Forum dyskusyjne
25 sierpnia 2013, 02:21 [cytuj]
mosaj powiedział/a:
jeśli to prawda, to wypada się tylko cieszyć. Przy 100% skuteczności, mielibyśmy ultra-mocny skład, który z czasem mógłby powalczyć o coś więcej niż top4
Lamela i Chiriches są już nasi, a przynajmniej wszystko na to wskazuje. Temat Eriksena jest już wałkowany od dłuższego czasu, są spore szanse na to, że go pozyskamy, może SuperJan coś pomoże.
Hulk? ciekawe ... aczkolwiek mam pewne wątpliwości co do tego, czy na dzień dzisiejszy jest wart aż takich pieniędzy. Słyszałem, że chciałby zagrać w Spurs ze względu na osobę AVB
jako superfan marvela mówię HULK - MUST BE. Jeśli z taką skutecznością jak w filmach miasta będzie rozpie...lał przeciwników to i 30 mln i 1 funt (beka z wengera

) zaproponować
jako superfan marvela mówię HULK - MUST BE. Jeśli z taką skutecznością jak w filmach miasta będzie rozpie...lał przeciwników to i 30 mln i 1 funt (beka z wengera :wysmiewacz: ) zaproponować
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
25 sierpnia 2013, 06:15 [cytuj]
Hulk jest dobrze przyjebany,zero tłuszczu wszystko mięśnie. Odbijaliby się od niego jak od ściany. Dobra beka z tym Lamelą, coś czułem że skoro nic nowego nie słychać to już po zabiegu. Ten klub się nie zmienia jednak. Ciągle to samo, transfery na ostatnią chwilę a potem się okaże że ci którymi Tottenham jest zainteresowany mają wyjebane i tyle. Fajna była euforia przez chwile jak poczuliśmy się jak MC ale już wszystko wraca do normy. Good old Tot'ham
btw. zapamiętam Eriksen
Hulk jest dobrze przyjebany,zero tłuszczu wszystko mięśnie. Odbijaliby się od niego jak od ściany. Dobra beka z tym Lamelą, coś czułem że skoro nic nowego nie słychać to już po zabiegu. Ten klub się nie zmienia jednak. Ciągle to samo, transfery na ostatnią chwilę a potem się okaże że ci którymi Tottenham jest zainteresowany mają wyjebane i tyle. Fajna była euforia przez chwile jak poczuliśmy się jak MC ale już wszystko wraca do normy. Good old Tot'ham :ok:
btw. zapamiętam Eriksen :)
25 sierpnia 2013, 10:27 [cytuj]
widziałem, te zdjęcia Bale z Malagi ... pochodzą na 99% z urlopu na jakim był ponad 2 miesiące temu
----
poza-tym dlaczego miałby lecieć do Madrytu przez Malagę - co to nie ma bezpośrednich lotów Londyn-Madryt?
widziałem, te zdjęcia Bale z Malagi ... pochodzą na 99% z urlopu na jakim był ponad 2 miesiące temu :ok:
----
poza-tym dlaczego miałby lecieć do Madrytu przez Malagę - co to nie ma bezpośrednich lotów Londyn-Madryt? :mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
25 sierpnia 2013, 10:30 [cytuj]
olivier powiedział/a:
Hulk, Chiriches, Eriksen, Lamela - z tymi zawodnikami prowadzone są rozmowy, odpowiednio dajemy za nich: 30 mln f., 9 mln, 10 mln, 25.7 mln + 4.3 mln w bonusach. Wszystko podaje w funtach
- z tych czterech - wart swojej ceny jest tylko Vlad Chiriches
25 sierpnia 2013, 10:39 [cytuj]
Co do Hulka - to mamy na tą pozycje Azzę i Endrju T. ; jakby kosztował do 15 mln można by go zakupić ale taka fura kasy na pozycje, która jest obsadzona ??
Co do Hulka - to mamy na tą pozycje Azzę i Endrju T. ; jakby kosztował do 15 mln można by go zakupić ale taka fura kasy na pozycje, która jest obsadzona ?? :mysli:
25 sierpnia 2013, 10:43 [cytuj]
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/liga-angielska/willian-zawodnikiem-chelsea-mourinho-przechytrzyl-tottenham/megx2?utm_source=onetlink&utm_medium=cpc&utm_campaign=eurosport.onet.pl&utm_term=spursmania.org
- ale zrobił nas w h.ja ...
Choć sam jeszcze tego nie wie, ale chyba siebie też zrobił w h.ja ... patrz - do walki o podstawę Hazard i Mata

powodzenia
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/liga-angielska/willian-zawodnikiem-chelsea-mourinho-przechytrzyl-tottenham/megx2?utm_source=onetlink&utm_medium=cpc&utm_campaign=eurosport.onet.pl&utm_term=spursmania.org
- ale zrobił nas w h.ja ...
Choć sam jeszcze tego nie wie, ale chyba siebie też zrobił w h.ja ... patrz - do walki o podstawę Hazard i Mata :hejka: powodzenia :plask:
25 sierpnia 2013, 10:48 [cytuj]
Co do Hulka to się zgadzam, on może też grać na środku napadu, bądź jako rozgrywający, widziałem go w jakimś towarzyskim meczu jego kadry gdzie grał chyba nawet w środku pola bądź jako podwieszony i spisywał się tam nieźle. Jeżeli chodzi o Bale to piszą tam, że wylądował na jakimś prywatnym lotnisku, a z tego miejsca ma zostać przetransportowany do Marabelli i dopiero stamtąd lecieć do Madrytu, a jeszcze w tej Marabelli ma dopiąć wszystkie szczegóły - wersja mediów, być może prawdziwa, a być może nie, wszystko się okażę w najbliższym czasie
Co do Hulka to się zgadzam, on może też grać na środku napadu, bądź jako rozgrywający, widziałem go w jakimś towarzyskim meczu jego kadry gdzie grał chyba nawet w środku pola bądź jako podwieszony i spisywał się tam nieźle. Jeżeli chodzi o Bale to piszą tam, że wylądował na jakimś prywatnym lotnisku, a z tego miejsca ma zostać przetransportowany do Marabelli i dopiero stamtąd lecieć do Madrytu, a jeszcze w tej Marabelli ma dopiąć wszystkie szczegóły - wersja mediów, być może prawdziwa, a być może nie, wszystko się okażę w najbliższym czasie
25 sierpnia 2013, 10:48 [cytuj]
a może wzieli go po to żeby tylko u nas nie grał? Zobaczyli że konkretne transfery ma na oku Tottenham i tyle. Krąg robi się coraz węższy... aż w końcu zostanie tak jak jest
Może to brzmi śmiesznie ale co to dla tego komucha 30 baniek w te czy w te różnicy nie robi. I pomyśleć że kiedyś do tej szopki mógł wybrać właśnie Tottenham na sponsorowanie
a może wzieli go po to żeby tylko u nas nie grał? Zobaczyli że konkretne transfery ma na oku Tottenham i tyle. Krąg robi się coraz węższy... aż w końcu zostanie tak jak jest
Może to brzmi śmiesznie ale co to dla tego komucha 30 baniek w te czy w te różnicy nie robi. I pomyśleć że kiedyś do tej szopki mógł wybrać właśnie Tottenham na sponsorowanie
25 sierpnia 2013, 11:28 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
Eriksen nie jest wart 10kk Ł? Bo co do reszty pełna zgoda, Willian i Lamela są tak warci tych 30 mln jak Bale tych 93.
Eriksen nie jest wart 10kk Ł? Bo co do reszty pełna zgoda, Willian i Lamela są tak warci tych 30 mln jak Bale tych 93
COYS!
25 sierpnia 2013, 11:42 [cytuj]
dokładnie, widze kolejny gość jednak potrafi obiektywnie spojrzeć. Umówmy się, jak to dojdzie do skutku za 90 baniek(o ile w ogóle dojdzie) to DL odwali kawał znakomitej roboty bo on jest dobrych kilkadziesiąt milionów za drogi. Ja rozumiem, chcą doić frajerów z Realu bo się na niego uwzieli, ale takie oferty 120 baniek plus zawodnik to jest nierealne. Kto to widział dawać za jednego piłkarza tyle
dokładnie, widze kolejny gość jednak potrafi obiektywnie spojrzeć. Umówmy się, jak to dojdzie do skutku za 90 baniek(o ile w ogóle dojdzie) to DL odwali kawał znakomitej roboty bo on jest dobrych kilkadziesiąt milionów za drogi. Ja rozumiem, chcą doić frajerów z Realu bo się na niego uwzieli, ale takie oferty 120 baniek plus zawodnik to jest nierealne. Kto to widział dawać za jednego piłkarza tyle
25 sierpnia 2013, 11:46 [cytuj]
Perez
Perez :rotfl:
25 sierpnia 2013, 11:50 [cytuj]
Perez to chory człowiek, on zamiast skupiać się na tym co jest najważniejsze dla drużyny to na zysk z koszulek liczy

no to naprawdę trzeba mieć coś z głową jeśli bierze się piłkarza kompletnie nie potrzebnego za rekordową sumę transferową (ponoć)

I co teraz? Eto przyjdzie? Czy Ibra? Czy Bale i nikt z napastników?

Szacun
Perez to chory człowiek, on zamiast skupiać się na tym co jest najważniejsze dla drużyny to na zysk z koszulek liczy :wysmiewacz: no to naprawdę trzeba mieć coś z głową jeśli bierze się piłkarza kompletnie nie potrzebnego za rekordową sumę transferową (ponoć) :szok: I co teraz? Eto przyjdzie? Czy Ibra? Czy Bale i nikt z napastników? :ok: Szacun
25 sierpnia 2013, 11:53 [cytuj]
Dyrektor sportowy Steauy powiedział wczoraj wieczorem że Vlad Chiriches przejdzie do Tottenhamu.
"We had to tell Vlad the deal was done. He was with us all day, it was correct to announce it to him."
Wcześniej transfer zablokował Gigi Becali którego oburzyła taktyka negocjacji Tottenhamu.
Właściciel klubu zarządza nim z .... więzienia.
Trener klubu ma nadzieje że Vlad zagra jeszcze we wtroek w meczu z Legią.
Piłkarz jest chyba na 99% nasz.

Ja takie miałem mieszane uczucia co do Willana.
Niby błyszczał ale jak ktoś zamienia Szachtar na prowincjonalny klub w Dagestanie żeby zarabiać 5x więcej to nie jest krok do przodu.
Hulk może grać na każdej pozycji z przodu. Co by nie mówić nie można porównywać Zenitu do Anzy. Oni co rok grają w LM.
Ciekawie na tym rynku.
PSG proponuje 17mŁ za Cabaye. Chyba słusznie bo środek pomocy to ich najsłabsza formacja. Wengerowi nóź się otwiera. On był pewnie gotów dać góra 10,5mŁ
Mou w mediach namawia MU żeby dali odejść Rooneyowi.
Mam nadzieję że nie odejdzie, będzie siedział na ławce i nie zagra ani tu ani tu.
Dyrektor sportowy Steauy powiedział wczoraj wieczorem że Vlad Chiriches przejdzie do Tottenhamu.
"We had to tell Vlad the deal was done. He was with us all day, it was correct to announce it to him."
Wcześniej transfer zablokował Gigi Becali którego oburzyła taktyka negocjacji Tottenhamu.
Właściciel klubu zarządza nim z .... więzienia.
Trener klubu ma nadzieje że Vlad zagra jeszcze we wtroek w meczu z Legią.
Piłkarz jest chyba na 99% nasz.:cwaniak::cwaniak::cwaniak:
Ja takie miałem mieszane uczucia co do Willana.
Niby błyszczał ale jak ktoś zamienia Szachtar na prowincjonalny klub w Dagestanie żeby zarabiać 5x więcej to nie jest krok do przodu.
Hulk może grać na każdej pozycji z przodu. Co by nie mówić nie można porównywać Zenitu do Anzy. Oni co rok grają w LM.
Ciekawie na tym rynku.
PSG proponuje 17mŁ za Cabaye. Chyba słusznie bo środek pomocy to ich najsłabsza formacja. Wengerowi nóź się otwiera. On był pewnie gotów dać góra 10,5mŁ
Mou w mediach namawia MU żeby dali odejść Rooneyowi.
Mam nadzieję że nie odejdzie, będzie siedział na ławce i nie zagra ani tu ani tu
25 sierpnia 2013, 12:07 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:
Hulk jest dobrze przyjebany,zero tłuszczu wszystko mięśnie. Odbijaliby się od niego jak od ściany. Dobra beka z tym Lamelą, coś czułem że skoro nic nowego nie słychać to już po zabiegu. Ten klub się nie zmienia jednak. Ciągle to samo, transfery na ostatnią chwilę a potem się okaże że ci którymi Tottenham jest zainteresowany mają wyjebane i tyle. Fajna była euforia przez chwile jak poczuliśmy się jak MC ale już wszystko wraca do normy. Good old Tot'ham
btw. zapamiętam Eriksen

Soldado, Chadli, Paulinho, Capue do klubu
z klubu, Tom, Parker, Livermore na wypożyczenie
w zeszłym seozonie p tym czasie zaczynaliśmy mysleć o transferach
lot londyn madryt z przesiadkami, aby tracić dobre kilka h?
z klubu, Tom, Parker, Livermore na wypożyczenie
w zeszłym seozonie p tym czasie zaczynaliśmy mysleć o transferach:rotfl:
lot londyn madryt z przesiadkami, aby tracić dobre kilka h?:wysmiewacz:
25 sierpnia 2013, 12:07 [cytuj]
Rafo : Eriksen nie jest wart 10 mln funtów? Eriksen to piłkarz trochę słabszy od goetze , a wiemy za ile niemiec poszedł do bawarczyków - swoją drogą to chyba eriksen się szybciej od niego rozwija .
Hulk jest nam niepotrzebny - za drogi , za duża tygodniówka , 2 bardzo dobrych zawodników na jego pozycji - nie .
Lamelę opłaca się ściągnąć do nas , ponieważ jest młody a przy oku AVB może stać się taki jak bale . Duże znaczenie ma też to , że jeśli przez 2 sezony nic nie zagra to i tak będzie miał 23 lata i ktoś go NA PEWNO kupi za 20 mln + , jakkolwiek by nie grał.
Chiriches mnie zbytnio do siebie nie przekonuje , ale jeśli AVB uważa że jest nam niezbędny to całkowicie go popieram .
Rafo : Eriksen nie jest wart 10 mln funtów? Eriksen to piłkarz trochę słabszy od goetze , a wiemy za ile niemiec poszedł do bawarczyków - swoją drogą to chyba eriksen się szybciej od niego rozwija .
Hulk jest nam niepotrzebny - za drogi , za duża tygodniówka , 2 bardzo dobrych zawodników na jego pozycji - nie .
Lamelę opłaca się ściągnąć do nas , ponieważ jest młody a przy oku AVB może stać się taki jak bale . Duże znaczenie ma też to , że jeśli przez 2 sezony nic nie zagra to i tak będzie miał 23 lata i ktoś go NA PEWNO kupi za 20 mln + , jakkolwiek by nie grał.
Chiriches mnie zbytnio do siebie nie przekonuje , ale jeśli AVB uważa że jest nam niezbędny to całkowicie go popieram
25 sierpnia 2013, 12:14 [cytuj]
Drugler powiedział/a:
z hulkiem jest taki myk, że on może grać na szpicy z powodzeniem
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
25 sierpnia 2013, 12:19 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
on praktycznie to może grać wszędzie w przedniej formacji. Czy to skrzydło, czy napad, czy podwieszony, a i w środku grywał, tak jak kolega wyżej napisał, praktycznie wszędzie
on praktycznie to może grać wszędzie w przedniej formacji. Czy to skrzydło, czy napad, czy podwieszony, a i w środku grywał, tak jak kolega wyżej napisał, praktycznie wszędzie :skromny:
25 sierpnia 2013, 12:23 [cytuj]
http://transfery.info/60115,oficjalnie-willian-w-chelsea tymczasem Willian już praktycznie zaklepany w Chelsea, dla mnie typowy sprzedawczyk, leci tam gdzie więcej mu dadzą, tak jak duża części piłkarzy w dzisiejszych czasach, niestety
http://transfery.info/60115,oficjalnie-willian-w-chelsea tymczasem Willian już praktycznie zaklepany w Chelsea, dla mnie typowy sprzedawczyk, leci tam gdzie więcej mu dadzą, tak jak duża części piłkarzy w dzisiejszych czasach, niestety :glupek:
25 sierpnia 2013, 12:25 [cytuj]
większe zarobki, większy klub, LM , Mourinho trenerem (nie jeden piłkarz chciałby z nim współpracować) , a nasze argumenty? fakt budujemy zespół który może w tym sezonie osiągnąć wiele, ale w porównaniu z tym co JUŻ oferuje chelsea to wypadamy marnie
większe zarobki, większy klub, LM , Mourinho trenerem (nie jeden piłkarz chciałby z nim współpracować) , a nasze argumenty? fakt budujemy zespół który może w tym sezonie osiągnąć wiele, ale w porównaniu z tym co JUŻ oferuje chelsea to wypadamy marnie
25 sierpnia 2013, 12:26 [cytuj]
Robert powiedział/a:
wiem o tym tylko że to jakby za tą kasę która była przewidziana (rok temu też przecież dużo wydane, 60 braniek raptem a efekt? Samemu trzeba odpowiedzieć) od początku na transfery + sprzedanie szrotu.
wiem o tym tylko że to jakby za tą kasę która była przewidziana (rok temu też przecież dużo wydane, 60 braniek raptem a efekt? Samemu trzeba odpowiedzieć) od początku na transfery + sprzedanie szrotu