Forum dyskusyjne
23 sierpnia 2013, 09:02 [cytuj]
Myślę, że Willian zastąpiłby strasznie słabego Siggy'ego. W ukraińskim klubie robił wrażenie, ale w Anży jakoś niespecjalnie miał formę. Na pewno za taką kasę możemy mieć lepszego rozgruwającego.
Ktoś wymieniał Muniain'a - myślę, że on jest nie do ruszenia z Bilbao, poza tym jest napastnikiem.
Myślę, że Willian zastąpiłby strasznie słabego Siggy'ego. W ukraińskim klubie robił wrażenie, ale w Anży jakoś niespecjalnie miał formę. Na pewno za taką kasę możemy mieć lepszego rozgruwającego.
Ktoś wymieniał Muniain'a - myślę, że on jest nie do ruszenia z Bilbao, poza tym jest napastnikiem
23 sierpnia 2013, 09:08 [cytuj]
TheRealProove powiedział/a:
Ktoś wymieniał Muniain'a - myślę, że on jest nie do ruszenia z Bilbao, poza tym jest napastnikiem
MATA!! Gdy willian dojdzie , to raczej piłkarz pokroju maty nie będzie siedział na trybunach , avb z nim pogada i będzie zajebisty transfery - lepszy od williana.
Soldado
Lamela-Mata-Chadili/Lennon/Townsed
Dembele-Sandro/Capoue
Rose-Janek-Kaboul-Walker
Lloris
MATA!! Gdy willian dojdzie , to raczej piłkarz pokroju maty nie będzie siedział na trybunach , avb z nim pogada i będzie zajebisty transfery - lepszy od williana.
Soldado
Lamela-Mata-Chadili/Lennon/Townsed
Dembele-Sandro/Capoue
Rose-Janek-Kaboul-Walker
Lloris
23 sierpnia 2013, 09:31 [cytuj]
http://talksport.com/football/spurs-still-favourites-land-willian-despite-chelsea-bid-13082356850?
mata będzie nie do wyciągnięcia, Mou nie jest taki głupi, a jak będzie chciał się go pozbyć to da jakąs oferte +kasa za rooneya choziaż moim zdaniem mata jestdużo lepszy od niego...
http://talksport.com/football/spurs-still-favourites-land-willian-despite-chelsea-bid-13082356850?
mata będzie nie do wyciągnięcia, Mou nie jest taki głupi, a jak będzie chciał się go pozbyć to da jakąs oferte +kasa za rooneya choziaż moim zdaniem mata jestdużo lepszy od niego
23 sierpnia 2013, 10:20 [cytuj]
widze że mój wątek Maty został podchwycony.
Willian już jednak dla Chelsea będzie pracował? Trudno, ciekawe że dopiero jak dotarła tu ta wiadomość to wszyscy zrozumieli że to za duża kasa jak na tego zawodnika
Naprawdę jest chujem w takim razie, ale to piłka dawno przestała być sportem, teraz to biznes i teatrzyk. Kto oferuje więcej wygrywa a tak się składa że Tottenham ma mało do zaoferowania to musi się liczyć z takimi następstwami. Nie zwabi się piłkarzy tylko tym że jest projekt do wykonania zrobienia solidnego klubu Europejskiego jak facet może bez wysiłku to mieć praktycznie.
widze że mój wątek Maty został podchwycony.
Willian już jednak dla Chelsea będzie pracował? Trudno, ciekawe że dopiero jak dotarła tu ta wiadomość to wszyscy zrozumieli że to za duża kasa jak na tego zawodnika :wysmiewacz:
Naprawdę jest chujem w takim razie, ale to piłka dawno przestała być sportem, teraz to biznes i teatrzyk. Kto oferuje więcej wygrywa a tak się składa że Tottenham ma mało do zaoferowania to musi się liczyć z takimi następstwami. Nie zwabi się piłkarzy tylko tym że jest projekt do wykonania zrobienia solidnego klubu Europejskiego jak facet może bez wysiłku to mieć praktycznie
23 sierpnia 2013, 11:22 [cytuj]
No nie wierzę:
http://www.footballfancast.com/premiership/tottenham/tottenham-keen-on-arsenal-star?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter
No nie wierzę:
http://www.footballfancast.com/premiership/tottenham/tottenham-keen-on-arsenal-star?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
23 sierpnia 2013, 11:27 [cytuj]
muhauhah, sami chcą konia trojańskiego Wengera. Nawet nie musi go wciskać

nie no to jest jakiś sen.
Nie dla Dopolskiego w Tottenhamie!
muhauhah, sami chcą konia trojańskiego Wengera. Nawet nie musi go wciskać :wysmiewacz: nie no to jest jakiś sen.
23 sierpnia 2013, 11:46 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:
muhauhah, sami chcą konia trojańskiego Wengera. Nawet nie musi go wciskać

nie no to jest jakiś sen.
Dlaczego nie ? Bo jest z arsenalu ? Ogarnijcie troche , bo jakoś śmierdzi mi tu hipokryzją - chodzi o to ,że swoich za najgorsze rzeczy dalej kochamy a innych nienawidzimy?
Dlaczego nie ? Bo jest z arsenalu ? Ogarnijcie troche , bo jakoś śmierdzi mi tu hipokryzją - chodzi o to ,że swoich za najgorsze rzeczy dalej kochamy a innych nienawidzimy?
23 sierpnia 2013, 11:51 [cytuj]
i tak go nie chce...
i tak go nie chce
23 sierpnia 2013, 11:52 [cytuj]
u anali się nie sprawdził, to dlaczego miałby się sprawdzić u nas?
u anali się nie sprawdził, to dlaczego miałby się sprawdzić u nas?
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
23 sierpnia 2013, 11:53 [cytuj]
Szczerze, to moim zdaniem Podolski musialby kosztowac nie wiecej niz 4 mln funtow i raczej musialby walczyc o pozycje zmiennika w podstawie najpierw. Na faze grupowa le bylby dobry.
Szczerze, to moim zdaniem Podolski musialby kosztowac nie wiecej niz 4 mln funtow i raczej musialby walczyc o pozycje zmiennika w podstawie najpierw. Na faze grupowa le bylby dobry
LMAO
23 sierpnia 2013, 12:13 [cytuj]
Czy się nie sprawdził u odbytów? Można sie zastanowić, tak tragicznie to nie było przecież. W PL łatwo się bramek nie zdobywa zwłaszcza w pierwszym sezonie. Ale po cholere Dopolski w Tottenhamie jak za chuj nie można sie Adebayora pozbyć bo znalazł sobie frajerów którzy dają mu 170 tyś tygodniowo przez kilka następnych lat a on ma wyjebane
Czy się nie sprawdził u odbytów? Można sie zastanowić, tak tragicznie to nie było przecież. W PL łatwo się bramek nie zdobywa zwłaszcza w pierwszym sezonie. Ale po cholere Dopolski w Tottenhamie jak za chuj nie można sie Adebayora pozbyć bo znalazł sobie frajerów którzy dają mu 170 tyś tygodniowo przez kilka następnych lat a on ma wyjebane
23 sierpnia 2013, 12:39 [cytuj]
Obrońca to podstawa w tej chwili. AVB chce obrońce, który potrafi dobrze podać pod presją, ciekawe, czy takiego znajdzie.
Bale musi odejść, nie można go tutaj trzymać, to bez sensu.
Zastanówmy się może, co już mamy, zacznijmy od tyłu:
Lloris - bramkarz świetny, na pudle trzech najlepszych w Europie (?), na zastępstwo wiekowy już Amerykanin, ale w miarę pewny (kolejnego bramkarza nie ma sensu raczej sprowadzać)
Walker, Vertonghen, Daws, Yones, Naughton (BAE nie liczę, bo on w piłkę nie lubi grać

) obrońcy dobrzy, jednak środkowych jest za mało.
Pomocy nie wymieniam, mamy tutaj olbrzymie rezerwy, świetni piłkarze, prawie wszyscy, tylko niestety tylko Andros potrafi świetnie podać w pole karne ze skrzydła (czy to na Soldado czy innego wbiegającego do pudła pomocnika), no, może jeszcze Chadli.
Formacja ataku też została solidnie wzmocniona, choć tylko o jednego zawodnika (ale nie ilość a jakość!

)
Zakupy AVB jak do tej pory udane, brakuje moim zdaniem tylko dwóch obrońców do tego składu, plus ewentualnie środkowego pomocnika, który potrafiłby znaleźć napastnika przecinającym podaniem
Obrońca to podstawa w tej chwili. AVB chce obrońce, który potrafi dobrze podać pod presją, ciekawe, czy takiego znajdzie. :D
Bale musi odejść, nie można go tutaj trzymać, to bez sensu.
Zastanówmy się może, co już mamy, zacznijmy od tyłu:
Lloris - bramkarz świetny, na pudle trzech najlepszych w Europie (?), na zastępstwo wiekowy już Amerykanin, ale w miarę pewny (kolejnego bramkarza nie ma sensu raczej sprowadzać)
Walker, Vertonghen, Daws, Yones, Naughton (BAE nie liczę, bo on w piłkę nie lubi grać:D) obrońcy dobrzy, jednak środkowych jest za mało.
Pomocy nie wymieniam, mamy tutaj olbrzymie rezerwy, świetni piłkarze, prawie wszyscy, tylko niestety tylko Andros potrafi świetnie podać w pole karne ze skrzydła (czy to na Soldado czy innego wbiegającego do pudła pomocnika), no, może jeszcze Chadli.
Formacja ataku też została solidnie wzmocniona, choć tylko o jednego zawodnika (ale nie ilość a jakość! :D)
Zakupy AVB jak do tej pory udane, brakuje moim zdaniem tylko dwóch obrońców do tego składu, plus ewentualnie środkowego pomocnika, który potrafiłby znaleźć napastnika przecinającym podaniem
23 sierpnia 2013, 13:30 [cytuj]
Rafo biadolisz i biadolisz a prawda jest taka, że nawet jak Bale odejdzie to i tak bedziemy mocniejszym zespołem niż w zeszłym sezonie. Dużo szersza ławka rezerwowych i najlepszy środek w lidze !!
Rafo biadolisz i biadolisz a prawda jest taka, że nawet jak Bale odejdzie to i tak bedziemy mocniejszym zespołem niż w zeszłym sezonie. Dużo szersza ławka rezerwowych i najlepszy środek w lidze !!
23 sierpnia 2013, 13:55 [cytuj]
Drugler powiedział/a:

chodzi o to że nie chcemy nikogo z anali. nie wiem czy rozumiesz znaczenie słowa HIPOKRYZJA bo to nijak się ma do tego co napisałeś później.
:krzyk: chodzi o to że nie chcemy nikogo z anali. nie wiem czy rozumiesz znaczenie słowa HIPOKRYZJA bo to nijak się ma do tego co napisałeś później
.upadamy na dno by odbić się od niego.
23 sierpnia 2013, 14:11 [cytuj]
tot24 pisze, że Willian jedna w tottenhami!!!
tot24 pisze, że Willian jedna w tottenhami!!!:cwaniak:
23 sierpnia 2013, 14:18 [cytuj]
nie gadaj! Czyli niesłusznie na gościu psy wieszaliśmy?
nie gadaj! Czyli niesłusznie na gościu psy wieszaliśmy?
23 sierpnia 2013, 14:27 [cytuj]
ITK donosi, ze jest zawodnikiem Chelsea, Mourinho wypowiadal sie an jego temat.

wiec slusznie wieszalismy.
ITK donosi, ze jest zawodnikiem Chelsea, Mourinho wypowiadal sie an jego temat. :) wiec slusznie wieszalismy
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
23 sierpnia 2013, 14:37 [cytuj]
ITK donosiło już, że naszym zawodnikiem też prawie jest... Więc bez oficjalnych informacji lepiej się wstrzymać.
ITK donosiło już, że naszym zawodnikiem też prawie jest... Więc bez oficjalnych informacji lepiej się wstrzymać
23 sierpnia 2013, 14:38 [cytuj]
ITK? A co to do cholery jest?
ITK? A co to do cholery jest?
23 sierpnia 2013, 14:42 [cytuj]
Mourinho powiedzial, ze Willian wybral Chelsea, niedlugo konferencja/potwierdzenie.
Mourinho powiedzial, ze Willian wybral Chelsea, niedlugo konferencja/potwierdzenie