Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  225  226  227  228  229    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowe lato 2013
26 sierpnia 2013, 16:39 [cytuj]
Rooney to nie jest piłkarz na kieszeń Tottenhamu, nie wiem, kto takie plotki wymyśla. Ta cała historia z Balem jest już tak zagmatwana, że ja czekam tylko do końca okna, albo oficjalnej informacji o tym, że Gareth jest już piłkarzem w Realu. Mam gdzieś info o tym co powiedział kolega kolegi Bale'a, bo i tak nie wpłynie to na transfer. Nie czytam informacji o tym transferze, bo nie chcę stracić sympatii do Walijczyka, a nie wiadomo już w co wierzyć, a w co nie...
Rooney to nie jest piłkarz na kieszeń Tottenhamu, nie wiem, kto takie plotki wymyśla. Ta cała historia z Balem jest już tak zagmatwana, że ja czekam tylko do końca okna, albo oficjalnej informacji o tym, że Gareth jest już piłkarzem w Realu. Mam gdzieś info o tym co powiedział kolega kolegi Bale'a, bo i tak nie wpłynie to na transfer. Nie czytam informacji o tym transferze, bo nie chcę stracić sympatii do Walijczyka, a nie wiadomo już w co wierzyć, a w co nie
26 sierpnia 2013, 16:43 [cytuj]
Robert powiedział/a:
jakiś dziennikarz przyjechał do niego na kadre, to wtedy powiedział ze nic nie moze powiedzieć:)

przecież AVB mówi ze nie jest na sprzedaż;)

bylo coś takiego że AVB mówił "nic nie mogę powiedzieć ale wszystko jest możliwe". Coś w ten deseń, wybacz ale słowo w słowo nie jestem w stanie napisac jak to brzmiało
bylo coś takiego że AVB mówił "nic nie mogę powiedzieć ale wszystko jest możliwe". Coś w ten deseń, wybacz ale słowo w słowo nie jestem w stanie napisac jak to brzmiało
26 sierpnia 2013, 16:46 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:

spoko spoko, cos kojarzę, ze coś takiego też było, ale później juz zaprzeczał ;)
spoko spoko, cos kojarzę, ze coś takiego też było, ale później juz zaprzeczał ;)
26 sierpnia 2013, 17:13 [cytuj]
Ponoc dajemy 12 mln za Eriksena
Ponoc dajemy 12 mln za Eriksena
26 sierpnia 2013, 17:17 [cytuj]
12mln??? szalejemy jak wenger!!
26 sierpnia 2013, 17:19 [cytuj]
WojtasTHFC powiedział/a:
ja poczekam się ze śmianiem z wengera do niedzieli, żeby się nie okazało że bez żadnych wzmocnień zje nas na śniadanie ;)
ja poczekam się ze śmianiem z wengera do niedzieli, żeby się nie okazało że bez żadnych wzmocnień zje nas na śniadanie ;)
26 sierpnia 2013, 17:21 [cytuj]
WojtasTHFC powiedział/a:

tylko ze Eriksen ma ostatni rok kontraktu i go nie przedłuży, a Cabaye ma raczej dłuższą tą swoją umowe

oby zaakceptowali:cwaniak:
tylko ze Eriksen ma ostatni rok kontraktu i go nie przedłuży, a Cabaye ma raczej dłuższą tą swoją umowe oby zaakceptowali:cwaniak:
26 sierpnia 2013, 17:46 [cytuj]
http://transfery.info/60141,lamela-w-drodze-do-londynu
http://transfery.info/60141,lamela-w-drodze-do-londynu
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
26 sierpnia 2013, 17:49 [cytuj]
o kurwa jest mo http://anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=257118

Zajebisty grajek na lewą obronę. Wiek jak wiek, ale to tylko wypożyczenie i jeśli dojdzie do skutku to całuję w sznurówki Bambiniego
o kurwa jest moc http://anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=257118 Zajebisty grajek na lewą obronę. Wiek jak wiek, ale to tylko wypożyczenie i jeśli dojdzie do skutku to całuję w sznurówki Bambiniego
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
26 sierpnia 2013, 18:17 [cytuj]
Coś czuję, że w sznurówki Baldiniego będziemy całować za transfer Lameli, bo szykuje się zajebisty grajek. A jeśli chodzi o Balze, to mogę tyle powiedzieć, że w Palermo w ostatnim sezonie przed odejściem do Romy był królem Serie A na lewej obronie, nie było w tej lidze lepszego od niego. Romy meczów nie oglądam, więc nie jestem w stanie nic powiedzieć o jego aktualnej formie, ale biorąc pod uwagę, że powołują go do reprezentacji wciąż trzyma tamten poziom, więc jestem na tak. Przydałby się na mecze z lepszymi drużynami, gdzie będzie nam bardziej potrzebny spokojny i doświadczony obrońca, a nie gorąca głowa Rose...
Coś czuję, że w sznurówki Baldiniego będziemy całować za transfer Lameli, bo szykuje się zajebisty grajek. A jeśli chodzi o Balze, to mogę tyle powiedzieć, że w Palermo w ostatnim sezonie przed odejściem do Romy był królem Serie A na lewej obronie, nie było w tej lidze lepszego od niego. Romy meczów nie oglądam, więc nie jestem w stanie nic powiedzieć o jego aktualnej formie, ale biorąc pod uwagę, że powołują go do reprezentacji wciąż trzyma tamten poziom, więc jestem na tak. Przydałby się na mecze z lepszymi drużynami, gdzie będzie nam bardziej potrzebny spokojny i doświadczony obrońca, a nie gorąca głowa Rose
26 sierpnia 2013, 18:36 [cytuj]
jin_ta powiedział/a:
ale przepłaciliśmy - jeśli to prawda :krzyk:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
26 sierpnia 2013, 18:43 [cytuj]
Balzaretti akurat ostatni sezon w Romie miał przeciętny, opuścił sie i nie grał jak w Palermo.
Balzaretti akurat ostatni sezon w Romie miał przeciętny, opuścił sie i nie grał jak w Palermo
26 sierpnia 2013, 19:02 [cytuj]
Balzaretti to obecnie jeden z najgorszych graczy Romy i w ostatnim meczu był najsłabszym ogniwem rzymskiego klubu :blee:
Balzaretti to obecnie jeden z najgorszych graczy Romy i w ostatnim meczu był najsłabszym ogniwem rzymskiego klubu :blee:
26 sierpnia 2013, 19:07 [cytuj]
jedno takie niekulturalne dość pytanie, o chuj chodzi z tą prowokacją w avatarze? Po co?
jedno takie niekulturalne dość pytanie, o chuj chodzi z tą prowokacją w avatarze? Po co?
26 sierpnia 2013, 19:33 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:

Powiedział bym , że z dystansem do trolli , ale ktoś uzna to za troll :<
Powiedział bym , że z dystansem do trolli , ale ktoś uzna to za troll :<
26 sierpnia 2013, 19:42 [cytuj]
nikt nie zwracał uwagi na Man $hity, to dał KFC, nie ma co sie spinać niedługo da coś innego;P
nikt nie zwracał uwagi na Man $hity, to dał KFC, nie ma co sie spinać niedługo da coś innego;P
26 sierpnia 2013, 19:57 [cytuj]
ma uraz po przegranym meczu z beniaminkiem :blee: :wysmiewacz:
ma uraz po przegranym meczu z beniaminkiem :blee: :wysmiewacz:
Blue and white blood...
26 sierpnia 2013, 20:25 [cytuj]
boli, bo w tym sezonie $hity zakończą sezon za nami... :rotfl:
boli, bo w tym sezonie $hity zakończą sezon za nami... :rotfl:
26 sierpnia 2013, 20:31 [cytuj]
Erik Lamela zostanie zawodnikiem Tottenhamu. 21 letni skrzydłowemu pozostały jedynie testy medyczne. AS Roma za 21 latka otrzyma 35 milionów euro.
Erik Lamela zostanie zawodnikiem Tottenhamu. 21 letni skrzydłowemu pozostały jedynie testy medyczne. AS Roma za 21 latka otrzyma 35 milionów euro
26 sierpnia 2013, 20:42 [cytuj]
Testy medyczne... żeby zaraz go nam Chelsea nie podpierdoliła...
Testy medyczne... żeby zaraz go nam Chelsea nie podpierdoliła
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
|<  <<  <  225  226  227  228  229    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2024/2025?
1 50%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 50%
2 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 42 Zarejestrowanych użytkowników: 5254 Ostatnio zarejestrowany: trafostacja

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się