Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  221  222  223  224  225    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowe lato 2013
25 sierpnia 2013, 16:10 [cytuj]
Trener Romy mówił że klubowi cieżko będzie odmówić jeżeli pojawi się duża oferta za Lamelę.
info Goal.com z dzisiaj rano

Ljaijc do Romy? Po jaką cholerę miałby tam odchodzić Fiorentina napewno nie jest słabsza. Mają silny wyrównany skład i w opini ekspertów włączą się do walki o podium. Romie to raczej nie grozi
Trener Romy mówił że klubowi cieżko będzie odmówić jeżeli pojawi się duża oferta za Lamelę. info Goal.com z dzisiaj rano Ljaijc do Romy? Po jaką cholerę miałby tam odchodzić Fiorentina napewno nie jest słabsza. Mają silny wyrównany skład i w opini ekspertów włączą się do walki o podium. Romie to raczej nie grozi
25 sierpnia 2013, 16:13 [cytuj]
Romie nie grozi pudło? A to sie zdziwisz człowieku pod koniec sezonu. Takie twory jak Napoli skisną. Roma fajnie się wzmocniła a Napoli dupe lizało Realowi, Benitez wielki Madridista to musiał płacić więcej :wysmiewacz::wysmiewacz:
Romie nie grozi pudło? A to sie zdziwisz człowieku pod koniec sezonu. Takie twory jak Napoli skisną. Roma fajnie się wzmocniła a Napoli dupe lizało Realowi, Benitez wielki Madridista to musiał płacić więcej :wysmiewacz::wysmiewacz:
25 sierpnia 2013, 19:23 [cytuj]
300tys euro dla RM to chyba nie aż tak wiele.
A CR pewnie podwyżkę niedawno dostał (bo coś czytałem, że przedłużył kontrakt).
No, scena już stoi, niech jeszcze Bale podpisze co trzeba to przedstawią. Ale przepłacili niemiłosiernie, na nasze szczęście (choć, z drugiej strony, za 60 czy 70mln nie opłacałoby się nam go puszczać).
Matę Arsenal może wyciągnąć, nie zdziwiłbym się. Część tych zawodników moim zdaniem Jose powinien puścić, bo jak będzie tylu zawodników na jedną pozycję, to będą kwasy w szatni i poza (choć co ja się znam, w końcu to on jest The Special One)
300tys euro dla RM to chyba nie aż tak wiele. A CR pewnie podwyżkę niedawno dostał (bo coś czytałem, że przedłużył kontrakt). No, scena już stoi, niech jeszcze Bale podpisze co trzeba to przedstawią. Ale przepłacili niemiłosiernie, na nasze szczęście (choć, z drugiej strony, za 60 czy 70mln nie opłacałoby się nam go puszczać). Matę Arsenal może wyciągnąć, nie zdziwiłbym się. Część tych zawodników moim zdaniem Jose powinien puścić, bo jak będzie tylu zawodników na jedną pozycję, to będą kwasy w szatni i poza (choć co ja się znam, w końcu to on jest The Special One)
25 sierpnia 2013, 19:28 [cytuj]
"Matę Arsenal może wyciągnąć, nie zdziwiłbym się"

--
jak dadzą za Matę ofertę to musimy przebić ! jak już go mają kupić to niech przepłacą !
"Matę Arsenal może wyciągnąć, nie zdziwiłbym się" -- jak dadzą za Matę ofertę to musimy przebić ! jak już go mają kupić to niech przepłacą !
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
25 sierpnia 2013, 19:36 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
jak dadzą za Matę ofertę to musimy przebić ! jak już go mają kupić to niech przepłacą !

Święte słowa.
Święte słowa
25 sierpnia 2013, 19:48 [cytuj]
Wydaje mi się, że odbyty mogą pomarzyć o Hiszpanie. Po pierwsze to jest on obok Hazarda najlepszym zawodnikiem Chelsea i taki kozak jak Mou na pewno to widzi. Po drugie to 20 mln za takiego grajka to śmieszna cena, biorąc pod uwagę ceny jakie teraz krążą po rynku brytyjskim i to, że przeszedłby do groźnego rywala. :wysmiewacz: Podobna sytuacja jak u nas z Modriciem, który miał przejść do Smerfów albo Mułów. Levy też chciał od nich więcej kasy, niż od Realu i dla mnie to w pełni zrozumiałem.

Hulk byłby zajebisty. :cwaniak: Strzał z dystansu, dośrodkowanie, siła fizyczna, idealny na PL. Poza tym znają się z AVB i może perspektywa pracowania ze znanym trenerem, u którego się błyszczało wpłynęła by na to, żeby nie płacić mu kokosów. Eriksen jak dla mnie to mus. :ok: Jeśli Duńczyk do nas dołączył, to ja się będę cieszył, że Chelsea podj***ła nam Williana. :rotfl:
Wydaje mi się, że odbyty mogą pomarzyć o Hiszpanie. Po pierwsze to jest on obok Hazarda najlepszym zawodnikiem Chelsea i taki kozak jak Mou na pewno to widzi. Po drugie to 20 mln za takiego grajka to śmieszna cena, biorąc pod uwagę ceny jakie teraz krążą po rynku brytyjskim i to, że przeszedłby do groźnego rywala. :wysmiewacz: Podobna sytuacja jak u nas z Modriciem, który miał przejść do Smerfów albo Mułów. Levy też chciał od nich więcej kasy, niż od Realu i dla mnie to w pełni zrozumiałem. Hulk byłby zajebisty. :cwaniak: Strzał z dystansu, dośrodkowanie, siła fizyczna, idealny na PL. Poza tym znają się z AVB i może perspektywa pracowania ze znanym trenerem, u którego się błyszczało wpłynęła by na to, żeby nie płacić mu kokosów. Eriksen jak dla mnie to mus. :ok: Jeśli Duńczyk do nas dołączył, to ja się będę cieszył, że Chelsea podj***ła nam Williana. :rotfl:
25 sierpnia 2013, 19:52 [cytuj]
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/liga-angielska/najdrozszy-w-historii-transfer-rywala-legii-w-walce-o-lm/y9d0x

No to obrona - Władek i Janek :ok:
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/liga-angielska/najdrozszy-w-historii-transfer-rywala-legii-w-walce-o-lm/y9d0x No to obrona - Władek i Janek :ok:
25 sierpnia 2013, 20:14 [cytuj]
Lamela na ławce dziś, czyli wszystko wskazuje na to że odchodzi :) czytałem o zainteresowaniu hulkiem, spoko gość ale jak dla mnie niepotrzebny jeżeli lamela przyjdzie... mam nadzieje że powalczymy o eriksena...
Lamela na ławce dziś, czyli wszystko wskazuje na to że odchodzi :) czytałem o zainteresowaniu hulkiem, spoko gość ale jak dla mnie niepotrzebny jeżeli lamela przyjdzie... mam nadzieje że powalczymy o eriksena
25 sierpnia 2013, 20:27 [cytuj]
Denninstoun powiedział/a:
Trener Romy mówił że klubowi cieżko będzie odmówić jeżeli pojawi się duża oferta za Lamelę.
info Goal.com z dzisiaj rano

Ljaijc do Romy? Po jaką cholerę miałby tam odchodzić Fiorentina napewno nie jest słabsza. Mają silny wyrównany skład i w opini ekspertów włączą się do walki o podium. Romie to raczej nie grozi

Wiesz coś o Romie że sie wypowiadasz?Bo jak nie to sobie daruj mocno a nie przewidujesz na podstawie tabeli.
Wiesz coś o Romie że sie wypowiadasz?Bo jak nie to sobie daruj mocno a nie przewidujesz na podstawie tabeli
25 sierpnia 2013, 20:41 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:

:|
Patrząc na typy bukmacherów Roma w kolejce do mistrzostwa jest 6 (Juve,Napoli,Milan,Viola,Inter).
W poprzednim sezonie byli 6. Przegrywają najważniejszy mecz sezonu final Coppa Italia z Lazio.
Pozbywają się Osvaldo i Marquinhosa. Przybył Gervinho i Strootman i będą na podium?

Goal.com zapytało 8 ekspertów od SerieA o ich typy na sezon. Jakoś tu też nikt nie stawia na Rome.
http://www.goal.com/en/slideshow/4805/1/title/serie-a-predictions-for-2013-14?ICID=OP

Nie wiem też o co Ci chodzi z tym Napoli. Jak można nazwać taki klub tworem. To mądrze i bez szaleństw prowadzony zespół. Mają świetnych piłkarzy. Mi ich 11 naprawdę imponuje.

Taki Marek Hamsik to jest kapitalny rozgrywający. Przechodzi przez niego każda akcja a on nie traci piłek. To jest to czego brakuje Tottenhamowi. Oczywiście jest nie do wyciągnięcia.
:| Patrząc na typy bukmacherów Roma w kolejce do mistrzostwa jest 6 (Juve,Napoli,Milan,Viola,Inter). W poprzednim sezonie byli 6. Przegrywają najważniejszy mecz sezonu final Coppa Italia z Lazio. Pozbywają się Osvaldo i Marquinhosa. Przybył Gervinho i Strootman i będą na podium? Goal.com zapytało 8 ekspertów od SerieA o ich typy na sezon. Jakoś tu też nikt nie stawia na Rome. http://www.goal.com/en/slideshow/4805/1/title/serie-a-predictions-for-2013-14?ICID=OP Nie wiem też o co Ci chodzi z tym Napoli. Jak można nazwać taki klub tworem. To mądrze i bez szaleństw prowadzony zespół. Mają świetnych piłkarzy. Mi ich 11 naprawdę imponuje. Taki Marek Hamsik to jest kapitalny rozgrywający. Przechodzi przez niego każda akcja a on nie traci piłek. To jest to czego brakuje Tottenhamowi. Oczywiście jest nie do wyciągnięcia
25 sierpnia 2013, 21:13 [cytuj]
Gonzalo Higuain za 46 mln i ty mówisz że to MĄDRZE prowadzony zespoł?:lezkawoku:
Gonzalo Higuain za 46 mln i ty mówisz że to MĄDRZE prowadzony zespoł?:lezkawoku:
25 sierpnia 2013, 21:20 [cytuj]
"Tottenham z taką grą na ES złapie czerwień . Za dużo drewna w polu za mało techniki i szybkości . Taki Cazorla pokiwa troche i ktoś nałapie kartek. Jedna z najgorszych kopanin jaką ostatnio widziałem. Mnóstwo strat po obu stronach"

"Capoue mnóstwo strat, jedynie Paulinka coś ciągnie, Chadli i Townsend nic nie grają, Soldado też niewidoczny. Są słabi i w TOP4 nie mają co szukać"

Ja nie wiem, czy się śmiać czy płakać? :wysmiewacz:
"Tottenham z taką grą na ES złapie czerwień . Za dużo drewna w polu za mało techniki i szybkości . Taki Cazorla pokiwa troche i ktoś nałapie kartek. Jedna z najgorszych kopanin jaką ostatnio widziałem. Mnóstwo strat po obu stronach" "Capoue mnóstwo strat, jedynie Paulinka coś ciągnie, Chadli i Townsend nic nie grają, Soldado też niewidoczny. Są słabi i w TOP4 nie mają co szukać" Ja nie wiem, czy się śmiać czy płakać? :wysmiewacz:
25 sierpnia 2013, 21:32 [cytuj]
Higuain poszedł za 37mln euro. Jak się sprzedaję Cavaniego za ponad 60 to można sobie pozwolić.
Zresztą przebili Arsenal i Juventus. Ja go zawsze ceniłem wyżej niż Soldado
Higuain poszedł za 37mln euro. Jak się sprzedaję Cavaniego za ponad 60 to można sobie pozwolić. Zresztą przebili Arsenal i Juventus. Ja go zawsze ceniłem wyżej niż Soldado
25 sierpnia 2013, 22:00 [cytuj]
Spursiak powiedział/a:
"Tottenham z taką grą na ES złapie czerwień . Za dużo drewna w polu za mało techniki i szybkości . Taki Cazorla pokiwa troche i ktoś nałapie kartek. Jedna z najgorszych kopanin jaką ostatnio widziałem. Mnóstwo strat po obu stronach"

"Capoue mnóstwo strat, jedynie Paulinka coś ciągnie, Chadli i Townsend nic nie grają, Soldado też niewidoczny. Są słabi i w TOP4 nie mają co szukać"

Ja nie wiem, czy się śmiać czy płakać? :wysmiewacz:

a to prze-klejone jest z Kanonierzy.com ?
25 sierpnia 2013, 22:04 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:

Tak.
Tak
25 sierpnia 2013, 22:12 [cytuj]
kanonierzy jak kanonierzy, ale polecam lfc.pl i tamtejsze forum, niektórzy to już widzą Liverpool w mistrzowskiej koronie ;) a wszyscy jak jeden mąż twierdzą, że będzie top4... funny ;)

by nie off-topować: Lamela na ławce, wszystko wskazuje naa to, że jutro będzie nasz :) oby!
kanonierzy jak kanonierzy, ale polecam lfc.pl i tamtejsze forum, niektórzy to już widzą Liverpool w mistrzowskiej koronie ;) a wszyscy jak jeden mąż twierdzą, że będzie top4... funny ;) by nie off-topować: Lamela na ławce, wszystko wskazuje naa to, że jutro będzie nasz :) oby!
25 sierpnia 2013, 22:13 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:

A myślisz, że ktoś normalny + z minimalnym ogarnięciem jeśli chodzi o piłkę nożną by takie coś napisał? ;P
Nie ma innej opcji jak ta pseudostronka...
A myślisz, że ktoś normalny + z minimalnym ogarnięciem jeśli chodzi o piłkę nożną by takie coś napisał? ;P Nie ma innej opcji jak ta pseudostronka
25 sierpnia 2013, 22:16 [cytuj]
Michał powiedział/a:
A myślisz, że ktoś normalny + z minimalnym ogarnięciem jeśli chodzi o piłkę nożną by takie coś napisał? ;P

dzieci z ArseNAL-U :mysli:
dzieci z ArseNAL-U :mysli:
25 sierpnia 2013, 22:21 [cytuj]
Ale z tego co się orientuję, to dzieci z odbyciaków nie są normalne raczej... :P

Wgl beke mam z nich troszeczkę, bo wszedłem poczytać co na ich stronie jest i w pierwszych komentarzach dowiedziałem się, że oni nie umieją pisać nazwisk zawodników z własnej drużyny "Melterzaker", "Shako (Sakho akurat nie od nich, ale proszę), "Giruid". To akurat nie wygląda na specjalne pisanie z błędami...
A jeden kolo to już mnie wgl komentem rozjebał:
"Llorisa mogliśmy kupić, Casillasa po za Realem sobie nie wyobrażam, w sumie to nawet bym go nie chciał, drogi, stary, zostańmy przy Wojtku i wzmacniajmy inne pozycje ;)"
Ale w sumie po ch*j najlepszy gk świata, skoro ma się w składzie Wojtusia... :wysmiewacz:
Ale z tego co się orientuję, to dzieci z odbyciaków nie są normalne raczej... :P Wgl beke mam z nich troszeczkę, bo wszedłem poczytać co na ich stronie jest i w pierwszych komentarzach dowiedziałem się, że oni nie umieją pisać nazwisk zawodników z własnej drużyny "Melterzaker", "Shako (Sakho akurat nie od nich, ale proszę), "Giruid". To akurat nie wygląda na specjalne pisanie z błędami... A jeden kolo to już mnie wgl komentem rozjebał: "Llorisa mogliśmy kupić, Casillasa po za Realem sobie nie wyobrażam, w sumie to nawet bym go nie chciał, drogi, stary, zostańmy przy Wojtku i wzmacniajmy inne pozycje ;)" Ale w sumie po ch*j najlepszy gk świata, skoro ma się w składzie Wojtusia... :wysmiewacz:
25 sierpnia 2013, 22:26 [cytuj]
Lamela już nie wystąpi w dzisiejszym spotkaniu!
Lamela już nie wystąpi w dzisiejszym spotkaniu!
|<  <<  <  221  222  223  224  225    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2024/2025?
1 50%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 50%
2 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 39 Zarejestrowanych użytkowników: 5254 Ostatnio zarejestrowany: trafostacja

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się