Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  226  227  228  229  230    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowe lato 2013
26 sierpnia 2013, 20:51 [cytuj]
Mourinho nie wystawił dziś Maty na MU w pierwszym składzie ale ma co do niego ważne plany.
Zawodnik ma się udać na Heathrow. Przebić się przez tłok na lotnisku, zrobić sprint i wręczyć Lameli koperte z zaproszeniem na testy w Chelsea zanim dojdą do argentyńczyka pracownicy Tottenhamu.
Mourinho nie wystawił dziś Maty na MU w pierwszym składzie ale ma co do niego ważne plany. Zawodnik ma się udać na Heathrow. Przebić się przez tłok na lotnisku, zrobić sprint i wręczyć Lameli koperte z zaproszeniem na testy w Chelsea zanim dojdą do argentyńczyka pracownicy Tottenhamu
26 sierpnia 2013, 21:11 [cytuj]
Hahahahaha, genialne, uśmiałem się :D
Hahahahaha, genialne, uśmiałem się :D
26 sierpnia 2013, 21:21 [cytuj]
Rozumiem, że mój avatar Cię obraża ? Trochę dystansu do siebie :luzik: Nie ma lepszych fast foodów niż KFC :D.
Rozumiem, że mój avatar Cię obraża ? Trochę dystansu do siebie :luzik: Nie ma lepszych fast foodów niż KFC :D
26 sierpnia 2013, 21:42 [cytuj]
Denninstoun powiedział/a:
Mourinho nie wystawił dziś Maty na MU w pierwszym składzie ale ma co do niego ważne plany.
Zawodnik ma się udać na Heathrow. Przebić się przez tłok na lotnisku, zrobić sprint i wręczyć Lameli koperte z zaproszeniem na testy w Chelsea zanim dojdą do argentyńczyka pracownicy Tottenhamu

HAHAHA :D Dobre :D
HAHAHA :D Dobre :D
26 sierpnia 2013, 21:42 [cytuj]
Nie zakamuflowany kondonier z avatarem City? Może tak i być, ale dla mnie City na propsie, wole to niż ta plugawe United ze zgrają sędziów Fergusona, gardzę takim tworem.
Nie zakamuflowany kondonier z avatarem City? Może tak i być, ale dla mnie City na propsie, wole to niż ta plugawe United ze zgrają sędziów Fergusona, gardzę takim tworem
26 sierpnia 2013, 21:52 [cytuj]
do manchester'ów nic nie mam także mi to tam wisi ale nie lubie chelsea i anali ich to nie trawie wcale...
do manchester'ów nic nie mam także mi to tam wisi ale nie lubie chelsea i anali ich to nie trawie wcale
26 sierpnia 2013, 21:56 [cytuj]
Fergusona można nie lubić, ale szanować trzeba :bezradny:
Fergusona można nie lubić, ale szanować trzeba :bezradny:
26 sierpnia 2013, 21:58 [cytuj]
Ja gościa niecierpię do szpiku kości, on u mnie taki poziom skurwysyństwa jak Barcelona. A już jak ja nie lubię czegoś na poziomie barcelony to to jest szczyt szczytów. Jak widzę go i jeszcze żuje gume to notmalnie...

@down
Można, bo przynajmniej grają uczciwie, a nie jak coś nie tak to na zawołanie pupilki Fergusona. Mecze z początku poprzedniego sezonu to wizytówki, potem trafiła kosa na Tottenham i dupa.
Ja gościa niecierpię do szpiku kości, on u mnie taki poziom skurwysyństwa jak Barcelona. A już jak ja nie lubię czegoś na poziomie barcelony to to jest szczyt szczytów. Jak widzę go i jeszcze żuje gume to notmalnie... @down Można, bo przynajmniej grają uczciwie, a nie jak coś nie tak to na zawołanie pupilki Fergusona. Mecze z początku poprzedniego sezonu to wizytówki, potem trafiła kosa na Tottenham i dupa
26 sierpnia 2013, 21:59 [cytuj]
Jak można woleć pieniądze jakiegoś arab aw klubie budowanym bez żadnej historii i żałosną strategią dysponowania pieniędzmi, od MU budowanego na historii i mądrej strategi budowania klubu
Jak można woleć pieniądze jakiegoś arab aw klubie budowanym bez żadnej historii i żałosną strategią dysponowania pieniędzmi, od MU budowanego na historii i mądrej strategi budowania klubu
To dare is to do.
26 sierpnia 2013, 22:16 [cytuj]
Chelsea na razie nie radzi sobie z obroną MU. Wygląda mi to na remis :cwaniak:
Chelsea na razie nie radzi sobie z obroną MU. Wygląda mi to na remis :cwaniak:
26 sierpnia 2013, 22:18 [cytuj]
Ładnie poszedł Shurrle, aczkolwiek spalił. Bardzo podoba mi się de Bruyne, możemy mieć z nim problem.
Ładnie poszedł Shurrle, aczkolwiek spalił. Bardzo podoba mi się de Bruyne, możemy mieć z nim problem
26 sierpnia 2013, 22:19 [cytuj]
Ja myślałem że tu będzie Chelsea wchodzić w pole karne jak Swansea do pierwszej bramki a tu nic z tych rzeczy. Wiedza jaka stawka w tym meczu, niby poczatek sezonu ale można MU zdystansować lekko. Remis też będzie dobry (chyba). I nawet jak w moim przekonaniu to remis dla Tottenhamu będzie dobrym rezultatem
Ja myślałem że tu będzie Chelsea wchodzić w pole karne jak Swansea do pierwszej bramki a tu nic z tych rzeczy. Wiedza jaka stawka w tym meczu, niby poczatek sezonu ale można MU zdystansować lekko. Remis też będzie dobry (chyba). I nawet jak w moim przekonaniu to remis dla Tottenhamu będzie dobrym rezultatem
26 sierpnia 2013, 22:20 [cytuj]
Nie tylko dla Tottenhamu :P
Nie tylko dla Tottenhamu :P
26 sierpnia 2013, 22:24 [cytuj]
jak dla mnie to powinniśmy rzucić Mou oferte za mate 40 mln i zobaczyć co odpowie :D
jak dla mnie to powinniśmy rzucić Mou oferte za mate 40 mln i zobaczyć co odpowie :D
26 sierpnia 2013, 22:29 [cytuj]
No tak nie tylko, ale ja się skupiam na tym klubie a nie na reszcie...
No tak nie tylko, ale ja się skupiam na tym klubie a nie na reszcie
26 sierpnia 2013, 22:31 [cytuj]
http://tottenham24.pl/news/Tottenham-wlacza-sie-do-walki-o-Pogbe-1514

Co za idiotyczna plota :nerwus:
http://tottenham24.pl/news/Tottenham-wlacza-sie-do-walki-o-Pogbe-1514 Co za idiotyczna plota :nerwus:
26 sierpnia 2013, 22:34 [cytuj]
Haha, śmieszne. Ale ja już mam dość Tottenham aka szkółka Realu.
Haha, śmieszne. Ale ja już mam dość Tottenham aka szkółka Realu
26 sierpnia 2013, 22:36 [cytuj]
Po co nam Pogba?
Po co nam Pogba?
26 sierpnia 2013, 22:42 [cytuj]
Podział punktów to chyba najlepszy dla nas wynik :)
Podział punktów to chyba najlepszy dla nas wynik :)
26 sierpnia 2013, 22:52 [cytuj]
Fergie time jak zwykle. Ale dobrze się stało, za tydzień rozwalamy drużyną na A i lecimy :D
Fergie time jak zwykle. Ale dobrze się stało, za tydzień rozwalamy drużyną na A i lecimy :D
|<  <<  <  226  227  228  229  230    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2024/2025?
1 50%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 50%
2 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 20 Zarejestrowanych użytkowników: 5254 Ostatnio zarejestrowany: trafostacja

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się