Forum dyskusyjne
24 sierpnia 2013, 20:00 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:
przypominam że: chcieć kogoś pozyskać, a móc pozyskać tego kogo się chce to dwie różne sprawy
No bez przesady, przecież nie mówimy tutaj o Varane ani o Ibrahimovicu
No bez przesady, przecież nie mówimy tutaj o Varane ani o Ibrahimovicu
24 sierpnia 2013, 20:04 [cytuj]
Myślę że Ericksen przejdzie do Milanu, chciaż patrząc na dzisiejszy ich mecz to ja nie wiem czy z takim PSV jakie widzieliśmy we wtorek oni mogą mieć na san siro jakieś szanse
Myślę że Ericksen przejdzie do Milanu, chciaż patrząc na dzisiejszy ich mecz to ja nie wiem czy z takim PSV jakie widzieliśmy we wtorek oni mogą mieć na san siro jakieś szanse
24 sierpnia 2013, 20:55 [cytuj]
Według polskich kibiców Milanu(według jakieś tam włoskiej prasy i tego,że Eriksen chce grać w LM) , jak przejdą Psv to Ericksen jest niby ich. Dlatego trzeba liczyć ,że Psv da radę.
Według polskich kibiców Milanu(według jakieś tam włoskiej prasy i tego,że Eriksen chce grać w LM) , jak przejdą Psv to Ericksen jest niby ich. Dlatego trzeba liczyć ,że Psv da radę
24 sierpnia 2013, 21:23 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:
Kamilos powiedział/a:
Według polskich kibiców Milanu(według jakieś tam włoskiej prasy i tego,że Eriksen chce grać w LM) , jak przejdą Psv to Ericksen jest niby ich. Dlatego trzeba liczyć ,że Psv da radę
nie żebym wypominał, lecz jak raz poprawie to powinniście zapamiętać, a poprawić nic nie szkodzi, ERIKSEN
[quote=Kamilos]Według polskich kibiców Milanu(według jakieś tam włoskiej prasy i tego,że Eriksen chce grać w LM) , jak przejdą Psv to Ericksen jest niby ich. Dlatego trzeba liczyć ,że Psv da radę
24 sierpnia 2013, 21:32 [cytuj]
http://transfery.info/60102,bale-przylecial-do-hiszpanii
a tymczasem Bale wylądował kilka godzin temu w Hiszpanii
http://transfery.info/60102,bale-przylecial-do-hiszpanii
a tymczasem Bale wylądował kilka godzin temu w Hiszpanii :mysli:
24 sierpnia 2013, 22:18 [cytuj]
NARESZCIE!

Arrivederci, Gareth
I tak pewnie, niestety, będzie grzał tam ławę, ale może się mu uda i nie podzieli losu Kaki
NARESZCIE! :D Arrivederci, Gareth
I tak pewnie, niestety, będzie grzał tam ławę, ale może się mu uda i nie podzieli losu Kaki
24 sierpnia 2013, 22:19 [cytuj]
Roma coach Rudi Garcia has included Erik Lamela in his squad to face Livorno on Sunday and wants the reported Tottenham Hotspur target to stay at the club. Speculation has claimed that Tottenham are trying to sign the Argentina international in a reported €30million (£25.8m) deal as a possible replacement for Gareth Bale.
by Mark Buckingham 10:10 PM
Sytuacja się komplikuje. Jeszcze 2 dni temu wydawało się, że będziemy mieć Williana i Lamelę, a może okazać się, że nie będziemy mieć żadnego z nich. Gdyby transfer był bardzo blisko, to na pewno nie było by Lameli w składzie. Widocznie kluby dalej się nie dogadały i porozumienie wcale nie jest tak blisko jak podają pismaki.
Roma coach Rudi Garcia has included Erik Lamela in his squad to face Livorno on Sunday and wants the reported Tottenham Hotspur target to stay at the club. Speculation has claimed that Tottenham are trying to sign the Argentina international in a reported €30million (£25.8m) deal as a possible replacement for Gareth Bale.
by Mark Buckingham 10:10 PM
Sytuacja się komplikuje. Jeszcze 2 dni temu wydawało się, że będziemy mieć Williana i Lamelę, a może okazać się, że nie będziemy mieć żadnego z nich. Gdyby transfer był bardzo blisko, to na pewno nie było by Lameli w składzie. Widocznie kluby dalej się nie dogadały i porozumienie wcale nie jest tak blisko jak podają pismaki
24 sierpnia 2013, 22:26 [cytuj]
Walu powiedział/a:
Sytuacja się komplikuje. Jeszcze 2 dni temu wydawało się, że będziemy mieć Williana i Lamelę, a może okazać się, że nie będziemy mieć żadnego z nich. Gdyby transfer był bardzo blisko, to na pewno nie było by Lameli w składzie. Widocznie kluby dalej się nie dogadały i porozumienie wcale nie jest tak blisko jak podają pismaki
A może to jego mecz pożegnalny?
24 sierpnia 2013, 22:50 [cytuj]
Chiriches ze Steauy do Tottenhamu
Chiriches ze Steauy do Tottenhamu
24 sierpnia 2013, 22:51 [cytuj]
skąd to info?
skąd to info?
24 sierpnia 2013, 22:58 [cytuj]
Spursiak powiedział/a:
raczej jak ktoś ma gdzieś przejść to nie ryzykuje się wystawiania go, bo zawsze może nabawić się kontuzji,a mecze pożegnalne organizuje się jak ktoś już jest wiekowy bądź naprawdę wiele zrobił dla klubu
raczej jak ktoś ma gdzieś przejść to nie ryzykuje się wystawiania go, bo zawsze może nabawić się kontuzji,a mecze pożegnalne organizuje się jak ktoś już jest wiekowy bądź naprawdę wiele zrobił dla klubu
24 sierpnia 2013, 22:58 [cytuj]
wersus powiedział/a:
skąd to info?
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2401113/Tottenham-open-talks-7-5m-Vlad-Chiriches-Steaua-Bucharest--exclusive.html
A tutaj dodatek (potwórzę się, mówiąc, że Lass jest kozak, ale co tam, vid related)
http://www.youtube.com/watch?v=EvuoLzBPHYI
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2401113/Tottenham-open-talks-7-5m-Vlad-Chiriches-Steaua-Bucharest--exclusive.html
A tutaj dodatek (potwórzę się, mówiąc, że Lass jest kozak, ale co tam, vid related)
http://www.youtube.com/watch?v=EvuoLzBPHYI
24 sierpnia 2013, 23:06 [cytuj]
Arcz powiedział/a:
I tu nie masz racji. Mogę ci podac przykłady z polskiej ligi. Toneva żegnali, gdy schodził w ostatnio meczu na Bułgarskiej. Lewandowskiego też żegnali w ostatnim meczu w Lechu, gdy w 89' schodził, bo odchodził do Borussi
I tu nie masz racji. Mogę ci podac przykłady z polskiej ligi. Toneva żegnali, gdy schodził w ostatnio meczu na Bułgarskiej. Lewandowskiego też żegnali w ostatnim meczu w Lechu, gdy w 89' schodził, bo odchodził do Borussi
24 sierpnia 2013, 23:08 [cytuj]
Spursiak powiedział/a:
I tu nie masz racji. Mogę ci podac przykłady z polskiej ligi. Toneva żegnali, gdy schodził w ostatnio meczu na Bułgarskiej. Lewandowskiego też żegnali w ostatnio meczu, gdy w 89' schodził, bo odchodził do Borussi
dlatego napisałem "raczej" , wydaje mi się ze zdecydowanie więcej jest przypadków w których gdy ktoś na odejść to po prostu odchodzi a nie bawi się w jakieś pożgnalne mecze
dlatego napisałem "raczej" , wydaje mi się ze zdecydowanie więcej jest przypadków w których gdy ktoś na odejść to po prostu odchodzi a nie bawi się w jakieś pożgnalne mecze
24 sierpnia 2013, 23:33 [cytuj]
Lamela znalazł się w kadrze Romy na mecz z Livorno, ale to wcale nie oznacza, że w nim zagra. W Serie A można mieć dwunastu rezerwowych (!), zatem niewykluczone, że Lamela po prostu przesiedzi ten mecz i nie zagra ani minuty.
Wszystko wskazuje na to, że będzie nasz, kto wie, może już jutro wieczorem. Cieszy mnie fakt, że Baldini wie wszystko o Romie i w tym przypadku nie pozwolimy sobie na powtórkę historii z Willianem
stay positive
Lamela znalazł się w kadrze Romy na mecz z Livorno, ale to wcale nie oznacza, że w nim zagra. W Serie A można mieć dwunastu rezerwowych (!), zatem niewykluczone, że Lamela po prostu przesiedzi ten mecz i nie zagra ani minuty.
Wszystko wskazuje na to, że będzie nasz, kto wie, może już jutro wieczorem. Cieszy mnie fakt, że Baldini wie wszystko o Romie i w tym przypadku nie pozwolimy sobie na powtórkę historii z Willianem ;)
stay positive
24 sierpnia 2013, 23:36 [cytuj]
Czyli jutro wieczorem trzeba obejrzeć mecz Romy
Czyli jutro wieczorem trzeba obejrzeć mecz Romy :)
25 sierpnia 2013, 00:08 [cytuj]
Hulk, Chiriches, Eriksen, Lamela - z tymi zawodnikami prowadzone są rozmowy, odpowiednio dajemy za nich: 30 mln f., 9 mln, 10 mln, 25.7 mln + 4.3 mln w bonusach. Wszystko podaje w funtach.
Hulk, Chiriches, Eriksen, Lamela - z tymi zawodnikami prowadzone są rozmowy, odpowiednio dajemy za nich: 30 mln f., 9 mln, 10 mln, 25.7 mln + 4.3 mln w bonusach. Wszystko podaje w funtach
25 sierpnia 2013, 00:18 [cytuj]
Skoro mamy pozyskać jeszcze trzech zawodników przed zamknięciem okienka (tak gdzieś przeczytałem) to z tej czwórki odrzuciłbym chyba Hulka. Ew. Lamelę. Chiriches i Eriksen chciałbym u nas najbardziej z tej czwórki
Skoro mamy pozyskać jeszcze trzech zawodników przed zamknięciem okienka (tak gdzieś przeczytałem) to z tej czwórki odrzuciłbym chyba Hulka. Ew. Lamelę. Chiriches i Eriksen chciałbym u nas najbardziej z tej czwórki :)
25 sierpnia 2013, 00:18 [cytuj]
Skoro mamy pozyskać jeszcze trzech zawodników przed zamknięciem okienka (tak gdzieś przeczytałem) to z tej czwórki odrzuciłbym chyba Hulka. Ew. Lamelę. Chiriches i Eriksen chciałbym u nas najbardziej z tej czwórki
Skoro mamy pozyskać jeszcze trzech zawodników przed zamknięciem okienka (tak gdzieś przeczytałem) to z tej czwórki odrzuciłbym chyba Hulka. Ew. Lamelę. Chiriches i Eriksen chciałbym u nas najbardziej z tej czwórki :)
25 sierpnia 2013, 00:45 [cytuj]
olivier powiedział/a:
Hulk, Chiriches, Eriksen, Lamela - z tymi zawodnikami prowadzone są rozmowy, odpowiednio dajemy za nich: 30 mln f., 9 mln, 10 mln, 25.7 mln + 4.3 mln w bonusach. Wszystko podaje w funtach
jeśli to prawda, to wypada się tylko cieszyć. Przy 100% skuteczności, mielibyśmy ultra-mocny skład, który z czasem mógłby powalczyć o coś więcej niż top4
Lamela i Chiriches są już nasi, a przynajmniej wszystko na to wskazuje. Temat Eriksena jest już wałkowany od dłuższego czasu, są spore szanse na to, że go pozyskamy, może SuperJan coś pomoże.
Hulk? ciekawe ... aczkolwiek mam pewne wątpliwości co do tego, czy na dzień dzisiejszy jest wart aż takich pieniędzy. Słyszałem, że chciałby zagrać w Spurs ze względu na osobę AVB ...
jeśli to prawda, to wypada się tylko cieszyć. Przy 100% skuteczności, mielibyśmy ultra-mocny skład, który z czasem mógłby powalczyć o coś więcej niż top4
Lamela i Chiriches są już nasi, a przynajmniej wszystko na to wskazuje. Temat Eriksena jest już wałkowany od dłuższego czasu, są spore szanse na to, że go pozyskamy, może SuperJan coś pomoże.
Hulk? ciekawe ... aczkolwiek mam pewne wątpliwości co do tego, czy na dzień dzisiejszy jest wart aż takich pieniędzy. Słyszałem, że chciałby zagrać w Spurs ze względu na osobę AVB