cytuj]
Bajt powiedział/a:
Poza tym Nani do wyciągnięcia za 13 mln

niepotrzebny, żeby jeszcze rzucał fochami jak na ławce usiądzie i za taką garze wynagrodzenia jaką sobie zażyczy można mieć dwóch lepszych grajków
niepotrzebny, żeby jeszcze rzucał fochami jak na ławce usiądzie i za taką garze wynagrodzenia jaką sobie zażyczy można mieć dwóch lepszych grajków
27 sierpnia 2013, 14:14 [cytuj]
London Evening Standard are reporting Erik Lamela is currently in London to undergo his medical for Tottenham. - CW
London Evening Standard are reporting Erik Lamela is currently in London to undergo his medical for Tottenham. - CW
27 sierpnia 2013, 17:45 [cytuj]
Chyba, wyrwaliśmy Romie piłkarza o takiej pozycji jaką ma u nas GB11..
Chyba, wyrwaliśmy Romie piłkarza o takiej pozycji jaką ma u nas GB11
27 sierpnia 2013, 18:24 [cytuj]
Transfer Lameli już niedługo powinien zostać potwierdzony.
Zastanawiam się tylko, kto odejdzie, bo wygląda na to, że będziemy mieć 3 prawych skrzydłowych na bardzo dobrym poziomie. Może Townsend przeniesie się na drugą stronę, albo Lamela tam grywał?(nie widziałem go nigdy) Dla mnie dziwne, bo na lewej tylko Chadli i przydałby się ktoś jeszcze na tę pozycję, bo nie wiadomo czy się sprawdzi. Ciekawy jestem, jak AVB to poukłada.
Transfer Lameli już niedługo powinien zostać potwierdzony.
Zastanawiam się tylko, kto odejdzie, bo wygląda na to, że będziemy mieć 3 prawych skrzydłowych na bardzo dobrym poziomie. Może Townsend przeniesie się na drugą stronę, albo Lamela tam grywał?(nie widziałem go nigdy) Dla mnie dziwne, bo na lewej tylko Chadli i przydałby się ktoś jeszcze na tę pozycję, bo nie wiadomo czy się sprawdzi. Ciekawy jestem, jak AVB to poukłada
27 sierpnia 2013, 18:47 [cytuj]
Chłopaki mam prośbę może nie w temacie, ale mógłby mi ktoś załatwić zdjęcie naszej nowej koszulki bramkarskiej pomarańczowej (ważne żeby była z napisem jakimś). Potrzebuje tego bo mam swoją drużyne w lidze amatorskiej i koszulki robimy dla bramkarzy i chce zrobić taką samą
Chłopaki mam prośbę może nie w temacie, ale mógłby mi ktoś załatwić zdjęcie naszej nowej koszulki bramkarskiej pomarańczowej (ważne żeby była z napisem jakimś). Potrzebuje tego bo mam swoją drużyne w lidze amatorskiej i koszulki robimy dla bramkarzy i chce zrobić taką samą ;)