Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  217  218  219  220  221    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowe lato 2013
23 sierpnia 2013, 21:14 [cytuj]
Walu powiedział/a:
Ja coś czytałem o kontuzji i to na tym forum

ktoś tylko wrzucił fragment czyjejś wypowiedzi w której mniej wiecej było coś takiego ze mają nadzieje ze zagra z legią w rewanżu, kontuzja była dopowiedziana;)
ktoś tylko wrzucił fragment czyjejś wypowiedzi w której mniej wiecej było coś takiego ze mają nadzieje ze zagra z legią w rewanżu, kontuzja była dopowiedziana;)
23 sierpnia 2013, 21:29 [cytuj]
Robert powiedział/a:

dobry zwodnik - brać, jeśli się da
dobry zwodnik - brać, jeśli się da
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
23 sierpnia 2013, 21:49 [cytuj]
Ja się tylko boję, że sprzedamy Garetha i nic konkretnego się już nie zdarzy.
Ja się tylko boję, że sprzedamy Garetha i nic konkretnego się już nie zdarzy
23 sierpnia 2013, 22:21 [cytuj]
zdarzy się !! -- za 50 lat znów trafi się nam piłkarz pokroju GB :plask:
zdarzy się !! -- za 50 lat znów trafi się nam piłkarz pokroju GB :plask:
23 sierpnia 2013, 22:24 [cytuj]
Rafo jeszcze Bale nie odszedł a nas już się trafił jeszcze lepszy talent TOWSEND:kotek:
Rafo jeszcze Bale nie odszedł a nas już się trafił jeszcze lepszy talent TOWSEND:kotek:
23 sierpnia 2013, 22:24 [cytuj]
23 sierpnia 2013, 22:27 [cytuj]
Denninstoun powiedział/a:

no to on musiał być tym talentem w 1 połowie, bo w 2 napewno nie;)
niestety tylko 2 połówke oglądałem z wczorajszego meczu:/

jeszcze sie rozwinie, ale wątpie aby to było aż tak jak Gareth ;)
no to on musiał być tym talentem w 1 połowie, bo w 2 napewno nie;) niestety tylko 2 połówke oglądałem z wczorajszego meczu:/ jeszcze sie rozwinie, ale wątpie aby to było aż tak jak Gareth ;)
23 sierpnia 2013, 22:29 [cytuj]
Denninstoun powiedział/a:

daj Boże - ale wątpię, ................................................ nie ten przechył przy uderzeniu na bramkę :mysli:
daj Boże - ale wątpię, ................................................ nie ten przechył przy uderzeniu na bramkę :mysli:
23 sierpnia 2013, 22:35 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:

aa no też, racja, on w sumie cały czas jakoś sie tak garbi albo mi sie zdaje;)

to o dembele albo pmyliłem temat;d
aa no też, racja, on w sumie cały czas jakoś sie tak garbi albo mi sie zdaje;) to o dembele albo pmyliłem temat;d
24 sierpnia 2013, 01:44 [cytuj]
Townsend ma niesamowity potencjał i moim zdaniem zastąpi Garetha, jeśli ten odejdzie, lub się zmęczy (no bo ile można grać na 100%?).
Robert powiedział/a:
no to on musiał być tym talentem w 1 połowie, bo w 2 napewno nie;)
niestety tylko 2 połówke oglądałem z wczorajszego meczu:/

Gareth też nie każdą połowę grał idealnie. ;P Nie ma takich kozaków na tym świecie. Poza tym, nie tylko pierwszą połowę miał świetną, przedsezonowe przygotowania też na wysokim poziomie (a o meczu u21 [albo u19] z chelsea już nie wspominając). No i do tego ma jeszcze parę lat na pokazanie swojego talentu w pełnej okazałości.
Ale dopóki nie będzie potwierdzenia transferu przez władze, to skupmy się na tym, że Gylfi gra piach :P
Gareth też nie każdą połowę grał idealnie. ;P Nie ma takich kozaków na tym świecie. Poza tym, nie tylko pierwszą połowę miał świetną, przedsezonowe przygotowania też na wysokim poziomie (a o meczu u21 [albo u19] z chelsea już nie wspominając). No i do tego ma jeszcze parę lat na pokazanie swojego talentu w pełnej okazałości. Ale dopóki nie będzie potwierdzenia transferu przez władze, to skupmy się na tym, że Gylfi gra piach :P
24 sierpnia 2013, 01:59 [cytuj]
Lol, ja sam pamietam jak jechalem po Bale'u do 85 minuty, bo gral gowno, a potem sie odplacal w ostatniej piekna bramka. Jest niesamowitym pilkarzem i ma niesamowity potencjal, ale nie przesadzajcie. Po Modricu tez miala byc dziura, a teraz juz nikt o nim niepamieta. Lamela tez gra dobrze i ma duzy potencjal, wiec duzo nie stracimy. Do tego dojdzie obronca, pomocnik, napastnik i bedziemy w niebie. Nie wazne czy Bale odejdzie. A ew. boost finansowy pozwoli nam sie stc jeszcze lepszymi. Bedzie co bedzie, nie ma co jechac po drugim czlowieku, bo chce sie sprawdzic i ma wieksze ambicje niz walka o top4 i le, a do tego wiecej zarobi. Jak pojdzie, to mam tylko nadzieje, ze sobie zycia nie spierdoli, bo przeprowadzka do Hiszpanii z zona i malym dzieckiem w swietle obiektywow bedzie czyms calkowicie nowym i bardzo trudnym.
Lol, ja sam pamietam jak jechalem po Bale'u do 85 minuty, bo gral gowno, a potem sie odplacal w ostatniej piekna bramka. Jest niesamowitym pilkarzem i ma niesamowity potencjal, ale nie przesadzajcie. Po Modricu tez miala byc dziura, a teraz juz nikt o nim niepamieta. Lamela tez gra dobrze i ma duzy potencjal, wiec duzo nie stracimy. Do tego dojdzie obronca, pomocnik, napastnik i bedziemy w niebie. Nie wazne czy Bale odejdzie. A ew. boost finansowy pozwoli nam sie stc jeszcze lepszymi. Bedzie co bedzie, nie ma co jechac po drugim czlowieku, bo chce sie sprawdzic i ma wieksze ambicje niz walka o top4 i le, a do tego wiecej zarobi. Jak pojdzie, to mam tylko nadzieje, ze sobie zycia nie spierdoli, bo przeprowadzka do Hiszpanii z zona i malym dzieckiem w swietle obiektywow bedzie czyms calkowicie nowym i bardzo trudnym
LMAO
24 sierpnia 2013, 02:09 [cytuj]
iZgone powiedział/a:
Gareth też nie każdą połowę grał idealnie. ;P Nie ma takich kozaków na tym świecie. Poza tym, nie tylko pierwszą połowę miał świetną, przedsezonowe przygotowania też na wysokim poziomie (a o meczu u21 [albo u19] z chelsea już nie wspominając). No i do tego ma jeszcze parę lat na pokazanie swojego talentu w pełnej okazałości.
Ale dopóki nie będzie potwierdzenia transferu przez władze, to skupmy się na tym, że Gylfi gra piach :P

wczoraj oglądałem ten mecz i była tylko druga połowa:/
w 2 jakoś mnie nie przekonywał, moze w następnych meczach;)

co do Sigiego, to on jest w trójce do sprzedania, Sigi, Defoe i Ade, teraz ewentualnie za pół roku, najpóźniej za rok, wątpie aby sie ogarneli, ale cuda sie zdarzaja

a co Modrica, jak nie ma dziury jak nie ma komu rozgrywać, dlatego ja i kilku innych chętnie przyjeło do Tottenhamu Eriksena. Dembele nie zastąpił w całości luki po Modriczu;)
wczoraj oglądałem ten mecz i była tylko druga połowa:/ w 2 jakoś mnie nie przekonywał, moze w następnych meczach;) co do Sigiego, to on jest w trójce do sprzedania, Sigi, Defoe i Ade, teraz ewentualnie za pół roku, najpóźniej za rok, wątpie aby sie ogarneli, ale cuda sie zdarzaja a co Modrica, jak nie ma dziury jak nie ma komu rozgrywać, dlatego ja i kilku innych chętnie przyjeło do Tottenhamu Eriksena. Dembele nie zastąpił w całości luki po Modriczu;)
24 sierpnia 2013, 06:25 [cytuj]
Robert powiedział/a:
wczoraja co Modrica, jak nie ma dziury jak nie ma komu rozgrywać, dlatego ja i kilku innych chętnie przyjeło do Tottenhamu Eriksena. Dembele nie zastąpił w całości luki po Modriczu;)

Luki po Modricu moze nie, ale za to dodal duzo od siebie. Byl tak samo wazna postacia w zeszlym sezonie, jak Modric rok wczesniej.
Luki po Modricu moze nie, ale za to dodal duzo od siebie. Byl tak samo wazna postacia w zeszlym sezonie, jak Modric rok wczesniej
LMAO
24 sierpnia 2013, 09:51 [cytuj]
Dembele nie zastąpił w całości luki po Modriczu - to złe porównanie ... bo jeśli porównasz CZOŁG z Ferrari :mysli:
Dembele nie zastąpił w całości luki po Modriczu - to złe porównanie ... bo jeśli porównasz CZOŁG z Ferrari :mysli:
24 sierpnia 2013, 11:51 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:

Dokładnie :brawo:

Ja nawet jestem w stanie stwierdzić ze Dembele daje nam tak samo dużo jak Modric, chociażby by praca w defensywie, czy zdobywanie terenu z łatwością i gracją. Może nie jest tak kreatywny ale bardziej kompletny i daje więcej pewności w środku pola.
Dokładnie :brawo: Ja nawet jestem w stanie stwierdzić ze Dembele daje nam tak samo dużo jak Modric, chociażby by praca w defensywie, czy zdobywanie terenu z łatwością i gracją. Może nie jest tak kreatywny ale bardziej kompletny i daje więcej pewności w środku pola
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
24 sierpnia 2013, 12:47 [cytuj]
vebq powiedział/a:
Dokładnie :brawo:

Ja nawet jestem w stanie stwierdzić ze Dembele daje nam tak samo dużo jak Modric, chociażby by praca w defensywie, czy zdobywanie terenu z łatwością i gracją. Może nie jest tak kreatywny ale bardziej kompletny i daje więcej pewności w środku pola

pewność w środku pola, mysle ze nawet wiekszą, ale od roku jesteśmy bez rozgrywającego:/
pewność w środku pola, mysle ze nawet wiekszą, ale od roku jesteśmy bez rozgrywającego:/
24 sierpnia 2013, 12:58 [cytuj]
Robert powiedział/a:

To prawda dlatego potrzeby idealnie byłoby zakontraktować Ericksena. Chłopak jest typowym rozgrywającym, który z łatwością operuje piłką na trzydziestym metrze od bramki przeciwnika. Myślę że takim zawodnikiem może być również Holby, facet ma odpowiednie atuty, musi się tylko trochę "ogarnąć" i cały czas domagać się piłki. Ja w niego wierzę.
To prawda dlatego potrzeby idealnie byłoby zakontraktować Ericksena. Chłopak jest typowym rozgrywającym, który z łatwością operuje piłką na trzydziestym metrze od bramki przeciwnika. Myślę że takim zawodnikiem może być również Holby, facet ma odpowiednie atuty, musi się tylko trochę "ogarnąć" i cały czas domagać się piłki. Ja w niego wierzę
24 sierpnia 2013, 14:18 [cytuj]
Brać erikssena. Wczoraj oglądałem jego mecz z herrenven - dwie asysty i bramka. Nie dość, że mógłby rozgrywać to jeszcze zastąpiłby bale'a przy wykonywaniu stałych fragmentów gry. Ma dobre czucie piłki. Razem z chadlim i dembele sprawdzalby się w grze kombinacyjnej :)
Brać erikssena. Wczoraj oglądałem jego mecz z herrenven - dwie asysty i bramka. Nie dość, że mógłby rozgrywać to jeszcze zastąpiłby bale'a przy wykonywaniu stałych fragmentów gry. Ma dobre czucie piłki. Razem z chadlim i dembele sprawdzalby się w grze kombinacyjnej :)
24 sierpnia 2013, 18:08 [cytuj]
Ten Eriksen wydaje mi sie taki mniejszy Peter Crouch z postury......
Ten Eriksen wydaje mi sie taki mniejszy Peter Crouch z postury
24 sierpnia 2013, 18:19 [cytuj]
przypominam że: chcieć kogoś pozyskać, a móc pozyskać tego kogo się chce to dwie różne sprawy
przypominam że: chcieć kogoś pozyskać, a móc pozyskać tego kogo się chce to dwie różne sprawy
|<  <<  <  217  218  219  220  221    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2024/2025?
1 50%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 50%
2 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 28 Zarejestrowanych użytkowników: 5254 Ostatnio zarejestrowany: trafostacja

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się