Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  220  221  222  223  224    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowe lato 2013
25 sierpnia 2013, 12:27 [cytuj]
Ma ktos jakis link gdzie pisza o naszym zainteresowaniu Hulkiem?
Ma ktos jakis link gdzie pisza o naszym zainteresowaniu Hulkiem?
25 sierpnia 2013, 12:31 [cytuj]
http://www.chelseafc.com/news-article/article/3436444/title/terms-agreed-for-willian

Witaj ławko Willianie :wysmiewacz:
http://www.chelseafc.com/news-article/article/3436444/title/terms-agreed-for-willian Witaj ławko Willianie :wysmiewacz:
25 sierpnia 2013, 12:36 [cytuj]
Arcz powiedział/a:
większe zarobki, większy klub, LM , Mourinho trenerem (nie jeden piłkarz chciałby z nim współpracować) , a nasze argumenty? fakt budujemy zespół który może w tym sezonie osiągnąć wiele, ale w porównaniu z tym co JUŻ oferuje chelsea to wypadamy marnie
tak naprawdę to masz, rację. Chelsea jest większym klubem, tygodniówki też mu dali o połowę wiekszą, AVB trener przyszłościowy, mający już swoje sukcesy na końce, lecz do Mou mu jeszcze brakuję sporo.
tak naprawdę to masz, rację. Chelsea jest większym klubem, tygodniówki też mu dali o połowę wiekszą, AVB trener przyszłościowy, mający już swoje sukcesy na końce, lecz do Mou mu jeszcze brakuję sporo
25 sierpnia 2013, 12:42 [cytuj]
Nie wiem co ten Mou odwala. Chyba chce mieć tylu ofensywnych piłkarzy co Bayern. Tylko że Bayern gra teraz 1 def pomocnikiem. Nie wierze żeby Chelsea grała tak samo.
Kadra ofensywnych zawodników z nich będzie grało 4 w pierwszym składzie

Hazard, De Bruyne, Van Ginkel, Schurrle, Moses, Mata, Oscar, Willan, Torres, Ba, Lukaku.

to jest prawie 3 zawodników na 1 pozycję, a Mou trąbi że chce Rooneya. Ciekawi mnie jak to się skończy. Gdy ma się zbyt dużo dobrych zawodników na 1 pozycji to nigdy nie kończy się to dobrze. Lopez-Casillas
Nie wiem co ten Mou odwala. Chyba chce mieć tylu ofensywnych piłkarzy co Bayern. Tylko że Bayern gra teraz 1 def pomocnikiem. Nie wierze żeby Chelsea grała tak samo. Kadra ofensywnych zawodników z nich będzie grało 4 w pierwszym składzie Hazard, De Bruyne, Van Ginkel, Schurrle, Moses, Mata, Oscar, Willan, Torres, Ba, Lukaku. to jest prawie 3 zawodników na 1 pozycję, a Mou trąbi że chce Rooneya. Ciekawi mnie jak to się skończy. Gdy ma się zbyt dużo dobrych zawodników na 1 pozycji to nigdy nie kończy się to dobrze. Lopez-Casillas
25 sierpnia 2013, 12:46 [cytuj]
Co jak co, ale Schurrle sie wjebal jak sliwka w kompot. :D
Co jak co, ale Schurrle sie wjebal jak sliwka w kompot. :D
LMAO
25 sierpnia 2013, 13:13 [cytuj]
No właśnie. Taki Moses-świetny piłkarz który dawał rok temu bardzo dużo gdy tylko wchodził z ławki. Teraz okaże się że będzie miał problem żeby się dostać do meczowej 18.:D:D
De Bruyne to jest dopiero talent. 20 lat. Świetny przegląd pola i strzał. Ma potencjał żeby zostać czołową postacią klubu. Mou widział go w najważniejszych meczach presezonu. Zresztą oglądałem mecz z Hull i bardzo mi sie podobał. Jest powoływany do kadry Belgii gdzie jest oczywiscie ogromna konkurencja.

Van Ginkel ma 19 lat. Zdążył jednak zagrać 90 meczy w Eriedivisie i strzelić 18 goli. Wielki talent holenderskiej piłki. Taki koleś chyba nie przychodzi to Chelsea grać w rezerwach.

Mam nadzieje że Mata nie odejdzie do jakiegoś klubu PL innego niż my.

Do końca okienka potrzebujemy jeszcze jednego ofensywnego napastnika. Ten koleś jest poza naszym zasięgiem.
No właśnie. Taki Moses-świetny piłkarz który dawał rok temu bardzo dużo gdy tylko wchodził z ławki. Teraz okaże się że będzie miał problem żeby się dostać do meczowej 18.:D:D De Bruyne to jest dopiero talent. 20 lat. Świetny przegląd pola i strzał. Ma potencjał żeby zostać czołową postacią klubu. Mou widział go w najważniejszych meczach presezonu. Zresztą oglądałem mecz z Hull i bardzo mi sie podobał. Jest powoływany do kadry Belgii gdzie jest oczywiscie ogromna konkurencja. Van Ginkel ma 19 lat. Zdążył jednak zagrać 90 meczy w Eriedivisie i strzelić 18 goli. Wielki talent holenderskiej piłki. Taki koleś chyba nie przychodzi to Chelsea grać w rezerwach. Mam nadzieje że Mata nie odejdzie do jakiegoś klubu PL innego niż my. Do końca okienka potrzebujemy jeszcze jednego ofensywnego napastnika. Ten koleś jest poza naszym zasięgiem
25 sierpnia 2013, 13:14 [cytuj]
niesamowite gdzie on sie tam zmieści, ławka chłopaka czeka:bezradny: ale tak się dzieje jak leci sie na kase
niesamowite gdzie on sie tam zmieści, ławka chłopaka czeka:bezradny: ale tak się dzieje jak leci sie na kase
25 sierpnia 2013, 13:16 [cytuj]
Może by tak podkupić kogos od ruskich. Przeciez az tylu ich tam byc nie moze.
Poza tym z Willianem nie jest jeszcze nic pewnego. U nas podobno już testy przechodził, więc radziłbym do oficjalki poczekać.

@Edit
Sorki, jest oficjalnie.
Może by tak podkupić kogos od ruskich. Przeciez az tylu ich tam byc nie moze. Poza tym z Willianem nie jest jeszcze nic pewnego. U nas podobno już testy przechodził, więc radziłbym do oficjalki poczekać. @Edit Sorki, jest oficjalnie
25 sierpnia 2013, 13:20 [cytuj]
Mają kasę to robią co chcą. Okaże się, że zostaniemy z obecną kadrą, która jest bardzo mocna, ale porównując ją do takiej Chelsea to niestety, większość ich rezerwowych mogłaby zostać u nas gwiazdami. To jest właśnie przykład marnowania zawodników.
Mają kasę to robią co chcą. Okaże się, że zostaniemy z obecną kadrą, która jest bardzo mocna, ale porównując ją do takiej Chelsea to niestety, większość ich rezerwowych mogłaby zostać u nas gwiazdami. To jest właśnie przykład marnowania zawodników
25 sierpnia 2013, 13:28 [cytuj]
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=574022909322716&set=a.253819844676359.60296.253717841353226&type=1&theater

Tyle na jego temat.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=574022909322716&set=a.253819844676359.60296.253717841353226&type=1&theater Tyle na jego temat
25 sierpnia 2013, 13:42 [cytuj]
Ramzes powiedział/a:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=574022909322716&set=a.253819844676359.60296.253717841353226&type=1&theater

Tyle na jego temat

przecież nie bez powodu poszedł do Anży;)

@Denninstoun
jak wezmą Rooneya to Ba i Torres polacą i pewnie któryś pomocnik, moze Moses

wyjecie takiego Ba albo Mosesa to powinna być tania zabawa;)
przecież nie bez powodu poszedł do Anży;) @Denninstoun jak wezmą Rooneya to Ba i Torres polacą i pewnie któryś pomocnik, moze Moses wyjecie takiego Ba albo Mosesa to powinna być tania zabawa;)
25 sierpnia 2013, 14:06 [cytuj]
Fajne to okienko. Dużo się dzieje i niewiadomo jak się skończy.

Taki David Moyes przez 11 lat pracuje w Evertonie. Osiąga świetne wyniki mimo dosyć pustego portfela, raz na jakiś czas sprzedaje jednego ze swoich podstawowych zawodników. Są sprzedawani drogo jednak nie są to piłkarze najważniejsi. Lescott, Arteta, Rodwell.
Ostatnio z finansami w Evertonie lepiej. Nie muszą sprzedawać żeby bezporoblemowo funkcjonować.

Moyes zostaje trenerem MU. Składa oferte za Fellainiego i Bainsa 28mŁ.
Działacze Evertonu mówią że taka oferta to obraza.
Na co Moyes odpowiada że gdyby był trenerem Evertonu to pozwoliłby im odejść.
:krzyk::krzyk::krzyk::krzyk::krzyk::krzyk:
Czy on oszalał?
Fajne to okienko. Dużo się dzieje i niewiadomo jak się skończy. Taki David Moyes przez 11 lat pracuje w Evertonie. Osiąga świetne wyniki mimo dosyć pustego portfela, raz na jakiś czas sprzedaje jednego ze swoich podstawowych zawodników. Są sprzedawani drogo jednak nie są to piłkarze najważniejsi. Lescott, Arteta, Rodwell. Ostatnio z finansami w Evertonie lepiej. Nie muszą sprzedawać żeby bezporoblemowo funkcjonować. Moyes zostaje trenerem MU. Składa oferte za Fellainiego i Bainsa 28mŁ. Działacze Evertonu mówią że taka oferta to obraza. Na co Moyes odpowiada że gdyby był trenerem Evertonu to pozwoliłby im odejść. :krzyk::krzyk::krzyk::krzyk::krzyk::krzyk: Czy on oszalał?
25 sierpnia 2013, 14:10 [cytuj]
W dupie sie od hajsu przewraca:rotfl:
W dupie sie od hajsu przewraca:rotfl:
25 sierpnia 2013, 14:33 [cytuj]
Robert powiedział/a:
przecież nie bez powodu poszedł do Anży;)

@Denninstoun
jak wezmą Rooneya to Ba i Torres polacą i pewnie któryś pomocnik, moze Moses

wyjecie takiego Ba albo Mosesa to powinna być tania zabawa;)

Przecież Moses to LESZCZ! Wole by grał Townsend niż ten gość kosztem wychowanka. Jak sie wzmacniać to poważnie jak Hulk(strzałem z dystansu godnie by zastąpił Bale).
Przecież Moses to LESZCZ! Wole by grał Townsend niż ten gość kosztem wychowanka. Jak sie wzmacniać to poważnie jak Hulk(strzałem z dystansu godnie by zastąpił Bale)
25 sierpnia 2013, 14:57 [cytuj]
tania to max do 10 mln, ale w zasadzie nie jest nam potrzebny, ale Ba mógłby sie przydać jak Ade by odszedł

Baines podobno chce odejść to samo Fellaini i że kolejna oferta to ma być 35, a zgłoś sie po jakiegoś ogórka z MU to zaraz krzykną 30 mln za jednego ;d
tania to max do 10 mln, ale w zasadzie nie jest nam potrzebny, ale Ba mógłby sie przydać jak Ade by odszedł Baines podobno chce odejść to samo Fellaini i że kolejna oferta to ma być 35, a zgłoś sie po jakiegoś ogórka z MU to zaraz krzykną 30 mln za jednego ;d
25 sierpnia 2013, 15:30 [cytuj]
1.Bale we wtorek napewno w realu
2.Tottenham chciał zatrzymać bale`a , dając mu 200 tyś funtów tygodniowo , w realu będzie dostawał 300 tyś euro .
3.Podobno willian do nas nie przeszedł bo chciał 15 tyś więcej.
4.Włoskie media informują , że lamela najprawdopodobniej zostanie jeszcze rok w romie.
5.Arsenal złożył ofertę za mate i jest ona rozpatrywana .

:< LEVY do something
1.Bale we wtorek napewno w realu 2.Tottenham chciał zatrzymać bale`a , dając mu 200 tyś funtów tygodniowo , w realu będzie dostawał 300 tyś euro . 3.Podobno willian do nas nie przeszedł bo chciał 15 tyś więcej. 4.Włoskie media informują , że lamela najprawdopodobniej zostanie jeszcze rok w romie. 5.Arsenal złożył ofertę za mate i jest ona rozpatrywana . :< LEVY do something
25 sierpnia 2013, 15:40 [cytuj]
Może by tak źródło podać, bo też sobie mogę rzucić "Tottenham złożył ofertę za Messiego i jest ona rozpatrywana".
Może by tak źródło podać, bo też sobie mogę rzucić "Tottenham złożył ofertę za Messiego i jest ona rozpatrywana"
25 sierpnia 2013, 15:48 [cytuj]
Lamela odchodzi z romy i jest to więcej jak pewne, dzisiaj w 99% mecz zaczyna na ławce i po za tym Roma zagięła parol na Ljajica czyli następce Erika. po za tym Bale już kilkakrotnie miał być w Realu a prawda jest taka, że nie będzie dopóki Tottenham nie pozyska piłkarzy na jego miejsce.
Lamela odchodzi z romy i jest to więcej jak pewne, dzisiaj w 99% mecz zaczyna na ławce i po za tym Roma zagięła parol na Ljajica czyli następce Erika. po za tym Bale już kilkakrotnie miał być w Realu a prawda jest taka, że nie będzie dopóki Tottenham nie pozyska piłkarzy na jego miejsce
25 sierpnia 2013, 15:49 [cytuj]
kondony i mata? Jak oni pizneli oferte 20 baniek za Pgbe to pozdr. Wenger za dużo transfmarkt czyta :wysmiewacz:
kondony i mata? Jak oni pizneli oferte 20 baniek za Pgbe to pozdr. Wenger za dużo transfmarkt czyta :wysmiewacz:
25 sierpnia 2013, 15:54 [cytuj]
Drugler powiedział/a:
1.Bale we wtorek napewno w realu
2.Tottenham chciał zatrzymać bale`a , dając mu 200 tyś funtów tygodniowo , w realu będzie dostawał 300 tyś euro .
3.Podobno willian do nas nie przeszedł bo chciał 15 tyś więcej.
4.Włoskie media informują , że lamela najprawdopodobniej zostanie jeszcze rok w romie.
5.Arsenal złożył ofertę za mate i jest ona rozpatrywana .

:< LEVY do something

a ja myslałem ze w piątek był juz prezentowany w Realu:wysmiewacz:
300 tysi? tyle to chyba Ronaldo tam nie dostaje;)
a ja myslałem ze w piątek był juz prezentowany w Realu:wysmiewacz: 300 tysi? tyle to chyba Ronaldo tam nie dostaje;)
|<  <<  <  220  221  222  223  224    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2024/2025?
1 50%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 50%
2 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 31 Zarejestrowanych użytkowników: 5254 Ostatnio zarejestrowany: trafostacja

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się