Forum dyskusyjne
15 czerwca 2013, 15:57 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
dziś Brazylia - Japonia .. mam nadzieje, że zobaczymy w akcji nasze potencialne cele transferowe: Bernard-a i Paulinhio

mam nadzieje, że Kawasaki tfu Honda się opamięta i oszcza milan ciepłym moczem na rzecz nas
mam nadzieje, że Kawasaki tfu Honda się opamięta i oszcza milan ciepłym moczem na rzecz nas
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
15 czerwca 2013, 16:10 [cytuj]
Morata na wylocie z madrytu jeśli dołączy do nich napastnik zawsze mi sie podobał może nie typowa 9 ale taki fałszywy a i goli ładuje sporo.
Morata na wylocie z madrytu jeśli dołączy do nich napastnik zawsze mi sie podobał może nie typowa 9 ale taki fałszywy a i goli ładuje sporo
15 czerwca 2013, 16:29 [cytuj]
http://www.youtube.com/watch?v=jM5NMVeDGw4
--
akcja od 4;14 -- genialne --- Sandro namawiaj go!
http://www.youtube.com/watch?v=jM5NMVeDGw4
--
akcja od 4;14 -- genialne --- Sandro namawiaj go!:tak:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
15 czerwca 2013, 16:42 [cytuj]
JOSÉ PAULO BEZERRA MACIEL JÚNIOR .. lubię te ich nazwiska
JOSÉ PAULO BEZERRA MACIEL JÚNIOR .. lubię te ich nazwiska:brawo:
15 czerwca 2013, 17:06 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
JOSÉ PAULO BEZERRA MACIEL JÚNIOR .. lubię te ich nazwiska
Maćko
Maćko :rotfl:
Offence win games, defence wins titles
15 czerwca 2013, 17:18 [cytuj]
Juan Mata dismissed speculation about a move away from Chelsea earlier today and Fernando Torres has now also insisted he wants to stay at the club and revive his career under new manager Jose Mourinho. The Spain striker has been linked with a move to Barcelona but he has three year left of his deal to run and is determined to impress.
:<<<
Juan Mata dismissed speculation about a move away from Chelsea earlier today and Fernando Torres has now also insisted he wants to stay at the club and revive his career under new manager Jose Mourinho. The Spain striker has been linked with a move to Barcelona but he has three year left of his deal to run and is determined to impress.
:<<<
15 czerwca 2013, 17:19 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
dziś Brazylia - Japonia .. mam nadzieje, że zobaczymy w akcji nasze potencialne cele transferowe: Bernard-a i Paulinhio
Prezydent Atletico Mineiro powiedział w wywiadzie, że za mniej niż 25 mln euro go nie puści. Tak więc (choć pisałem wcześniej, że być może właśnie w jego stronę pójdziemy) ciężko wyobrazić sobie Levy'ego wykładającego taką sumę. Mam nadzieję, że się mylę...
Prezydent Atletico Mineiro powiedział w wywiadzie, że za mniej niż 25 mln euro go nie puści. Tak więc (choć pisałem wcześniej, że być może właśnie w jego stronę pójdziemy) ciężko wyobrazić sobie Levy'ego wykładającego taką sumę. Mam nadzieję, że się mylę
Can't Smile Without You!!!
15 czerwca 2013, 17:28 [cytuj]
podobno złożyliśmy ofertę 14,5 mln GBP
podobno złożyliśmy ofertę 14,5 mln GBP
15 czerwca 2013, 17:29 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Prezydent Atletico Mineiro powiedział w wywiadzie, że za mniej niż 25 mln euro go nie puści. Tak więc (choć pisałem wcześniej, że być może właśnie w jego stronę pójdziemy) ciężko wyobrazić sobie Levy'ego wykładającego taką sumę. Mam nadzieję, że się mylę
Pismaki piszą że Nasze szefostwo wysłało Scouta aby popatrzył co i jak
http://www.sportsmole.co.uk/football/spurs/transfer-talk/news/spurs-send-scout-to-watch-bernard_89086.html
I around 18 mln funtów więc za cenę Damiao można go zabrać.
Pismaki piszą że Nasze szefostwo wysłało Scouta aby popatrzył co i jak :brawo:
http://www.sportsmole.co.uk/football/spurs/transfer-talk/news/spurs-send-scout-to-watch-bernard_89086.html
I around 18 mln funtów więc za cenę Damiao można go zabrać
Offence win games, defence wins titles
15 czerwca 2013, 17:32 [cytuj]
za Paulinhio
za Paulinhio
15 czerwca 2013, 18:09 [cytuj]
wolałbym Paulinhio niż tego Bernard-a ... w perspektywie pozbycia się Hudd-a i Scot-a super progres ... przynajmniej tak się wydaje
wolałbym Paulinhio niż tego Bernard-a ... w perspektywie pozbycia się Hudd-a i Scot-a super progres ... przynajmniej tak się wydaje:mysli:
15 czerwca 2013, 18:10 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
za Paulinhio
Podobno tak. Z tego co można było usłyszeć, to właśnie jakieś 17 mln euro za niego chcieli, więc to jest dokładnie taka kwota. Ile w tym prawdy? Zobaczymy.
Podobno tak. Z tego co można było usłyszeć, to właśnie jakieś 17 mln euro za niego chcieli, więc to jest dokładnie taka kwota. Ile w tym prawdy? Zobaczymy
15 czerwca 2013, 18:12 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:
więc za cenę Damiao można go zabrać
Nie miałbym nic przeciwko temu

. A wręcz bym temu
Nie miałbym nic przeciwko temu ;). A wręcz bym temu :brawo:
15 czerwca 2013, 18:16 [cytuj]
he he - jeszcze miesiąc temu wielu z nas myślało, że następnym Brazylijczykiem w TOTT będzie Damiao ... a tu proszę, dyskusje o nim zamilkły... i chyba dobrze
he he - jeszcze miesiąc temu wielu z nas myślało, że następnym Brazylijczykiem w TOTT będzie Damiao ... a tu proszę, dyskusje o nim zamilkły... i chyba dobrze:mysli:
15 czerwca 2013, 18:17 [cytuj]
Wcześniej napisałem komentarz , że nie trzeba kolejnego pomocnika , ale jak tak właściwie przemyślałem sprawę , to dochodzę do myśli , że nie sprzedajemy adebayora ( bo tylko 1 sezon u nas był )i kupujemy kogo się da bo pod koniec sezonu znów nikt nie będzie miał sił i będziemy grac jedną 11
Wcześniej napisałem komentarz , że nie trzeba kolejnego pomocnika , ale jak tak właściwie przemyślałem sprawę , to dochodzę do myśli , że nie sprzedajemy adebayora ( bo tylko 1 sezon u nas był )i kupujemy kogo się da bo pod koniec sezonu znów nikt nie będzie miał sił i będziemy grac jedną 11
15 czerwca 2013, 18:25 [cytuj]
czy jestem jedynym Spursmaniakiem, którego nie przekonują Ci Brazylijczycy (Damiao, Bernard i Paulinho)? Może i są przyzwoici, ale kasa jaką za nich żądają to jakiś obłęd.
czy jestem jedynym Spursmaniakiem, którego nie przekonują Ci Brazylijczycy (Damiao, Bernard i Paulinho)? Może i są przyzwoici, ale kasa jaką za nich żądają to jakiś obłęd
www.facebook.com/OgienOdSkaja
15 czerwca 2013, 18:28 [cytuj]
No, ale zdajesz sobie sprawę, że Levy nigdy nie wyłoży obłędnych pieniędzy za tych zawodników
No, ale zdajesz sobie sprawę, że Levy nigdy nie wyłoży obłędnych pieniędzy za tych zawodników :X
15 czerwca 2013, 19:23 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
No, ale zdajesz sobie sprawę, że Levy nigdy nie wyłoży obłędnych pieniędzy za tych zawodników

dlatego mówię skończymy z n zogbiami, barrymi i kims pokroju carlton cole bo jest za darmo
dlatego mówię skończymy z n zogbiami, barrymi i kims pokroju carlton cole bo jest za darmo
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
15 czerwca 2013, 19:38 [cytuj]
Polecam!
http://www.tottenham24.pl/news/THfan-vBlog-ODCINEK-2-861
Polecam!
http://www.tottenham24.pl/news/THfan-vBlog-ODCINEK-2-861
Together we are strong
15 czerwca 2013, 20:05 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Ty już nie prorokuj, Jin

. Zobaczysz, że to będzie udane lato
Ty już nie prorokuj, Jin ;P. Zobaczysz, że to będzie udane lato :D